A  FÉNY  KÖNYVTÁRA    A  KÖNYV  LETÖLTÉSE

 

I.  TANULSÁGOS  BESZÉLGETÉSEK  A  BARÁTAIMMAL  A  VILÁGŰRBŐL

 

 

Mottó:

 

Ha minden erre az útra tértek és úgy fogtok élni mint mi és képesek lesztek mindent megosztani másokkal, képesek lesztek úgy dolgozni és a közösségnek adni a munkátokat, de minden úgy, akkor minden másképp lesz. ...“

 

                                               „A Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah.“

 

 

 

 

 

Ivo A. Benda                                                                                  Július 1997

 

 

www.feny-angyalai.hu

 

 

 

 

 

A TEREMTŐNK ÉS A VILÁGEGYETEMBŐL SZÁRMAZÓ BARÁTAINK FELKÉRÉSE A KONTAKTUSRA A TVBEN

 

 

 

HOGY LEHETŐVÉ TEGYÜK AZT, HOGY A BARÁTAINK A VILÁGEGYETEMBŐL – ASTAR SERAN ÉS A TOVÁBBI KOZMIKUS EMBER, AKIK TELÍTVE VANNAK SZERETETTEL FELLÉPJENEK A TVBEN, SZÜKSÉGES, HOGY EZÉRT SOKEMBER MEDITÁLJON UGYAN ABBAN AZ IDŐBEN. EZÉRT MEDITÁLNI FOGUNK ÉS SZERETETTEL ÉS ALÁZATTAL FOGJUK KÉRNI A SZERETETT TEREMTŐNKET ÉS A KEDVES KOZMIKUS BARÁTAINKAT, HOGY FELLÉPJENEK AZ ÖSSZES PROGRAMMBAN A TELEVÍZIÓBAN CSEHORSZÁGBAN VASÁRNAP 22:00 ÓRAKKOR.

EZT A KÉRÉST MINDEN VASÁRNAP 22:00 MINIMUM 10 PERCIG FOGJUK SUGÁROZNI.

 

Lásd a képletet „A kérések száma” a képes csatolmányban.

 

 

 

 

 

 

Mottó:  A kommunikáció a szeretetteljes földönkívüliekkel a cseh földön teljes folyamatban van ...

 

Szeretettel, Ivo Benda.

 

 

 

Szeretettel adományozva minden békés embernek e cseh földön

és a barátainknak a Világegyetemből és a mi Teremtőnknek,

akiket annyira szeretek.

 

 

Kedves olvasó,

 

 

A mi földönkívüli barátaink, főleg Plejádokról, de máshonnan is (Erra, Tasiila, Riddh, Zetor, Ajacit és más bolygók) megbíztak együtt Miloslava Drskovával, hogy kiadjam ezeket a Tanulságos beszélgetéseket a barátaimmal a Világegyetemből, amit örömmel és szeretettel teszek.

 

Már gyerekkorom óta a Világegyetemből származó emberek után vágytam, és most ezt a vágyamat sikerült realizálni, most könyv formájában.

 

Szeretném Önöket biztosítani abban, hogy ezek a civilizációk, amelyek beszélgetnek velünk nagyon békés lények, a kinézetükben nagy mennyiségben hasonlítanak hozzánk és a Világegyetem több civilizációjának, az óriási társadalmaik részét képviselik. A mi idősebb fivéreink és pld. A Plejádiakkal részben közösek az elődeink, de más inteligenciókal is.

 

Csak a mi Galaxisunkban körülbelül 2 000 000 ilyen civilizáció létezik. A mi Galaxisunk vezetősége a Vízöntő csillagainál található, és a MAGAS TANÁCS PETALBAN képviseli. Itt a legidősebb tag GORLOJ.

 

Fontos, hogy az embereknek a mi kis, de szellemileg majdnem legfejlettebb földön a mi Földbolygónkon, lehetőségük legyen éppen ebben a pillanatban megtudni az információkat ezekről a civilizációkról, amelyek kapcsolatba akarnak lépni velünk nagy mértékben és ugyanakkor minden szeretetteljes embert figyelmeztetni akarnak, akiket érdekel, az óriási veszélyre a Sötét erők oldaláról. Ők azok a semmirekellők, akik az USAban és más nyugati országokban az emberek óriási elrablásaikat végezik, most az irodalmuk bevezetése után erre készülnek itt is ezen a kis földön, éspedig óriási mértékben.  

 

Azok az emberek, amelyek értesülni fognak ezekkel a tanulságokkal (lásd a csatolmányt), sokkal könnyebben orientálódhatnak ebben az átláthatatlan világban telítve rosszal. Ami Földbolygónk, beleértve ami kis cseh földünket, nagy veszélyben van.

 

A mi könyveink (a UFO: Kontaktusok, UFO: ÉS MÉGIS REPÜLNEK – ezeken a könyveken kívül) és a cikkek a Magazín 2000ben habár sokaknak megnyitották a szemeiket, de csak nagyon kicsit. Azzal, ahogy látják a semmirekellők képeit, akiknek nagy fekete szemeik vannak és olvassák a cikkeket a szerencsétlenségekről és elrablásokról, tudatlanul sugározzák a rengeteg ilyen gondolati impulzust az egész Világegyetembe, és ezzel masszívan vonzák az újabb semmirekellőket hasonló rossz szándékokkal magukhoz, ami az ezoterikus törvény iktat be, amely az egész Világegyetemben hat, hogy a hasonló vonzza a hasonlót !!!

Ezért csatolom a könyvtáraikba ezeket A Tanulságos beszélgetéseket a barátaimmal a Világűrből úgy, hogy az embereiknek, amelyeket ezek a földönkívüli Fény erők úgy szeretnek, lehetőségük legyen velük összeismerkedni és később telepatikus, majd személyes kapcsolatot teremteni.

 

Minden, ami itt meg van jelenítve a csatolmányokban jóvá van hagyva (korrigálva van) a barátainkkal a Világegyetemből. Minden, amit itt teszünk, ez is, minden szó, az én és az Önök pillantásai, ezerszer figyelve van és be van jegyezve, ebben legyenek biztosak! Milliók civilizációi a Világegyetemben figyelnek bennünket, mindent amit teszünk. Ez szükséges olyan okokból, hogy nagy rendetlenséget csinálunk, egy időben tanulnak a tetteinkből, vagy szórakoznak rajtuk. Átveszik a mi minőséges cseh zenénket, és nem csak a klasszikust, de a szocializmus idejéből is, a mi humoros színdarabjainkat, irodalmunkat (pl. Babicka Bozsena Nemcovától nagyon tisztelve van) és a mi meséinket is, amit a gyerekeik néznek!

 

Egy időben a kapitalizmus idejét Csehországban visszafelé tartó lépesnek értékelik. Ezzel viszont nem állítják, hogy a szocializmus rendben volt.

 

 

Meg arra szeretném felhívni a figyelmüket, hogy az első hivatalos javaslat az új tervezet létesítésére ezektől a Fény erőktől USAban 1954 február 20. Történt meg a Muroc AFB (ma Edwards AFB) repülőtéren, éspedig földönkívüliek öt hajóval az EISA bolygóról Betegueze csillagtól Orionban felajánlották Eisehnhover elnöknek az együttműködést. Vissza lettek utasítva.

 

Önök, kedves emberek, akik nem értik, miért nem akarják ezeket az igaz információkat torzulatlanul nyilvánosságra hozni a mazmédiák és kiadók, ne csodálkozzanak. Ez azért történik, mert a mi Földbolygónk 300 000 évig a Sötét erők hatása alatt van. A Vízöntő kor kezdetének köszönhetően (a Földbolygó és a Naprendszer belépése a Galaxisunk foton sávjába) a mi környezetünk rengeteg finomvibrációs energiával árasztva a Centrális napból a Galaxisunk központjából. A mi Naptestünk belemerült a foton sávba 1998 elején 2001ig. Ebben a környezetben kivételes esélyünk van kiküszöbölni a Sötét erők hatását (a gondolat impulzusaikat, amelyek alacsony vibrációsak) bábokból átváltozhatunk igazi szabad kozmikus emberekké, akiknek engedélyezve van, hogy szabadon közlekedhessenek a Világegyetemben, megismerkedjenek további békeszerető földönkívüliekkel és dolgozzanak a Teremtőnknek. Mert a Sötét erők a vallásokon és más információs kanálisokon keresztül mindig ránk erőltették a gondolatot, hogy ők a teremtőink, de ez valóban nincs így, mert ők csak elfeledték, ki teremtette őket (ezért a Sötét erők, mert a Teremtő maga szeretet, és ők éppen ellenkezőleg viselkednek és cselekednek).  

                                                                                  

Ezért, kedves emberek, én, Ivo Benda felszólítom Önöket, hogy ne legyenek többé bábuk és legyenek igaz emberek, ahogy a mi szeretet Teremtőnk megteremtett.

 

Rengeteg világegyetem létezik, minden egyes világegyetemnek megvan a teremtője, és felettük létezik még az Elsődleges Teremtő, A legfelsőbb teremtő, Isten- Szellem.

 

A Teremtő azért teremti a Világegyetemet, hogy olyan lényeket teremtsen, amelyeknek hasonló képességeik lesznek mint Ő neki, és amelyek a jövőben saját Világegyetemeiket fogják teremteni. A legjobb út a bensőbe fordulás, mert minden ember egy világegyetem, és része a Teremtőnknek. Minden embernek a bensőjében rengeteg mennyiségű információ van, sokkal több, mint bárki el tudná képzelni. A multidimenzionális lényeknek MDL (12 van belőlük, beleértve minket) meg van a az információs kanálisuk (DNS az emberi test sejtjeiben és csakrákban) bennünk, mi a 3.MDL vagyunk. A többi MDL nagyon vágyik a kapcsolatra velünk, és ezért minden embert megszólítanak az MDLjei, és ezért ne várjanak és lépjenek velük kapcsolatba. Ez is a célja ezeknek a Beszélgetéseknek, elég ha betartunk bizonyos feltételeket- lásd a csatolmányt és magát a szöveget.

                                     

Magához a könyvhöz:

 

A könyv olyan időszakban jön ki, amikor egy részét 1998 július 6.ig már 950 millió ember olvasta el, ebből 3,6 millió ember Csehországban. Ehhez a dátumhoz Csehországban 670 000 ember kommunikál a Kozmikus emberekkel. A könyv egy oldalas lapok nyomatatásával ‘A4 formátumban volt terjesztve 3 részben. Ez a könyv lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjünk a Kozmikus emberekkel már csak azért is, mert csak a könyv olvasásával, az olvasót figyelik a Kozmikus lények, és szeretetteljes energiák vannak rá kibocsátva. A könyv elolvasásának segítségével, az olvasó mindig többé vagy kevésbé megemeli a fizikai és a szellemi test vibrációs szintjét, és ezzel hozzájárul a Földbolygó finomvibrációs szeretet mezejének az alakulásához. Egyszerű gondolat kibocsátásával, az olvasó köszöntheti a Kozmikus barátait, megsimogathatja őket, vagy kifejtheti a véleményét. Abban az esetben, hogy teljesíti a kapcsolat követelményeit (lásd tovább), tollal és papírral feljegyezheti az üzenetet (megfelelő bejegyezni a helyet, dátumot és időpontot), és az üzenet feljegyzése után elolvasni. Toll nélkül is lehet kommunikálni.

 

Ez a fajta irodalom először van kiadva nálunk, a könyvet nagymértékben originális hiteles üzenetek alkotják ember csoportban, amelyek az egész cseh országban vannak elhelyezve. Hogy maximálisan be legyen tartva az üzenetek originalitása és minimális legyen az információk torzulása (mindkét lény kibocsátásával és fogadásával keletkezik), nincsenek korrekciók végezve az átvett üzenetekben!

 

A könyvtárakban valószínűleg az UFO irodalom részlegbe lesz besorolva, am bár saját részleget érdemel, mert ez nem UFO (nem identifikált repülő objektumok – materiálisak), hanem ezek érző kozmikus lények – EKL.

 

Az üzenetek átvannak írva az originálokból, amelyekért én felelek, Ivo A. Benda mérnök.

 

 

Végül, szükséges nagyon szeretni, szeretet terjeszteni, hogy lehetséges legyen tovább lépni a magasabb világokba, semmilyen materiális technika ebben nem segít, ez az egyik trükkje a fekete trikóknak.

 

Ezután óriási lehetőségek nyílnak meg előttünk a Világegyetemben, együttműködés és együttélés a szeretetteljes civilizációkkal, óriási ismereti lehetőségek, amelyek Ellen a földi élet csak a sötétségben és tudatlanságban élés. Az ember maga a legjobb gépezet, mondva korlátozott materiális beszéddel, maga a Világegyetem önmagában, és éppen szeretettel és alázattal a Teremtő iránt lehetséges felemelni önmagunkat egy magasabbik szintjére a létnek, ahol az ember végre igazán szabad lesz, éspedig mint érzelmileg és gondolatban, úgy az ismeretek szabadságában és a közlekedésben magában a Világegyetemben. A kozmikus emberek bennünk találhatóak, ők a mi MDLjeink, szóval nem kell messze keresni a Világegyetemben. Hiszem, hogy az olvasó kiérzi ezeket a lényeket, ha igyekezni fog, és felveszi velük a kapcsolatot, mint én magam. Mindig nagyon örülök, amikor magamban érzem a Kozmikus barátaimat, amikor segítenek az élethelyzetekben, amelyekkel az ember az életében találkozik.

 

A kommunikációhoz nincs szükség pénzre, semmi fordításra idegen nyelvekből, a személyes találkozáshoz nincs szükség engedélyre a hatóságoktól. Egyetlen dolog, amire szükség van, az a őszinte vágy, szeretet és alázat, nyugodt rendezett élet.

 

Köszönöm a megértést, szeretettel.

 

                                                                                                   IVO A. BENDA mérnök.

 

Feldolgozás, javaslat és a szöveg módosítása, Ivo A. Benda, mérnök.

 

1998 augusztus 27. Csehország, Európa, Földbolygó, 4. Szektor = Bela, Világegyetem 1. kiadás

 

Megjegyzés: Ezek a beszélgetések élőek, és minden 2-3 napban csatolva van 1. Üzenet.


