A SZÓRÓLAP LETÖLTÉSE   

1622. beszámoló                                                                                                                       2002.8.4., akt. 2003.10.1.

PETÍCIÓ !

A CSIP-TOTALITÁS ELLEN

 


K
edves emberek,

 

Itt az idő tudatni veletek A SZITUÁCIÓT és tájékoztatni benneteket A POZÍCIÓTOKRÓL A BÁBRENDSZEREN belül. Elég volt a tudósok, hivatalnokok és más KÜLSŐ struktúrák általi butításból.

 

AZ EMBEREK EGY RÉSZE INTENZÍVEN DOLGOZIK A FÖLD BOLYGÓ EGÉSZ EMBERISÉGÉNEK CSIPES IRÁNYÍTÓ RENDSZERÉN. EZ A RENDSZER A BEVEZETÉSE ESETÉN A MARADÉK EMBERI SZABADSÁGNAK AMI MÉG VAN A TELJES ELVESZTÉSÉT FOGJA JELENTENI. Az emberek, akik ezen dolgoznak, TELJES TUDATLANSÁGBAN élnek a SZELLEMI - KÖVETKEZMÉNYEKET ILLETŐEN, mit fog ez az AZ ALAPVETŐ EMBERI JOGOK szempontjából jelenteni. A CSIPEK A SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZERHEZ TARTOZNAK A MIKROHULLÁMOK ÁLTAL, MINT A MOBILOK !

 

AZ EMBEREK IRÁNYÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ RENDSZER FOKOZATOSAN ÉS FELTŰNÉS NÉLKÜL ÉPÜL, HOGY AZ EMBEREK NE TUDJANAK ELLENÁLLNI, ÉS EZ TÖRTÉNIK. AZ ÁLLAMIGAZGATÁS EGYESÍTÉSÉRŐL VAN SZÓ (most EU), A PÉNZNEM EGYESÍTÉS (most EURO), ELŐSZÖR A CSIPES UNIVERZÁLIS SZEMÉLYIK BEVEZETÉSE  (vagy EGÉSZSÉGÜGYI vagy HAJTÁSI) IGAZOLVÁNYOK (CSK-ban 2005-ig, Brezina minister (1998-2002), Mlynár minister (2002-tovább)). CSK-ban már kisebb szubszisztémák működnek – városi tömegközlekedés (Frýdek – Místek, Znojmo, Breclav, és más), vonatok (a megszokás kedvéért Z-kártyák), személyautók (a rendszámok rögzítésére kamerás rendszert vezetnek be az őszi NATO summit ürügyén, aztán a vámkapukon a vám), az egészségügyben (Litoměřicei körzet). A munkáltatás terén az ISO 9000 rendszer alatt épül, melynek rendszerei szintén jól fognak szolgálni az emberek irányítására.

 

 

További része a mobilos kommunikáció az internet a készülőben lévő MOBIL INTERNET. Továbbá készülnek a bankok (bankkártyák – bankomat, üzletek). A SZABADSÁG ELVESZÍTÉSE ALATT értjük a NAGY LEHETŐSÉGET némely emberek esetén KÉNYELMESEN és  EFFEKTÍVEN dolgozni az összes pontos és alapos személyi adatokkal (beleértve a személyek mozgását – belépés épületbe, szabad terepen távrögzítés – elég egy drótocska a kártyába), ÉS ÍGY VISSZAÉLNI A SZEMÉLYI  INFORMÁCIÓKKAL AZ EMBEREK MASSZÍV BEFOLYÁSOLÁSÁRA – MEGLOPNI ŐKET AKARATUK ELLENÉRE ENERGIÁJUKTÓL.
AMINT AZ EMBEREK BEKERÜLNEK EBBE A RENDSZERBE
, NEM TÉRHETNEK VISSZA, AZ EREDETI RENDSZERBE.

 

NEM LÉTEZIK SEMMILYEN TECHNIKAI SEM MORÁLIS – SZELLEMI GARANCIA – A VISSZAÉLÉS ELLEN. CSK-ban már ma naponta 180 000 bejegyzés történik a rendőri adatbázisba, és ez csak az információk töredékét képezi azoknak, amik csak most vannak elkészítve használatra. Ezek RÁADÁSUL: Minden egészségügyi adat az orvostól beleértve a genetikus térképet is, biometria – ujjlenyomat, a szem ÍRISZE, személyes fotók, adatok a munkahelyről (úgy a múlt, mint a jelen aprólékos mozgás), pénzügyi adatok, anyagi helyzet (ingó és ingatlan tárgyak megszámozva a csipben !) adatok a személyek  MOZGÁSÁRÓL – épületi bejárat, városi tömegközlekedés, autóbuszok, vonatok, személyautók. Az adatbázisba bevitt adatokat nem lehet sehogy efektíven megvédeni a visszaélés ellen negatív emberek által, akik itt elegen vannak.