A FELTÉTELEI A KAPCSOLATNAK A KOZMIKUS LÉNYEKKEL

 

www.feny-angyalai.hu  1603 Üzenet.                Feldolgozta: Ivo A. Benda 1998 február 2.

 

Mottó:  A kommunikáció a szeretetteljes földönkívüliekkel a cseh földön

teljes folyamatban van...

 

Szeretettel ajánlom minden békés embernek e cseh földön és a mi barátainknak.

 

Kedves olvasó,

 

Most csatolom a feltételeket a kapcsolathoz a barátokkal a Világegyetemből és a mi Teremtőnkkel. Ezek a feltételek megtalálhatóak a Beszélgetéssel szövegében, és itt összefoglalva csatolom. Önöknek, akiknek túl materiális a gondolkodásmódjuk, és el van nyomva az érzésük, koncentráljanak ezeknek a gátaknak az eltávolítására.

Ezek a feltételek egyben feltételei is a Teremtőnk Kozmikus törvényeinek a betartásaira is, és azoknak köszönhetően megemelitek és stabilizáljátok a vibrációs – szellemi szinteteket.

 

1. Szeretetteljes, harmonikus és szellemi- érzelmeken alapülő rendezett életet élni. Szeretni a Minden és mindenki Elsődleges Teremtőjét, saját Szellemünket és a fizikai testünket, ezzel szintén szeretitek a Teremtőnket, mert ti a részei vagytok. Nem inni túlzottan alkoholt, legjobb abszolút, a dohányzók mérsékelni a cigarettákat, legjobb abszolút. Megbocsájtani a felebarátunknak és önmagunknak.

 

2. Szeretni a többi emberi lényt, és azokat, akik bántanak, mert ők csak azt teszik, amit tudnak.

 

3. Szeretni minden többi Teremtést, élőt és élettelent, azaz természetet, növényeket, állatokat, és a Földbolygót, amely magasabb lény mint mi magunk.

 

4. Mérsékelni a hús fogyasztását minimumra, legjobb abszolút.

 

5. Likvidálni – megsemmisíteni a negatív irodalmat, azaz könyveket és újságokat a háborúkról, erotikáról és negatív földönkívüliekről (UFO- elrablások, a hajók szerencsétlenségeiről és úgy tovább)- durvavibrációs energiák kibocsátóit.

 

6. Nem tanácsos olvasni negatív könyveket és magazinokat, nem tanácsos nézni negatív filmeket, jó ha ignoráljuk a politikát, mert tele van durva vibrációkkal.

 

7. Nem tanácsos a felesleges tulajdon (2 és több ház a saját részünkre, 2 és több autó saját részünkre… és úgy tovább).

 

8. Segíteni az embereknek a bajban a saját lehetőségeink szerint.

 

9. Legalábbis minimálisan dolgozni az embereknek, az ügyben, hogy terjeszteni fogjuk az információkat a Barátainkról a Világegyetemből, éspedig szelíd, erőszakmentes módon.

 

10. Nem tanácsos bántalmazni más teremtményeket.

 

A saját megszólításnál a következő módon tanácsos eljárni:

 

Kedves Elsődleges Teremtő, én általam szeretett, kérem

- a kapcsolatteremtést Veled” (könnyebb kapcsolatteremtés)

- A barátaimmal a Világegyetemből, Astarral, Ptaahhal, ...”

 

Emelet szükséges, hogy legtisztábbak legyenek a gondolataink és legyen szeretet a szívünkben, a kézben toll és előkészítve papír, az íráskor szeretetet sugározni, és mentesülni a saját gondolatainktól és főleg a kétségeinktől. A legjobban a kommunikáció a 4.- szív csakrán keresztül zajlik (a szellemi bensőnkben, nem hallható a hang), amely nyitott és filterként szolgál a negatív entitás előtt, vagy a 7.csakra által (hallható hang), itt kommunikálhat mindkét oldal, azaz a negatív entitás is- bonyolultabb az intuíciót illetően! Sok boldogságot, tanulságot és szép élményt a Kozmikus lényekkel való barátság kiépítésében !


MEGBOCSÁJTÁS

 

 

 

CSAK ISTENNEK (TEREMTŐNEK) VAN MEG A HATALMA ÉRTÉKELNI VAGY MEGBOCSÁJTANI NEKÜNK, EMBERI LÉNYEKNEK.

 

MI EMBEREK OLYAN ILLÚZIÓKNAK ADJUK ÁT MAGUNKAT, HOGY HELYETTESÍTHETJÜK ISTENT A MÁSOK MOTÍVUMAI ÉS VISELKEDÉSE MEGÍTÉLÉSÉBEN.

 

AZ EGYETLEN EMBER, AKIT JOGOMBA ÁLL MEGÍTÉLNI VAGY MEGBOCSÁJTANI NEKI AZ ÉN MAGAM VAGYOK.

 

A LEGJOBB AMIT TEHETEK MÁS EMBEREKKEL, HOGY ELFOGADOM ŐKET PONTOSSAN OLYANNAK MINT AMILYENEK.

MERT ŐK CSAK AZT TESZIK, AMIT TUDNAK.

 

 

A pszichológiai, vallási és metafizikai körökben a „Megbocsájtás“ kényes témává vált. Vagy úgy mondván: „Egyszerűbb megbocsájtani, mint szemtől szembe állni az emberrel.”

 

Rengeteg ember lelkes a lehetőségtől, hogy a megbocsájtás megszabadítja őket a múlt kihasználás és fájdalom terhétől, és teljes szívből igyekeznek önmaguknak igazolni, hogy tökéletesebbek mint azok, akik jobban tévednek mint ők maguk. Összeszedik az összes bátorságukat, hogy rituálisan megbocsássanak azoknak, akikről meg vannak győződve, hogy ártottak nekik.

 

Ez működik? Végződik a ciklus? Elhárítja ezt az önmagunk mentegetésének módját a múlt kihasználás és a fájdalom özöne?

 

A legtöbb embernél, akik átadják magukat ennek a „ragtapasz ragasztásának” az élet sebek meggyógyításához, az … mondjuk talán működik, legalább egy rövid időre.

 

De eltávolítja a stressz okozta emlékek emocionális hatását, amelyek a „megbocsájtás szükségletének érzését” alábecsülik? Nem, nem távolítják el. Az égő parázs mindig késszen áll a mások és önmagunk megszégyenítésének és rágalmazásának a lángjainak meggyújtására.

 

Mi is történik, amikor úgy tűnik, hogy a megbocsájtás az adott pillanatban megkönnyebbülést hoz, ha visszatér ugyanaz a harag, félelem és az eltávolodás érzése, hogy hasonló kérdésekkel üldözzön?

 

Miért működött? Miért harcolunk továbbra is mindig visszatérő érzésekkel? És ha nem működik a megbocsájtás, akkor mi működik?

 

A megbocsájtáskor előfordulhat, hogy valami az adott pillanatban véget ért, de amíg nem blokkoljuk ki az emlékeket, amelyek okozták az említett negatív érzéseket, továbbra is ki vagyunk adva a kegyelmüknek vagy a kegyetlenségüknek.

 

És…. Létezik valami kettős eshetősége a mások bűneinek, amit ellenünk vétettek a megbocsátásához?

 

 

                              BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK

 

 

Az első lehetőség önmagunk gyógyításával kezdődik- bocsás meg önmagadnak. Mit és miért? A válasz nagyon egyszerű és különösen megbízható. Sokak számára viszont ez teljesen valami újat jelenthet.

 

Te vagy az, aki fájdalmat érez, és-vagy szégyelli magát. Te vagy az, aki fojtatja a saját nemkívánatos (negatív) emócióit és reakcióit.

 

Nem betegedtél meg már a szenvedéseidtől? A tied, vagy nem? Te vagy az ember a problémával, mert te érzed úgy, hogy probléma. És csak te tudsz vele valamit kezdeni.

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, hogy engedélyezted, hogy ez a negatív hatás folytatódjon.

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, hogy ahogy egyformán BÜNTETED és BOSSZÚT áltál önmagadon, bosszút áltál másokon és megszégyenítetted, rágalmaztad és büntetted azokat, akik kihasználtak.

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, hogy a visszaélést arra használtad, hogy MENTEGESD a elpocsékolását az életed nagy részének sikertelenséggel és kételyekkel önmagadról.

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, a ráeszmélés hiányát és a készséget meghazudtolni önmagadat, ami okozta a hajlamosságodat a kihasználáshoz, amitől szenvedtél.

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, hogy megadtad magadnak a szentség státuszát a szenvedés erényéért.

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, hogy elfelejtetted a saját HATALMADAT.

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, hogy feladtad a saját hatalmadat és rábíztad másokra!

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, a feltételezést, hogy a megbocsátás jobbá változtat mindenkit, csak téged nem.

 

BOCSÁJSD MEG ÖNMAGADNAK, hogy felértékeled más emberek életét, de nem a sajátodat.

 

BOCSÁSD MEG ÖNMAGADNAK, hogy megadtad megadnak az áldozat státuszát.

 

 

A valódi probléma az, hogy a visszaélés, amit megszenvedtél, nem jöhetett létre a részvételed nélkül. Ez a visszaélés csak az áldozat engedélyevel folytatódhat (hajlandóval, vagy az ellenkezőjével).

 

Végülis, amint megtörténik a „Visszaélés”, minden vétkeztünk. Ha objektíven tekintünk a dologra, minden bűnösek vagyunk a visszaélésben.

 

 

Ez egy kis része a munkának önmagunkon, ami szükséges ahhoz, hogy minél jobban megértsük és átérezzük a könyv tartalmát, amit éppen a kezünkben tartunk. Ez az irányzat, amit tanácsolni tudok a Kineziológia, azaz EGYESÜLT AGY. Ha elkezdünk önmagunkon dolgozni (és nem a materiális tárgyakon, mint eddig), és lesznek bizonyos eredményeink, akkor a Teremtőnk engedélyezni fogja, hogy a magasabbik világokba lépjünk, amúgy nem. Ez érvényes a kontaktusokra is a Kozmikus emberekkel, ezt azoknak hangsúlyozom, akik a “materiális bizonyítékokra“ várnak.

 

Ma már dolgozik néhány csoport ezzel a módszerrel, éspedig a Fény erők Kozmikus emberei vezetése által, konkrétan Astar Seran vezetése által, aki magas szellemi lény, parancsnoka a Nagy űrflottának, amely felel ezért a részéért a Világegyetemnek., amelyben található a mi Naprendszerünk a Földbolygóval.

 

Ezt itt azért jelenítem meg, mert manapság rengeteg a “gyógyító”, amelyek a magasabbik lények nélkül gyógyítanak, vagy a Sötétség erői által, a “munkájuk” következményeit, csak sokkal az “gyógyítás” után lehet felismerni.

 

                Szeretettel Ivo Benda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üzenetek, amelyek a Fény erők Kozmikus embereitől lettek átvéve, akik a Teremtőnek dolgoznak

               

Kontaktőrök: Miloslava Drsková, Ivo Benda mérnök és további emberek Csehországból.

A fogadás módszere: telepatikus feljegyzés. (A meg nem jelölt üzeneteket Miloslava Drsková vette át.).

 

1.  A modern élet.                                                                                     December 1994.

 

„Ha minden erre az útra tértek és úgy fogtok élni mint mi és képesek lesztek mindent megosztani másokkal, képesek lesztek úgy dolgozni és a közösségnek adni a munkátokat, de minden úgy, akkor minden másképp lesz. Sok ember csak a hasznot keresi, és jól hallottad. Az, ami évekkel ezelőtt történt, az elmúlt és ők így cselekednek. Az nagyon rossz, azt akarni, amit nem érdemelnek meg.(Privatizáció). Minden a Teremtő tulajdona, ti is és mi is a gyermekei vagyunk. Ahogy mondtam, visszafelé tesztek lépéseket, nem előre. Csak te lépsz, és pár ember veled. A fejlődő ember, aki a Világegyetembe lép be, és megért minket, akkor érti ezt a törvényét a teremtésnek és azzal kapcsolatba léphetünk így és aztán személyesen is. Tudod, hogy évek múltával lát minket az ember a Földről. És ezért igyekezz ebben a tanításban továbbra is. Azaz élni és dolgozni ezzel a tudattal, hogy nem élsz egy életet, de aztán belépsz egy másik életbe, ezt te magad határozod meg minden egyes jó tetteddel, minden egyes nap, vagy csak felismerni, hogy van miért élned. Nem csak az emberekért, de önmagadért is. Én a következő életedet értem, azért szeretjük annyira a természetet. Szeretni a természetet, ezzel szereted a Teremtőnket. Ez a valódi vallás, ez a nagy tisztelet, és aztán szép modern életet élsz. A modern élet szeretet minden és mindenki iránt és gyümölcsöző munka.    

 

Aztán bekapcsolódik a technika is, és ez hasonló módon van kihasználva, és e közben minden nálunk olyan tiszta. Nálunk a technika kéz a kézben jár ezzel az igaz szellemi tanítással. Ez minden. Csak ezt megérteni éspedig nem úgy mint nálatok teszik. A papok a templomokban és ez a hatalmi apparátus, ezek mindent fékeznek, az utatokat, mint a szellemi oldalát, úgy a technikai oldalát. Ezért éltek olyan tudatlanságban. Csak e igaz útnak a megértése segít nektek, amúgy abszolút semmi.

 

A Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah.“

 

 

2.  Az életről az Erra bolygón.

 

“Ha a test beteg, az is megkéri a megáét, és ez nálunk is előfordul. De abban az esetben azt az embert rögtön a szakemberek veszik kezelésbe, és milyen kezelésben részesül! Az idős emberek igyekszenek hasznosakká válni az utolsó pillanatig, mivel nem dolgozunk nehezen, és így minden úgy történik, ahogy kell. Munka, pihenés és szórakozás főleg a természetben, és nem úgy mint nálatok éjjelenként, miként látjuk a tévé mellet. Sok az olyan intézményünk, ahol a fiatalok szórakoznak. Közös könyvtárak, termek, ahol művelődnek az embereink a legújabb technika segítségével. A Világegyetem is plasztikus formában mutatkozik nekik. Technika, minden amit az embernek ismernie kell, hozzáférhető mindenki részére. Nem úgy mint nálatok, ezt már felismerhetted. És a fiatal embereknek annyi az érdeklődési körük. Minden nappal történik és éjjel békésen alszunk, éspedig úgy, hogy minden meditálnak, csendben, de őszintén, és ez elég. Amúgy a napot munkának és hasznos szórakozásnak szenteljük. Gyalogos sétányok nálunk mindenhol vannak. Így néz ki az időnk. Művelődés, munka, amelyet a Teremtőnknek adományozunk, és ez így zajlik napról napra.

 

A fiatal emberek a tanárok vezetése alatt vannak, és hogy szót fogadnak. Milyen szeretetteljes volt az én tanárom, ahogy beszélek veled, vagy az embereim, így beszélnek ők velünk. De ez nincs úgy, mint nálatok. A napot éjszakára váltjátok. De mi csak akkor vagyunk ébren, amikor tanulságot akarunk szerezni a Világegyetemről úgy figyeljük a csillagász termeket mint ti. Amúgy mindent nappal teszünk. Ez az éjszakai zaj, nem segít az egészségeteken, nálunk mindig csend van, a természet pihen, és mi is alárendeljük magunkat. Nappal munka, művelődés, szórakozás és éjjel pihenés. Milyen sokáig ébren vagytok, és ez rossz. Éspedig azért, mert nem alszotok a holnappal kapcsolatos aggodalmaitok miatt. Éljetek úgy mint mi, a Teremtés törvénye által, rendeljétek alá magatokat a kozmikus rendnek és olyan jól fogtok élni mint mi. Azért adjuk át ezt a tanítást minden embernek, akik akarnak és úgy élnek mint az emberek közötetek.

 

A plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah.“

 

 

3.  Jeti.

 

“Kérdezel a jeti felől, ő is létezik, de a majom és az ember között ál. Ő nem volt itt, mert ide lett szállítva más bolygóról és most itt van. Ott már kihalóban volt, elég intelligens volt és a tudósok munkája az, hogy szintén segítünk más lényeken, hogy túléljenek és ezek a hegyek megfeleltek hozzá. Mi is megtettük, valamit elvittünk, valamit hoztunk. Ő hozzászokott a hegyekhez, és ezért ott van, és ott marad. Nem bánt, elbújik, a saját módján bölcs, de már régen volt, amikor ide lett helyezve.

 

Ahogy már említettem, béke munkát végzünk. Nem csak az embereknek segítünk, de a természet más lényinek is, ha máshol fenyeget a baj, a bolygó megsemmisülőben van, a Teremtésben ezt törvény iktatja be, és ezért mi ezt nagyon tiszteljük, hogy a hajóink utaznak a térben és az időben, szóval mindenkinek segítünk. Ezt nagyon tiszteljük azt, hogy láthatjuk a rengeteg különféle életet a különböző bolygókon. Igen, és ezért vannak ezek a tudományos munkák, hol kell mit megmenteni, hol kell segíteni, és ez így van és lesz. Ez a helyes út és az emberiség jövője, ezt vedd így, igen? Nem hadakozni egymás között, hanem segíteni nem csak önmagunknak a békés életben, de főleg másoknak, és akkor olyan lehetőségeitek lennének mint nekünk. Nem csak az embereknek segítünk, de a fontos lényeket a természetből is mentjük, hogy túléljék, nem viselkedünk úgy mint ti, de mindez a természetben van.

 

A Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah.“

 

 

4.  Évszakok.

 

Igen, nálunk is váltakoznak, mert a természetnek is pihennie kell, de nálunk nincs úgymint nálatok. Hó nálunk is van, de csak valahol, és ez az embereinknek olyan boldogság, minden lehetővé van téve számukra, hogy mindent kipróbálhasanak, a hegyekben olyan szép, minden olyan tisztaságban van tartva, hogy valóban élvezzük. Nem úgy mint néhányan nálatok. Az ipar csak a sivár területeken van, itt is van, de itt úgy van kiegyensúlyozva, hogy minden egyes évszakot elégedetten élünk át és mindig valami új jelenik meg, a természetünket annyira szeretjük minden időben, hogy csak róla beszélünk és a feleségeink és gyermekeink egyenesen imádják, mindent annyira szeretünk, az időt, amikor minden nyílik, érik, az ősz is olyan csodálatos, csak nálatok panaszkodnak az emberek, de nálunk ez lehetetlen, annyi az érdeklődési körünk, az időt mindig valami elfoglaltsággal töltjük, és a téli időszakot általában művelődéssel töltjük, nem csak könyvel, de a segítségével is, ami nektek is van, de mi egymásnak dolgokat mutatunk a természetből, és aztán ha ideérkeznek a tudósaink, sok mindent hoznak magukkal, ezt nézzük (a képernyőn), az embereinket más bolygók is érdeklik, milyen ott az élet, nem csak a társadalmi, de főleg a természet, azt mindenki látni akarja és sok ember nálunk sajnálja a ti Földbolygótokat, és sok ember éppen ezt a szakot választja „tudós az úton” úgy, ahogy én is tettem, mert segíteni szeretnénk a szegény embereknek, ha elfogadják, ha nem. Az embereink égnek a vágytól, hogy segíthessenek, mert tudják, hogy ezzel a Teremtőnknek segítenek, és így cselekszik minden egyes rendes ember a Világegyetemben. Ti is csatlakozhattok, hogy minden úgy meggyógyuljon mint nálunk.

 

A Plejádi Űrflotta parancsnoka Ptaah.

 

 

5. Vallomás.

 

Annyit szerettem volna mondani,

De nem volt kinek.

Mert már nem érdekel senkit semmi,

Csak az kinek mennyi a vagyona.

 

Nem érdekli őket a természet,

Nem érdekli őket a szeretet,

És így ezzel a gondolkodásmóddal,

Teljesen egyedül maradtam.

                                              

                                   Miloslava Drsková

 

Válasz

 

“De érdekel te szeretett lényünk,

Hiszen tudod, hogy nem vagy itt egyedül.

Itt vagyunk mi is más bolygókról,

És ők annyira sóvárognak utána.

 

Mi, akik itt annyit repülünk,

Ilyen embereket keresünk.

Nem élsz ezért egyedül,

Minket érdekel a te mondókád.

                       

                                   Barátok a Világegyetemből”

 

 

6. Beszélgetés.                                                                                         Augusztus 1995.

 

„Te megtekintetted az éjszakai égboltot, ugye, ezek a mi repüléseink, én is így átrepülök, de most éppen ott voltam, ahová néztél, tudod, ez olyan állomás, tudod, ebben vagy én vagyok, vagy tudod, a mi embereink és onnan érkeznek hozzád a mi impulzusaink, így összeülünk és mindig figyeljük a Földet, mit tesztek. Úgy néz ki mint a csillag, de nem az, tudod, ez a mi megfigyelő termünk, és ahogy majd látod a repülő pontokat, tudod, azok az én embereim, vagy én is ott vagyok, és mindig itt keringünk a a Földetek körül, vagy máshová szállunk, például haza, tudod, de a legtöbb emberünk itt van, mert ti itt tényleg nagy gondokat okoztok, és vigyázni kell rátok és mindent feljegyezni, tudod. Főleg ebben az időben, tudod, a mi tudósaink biológia- orvosi szakon belül itt végzik a tudományos vizsgálataikat, mert tikokban segítenek az embereknek, és közéjük tartozol te is, és mi ezt egy olyan feladatnak tekintjük, amit tennünk kell, tudod, és mindent önként végzünk, tudod, mert aztán, tudod, milyen szép lenne ha csatlakoznátok hozzánk, és aztán ez a Földbolygó is olyan szép lenne mint a mi Erránk, tudod, meg mások, és mi eljöhetnénk hozzátok, és segíthetnénk élni nektek, tudod úgy ahogyan te is megértetted.

 

A Plejádi Űrflotta parancsnoka Ptaah.

 

 

7.  Beszélgetés                                                                                         Augusztus  1995.

 

Én nagyon csodálkozom, miért gondolkodnak mindig róla ezek az emberek, egy szó sincs a szellemi tanításról, de főleg mindig keresik ezeket a rejtélyeket, ahogy ők hívják, de ennek az embernek meg vannak a bejegyzései, akkor miért. De ez akkor is mulatságos, mi így csináltuk,       hogy elküldtük a laboratóriumokba, amilyenek nektek is vannak, ez minden lehetséges, és hogy, és az emberek folyton gondolkodnak erről, Ezt a mi tudósaink végzik a biológia- orvos szakból, ami nektek itt van, mivel táplálkoztok, és aztán azok a tudományos vizsgálatok a természetben. Mindig vesznek példákat, főleg az érés időszakában, és aztán sok emberünk itt hagyja ezt a jelet. Amúgy sokat dolgoztunk a világban, az igaz, de most nálatok. De mi itt folyton így fogunk dolgozni, minket ez szórakoztat, én hozzá vagyok szokva, az életeteket folyton vizsgáljuk.

 

Guetzal, a Plejádi Űrflottának a parancsnokának a helyettese, de csak itt a földi állomásokon.

 

 

8.  A beszélgetés része.                                                                         Szeptember  1995.

 

“Ezt a jeleket mások tették ide, ezek szimbólumok, azaz a bolygóink jelei, akik kapcsolatban álnak velünk, ezt energia mezőkkel csináljuk, ezt előkészítjük és aztán erővel oda nyomtatjuk, de nem hajókkal, ez teljesen másképp zajlik, kifejlesztünk egy nyomás hullámot, és úgy készítjük elő, emlékszel magadra, hogy megölelt, ez hasonló, ilyen spirált fejlesztünk ki energia erő hullámokból és aztán lenyomatjuk, tudod, és ezt magasból tesszük, tudod.

 

Tudós biológus-orvos Jamahama.“

 

 

9.  Rejtélyes körök a mezőkön.

 

Bizalmasan beszélgettem 

egy új barátommal.

Mond meg kérlek,

Mitől vannak azok a körök,

Amelyek néha megjelennek,

A mi mezőinken.

           

                                               Miloslava Drsková

 

Válasz

 

“Ez olyan mint amikor fogsz egy pecsétet,

És hozzá helyezed a levélhez.

Ez a mi jelünk,

Hogy az emberek a Földön,

Tudják, hogy itt vagyunk.

                                              

                                               Háting

 

 

10.  Háting szeretete.

 

„Ha néha éjjel megérzed,

Mintha valaki simogatna.

Ha elkezdesz remegni,

És közben boldogságot fogsz érezni.

 

Akkor az én voltam,

Vagy az én fivéreim,

Akik ide repültek,

Amikor éppen aludtál.

Hidd el nekem kedvesem,

Ezek maga Isten érintései.

 

                                               Háting.”

 

 

Ha néha úgy érzitek,

Mintha valaki simogatna.

Ha néha érezni fogjátok,

Hogy boldogságban részesültök,

Akkor az én kedveseim,

Akkor ők voltak azok.

 

A barátaim a Világegyetemből,

Így szálnak hozzánk,

A repülő csészealjakban,

Erre a Földbolygóra.

 

Ezek az ő vibrációi,

Amit ők így terjesztenek,

Ezek között az emberek között,

Amelyek folyton az Igazságot keresik.

 

Hogy kell egymást szeretnünk,

Hogy kell egymásnak segítenünk,

Miképp ők is teszik.

                                               Miloslava Drsková

 

 

11.  A beszélgetés része.                                                                                   Szeptember 1995.

 

„A biológus-orvosok nem csak a gyógyításnak vannak tudatában, de a fiatal embereket is tanítjuk, mit kell tenniük, hogy a szeretet közöttük olyan legyen, mint amilyennek lennie kell, a szellemi fejlődéssel kell foglalkozniuk és csak utána a többivel, hogy az életvitel harmonikus legyen azok között, akik akarják és valóban szeretik egymást, ez a mi biológus-orvosok és psychológusok munkája, ezt barátságosan tesszük, és sokat foglalkozunk a sújtottakkal, ha az ember maga mindent a társadalomnak szentel, akkor joga van a teljes ellátáshoz, és ezért nálunk nincsenek betegségek, és ha akadnak is, akkor ez ember szeretett gondját viselik, ez a mi feladatunk és szeretettel végezzük, amint látod. A technikusok pedig minden fontosat meggyártanak nekünk, mi pedig a gondjukat viseljük, és minden a felügyeletünk alatt ál, főleg a természet, azt nagyon védjük, hogy olyan szép legyen, és ez mindenki érdeke, hogy szép és tiszta környezetben éljünk, és mindent gondosan megművelünk, és mindent mindig vizsgálunk, figyelünk, és ezért hívnak minket biológus-orvosoknak, és nem csak egynek, hanem mindenkinek át kell mennie ezen az iskolázáson, elősször a biológiát tanuljuk, és aztán az orvosi tudományt, mindezt nekünk kell ismernünk. Habár a parancsnokunk technikus, viszont neki is ismernie kell az alapokat, szóval a szellemi tanítást, ez mindennek az alapja, és még tökéletesen ismernie kell a Világegyetembe való repülés technikáját, és ez a technika is bonyolult, így tiszteljük egymást.

 

Biológus-orvos Jamahama.”

 

 

12.  Beszélgetés.                                                                          1995 Szeptember 24.

 

“És ez így zajlik nálunk, és továbbra is így fog, mert e nélkül a fegyelem nélkül nem létezik semmi, emlékezz rá, és ezért éled mindezt most át, mert a mi kezeinkbe adtad át magad, és ez az útja az üdvösségnek, de a fegyelem, annak főleg ott kell lennie, éspedig a saját elménkben, ezt én mondom Guetzal, mert anélkül nem létezett és nem is létezik semmi. Azért vedd a kezedbe a Világegyetem könyvét, a felépítése és hasonlók, miként meg van szabva minden egyes testnek az útja, az éjszakák rendszeresen váltakoznak a nappal, a természet is elvégzi a maga munkáját, éspedig azért, mert mindent a mi közös Teremtőnk vezet, csak ti Földi emberek okoztátok ezt, ez ellent mond a Világegyetem és Teremtés rendjének, és ezért történik mindez, de te, miként ráeszméltél erre a fegyelemre, rendben leszel, ha nem fogsz akarni semmit, mint most, és tovább fogsz adakozni és segíteni. Úgy ahogy mi is tesszük, úgy cselekedsz te is, és én biztosítalak abban, hogy ez számunkra nagy meglepetés volt, hogy éppen ebben az időben valaki talált önmagában bátorságot és így viselkedik.