 

A rendszer építése CSK-ban Václav Havel tizenkétéves elnöki ideje és a követői alatt ez teljes FÉLREÉRTÉSÉT és ÖSSZEOMLÁSÁT jelenti. Sem neki, sem az állami hivatalnokoknak a programjában NINCS AZ EMBEREK ÉLETMINŐSÉGÉNEK EMELÉSE – tehát a társadalomnak leadott munka CSÖKKENTÉSE a NÉLKÜLÖZHETŐ mértékre úgy, hogy az embereknek legyen TÖBB IDEJÜK A MINŐSÉGI ÉLETRE. Emellett a gazdasági szint  MEGENGEDI AZ EMBEREK MUNKATERHELÉSÉNEK CSÖKKENTÉSÉT. Ami az ún. személyi adatok védelme hivatalt illeti, hát ma már önmaga teljesen tehetetlen a személyi adatok visszaélésével szemben (az emberek személyi adatbázisának terjesztése egyes cégek közt és ezek törvényellenes  aktivitásuk ezekkel az adatokkal, stb.). A munkáltatók túlnyomó többsége érdekelt abban, hogy az alkalmazott SAJÁT ENERGIÁJÁNAK MAXIMUMÁT leadja, és ehhez igyekszik kihasználni minden hozzáférhető eszközt, ami rendelkezésére áll. AZ INFORMÁCIÓS TECHNOLÓGIA EZEKET A LEHETŐSÉGEKET A MAXIMUMRA NÖVELI ! EZ AZ ELJÁRÁS AZONBAN NEM BIZTOSÍTJA AZ EMBEREK MAGASABB ÉLETSZINVONALÁT, DE PONTOSAN FORDÍTVA – TELJESEN BÁBOKKÁ ÉS RABSZOLGÁKKÁ VÁLTOZTATJA ŐKET A MARADÉK SZABADSÁGUK MEGSEMMISÍTÉSÉVEL !

 

Ezért most rajtatok múlik kedves emberek, hogy csak tétlenül NÉZITEK az ORWEL TOTALITÁS építését, vagy ráadásul még RÉSZT VESZTEK rajta, vagy SAJÁT SZAVAZATOTOKKAL A PETÍCIÓBAN LEGALÁBB HOZZÁJÁRULTOK AZ ILYEN HATALMI RENDSZER TÖRVÉNYES MEGGÁTOLÁSÁHOZ. SZÍVETEKKEL ÉREZZÉTEK !

 

Mindenki, aki NEM TESZ SEMMIT ez ellen a rendszer ellen, KIPRÓBÁLJA A SAJÁT BŐRÉN, ÉS MEGISMERI, MIT TETT A NEGATÍV - PASSZÍV, LASSÚ ÉS HATÁROZATLAN HOZZÁÁLLÁSÁVAL. ROSZABB LESZ A HELYZETE, AZ ÁLLATKÁKTÓL. Ez elől a rendszer elől senki SEM MENEKÜL SEHOL A FÖLD BOLYGÓN, MERT EGÉSZBOLYGÓS RENDSZERRŐL VAN SZÓ. 2001.9.11. eseményei erre utalnak.

 

A Bibliában is  – sz. János Apokalipszis – van információ erről a rendszerről:

 

„És cselekszi (a bestia), hogy mindenki, kicsik és nagyok, gazdagok és szegények, szabadok és szolgák, a jobb kezükre és homlokukra jelet kapnak. Hogy senki ne vásárolhasson se eladhasson, csak az, aki a bestia jelét vagy nevét viseli, vagy a nevének számát (666).“

 