 

Guetzal.”

 

 

13.  Üzenet.                                                                                                1995   Szeptember 24.

 

“Nagy a szereteted irántunk és a miénk irántad. Egészen hozzánk jutott el, milyen odaadással dolgozol az embereknek, és nem adsz senkire és semmire. Egyedül szeretet nélkül ebben a szenvedésben, és ezért odaadással átadtad magadat ennek a feladatnak, ami neked lett szánva. Te érett vagy ezekre a régi iratokra, am bár nem mentél nagyon bele ebbe a világba, de jól ismered ezeket az embereket ezen a kis földön, akik mindig így éltet, és mindig másokra adtak, de éppen ebből a nemzetből lázadt fel egypár egyén, köztük most te, azért hogy kiálljanak minden ember tisztességes életének a jogaiért, és mi nagyon sajnáltuk, hogy nem próbáltuk ki nálatok. Mi akkor valóban találkoztunk azzal az emberrel, de milyen tanácsokat keresett, mégpedig azért, mert félt az emberektől, de te nem.

És látod, minek tartottak, de te megvédted magadat, éspedig ezzel a csodálatos viselkedéssel, és most amiként kiállsz önmagadért. Ez az igazi munka az egész társadalom üdvösségéért, és ezért is küldjük neked ezt a szeretetteljes üdvözletet és ezt a boldogságot, amit most érzel, ezek a mi közös vibrációink amit neked küldünk, te békeszerető lánya ennek a Földbolygónak. A tudományos útjainkon találkoztunk olyan emberekkel, amelyeknek nem volt elég bátorságuk beszámolni erről másoknak, de neked rögtön volt. Ezt vedd valódi igazságnak, hogy ez így van és így lesz. Mert az emberek ebből a Csehországból olyan gazembereket vonzottak ide, aminek nincs mérete ebben a részében a Világegyetemnek és ezért mi is ide szállunk, éppen a Kentaur csillagzatból. A mi bolygónkat Zetornak hívják, hogy segítsünk nektek rátalálni az Igazságra, és ti végre megértsétek, hol a helyetek, és te úgy fogtad fel, hogy sok ember érdeklődött irántad. És ezért tart téged ez a parancsnok V., de engedélyezte nekünk a következőket, hogy elküldhessük neked a szeretetteljes üdvözletünket és a meleg köszöntésünket, mert csatlakoztál ehhez a munkához és úgy segítesz ahogy tudsz. Ez egyenlőre minden tőlünk.

 

Az új barátaid a Világegyetemből Athar, Kohunnal.”

 

 

14.  Kozmikus emberek.

 

Gyakran kimegyek esténként,

Megnézni a csillagokkal teli égboltot.

Én nem vagyok olyan mint mások,

Akik folyton csak számolnak,

Mennyivel lesz több a zsebükben.

Engem legjobban az tesz boldoggá,

Ha nézhetem a természet szépségét,

És az egyik közülük,

Éppen a csillaggal teli ég.

 

Gyakran látom azok között a csillagok közt,

Bizonyos fényes pontokat repülni,

És ezek nem csak repkedők,

Hanem valódi űrhajók.

 

Ezek a hajók a Világegyetemben szálnak,

És bennük emberek tartózkodnak.

Olyan emberek mint mi,

De más lakott bolygókról.

 

Ezek a kozmikus emberek,

Egymás között szeretetben és alázatban élnek.

Ezért van olyan fejlett technikájuk,

Mert élnek, dolgoznak és imádkoznak.

Csak az egyetlen Istenhez.

 

Az ő vezető tényezőjük,

Maga a nagy Teremtő,

És ők csak az Ő törvényeit tartják be.

Csak mi hisszük évek óta,

Hogy nálunk magasabb nincs,

és ezért mindig

olyan nagy szenvedésben élünk.

 

Csak azoknak adjuk a szavunkat,

Akik csak saját magukra gondolnak.

Mit törődnek ők másokkal!

Csak ők mindent mindig

önmaguknak akarnak.

 

Ezért nem haboznak abban,

Hogy másokat egymás ellen uszítsanak,

És ők maguk elbújva a rejtekhelyeken,

Csak nevetnek rajta.

 

Miért nem élhetünk úgy,

Mint a kozmikus emberek,

Szeretetben és alázatban.

Higgyétek el nekem.

Akkor mi is olyan jól élhetnénk.

 

 

15.  Beszélgetés.                                                                                                 1995 Október.

 

“Amíg a többi ember, akik ezzel a szellemi tudománnyal foglalkoznak, te megértetted nagyon jól a szellemi ébredésed után, mit is kell tenned, és hogy kell viselkedned. Nem csak a saját üdvösségegünket kell keresni, miként a többi ember is teszi, viszont ez is jó út, de a másik, amelyen te is lépkedsz és egypár egyén, a helyes, ez azt jelenti, hogy ez a munka, és ez a megfelelő munka minden ember részére, ez segít az embernek, és nem csak önmagunk részére keresni a szellemiséget, de ott az élet telítve van munkával. És aztán megérteni, hogy nem vagytok egyedül ezen a Földbolygón, azaz, hogy a Világegyetem lakott terület, éspedig következő módon. Különböző csillagzatokban és galaxisokban rengeteg naprendszer van, és azokban szintén bolygók mozognak, és ott is élet van, nem csak nálatok, miként egyesek beképzelten gondolják. Hiszen meg van a történelmetek, amely sokat mond nektek, hogy itt valaha fejlett kultúra élt, és azt mi hoztuk létre. És ezért meg kell végre értenetek, hogy az élet mindenütt létezik a Világegyetemben, és nem léteznek csak itt. Igen, itt ebben a naprendszerben csak a Föld lakott, de éppen mi, miként megértettük ezt az igaz szellemi életet, amely tele van munkával mindenki részére, ezért vagyunk itt mi.

 

A biológiai – orvosi tudós központ vezetője Jamara.”

 

 

16.  A beszélgetés része.

 

“Itt léteznek óvatos emberek, de bátrak is, és ilyen volt éppen Semjase férje, és az ő emléke, az itt létezik, de a mi szíveinkben, ezt így kell tenni, csak egy csendes emlék, mi amúgy semmit sem építünk, nem ünnepelünk mint ti, csak úgy összejövünk, csendben emlékezünk egymás között, és ez minden, de másképp nem. Ezt azért adom át, mert ti mindent olyan túlzásba visztek, mindent, az ünnepségekkel, de a többi, az mellékes. De mi épp így viselkedünk, és te most együtt velünk, csak a munka és ez a tanítás, így beszélünk egymás között.

                                                                                  Guetzal.

 

 

17.  A Világegyetem nyelve.

 

Úgy mint most veled,

Úgy beszélgetünk egymás között.

Ha a gondolatod tele van jósággal,

Akkor másik olyannal találkozik.

 

Mi a tudományos munkáink során azt kerestük,

Akinek hasonló a gondolkodás módja.

Aztán kapcsolatba léptünk veled,

És így veled megértettük egymást.

 

                                                                                  Háting

 

 

18.  Üzenet.                                                                                                1996 November 5.

 

“Igen, én az embereiteknek nem adtam csak úgy elolvasni, de valóban törődnötök kell ezekkel az emberekkel, akik most olyannyira nyomorognak,

És ezért vagyunk itt, és itt is leszünk, hogy így segítsünk benneteket, először üzenetekkel, majd vannak olyan képességeink, hogy ezekkel a sújtottakkal másképp is foglalkozhatunk. Sok tanáccsal látjuk el ezeket a sújtottakat, ők megfogadják ezeket a tanácsokat és szintén néha közbelépünk, másképp. Mi Astar flottájából azt küldjük nektek, hogy nem csak olvassátok ezeket a különböző üzeneteket, de segíteni is kell egymásnak, nem csak az imával foglalkozni, ez önmagában nem segít, de dolgozni és minden tulajdont megosztani egymással egyformán, és nem azon vitázni, hogy kinek tartozik mi. Én ezt nem adtam át az embereknek a különböző időszakokból, csak azért, hogy ezek az emberek, akik szellemiséggel foglalkoznak, azt gondolják, hogy csak ők használhatják fel, és tesznek ezekért az emberekért semmit. És ezért az egyházasotokat nem értékelitek annyira. Igaz azelőtt tett valamit, ezt is bizonyos üzenetek által tudtuk meg, de most nem tesz a földeteken semmit. Mi ezeket az embereket, akik így igyekeznek élni, mint az igaz emberek, nagyon tiszteljük. De ti többiek térjetek észhez, hogy ne történjen meg veletek a következő és ne legyen belőletek is sújtott. Én Astar, gondját viselem ezeknek az embereknek, a különböző bolygókra osztom szét őket, de ami a kíméletemet illeti szigorú vagyok és leszek, főleg hozzátok, akik igyekeztek felemelni az elméteket magához a Teremtőhöz, de ez igazán kevés és az ilyen emberek a következő élethez lesznek elítélve, éspedig új feltételekhez lesznek elítélve, hogy nagyon csodálkozni fognak, hogy nem teljesültek be a céljaik, mivel önzőek voltak.  Mert nem csak ezt a tanítást a Teremtőről, amely közös minden ember számára, és nem csak ezen a Földbolygón, de más világokban is, amik léteznek, de ti még mindig nem akarjátok elhinni, és még mindig igyekeznek bizonyos emberek meggyőzni másokat arról, hogy ezen a világon kívül, azaz a ti világotokon nélkül, már nem lakott semmi terület a Világegyetemben, de ebben nagyon tévednek az emberek, mert magában a világűrben létezik élet és pedig következő képen. A bolygók közti területeken nagy űrállomások léteznek, és azok tele vannak élettel, szóval mi is itt vagyunk, igaz emberek, és nem csak az űrflotta parancsnokai, de rengeteg féle tudós, író és orvos, és technikus. Minden ember nem csak azok akik ezekről az űrállomásokról ide szállnak erre a Földbolygóra, mert rengeteg a lakott bolygó száma a különböző naprendszerekben.

 

Nagy részét a nagy űrflotta parancsnoka Astar adta át az űrhajójából, amúgy székhellyel a Sare állomáson (olvasd Sáre – a feldolgozó megjegyzése). Valamit segítettek a barátaim székhelyükkel a Ptaah flottáján.

A barátotok, az űrflotta parancsnoka Astar.

 

(Én még annyira nem ismertem a nyelveteket és mivel a Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah ismerte, ezért segített ezzel az üzenettel, és a többi barát, más néven testvér is.

 

Ez egy utóirat, amelyet 1996 július 26.vettek át.)“ Csatolta Astar – feldolgozó megjegyzése.

 

 

19.  A beszélgetés része.                                                                                   1996 november.

 

“Annyit szerettem volna átadni, hogy élünk itt ezeken az űrállomásokon, de az élet olyan itt mint ezen a Földbolygón, váltakozunk, bizonyos tudósok elrepülnek, mások iderepülnek, de én egyenlőre maradok, és itt van Guetzal, és Alena, csak Pleja repült megint máshová, mint látod, ő is végzi a munkáját, a lányomnak sem engedek, de teljes ellátásban részesülnek a visszatérés után, meleg kabin és minden amire szükségük van, a hazatéréskor a szülőföldre tiszta és otthonos otthon, és a fiataloknak is megvan a mindenük, csak figyelniük kell, tudod, és te is, amikor a mi vezetésünknek rendeled magad alá, akkor tudod, mit kell tenned és ezért segítség vár rád.

 

A Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah.

 

 

20.  A beszélgetés része.

 

„Ha észrevetted, hogy én magam adtam átt, hogy milyen nagy az anyahajónk, szóval az állomásunk, ahol lakunk mi is biológus- orvosok, és ezért olyan nagy a tér, de a mi feltételeink ebben olyanok, hogy a mi futószalagjaink és más berendezéseink oda szállítanak, ahová kell, vagy a parancsnok termébe, ahol ezeket az értekezleteket tarjuk, vagy más különböző kabinokba, ahol minden amire szükségünk van, megvan, ezt én adtam át Jamara, és ezt vedd igazságnak.”

 

 

21.  A beszélgetés része.

 

„Mindenki tanuljon belőle, tudod, igen valamit túlzásba vittek, de sok ott az igazság, ez a pokol létezik, ez a háborús időszak, ami itt most jelen van, ezt az elődeitek hozták ide, és valami a semmirekellőktől van.” (Eddig a múlt évből van, és most 1996 július 24.üzenete következik a barátaimtól a Világűrből). „Ezek azok a sötétségből a nagy fekete szemekkel, amik most itt keringenek, és ezért küldjük nektek ezt a figyelmeztetést, hogy amíg nem fogtok úgy élni mint a barátok egymás között, és főleg érteni ezt a szellemi tanítást, szintén különböztetni kell minket, ki kivel lép kapcsolatba. És most minden bekapcsolódunk, amit átadnál a kedvesünknek, valamit én tartottam meg magamnak, de én a többit, ahol a többiek voltak, akik csak a romboláson gondolkodtak. És mink a kozmikus térből, mert én Astar vezeték névvel Seran a tudtodra adom, ha akarod, és mi szeretettel tanácsoljuk, tedd tönkre ezt az irodalmat, ahol ezek az emberek vannak, és nem csak az emberek, de a lények is, és mi erre figyelmeztetünk, ha teljes békében és nyugalomban akartok élni, akkor tönkre kell tenni minden háborús irodalmat. De azokat a könyveket is amik a barátságtalan lényekről szólnak, és nem csak emberekről, hanem a humanoidokról is, a Jargigyanokon kívül, akik szeretetteljes lények, de a többit, a mi üzeneteinket illetően megtartani, ha valóban így akartok élni, és ez minden.

 

Nem csak én Astar a Nagy űrflotta parancsnoka, a kozmikus hajómról ezt átadom a minden egyes emberünkért, amik ezen a listán vannak, de én is a Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah.

 

Ezt én csatolom, én megtettem, mindent tönkretettem és csak a szép dolgokat tartottam meg, ez most nagyon fontos, kedves barátom, eltávolítani és csak ezeket a szép üzeneteket tartottam meg a barátaimtól a Világűrből, akik olyan szép szeretetteljes életet élnek, amely telve van kimondhatatlan szeretettel, és nem csak egymás iránt, hanem férfiak a nők iránt, hanem minden ember iránt, és nem csak a planétáikon, de így is, hogy itt így szálnak bekerítve erő mezőkkel, de ha elfogadjátok ezt a figyelmeztetést, akkor ezen a Földbolygón megjelennek és leszállnak a űrflották, a fehér csészeajakban vagy aranyakban is mint a képemen vannak az UFO és mégis szállnak … könyvben. A mi barátaink a Világűrből, kiszállnak belőlük és eljönnek hozzánk, és mindent megmutatnak, ahogy élnek, hoznak magukkal filmeket, hogy cselekszenek nem csak a bolygóikon, hanem a űrbázisaikon, egyenlőre küldöm nektek ezeket a beszélgetéseket a csodálatos életeikről, de később mindent a saját szemünkre fogunk látni. Ez az én vágyam így látni őket és ez a vágyam úgy teljesül, mint Meiernek is teljesült. És aztán annyira szeretem őket, annyira törődnek velem, olyan szeretetteljesen, amikor az ember magára marad ezzel a gondolkodással, és azért van most olyan képességem ezt átvenni a barátaimtól a Világegyetemből, mert ez az én vágyam, hogy mindenünk egyformán meglegyen, éspedig a munkának köszönhetően, és úgyszintén szép környezetben szeretnék élni, szóval ez a gondolatom összekapcsolódott a barátaim gondolatával, és ők ezt a gondolatod cselekedetté változtatták. És ezért kérlek benneteket hallgassatok meg, és ezért kérlek benneteket távolítsatok el minden irodalmat, ahol az ember a másikat bántja, és nekem olyan rossz tapasztalataim vannak ezeket az embereket illetően, és humanoidokat illetően. Ha nem lettek volna a barátaim a Világűrből, akik odaadással vigyáztak rám, akkor nem lennék itt, vagy az történne velem, ami sok emberrel ezen a Földbolygón, de erről nem kellet volna beszélniük, de a Teremtőnkhöz fordulni, miként én is tettem, és most békében éllek. Nálam most a barátaim vannak a Világegyetemből, vigyáznak rám, és így fognak vigyázni az összes emberre a Földbolygón.

 

És továbbá itt dolgoznak odaadóan az orvosok, egypárat ismerek közülük, Jamahama, Jamara, ezek a barátaim a Ptaah flottájáról. És aztán Astara is Astar nagy űrflottájából.

 

Ez biztosan minden megvan önnek, ezt elküldte, de nem ismeri ezeket az orvosokat, és ezek olyan odaadóak, és aztán az összes barátom a Világűrből nagyon szép és előkelő ember. Annyira szeretem őket, és küldöm a verseimet az ő tiszteletükre. Annyira tisztelem őket, annyira szeretem őket. Ez hozzá a szavam.

                                              

                                                                                  Miloslava Drsková.

 

 

22.  A barátaimnak a Világegyetemből beszédük fojtatása.                     1997 január 17.

 

Beszélgetés.

 

„Miluska, csak azokkal kapcsolatos, akik ezeken az Űrállomásokon tartózkodnak, mert ők is később haza repülnek, és ott olyan mint nálatok otthon, de nálunk ez olyan hogy minden embernek megvan mindene, amire szükségük van, a bútoroktól kezdve, az nagyon fontos, de ez nagyon egyszerű, de a toalett kellékek is, ez minden itt be van építve, hogy éppen a fiatal emberek, akik így összeházasodnak, de te tudod ez miként van, viszont nem tudtok mindent. Itt a fiatal emberek amint eldöntik, hogy családot alapítanak, minden meg van nekik mutatva, de már késszen, és ők oda érkeznek, és ez az övéké. És ha előfordul, hogy a lakott területeiken találnak hibákat, ezt a hibát eltávolítják, ez is előfordul, vagy elmegy a képernyőjük, ez is az egész falon van, igen, nálunk ez így néz ki, ez el van távolítva, és minden új van beépítve, éspedig következőképpen. Itt semmi sem kerül pénzbe, csak a munkáért, amit az egész közösségnek ajánlunk fel, azaz magának a Teremtőnek, nálunk ez természetes. A többi élelmiszer, a gyümölcs és a zöldségen kívül, mindent egyedül termelünk, és szeretettel dolgozunk a földeken. Mindent a közös táplálkozásból szerzünk be, mert nálunk senki sem főz. De a mi biológus-orvosaink szigorúan odafigyelnek, hogy minden egyes tagja a társadalmunknak friss élelmiszerhez jusson, igen ez a fő alapja, és ezért nálunk nincs olyan sok betegség, és erről tudunk mi biológus –orvosok gondoskodni. A mi berendezésink, azaz a mi laboratóriumaink így fel vannak ruházva, hogy mindent a gépek végeznek amit robotoknak hívtok, csak az embernek van felette ügyeletük, amúgy minden úgy történik mint a közös könyvünkben. Ez következőképpen zajlik nálunk, hogy a dolgokat, amire szükségünk van a napi használatunkra, ide szállítják, azaz ide repül egy kis csészealj, és az ember azt kezeli, az oda helyezi nekik olyan tárlóba, és ez minden háztartásban létezik, mert minden ezekre az állomásinkra a bolygóinkra van hozva, és az ember, férfi vagy nő, mindennek a kezüknél kell lennie, mert senki sem szenved hiányban, nem úgy mint nálatok, ezek az emberek, nálunk ilyen nincs, és nem is lesz. Minden, amit az embereitek adnak egymásnak karácsonyra a fa alá, (de ez nem történhet nálunk meg, ezt minden aláírják, ez az élő természet rombolása, ezt így vágni), de mi ezeket a dolgokat egymás között adjuk következő képen, férfi vagy nő megtalál minden szükségeset, éspedig úgy ahogy itt bemutassuk, mi minden biológus – orvosok, ez égbe kiáltó bűn, hogy tele vannak az üzleteitek, és mivel mi minden ezt kihangsújozuk, hogy a pénzt el kell távolítani, amúgy minden ima felesleges, ezt én akartam hozzá adni, Astar, és valamit én adtam bele ebbe a jelentésbe Ptaah, aztán valamit a kedves barátaim biológus-orvosok, de azok is, akik ide repültek, azok is itt így élnek, igen Miluska, a mi, szóval a miénk, te egyedül értetted meg, mit kell megfogadni, hogy ezt kell bemutatni, és nem azt ami itt megy.

 

A Plejádi űrflotta parancsnoka a barátaival.“

 

 

23.  Közlés.                                                                                                           1997 Január 17.

 

„Ahogy már közzétettem, nekem sincs semmim, ami a tulajdont illeti, vagy hogy úgy élnék, mint egypár ember nálatok, akiket az első helyre alítottatok, de nekünk az űrflotta parancsnokainak a legmodernebb berendezésünk van, amely felett nagyon csodálkoznátok. Szép berendezés, csillogó nagy társasági termek képernyőkkel az egész falon, és aztán kis képernyők, amik bele vannak építve a kis űrhajóinkba. Minden egyes tagjának a társadalmunkban meg van a magán köztere, ez nagyon otthonos, nálatok kabinnak hívják, de ott csak ágyuk van és toalett kellékek, mert a mi fiataljaink egész idő alatt, amit ti napnak hívtok, a társadalmi termekben vannak, ahol nem csak tanulnak, de szórakoznak is, következő képen. De minden mindenki részére hozzáférhető. És úgy szintén a fiataljaink tanulnak énekelni és táncolni.

 

A mi Nagy űrflotta parancsnokunk Astar.”

 

 

24.  Beszélgetés.                                                                                                  1997Január 17.

 

“Én sem ülök egy helyen. De fogok egy kis űrhajót, és repülök le hozzátok, a Földetekre, nálunk most a ti Földbolygótok mintha fent lenne, ezek most mi vagyunk a Ptaah űrflottájából, ahol a székhelyünk van egy állomáson, mert ezeket az állomásokat a Plejádiak építették a legmodernebb berendezés által.

 

A biológiai tudós és orvosi központ vezetője Jamara.”

 

Mi is csatlakozunk, ha valóban szeretsz minket, kedves testvérünk, én Alena és Hjlarra is (olvasd Hilara) kapcsolódunk ezekhez a férfiinkhoz, azaz a tudós expedíció tagjaihoz, hogy nektek is, kedves emberek erről a kis Földről, legyen tudomásotokban, hogy a férfiakon kívül mi is női tudósok itt dolgozunk, hogy így igyekszünk, szóval hogy együt a férfiakkal kezeljük a gépeket, de nekünk is tanulnunk kellet, hogy aztán így repüljünk, de meg kell hallgatnunk a parancsnokainkat, mert a mi parancsnokunk már nagyon öreg szerintünk, de még mindig erőteljes, és sokat segít, hogy mindent megtanuljunk, de otthon is megvannak a családjaink, később férjeink, de így alkalmazkodnunk kell, hogy mindig egy van, de annyira szeretjük egymást, hogy például nekem vagy Taljdának egy a parancsnokunk, de mindenben respektáljuk. Amúgy mindenünk megvan, ez természetes. De ezt a parancsnokunk biztos közölte veled. A te múltbéli barátnőid a Világegyetemből, tudod, ahogy most egymással beszélgetünk, átveszünk énekeket is, és az olvasmányokat, ha a parancsnok valahol máshol van. Miként minden áthelyeződik, néha csak minket vagy Jamarát hallod, nála voltunk betanulni, de mások is vannak itt, de mi erről szerettünk volna informálni, hogy nem ülünk mindig egy állomáson, de mindig leszállunk erre a Földre, de a másik oldalról, csak a telemetrikus hajónk segítségével lépünk néha kapcsolatba egymással, de nem most, mi magunk vezessük a kezeinket, a parancsnok engedélyezte.

Női tudósok Alena, Taljdával.“

                                  

 

25.  Közlés.                                                                                                            1997  április 17.

 

“Én éppen ma repültem ide, és aztán mi is minden biológus-orvosok köszöntünk benneteket, főleg mi fiatal biológus-orvosok, Sikta.

 

Mi többiek is, akik itt vagyunk és ülünk ezeken a bolygóközti állomásokon, amit ti nem láttok, de itt vannak, meg vannak világítva napfénnyel úgy, ahogy a Holdra tekintetek, de ez egy tükröződött napfény, és itt vagyunk ezeken a bolygókon, Jupiteren kívül, a mi állomásaink hasonlóak a kör alakú építményekhez.

 

A barátaid a Világegyetemből.“

 

 

26.  Közlés.                                                                                                            1997 április 19.

 

“Miként már átadtuk, így most bemutatkoztam neked és az embereknek, a nevem Ebermásek, és a Riddh bolygóról vagyok a testvéreimmel akik itt vannak. Nagyon szeretünk, és nem csak téged, de minden embert ezen a Földbolygón. Így kell élni, ahogy ezt személyesen megkaptad a barátainktól az űrtérből, mert mi csatlakozunk a barátainkhoz a világűr térből, hogy ezen a Földbolygón is béke és nyugalom honoljon. Én adtam át neked és a többi embernek Astar, mert ők így adták át nekünk, és mi nevünkben is küldjük, éspedig azért, mert mindig azon igyekszel, hogy csak szép szavak és főleg énekek és melódiák legyenek a világűrbe küldve, és ez nagyon szükséges, ezt a többi embernek is át kellene adniuk.

 

Nem csak a Riddhanniak, de mi többiek is, akik itt vagyunk, és Kohun, Atharral is kapcsolódunk hozzád, te kedvesünk, mert mindig így igyekszel.”

 

 

27.  Közlés.                                                                                                            1997 május 14.

 

“Ami a hadi technikánkat illeti, ami nekünk itt van. Végkép nincs a bolygóinkon, mert ott nincs rá szükség. Csak a Világűrben van rá szükség, éspedig a semmirekellők miatt, akik mindig itt repkednek, és az embereknek ha ilyen gondolataik vannak, vagy ha beszélnek róla, akkor ráhangolódnak ezekre a lényekre, akik hasonlóan gondolkodnak, és aztán ide szálnak olyanok, akik bántalmazni akarnak, és azért szükséges, hogy az emberek mindezt eltávolítsák maguktól, ezt a gondolatot, és nem csak abba hagyni a beszélgetést róla, de főleg a médiumokban, hogy mi szabadon ide szálljunk, és szabadon közlekedhessünk, ez nem csak nálunk otthon van ez így a bolygónkon, de más bolygókon van és lesz.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

28.  Közlés.                                                                                                            1997 június 14.

 

“Ha olvasni fogjátok ezt a közlésünket, akkor ez a mi életünkről szól, mert én és a családom, a feleségem neve Eszter, és sok gyermekünk között ott van Izsák, akit arra nevelek, hogy az eltávozásom után ebből a világunkból a Teremtőnkhöz, átvegye ezt a helyet, ha úgy fog viselkedni mint én, és igyekezni fog elérni ezt a helyét a nagy űrflotta parancsnokának. Ehhez csatolom, hogy a székhelyünk mindig a Sare állomáson van. Astar és én Eszter is a testvéreinkkel kapcsolódunk ehhez a közléshez, és a legidősebbik fiuk is Izsák.”

 

 

29.  Közlés.                                                                                                            1997 június 16.

 

Minden tagja a társadalmunknak nem tanulja csak a technikát és más tudományokat a természetről, de mi minden igyekezzük megérteni ezt a művészetet, mert nem csak a Földbolygótokon, de mi is nagyon szeretjük ezt a művészetet, és ugyanúgy ezzel foglalkozunk, nem csak a munkának mint ti, de mi is igyekszünk ezzel a műveszettel foglalkozni, nem csak az énekek a szeretetről, de ilyen énekeket is átveszünk tőletek, de kerüljétek azt a művészetet ahol az erőszakról van szó, olyan zenét nem szerzünk, csak így a szerelemről, vagy szeretettel hallgatunk enékeket minden féléről, csak nem szeretjük, hogy ilyeneket énekeltek, és lejátsszátok ezeket a műsorokat az erőszakról, és olyan kiöregedett műsorok ismétlődnek Jézus krisztusról, és mi ezeket nem szeretjük, mert főleg ti tudjátok, ki van őszinte érdeklődéssel ez iránt a kapcsolat iránt, ezt itt közzé tesszük, hogy rengeteg a feljegyzésetek, hogy kell viselkednetek, hogy kell élnetek, és ezt szükséges, kihangsújozom, tetté kell változtatni, nem csak elolvasni, és nem tenni érte semmit, ez szükséges, mert amúgy végkép nem lennénk itt, és csak primitív életet élnétek, de mindent amit tudtok, és nem csak az emberekről, afelől annyira nem érdeklődtök, de a technikánk iránt, de az csak ennek az emberi társadalomnak van szánva, akik igyekeznek elérni a tartós békét, és nincs a tervükben, hogy ez a technika, szóval az űrhajóink olyan kezekbe kerüljenek, akik csak saját hasznukat keresik.