A csipes személyi igazolványok majd néhány év múlva célirányosan le lesznek cserélve bőr alatti csipekkel (ezek árusítása az USA-ban már elkezdődött), olyanokkal, amilyenek már ma használatosak némely háziállatoknál (kutyák stb.). Ezek a csipek átdolgozott GONDOLAT IRÁNYÍTÁSI funkcióval is el lesznek látva. Az irányító energiák többsége először 10 GB/sec fényvezető rendszerrel történik (föld alatti szilíciumos fényvezetők) és majd célirányosan a költséges műholdas rendszerrel, melyet az EU fokozatosan épít  !!!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ BELEÉRTVE A POZITÍV MEGOLDÁST EGYES SZEMÉLYEK ÉS KORMÁNYOKNAK IS  ELÉGSÉGES TÖBB MINT 5000 OLDAL ÉS 1500 KÉP TERJEDELMÉBEN  AZ INTERNETEN TALÁLHATÓ www.universe-people.com. A csiprendszer építéséről világszerte - lásd PROJEKT L.U.C.I.D és TOTALITÁRIUS VILÁGHATALOM (Herzán). Szintén itt újságcikkek Karel Gott (65.cikk) figyelmeztetéséről, a csipes egészségi kártyák jóváhagyása Brüsszelben és a tervezett bevezetésük 2005-ig (86.cikk), a VZP betegbiztosító csipes kártyái (118.cikk), csipek a CSSZDSZ 2002 választási programjában (čl. 92), csipek KISEBBEK 1 mm-nél (TOSHIBA, 121.cikk), csipek autóbuszokban (129. cikk), az ÖSSZES autó csipes nyomozó rendszere (úti vámok, 130 - 132 és 139. cikk), a termékek vonalkódos cseréje és jelölése, TELJES sorozatszámozása távközlési adat átvitellel (135.cikk), új csipek gyártása (INTEL, 136.cikk), útlevelek az EU-ban: ujjlenyomat és szem fényképe (138.cikk). HOGY E FONTOS INFORMÁCIÓK IRÁNT NAGY AZ ÉRDEKLŐDÉS TANÚSÁG RÁ A LÁTOGATOTTSÁG SZÁMA – 450 000 CZ ÉS 134 000 EN (2004.10.25). Értesítsétek a többieket, beleértve a hivatalnokokat és a médiák munkatársait !!!

 

ÚGY TARTJÁTOK, HOGY SZABADOK VAGYTOK – EZENNEL KIFORGATJUK A SZABADSÁGRÓL ALKOTOTT ELKÉPZELÉSETEKET, A VALÓSÁGBAN PSZEUDOSZABADSÁGRÓL VAN SZÓ – MŰVILEG REJTVE LÉTREHOZOTT ÁLLAPOT AZOK ÁLTAL, AKIK IRÁNYÍTANAK BENNETEKET - NEGATÍV EMBEREK a Földön és negatív entiták az Űrből, a pszeudorendszer alkotói.

 

ÚGY TARTJÁTOK HOGY DEMOKRÁCIÁTOK VAN – EZENNEL KIFORGATJUK A DEMOKRÁCIÓRÓL ALKOTOTT ELKÉPZELÉSETEKET, A VALÓSÁGBAN PSZEUDODEMOKRÁCIÓRÓL VAN SZÓ. JÓL MÉRLEGELJÉTEK A DÖNTÉSETEKET !

 

NEM ÉRTEK EGYET

 

A CSIPES SZEMÉLYI (EGÉSZSÉGÜGYI, HAJTÁSI) IGAZOLVÁNYOK BEVEZETÉSÉVEL

Vezetéknév és név:
Állandó lakhely:
(utca, község, ISZ)
Aláírás:

Kérem írjon olvashatóan, NYOMTATOTT BETŰKKEL, hogy a szavazata érvényes legyen.
 A petícióhoz kikérhető a 40 soros aláírásnyomtatvány. A petíció allandóan érvényes. A szavazatot küldje a petíció szerzőjének:

ING. IVO A. BENDA, P.O. BOX 51, 470 06 CESKÁ LÍPA 6, CHECH REPUBLIC, mobil +420-603-491600.

 

 

Sz.

                                   PETÍCIÓ A CSIP - TOTALITÁS ELLEN !                           2002.8.4

 

NEM ÉRTEK EGYET A CSIPES  SZEMÉLYI (EGÉSZSÉGÜGYI, HAJTÁSI) IGAZOLVÁNYOK BEVEZETÉSÉVEL

 

KÉREM ÍRJON OLVASHATÓAN, NYOMTATOTT BETŰKKEL, HOGY A SZAVAZATA ÉRVÉNYES LEGYEN             www.universe-people.com - INFO

sz.

VEZETÉKNÉV ÉS NÉV

ÁLLANDÓ LAKHELY - UTCA

ÁLLANDÓ LAKHELY - KÖZSÉG

ISZ

ALÁÍRÁS

1

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

9

 

 

 

 

 

10

 

 

 

 

 

11

 

 

 

 

 

12

 

 

 

 

 

13

 

 

 

 

 

14

 

 

 

 

 

15

 

 

 

 

 

16

 

 

 

 

 

17

 

 

 

 

 

18

 

 

 

 

 

19

 

 

 

 

 

20

 

 

 

 

 

21

 

 

 

 

 

22

 

 

 

 

 

23

 

 

 

 

 

24

 

 

 

 

 

25

 

 

 

 

 

26

 

 

 

 

 

27

 

 

 

 

 

28

 

 

 

 

 

29

 

 

 

 

 

30

 

 

 

 

 

 

A SZAVAZATOKAT KÜLDJÉK: ING. IVO A. BENDA, P.O.BOX 51, 470 06 CESKÁ LÍPA 6 – CÍMRE, ITT KAPNAK INFORMÁCIÓT.

 

oldal