 

Én Astar, aztán én kapcsolódtam Guetzal.”

 

Kérlek benneteket távolítsátok el az összes irodalmat, ami az erőszakot illeti, és tudassátok a többi emberrel. Mindent ami az erőszakot illeti, annak el kell tűnnie, erre én kérlek benneteket, kedves barátaim. Mindent küldök nektek, ami a legjobbak között volt, de még van, de ez a feljegyzés egyenlőre az embereknek szól.

                                               Miloslava Drsková.

 

 

30.  Háting vallomása.                                                                                        1994 nyár.

 

“Gyakran hallottam,

Erről a kis nemzetről,

Ami évszázadokat élt rabszolgaságban.

És mégis ebből a nemzetből,

Léptek ki a legjobbak.

 

Az emberek akik megakarták változtatni ezt a világot,

Hogy minden jól éljenek benne.

Mi is vágyakozva vártunk,

Mikor lesztek szabadok.

 

Szabadok gondolatban, szóban,

Azért repülünk most annyit,

Mert rendíthetetlenül abba bízunk,

Hogy éppen ti.

Inkább a rabszolgaságot szenvedtétek,

Mint fegyvereket fogtatok.

 

Amit most látunk,

Olyan mint máshol,

Mint máshol a világban.

Annyit harcoltok egymás között,

Ami fontos,

Azzal nem törődtök.

 

És mégis köztetek,

Jó emberekre találtunk.

 És köztük,

Te is vagy.

 

                        Háting.” (A Tasiila bolygóról származik, a Tai szystémában, az Orion csillagzatban, magasság 1m.)

 

 

31.  Tanulság.

 

„Emlékezzetek arra, hogy az idő minden gazember ellen dolgozik, aki vétkezik. Lehet egy, vagy akár egy másik. Az ő idejük is beteljesül, és ahogy már említettem, a Teremtő mindenkinek megadja a saját részét. Igyekezzetek ezekért az emberekért, akiknek legrosszabb a helyzetük, mert csak a felebarátunk megsegítése az igazi élet, amúgy semmi. Amit azok fent mondanak, azzal ne törődjetek, inkább arról informálódjatok, mije van annak az embernek és milyenek a céljai. Aztán cselekedhettek valamit. De ahogy már említettem, sosem lesztek boldogok, amíg az embernek ezen a Földbolygón adjátok a szavatokat. Csak a Teremtőnek adjátok a szavazatotokat, éspedig következő képen. Egy csendes kérés, amit gondolatban kiküldünk, az a legkedvesebb számára, inkább mint az imádkozás a templomban és a bibliából való szónoklat, ez végkép nem jöhet számításba. Mi csak így cselekszünk, és amúgy meg úgy élünk mint ti, és ez elég. Aztán sikerülnének a céljaitok, amúgy nem. Főleg a nőknek nem szabadna megadniuk önmagukat, mert ti feladatot teljesítettek, éspedig a legnagyobbat. A férfiak ellen fordulni, de nem fegyverekkel, nem szabad megadnotok magatokat. Védekezni kell a kihasználás ellen, éspedig következő módon. Át kell adnotok magatokat a Teremtőnek, csendes kérést küldeni gondolatban, és aztán a férfi nem érne hozzátok, és elkezdene tisztelni benneteket. És erre a nő képes, éspedig következő módon. Gyengédségek, kedveskedések minden áron, és a szívének mindig telítve kell, hogy legyen szeretettel minden és mindenki iránt. És ez az erő, ami megrengetné az egész Földet, és aztán minden lassan működésbe lépne. A férfiak aztán mások lennének, és tisztelnék a nőiket és a tulajdonukat. És minden aztán csak nektek dolgoznának. És nem úgy mint most.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

32.  Beszélgetés.                                                                                                 1994 december.

 

“A családjainknak mindene megvan és szeretettel dolgozunk, hiszen ezt saját magunkért tesszük azzal, hogy másokat segítünk, ez az igazi munka a Teremtőnknek, nem csak térdelni és imádkozni. Dolgozni kell, minden élőről szorgalmasan gondoskodni. Mi szeretünk figyelni, legalább az ünnepeiteken látjuk a szeretetteljes arcokat, de mi van aztán. Egyforma, nálunk minden nap ünnepnap, a munka boldogságot jelent számunkra, aztán összejövünk, minden féléről beszélgetünk, el tudod képzelni milyen ez az élet, amikor ahelyett a ti gaztetteitek helyet a Földön, erről és arról beszélgetünk, mit kell javítanunk a bolygónkon, aztán amikor hazatérünk az utunkról a Világegyetemből, mi más létezik máshol, és azok a tudományos vizsgálatok, az gyönyörű dolog, mindig valami újat keresni, tudod mennyi a szakterület, nem csak annyi mint nálatok. A természet vizsgálásától kezdve egészen a Világegyetemig. És aztán tanuljuk, hogy kell alkalmazkodnunk a Világegyetemben. Ez minden megy, de meg kell tanulnunk. Az első helyre mi a szellemi tanítást helyezzük, ha ezt megtanultuk, akkor a többit kezdjük el tanulni, de ezt neked mondjuk, a legfontosabb ismerni ezeket a tőrvényeket, amit maga a teremtő adott nekünk, ez a legfontosabb, és mi szeretetettel betartjuk.

                                                                                   Ptaah.”

 

Még valamit átírok neked, ezek az első beszélgetéseim, és amikor látom, hogy szándékodban van átvenni és az embereknek adni, akkor még az enyémekből veszek valamit, azaz a közös feljegyzéseinkből, így iskoláztatott az első szellemi tanítóm, éspedig ez éppen a Plejádi űrflotta parancsnoka volt, Ptaah.

                                                           Miloslava Drsková

 

 

33.  Az embereknek a Földbolygóról.

 

Ez nem öndicséret kedves emberek,

Ez csak az igaz szeretet,

Az szólított meg.

Azért nem írtam meg,

Hogy ezzel dicsekedjek.

 

Én mindent szeretek,

Ami itt élő.

Azért a Földbolygónkért remegek.

 

Mert minden szavazatotokat azoknak az embereknek adjátok,

Nekik köszönhető ez a gyötrelem.

Hiszen ők csak magukra gondolnak,

Azt ti is látjátok.

 

Azért vannak ezek a kapcsolataim,

És az igaz szeretet vallomásai.

Ezt nem írom csak magamnak,

De nektek igaz embereknek.

 

Akik mindig ezt az utat keresitek,

Ahogy valóban kell élnetek.

Nem az erőszak útján,

Hanem hogy átadjátok magatokat a Teremtőnek.

 

Miként én is tettem,

Azért állt be ez a változás,

A változás a gondolkodásomban,

És ezért ismerem én ezeket az ufókat.

 

Az ufók ezekből a fénylő dimenziókból,

Kik nem mutatkoznak az embereknek,

De mindig itt dolgoznak,

Éspedig mindenki jólétéért.

 

 

34.  A szeretet.

 

Talán önmagad is felismered,

Hogy mi az az igaz szeretet,

Idővel a szíved megsúgja,

Mi a titka a fájdalmadnak.

 

És eljön az időd,

Magad is felismered,

Hogy mi is az igaz szeretet.

 

Ez a kristályvíz forrása,

Ez a napsugár,

Ez a csillag az éjszakai égbolton,

Ez te vagy magad.

 

Ne féljetek barátaim,

Ne féljetek az igazságtól,

Amiről most itt írunk,

Ennek értelme van, és milyen!

 

A végtelenség megértése,

Ezt mindenkinek ismernie kell,

Aztán ismeritek csak fel,

Milyen szép az élet.

 

 

35.  Beszélgetés.                                                                                                 1994 július 24.

 

“Nem csak ez a Föld, azaz ország, ami most diktál nektek, van most megtámadva, hanem most a ti kis földetek is, és nem csak a humanoidok, de emberek is, akik épp úgy néznek ki mint ti, de ők azért igyekeznek, hogy így éljetek egymás között (negatívan, materiálisan – a feldolgozó megjegyzése), mint most éltek, hogy a tanításunk értéktelenné váljon. Ezek az emberek a Világegyetemből éppen ezeket a tudományos vizsgálatokat végzik, de nem az egész társadalom jólétéért, hanem a következő inkarnációtokhoz választanak benneteket, hogy ehhez a társadalomhoz kapcsolódjatok, ami nem csak itt él most a ti Földbolygótokon, de a Világegyetemben él a törvény, hogy a jó a jóhoz tartozik, és a rossz a rosszhoz. És ezek az emberek, akik most ide repülnek, igyekeznek nem csak azon a földrészen, ami most diktál nektek, de itt is mozognak, azaz repülnek, de ti, akik kapcsolatban álltok a mi űrállomásainkkal, veletek az is megtörténhet, hogy az ellenségeink igyekeznek hatni rátok, hogy átálljatok az ő oldalukra, és ti a fény és a Teremtőnk Ellen forduljatok, és igyekezzetek hasznot elérni, ami az utóbbi időben gyakran előfordult. Még ha szükségetek is van eszközökre a megélhetéshez, ne próbáljatok ezen meggazdagodni, mert aztán rossz fog történni veletek.

 

A biológiai –orvosi tudós központ vezetője, Jamara.“

 

Így kell tenni, így kell ezt kedves barátom venni, miként ezt a barátaim a Világűrből mondták. Csak az legyen tulajdonunkban, amire szükségünk van, és nem akarni többet, mint mások teszik, arra én túlságosan is szeretem a Teremtőnket, és azért igyekszem ezt átadni, hogy az emberek csatlakozzanak a barátaimhoz, és a többi irodalom, ami a lényeket a sötét dimenziókból illeti, el legyen távolítva, ismétlem el legyen dobva, és ez a figyelmeztetés az emberekhez legyen juttatva. Minden, ami az erőszakot illeti - kidobni.

                                                Üdvözlettel, Miloslava Drsková.  

 

 

36.  Én azelőtt olvastam a Magazin 2000, és mit válaszolt a kérdéseimre az én barátom és első szellemi tanítóm.

 

„Ahogy már említettem, a Világegyetem különböző részeiből érkezünk ide, és bizonyos ember csoportjaink dolgoznak itt, és magad is láthatod, hogy nem hazudtam neked. De van egy hibája, ami az elrablásokkal kapcsolatos. Ez is ott található. A katonai technika keveredik bele. És ez az a spekuláció, ebben biztos egyetértesz velem, hogy ezt nem adhatjuk a tudomásotokra. Néha előfordul, hogy itt hajótörést szenvedünk, és aztán olyan kezekbe kerül, igen, ez megtörtént, de ezt senki sem tudja az embereitek közül összerakni, ezt be tudjuk biztosítani, hogy a veszély ne legyen még nagyobb mint ami. Legalább erről az oldalról nincs veszély.

Ezt figyeljük, és azért most olvasod, hogy nem sikerül nekik. Az embernek, aki hit nélkül van, nincs mit keresnie a Világűrben. És ha itt megjelenik, akkor egy idő után el van űzve vagy el van pusztítva. Ez a törvénye a kozmosznak.

És ezt vedd így. A jó mindig nyert, és mindig is fog. Még ha az első kemény éveidet is szenveded, és ha jó vagy, és mindent így megismersz, és e szerint cselekszel, akkor senki sem képes bántalmazni, de az embernek a tömegben kell maradnia, és csendben, azon az úton kell mennie, amit maga kitűz önmagának, és nem törődik mással, hogy ez nem jó e. Minden, amit az emberek kiküldenek a Világűrbe figyelve van és lesz, viszont ha az emberek máskép kezdenének el cselekedni, akkor közbelépünk és szigorúan. Miként már említettem, szép emberek vagytok, és ezért sok testvérnek érdekében áll megtartani bármilyen módon a léteteket. Te az enyém vagy és más emberek más barátainké. Csak az aki szereti a háborúkat, azt nem veszi észre senki, és ha valaki is, akkor csak üzenetet küld és annyi.

 

Amúgy ezek az emberek figyelve vannak, hogy ne küldjenek ki olyat a Világűrbe, ami nem tartozik oda. A Földön csináljanak azt amit akarnak, ha az emberek megengedik nekik, de mi itt vagyunk. A Világűrt béke célokra kell felhasználni, és nem erre. A mi feladatunk itt figyelni. Mi tudjuk, hogy rengeteg elmezavarodott csak háborúkról ír a galaxisokban. Ezeket a badarságokat, mi nem adjuk át. Ezt azok adták át, akik szintén erre repkednek a hajóikkal, és az ő leírásukat a következő könyvben találhatjátok A titokzatos élet (SECRET LIVE, Jacobs – a feldolgozó megj.).

 

Ezek ők, és ti a filmekben jelenítitek meg őket. De léteznek olyan könyvek is, amit szeretetteljes emberek adtak ki, és ez az a könyv, ami nektek is itt van (UFO: És mégis szálnak…, Hesemann, Etna kiadó). Amit mi küldünk az embereknek, annak csak az igazi béke a célja. És abból nagyon kevés van. De azok a badarságok, amik most ki vannak adva, abból az országból származnak, ahol az emberek csak saját magukat ismerik (USA- a feldolgozó megj.). Erre főleg benneteket figyelmeztetek, akik e kis földből származtok. Ettől az emberi társadalomtól, amely kemény önmagához, és ti példaképként veszitek. Csak a gazdagságot, azt ismerik, de az a rengeteg betegség, és sok minden más ami ott van, azt nem látjátok. Igen, az embernek az egyik oldalon keménynek kell lennie, de csak a következő fegyelemben. Ezt kell mondania önmagának. Nem engedhetek meg magamnak mást, csak azt amit lehet, és hogy ne bántalmazza a másikat, ez az a fegyelem önmagunkhoz, és nem hagyni, hogy az ösztönünk hajtson fejjel a falnak. Akkor a másoknál a következőt éri el, hogy a többiek utálják, és ez által maga teljesíti be a saját sorsát. Ez az igazi törvénye a tetteknek, és aztán jön a megtorlás, néha sok év múltán, de aztán nagyon csodálkozik honnan jön. De nem veszi tudomásul, hogy ezen a büntetésen éveken át ő dolgozott. Igen, először meg lesz tisztelve, mindene meglesz, barátai, de az idő lassan, de biztosan dolgozni fog ellene, ami már történik. Aztán vagy más emberek megölik, vagy jön ez a csapás betegség formájában. Ez a helyes tanítása a Léleknek. Ez csak a teremtés törvénye, és ezt úgy kell tanulni, ahogy mi adtuk át az embereknek. Így élni, és nem hagyni magunkat azzal hitetni, ki mit mond, vagy diktál, de önmagunkban megnövelni a fegyelmet, ahogy mondtam.

                                                                                   Ptaah.

 

 

37.  Miért van bűnözés ezen a világon.

 

Tanulság.

 

„Ne csodálkozz, hogy ez történik. Mi tudjuk, hogy erre otthon tanítják őket, és fentről van. Tudod mennyi ott a machináció, ezt szívesen megmagyarázom. Ez az a veszély. Ha egy ilyen családban gyermek születik, aminek mindene megvan és így él, mást nem ismer, csak ezt. A szülők maguk, ha nem dolgoznak, csak papírokat írnak, azoknak nem érdemes hinni. A lányuknak vagy a fiuknak, minden meg van bocsájtva, ők aztán annak a tudtában élnek, hogy mindent megtehetnek, aztán másoknak mondják, és ez terjed mint egy betegség. Aztán ne csodálkozz, hogy ez van nálatok, mindenki azt teszi, amit tehet, hogy legyen tulajdona, munka nélkül. De ez így nem megy, és te ezt felfogtad, ilyen embereknek el kell tűnniük, mert dolgozni a Földön is kell, nem csak a papírokkal foglalkozni. Aztán nem lesz semmi, azzal számíts, és azért történik, és fog történni ez, ami most van. Te nem csodálkozol, és mi sem. A Teremtő is dolgozik, mindig teremt, és szégyen lenne, ha nem, mi szerinte cselekszünk, és ez a munka és a tisztességes élet. A természet is dolgozik, és pihen, ennek így kell történnie.

                                                                                  Ptaah.

 

 

38.  A vezető munkás.

 

„Az embernek a vezető pozícióban legfőképpen másokkal kell törődnie, mint magával. Így kell gondolkodnia a rendes embernek, és többet adni másnak, mint magának. Ha ezt az ember nem tartja be, akkor olyan titulusa lehet, amilyet akar, és az nem ér semmit. Az emberek sosem fogják akarni, és aztán, ha elérkezik az ideje, akkor maga is felismeri, hogy vétkezett és újból kell kezdenie.

                                                                                  Ptaah.” 

 

 

39.  Miért vannak a tengerekben emberevő halak és cápák?

 

„Kérdezel erről a témáról. Igen, ez így van, ezek a nagy halak arra vannak teremtve, hogy arról gondoskodjanak, ami nem való oda és ami elhall a tengerben. És ha az ember így beleavatkozik és azt is elviszi, amire nincs szüksége, akkor ők bizonyos értelemben bölcsek, és egymás között megbeszélik a saját módjukon, és így aztán büntetik az embert, mert idővel kialakul ez a faj, aminek az a célja, hogy így büntessen. Ha az emberek józanok lenének a természethez, akkor sosem nyúlna hozzájuk senki, de így igen.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

40.  A Tunguzi meteorit.

 

„Tudod mi volt az? Nem, ez éppen egy égitest volt, aminek ismeretlen volt az eredete, ez szétszakadt a tajga felett. De ez mű tárgy volt, nem az, amire a tieitek gondoltak, emlékszel a bombáitokra, az atombombákra gondolok, a Világűrből jött, de ezt tartsd meg magadnak, kedvesem, örülök neki, hogy éppen te kérdezel a rejtélyekről, ez is olyan. Ahogy már említettem, mindenfélék keringenek itt, és ez is megtörténik, hogy egy űrhajó így szétszakad, és semmi sem marad belőle. Ez nem volt égitest, hanem így történt. Ha egy űrhajónak balesete van, tudod ez milyen anyag, akkor megrongálódik a berendezés, és tudod ez miből van, ez is a könyvünkben benne van, aztán elég a levegőben. Elég ha rosszul van bekapcsolva az erő mező és megtörténik. Azért nem találtak ott töredékeket sem. Ez nálunk is előfordulhat, de a semmirekellőkkel gyakrabban történik. Emlékezz erre, hogy a Teremtő így bünteti őket, azok miatt a dolgok miatt, amit tesznek. Mint a tieitek, ti is általában balesetet szenvedtek, és ez megint másképp történik. Igen, az emberek sokféle fényt látnak, és éppen valaki erre keringett, balesete volt, és ahogy már leírtam, ismered a könyvünkből is, és elég okos vagy, mert nekünk is vannak baleseteink, igen vannak például áldozatai is ennek a kutatásnak. Mindennel számítunk. Nagyon rendes vagy, gondolsz ránk, en meg rád. Te igazán minden iránt szeretet érzel és irántunk is. Ebben különleges vagy, és képes vagy mindent sajnálni, olyan érzékeny és gyengéd vagy a lelkedben. Én nem tudom mit gondoljak. Az helyet amit a többi nő tesz a Földön, te mindig rejtélyeket böngészel, és ez nálad nagyon tetszik. De ez igaz. Szintén lehet olyan baleset, amikor radioaktivitás van ott, akkor ment az expressz. Ez akkor történt, akikor nem voltál itt, hanem máshol. És amint észbe kaptál, ez kezdett el érdekelni, ugye? Az égbolt, a csillagok, igen tudom, és csodáltad az embereiteket, akik szálltak, az volt valami a te számodra.

                                                                                  Ptaah.”

 

Ebben a beszélgetésben rólam is szó volt, de azért küldöm, hogy tiszteli a Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah az embert, főleg a nőket, ami először fordult elő velem, hogy valaki így beszélt velem, először Háting volt, ő a verseiben, szóval ez egy mutató, arról hogy tisztelem a barátaimat az Űrből. És ezt meg is érdemlik, hogy az emberek tudomást vegyenek róluk, és hogyan kell egy férfinak beszélnie egy nővel, ezért ezt küldöm, mindig beszélgetünk, most is. És minden úgy nyilatkoznak, és így kell megtanulniuk az embereknek beszélgetni egymással.

 

 

41.  Vallomás.

 

“Nem is engedélyezett nekünk,

Olyanokkal találkozni,

Akik csak a hatalomra és a vagyonra vágynak.

 

Csak azok akik úgy élnek mint te,

Csak azokkal találkozunk.

Az emberek, akiknek nincs semmijük,

És a szerencsét se keresik,

Csak úgy egyszerűen élnek.

 

                                   Háting

 

 

42.  A barátaimnak a Világűrből.

 

Ti kedves csavargóim a csillagok között,

Így szól egy kazetta,

Azért választom ezeket a szavakat,

Nektek szól,

Hiszen olyan csavargók vagytok a csillagok között.

 

Olyanok mint mi a Földünkön,

Akik szeretnek csavarogni.

Akiknek semmijük sincs,

Csak a szívük telítve szeretettel.

 

Válasz

 

„Mi vagyunk azok a csavargók a csillagok között,

Ezt eltaláltad.

De mi hozzuk az igaz mondást,

Hogy minden úgy éljetek mint az emberek.

 

Az emberek, akiknek semmijük sincs,

Mert minden mindenkié.

Csak a szív, mely telítve van szeretettel,

Az a legnagyobb gazdagság.

 

                                   Barátok az Űrből.”

 

 

43.  Tanulság a Világegyetemről.                                                                    1994 december

 

„Amikor a Világűrről tanultam, akkor a következőket mondták. A Világegyetem nem született meg önmagától, a Teremtő bevezetett egy törvényt, hogy ugyan minden kozmikus test magától teremtődik, de a Teremtő szeretete által terem meg, Ő sok éven keresztül, mi nem számítjuk úgy mint ti, mert valami mást használunk, és ezért másképp magyarázom. A Világegyetem hosszú kialakulása után, minden összesereglik az élő kozmikus erő vezetésével, és ez az erő mindent teremt, és megint hosszú idő után megsemmisül, de ugyan azon a helyen rögtön valami új keletkezik, és mindezt a Teremtő teszi. És mi csak alázatban élünk előtte, amikor látjuk azt a gyönyörűséget előtte. Mi mindezt máskép látjuk mint ti. Az idő utazásban, azaz hogy mindent fénylőnek látsz, ezt a mi Világegyetemünket tartósnak látod, a legkedvesebb otthonunkat. És így fogod most te is látni. Mindig gyönyörűnek, sosem öregedőnek, tele élettel a különböző bolygókon, valahol megszűnik, de megint megjelenik valahol máshol még szebben, és ez az a titok. Ez maga a végtelen, ez sosem szűnik meg és sosem végződik. A Teremtő végtelen, és mi is így végtelenek vagyunk. Csak a szeretetnek kell mindent irányítania, amúgy semminek. És ezért az élet sosem kezdődik és nem végződik el egyedül, csak folytatódik különböző életformákban tovább. Amint egyet befejezel, elkezdesz egy másikat, és ez így megy tovább. De emlékezz, csak az aki az Igazságot keresi, annak magyarázunk meg mindent, de más, aki lusta, az a következő képen látja, mint a ti csillagászaitok, és azt hiszik, hogy minden bölcsességgel el vannak telve, és a Világegyetemet halott mechanikus anyagnak tartják, azt nem veszik tudomásul, hogy ezt valakinek meg kellet teremtenie és vezetnie. A világegyetem sem teremtődött meg magától, de a Teremtő teremtette meg mindennel együtt, és vezeti.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

44.  Következő tanulság a Világegyetemről.

 

„Amint látod, ez is egy tévedés, hogy a Világegyetemben hideg és sötétség lesz, de mi annyit tudunk, hogy a Világegyetem felszívódik az Abszolút Tudatban, és minden megint újból kezdődik. De ez, amit nektek leírtak, és amire tanítanak benneteket, az egy első fokozatú badarság. Én csak ennyit mondok erre. A Világegyetem mindig világítani fog, végtelen lesz, ez maga a Végtelen mint a teremtő maga, ez sosem kezdődik és sosem végződik, és a Világegyetemben mindig pulzálni fog az élet. Mert minden élő, a Teremtő szeretete által született, és ezt a szeretetet te ismered. És ez a szeretet mindig a következő élethez visz bennünket, mint ahogy a könyvünkben is találhatod. De ez csak mechanikus szempontból van leírva, de a szellem hiányzik belőle. És ezt újból meg kell tanulnotok erről a kozmikus tudatról, és aki megismeri, tanítja a többieket, miként is van.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

45.  A lazacok a tengerből a folyóba úsznak, ikrákat raknak, megtermékenyítik őket, és mindjárt elpusztulnak. Miért?

 

Válasz:

 

„Ezt a törvényt a Teremtő iktatta be, a hallnak is meg van a kiszabott helye, és ez is az. Ha kimerítik az erejüket, ez az energia átmegy az ivadékba, és ha a hallnak annyi ereje van önmagában, mindent az ikráknak ad, és ezért nem élnek ők tovább, de átadják ebbe a ciklusába az életnek, ez csak átvitel, ők tudják, és amint az ikrák megtermékenyülnek, akkor az energiájuk átmegy az ivadékba. Így van ez bevezetve minden Teremtménynél, és csak az ember tudja, de ők szeretik csinálni, tudják, hogy nem pusztulnak el, és ez tudatallatilag történik. Maga a Teremtő vezeti őket, csak az embernek van szabad akarata, ezt tudod. Aki így tanulmányozza ezt a szellemi tanítást, nagyon jól tudja, hogy ez mindig folytatódó ciklus. Minden megszületik, aztán elpusztul, csak a lélek marad örökös, nem változik, és újból. Ezt mi tudjuk, csak az, aki szorgalmasan tanul, tudja mi történik a természetben, és minden a Teremtő vezetése által zajlik, és mi ezt így tanultuk és én sok mindent megmagyarázok.

                                                                                  Ptaah.

 

 

46.  Hogy kell viselkednünk más emberekhez.

 

„Ahelyett hogy előre mennétek, ti hátra mentek. Ahelyett hogy szép házakat építenétek, mindenkinél szép kertek lennének, éspedig mindenki részére, kész rezidenciák épülnek, vagy majdnem paloták, és ez csak valaki részére, és ezt figyelik mindenféle dolgok által. Ahogy tudod nekem nincs semmim, csak olyanom van amire szükségem van az elégedettségemhez, olyanom van, és több nem is kellene, mit tennék vele. Nekem elég az űrhajóm, amely a kutatásaimhoz van, és aztán várnak engem otthon a mi bolygónkon, és ott csak olyanom van, amire szükségem van, semmi több. Nekem elegendőek az enyémek, és aztán sok barátom, és azok mindenhol vannak, ahová csak nézel. Hová lépnél, ott szeretettel vennének, és mindent megtalálnál, amire szükséged van, hogy éljél, amúgy senkinek sincs semmije, és nem is akar mást. Mi úgy szeretjük egymást, hogy nincs szükség hadseregre, semmi ilyenre, és ha valami sújt valakit, tudja, hogy nincs egyedül. Első sorban jön a szellemi tanító, és aztán mi többiek megyünk ez után az ember után, és így nem fordul elő az, ami nálatok. Itt a Földön otthon vagy, és mégsem vagy, és amikor a legrosszabb állapotban vagy, mit tesznek a többiek, mi ezt jól tudjuk, elhagynak és aztán annak az embernek szenvednie kell. Ezt mi az első helyre helyezzük, nem hagyni egyedül az embert, hiszen emberek vagyunk, és hogy viselkedtek ti. Ha megtörténik vele a vég, akkor sajnáljátok, de erre nincs szükség. Mi tudjuk, hogy a teremtőnknél van, és Ő állapítja meg az új életét, és újból visszatér hozzánk, vagy máshová megy, de emlékezz, az ember nem hal meg, csak máshová tér. A test az elhal, de a szellemünk az megmarad, és miként fogok itt cselekedni, úgy fogok megint élni. És ezért tiszteljük a testünket, amit a Teremtő adott, és ezt az észt amink van. Aki ezt megérti, az tudja, mi ez az ajándék, és nem így elhagyni magunkat, miképp nálatok teszitek a Földön. Tisztelni önmagunkat, éspedig az által, hogy úgy viselkedünk miként kell, főleg más emberek iránt. Nem mindent akarni, arra nincs szükség, csak azt venni el, amire szükségem van, és ezt kell megtanulnotok. Ez az a helyes szellemi nevelés, és nem lapozni a bibliában, és szentelni különböző embereket, az szégyen, hogy szentelitek őket, és nem viselkedtek az szerint. Az embereket, főleg ezeket a szellemi tanítókat, mi a következő képen szenteljük, hogy betartjuk a szavaikat, és ez számukra a legnagyobb jutalom, mint azt csinálni belőlük, amit ti tesztek. Nálunk ezek tanítók, semmi több. Miként nálunk vannak tanítók a technikai szakra és másra, ez ugyan az.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

47.  Az emberek a világvégéről beszélnek 2000ben.

 

Válasz:

 

„Ez sincs úgy, ahogyan állítják. Nem vég, hanem a Föld bolygónak meg kell tisztulnia azoktól, akik pusztítják. Azért vannak itt ilyen változások, és mindig valami történik. Éppen ez az a kiválasztás, és az, aki szorgalmasan tanulja az önismeretet, az ismeri az igazságot, és nem fél. A többiek, akik nem hallgatják meg azok szavát, akik figyelmeztették őket és most is azt teszik, és csak a buta beszédet hallgatják, azok nem állnak helyet. Nem csoda, ebben az időben tudtuk, de látjuk, hogy az emberek a saját gondolataikat követik, és csak azokat hallgatják, akik saját maguk részére hajtanak. És ezért vagyunk itt mi, és leszünk, hogy azoknak segítsünk, akik megtartották az ép eszüket, és igyekeznek minden ellenére, ami itt történik, úgy élni ahogy kell. Ebben a helyes életvitelben van a megmentésetek, és hogy eljön a pusztulás, éspedig tőlünk, az badarság. Itt vagyunk mi, akik szeretik a nyugodtságot és a békét, ti tudtok rólunk, de itt vannak olyanok is, akik itt repülnek, írtok róluk, de a Földön is vannak jó és rossz emberek, és ez van a Világűrben is, és ezt így kell venni. Olyan emberek vagyunk mint ti, és semmi más. De azok, akitek van azokkal a nagy szemekkel, azok semmirekellők, és mi olyan emberek vagyunk mint ti.

 

                                                                                  Ptaah.”

 

Ismétlem, ezt az irodalmat, ami az emberek közt van a humanoidokról, és a többi emberről, akik mást akarnak mint a békét és nyugalmat, el kell távolítani nem csak az otthonainkból, de a nyilvános kölcsönzőkből is !!!!

 

 

48.  Szellemi világ.

 

Ülök, kezemben a könyv,

Elmélyedve az imában.

Istenem, suttogom csendben,

És a világomra gondolok.

 

A világ erőszak nélkül,

Benne csak sok szeretet.

Egyik a másikhoz kedves.

Az Istent csak a szívünkben hordozzuk.

 

                                   Miloslava Drsková

 

 

49.  A barátaimtól a Világűrből.

 

„Amikor az égbolt újra tiszta lesz,

Akkor menj ki este.

Téged mi köszönteni fogunk,

Ilyen módon.

 

Ha felemeled a kezed,

És integetsz nekünk,

Akkor mi világítunk neked,

Köszönés képen.

 

                                   Barátok a Világűrből.

 

 

50.  Közlés.                                                                                                            1995 január 8.

 

„Én még ezt szerettem volna veled közölni. Igen, ott nálatok a kormányban valami zajlik, várjatok nagy változásokat. Ez az embercsoport, akiknek minden kevés, és még többet fognak akarni. Nem törődnek semmi oldallal, csak azzal, hogy olyan jól legyenek, mint senki más. Mindezt az államokból vették át, akik sok éve így élnek. Ti megpróbáltátok másképp, valami jól ment, de valamiben hibáztatok., éspedig ebben. Azt gondoltátok, hogy urak vagytok a természet felett, hogy mindennek parancsolhattok, és ezért történt ez a változás. Emlékezz, hogy az, aki el akar valamit érni, annak úgy kell élnie, hogy fel kell ismernie, hogy az ember felett még áll valaki, aki mindent megteremtett, és az embernek is a Földről, kell foglalkoznia ezzel a témával, és ezért csinálnak kutatásokat a világban. Ti ebben a szempontban visszamaradottak vagytok, ezt jól felismertem, és ez a képességed ami most van, ezt olyan alapon lehet megszerezni, hogy alárendeled magad a törvénynek, semmi több. Ha több ember fogja alárendelni magát, sőt minden, akkor következik be a pozitív változás. Minden ember született bizonyos adottságokkal, de a legtöbb ember arra használta fel, hogy másokat kihasználjon.

                                                                                  Ptaah.”

 

Csatolmány ehhez a beszélgetéshez:

 

Azok a kutatások olyan emberekkel kapcsolatosak, akik átélték a klinikai halált, és leírták, ez otthon is megvan, a jelentést a Teremtőről, hogy láttak egy Fénylényt. Én is láttam Fényt, ugyanazt, és ez a kapcsolat magával a Teremtővel, és ezt ezzel a stúdiummal szereztem, és aztán elkezdtem ezeket a cikkeket a barátaimmal a Világűrből.

 

 

51.  Jelenés.

 

Még ha senki nem is tanított erre,

Még is az volt az érzésem,

Hogy valaki vezet bennünket.

 

Az elődeink éltek és dolgoztak,

Isten nevében.

Bekövetkezett az új időszak,

Isten nevét senki sem emlegeti.

 

Találtam egy könyvet,

És az Ő törvényei szerint kezdtem el élni.

Ez a februári időszakban történt,

Egy csodálatos jelenésem volt.

 

Ez egy csodálatos fény volt,

És az hozzám érkezett.

Én vagyok az Isten,

Akit most magad előtt látsz.

 

Kérdem azt az örökös fényt,

Hogy van ez a halál és élet kérdésével.

Ez a csodálatos jelenés így válaszol:

 

Az aki örökösen lop, pusztít, öl,

Az örökös Sötétségbe tér.

Az aki betartja a szabályaimat,

Annak nem csak egyet,

Hanem több életet adok.

 

Istenem, istenem,

Csak suttogom hálásan,

Csak most tudom igazán,

Hogy kell élnem az életem.

 

                                                           Miloslava Drsková

 

 

52.  Beszélgetés.                                                                                      1997 augusztus 19.

 

Ebbe a füzetbe csatolom ezt a beszélgetést, mert nem csak én, hanem a többi ember is figyelve van, és azok, akik úgy igyekeznek élni, ahogy kell, azokkal törődnek az egészségügyi szempontból is. Azért vagyok mindig nyugodt és boldog kedélyű.

 

Beszélgetés

 

„De sok ember gondolhatja, hogy nem léphetünk kapcsolatba másokkal, de szigorú feltételeink vannak. Most kapcsolatban állunk veled, egyenlőre telepatikusan. Neked nincsenek önző céljaid, csak szomorú voltál, és amikor bekövetkezett nálatok az áttörés, és megszabadultatok a rabszolgaság bilincseitől, tudod, hogy értem, csak akkor kezdtél el olvasni. Téged más jellegű könyvek is érdekeltek., és nálatok ebből kevés volt.  Szintén néha furcsa érzéseid voltak. Arra gondoltál, mi az, transzban jártál, ki voltál akadva. Sokat csavarogtál a tájakon, vagy bicikliztél, mindig el mentél, gyümölcsökért, de gondolatokban mindig máshol jártál. A mi embereink titokban figyeltek, már akkor minden egyetértettek, hogy te biztos más leszel mint a többiek, mindig valamire a természettel kapcsolatban gondoltál, és csak akkor érkezett el a te nagy pillanatod, és a miénk is, hogy te a miénk vagy.

                                                                                  Ptaah.

 

 

53.  Beszélgetés a következő témáról, ami a templomokat és más építményeket illeti, ahol senki sem lakik.

 

Tanulság.

 

„Ezt sem kell annyira tisztelni, mert emlékezz vissza, kihez tartozott, ezeknek az építményeknek el kell tűnniük, nem tudom megérteni, miért tarják fent. Igaz hogy szép, de eltelik az idő, megváltoznak a kontinensek, ezt várjátok, és minden eltűnik. Mi embereknek építünk, és nem mint, ez, hogy elveszi az élő emberek területét. Eljön a katasztrófa, és elpusztul mint Atlantisz, és ez a tengerben van. De a Föld megint a közeljövőben változni fog, megtisztul a lét iszapjától, és minden rendben lesz. Más generáció lép fel, olyan mint amilyennek lennie kell, és ezért vannak a nagy katasztrófák. Minden békés ember, minden testvér az Világűrből tudja, és te is tudod. Akkor ez minek van. Igen, felépíteni egy házat, és mindent ami hozzá tartozik, ipart, ami csak az embereket szolgálja, és ti azon veszekedtek, amit az idő felemésztett, én így látom. Csak a természetet kell tisztelni, az szép marad, élő, tartós, azt kell szeretni, és nem ezeket az építményeket. Az égboltot, csillagokat, Napot, mindezt szeresd, és nem ezt. Ezt kell tisztelni, minden élőt.

 

                                                                                  Ptaah.”

 

 

54.  Tanulság.

 

„Szívesen adok erre magyarázatot, a természetben úgy van elrendelve, és erre emlékezz. A Teremtő ezt is törvénybe iktatta, főleg ezeknél a vad állatoknál, madaraknál, vagy emlősöknél. Mert ezek az állatok a természet egyensúlya miatt vannak teremtve, azaz, hogy az állatok vadászatából élnek, nem kell sajnálni.  De ebben az esetben is szigorúak a feltételek. Amint e kölykök szülei észreveszik, hogy tudnak gondoskodni magukról, elhagyják őket, ez törvénybe van iktatva. És nekik gondoskodniuk kell önmagukról, szóval rögtön vadászattal kezdenek el élelmet szerezni. És ez így van minden teremtménynél. Nem kell sajnálni. És aztán vedd tudomásul, nem jobb, hogy ez veled is megtörtént. Gondoskodnod kellet magadról, és ennek meg volt a jó oldala is. Az embernek a társadalmatokból ezen a szenvedés útján kell mennie, hogy felfogja, mit kell tennie. De ha a gyerekeknek mindent megadsz, akkor hibát csinálsz. És ez itt veszélyes. És éppen a többiek mindent a gyermeküknek akarnak, ezért van nálatok ez. Emlékezz magadra, hogy kezdtél és ehhez tartsd magad. Ha szereted a munkát, akkor mindig meg fogsz tudni élni, és még segítesz is, de csak így, nem mint egyesek, azt nem. Ez is a törvénye a Teremtőnek, ez könyörtelen, főleg az embernél. De ha magad is felfogod, sok szeretettel fog megtisztelni, és ezt érezni fogod. És ezek mi vagyunk, a lét felső dimenzióiból. És ezért gondoskodunk rólad, mert magad megtaláltad az utadat hozzánk. Mi láthatatlanul vezethettünk, de a döntés a tiéd, és mindig az is lesz. Ez a helyes viselkedése az embernek, és mást nem ismerünk.

                                                                                  Ptaah.”

 

Csatolmán

Így tanított az első szellemi tanítóm, és barátom is Ptaah. Nagyon tiszteltem és még mindig tisztelem, és ezért mindenkinek, aki ezt olvasni fogja csatolom, és ezeket a tanácsait, és Világűrből származó többi barátom tanácsát is betartom. Miloslava.

 

 

55.  A szeretet érintései.

 

Én olyan jól éreztem magam ma éjjel, barátaim,

Mindig olyan szép érzésem volt,

Mintha valaki mindig simogatna

Az egész testemet.

 

Válasz

 

Azok mi voltunk, te kedvesünk,

Azért mert mindent annyira szeretsz.

Te ahelyett az idő pocsékolás helyett,

Inkább könyvet veszel a kezedbe.

 

Nem adod a rossz példát mint mások,

Te igyekszel mással foglalkozni.

Mással mint a többi ember,

Azért küldjük a vibrációinkat.

 

Ezek az örökös szeretet vibrációi,

Azért, hogy mindig velünk maradjál.

 

Velünk, ezzel a gondolkodásmóddal,

E szerint a Teremtés törvénye szerint.

 

Barátok a Világűrből.”

 

 

56.  A véleményük a képviselőinkről.                                                             1995 január.

 

„A kormányaitok csak azon igyekeznek, hogy zsaroljanak benneteket, mert olyan emberek vannak ott, akik csak saját magukra és a szeretteikre gondolnak. Aki ilyen módon lép fel, és mindenhol így mutatkozik, az nem jó ember. Az emberek akik a Teremtés törvénye szerint dolgoznak, azok szerények, és minden képességüket átadják másoknak, éspedig az igény nélkül a jutalomra, ők nagyon jól tudják, miért teszik. De aki a vezető poszton ül, annak így kell cselekednie, csak azt kell elvennie, amire szüksége van az élethez, mint a többieknek, úgy kell dolgoznia mint most, és nem venni el olyat, amire már nincs szüksége. Ez valóban durva megszegése a szabálynak, és nem szeretnék a helyükön lenni. Nem mindig kibeszélni önmagunkat, ezt tudjuk és halljuk minden oldalról, de ezek helyett a szavak helyett, amit mondotok, megsegíteni a szegény embereket, főleg a fiatal családokat, szóval mindenkit. Ha valaki azt gondolja, hogy ezt senki sem látja, nagyon téved. Sokan vagyunk itt a Világűrben, és mi mindig figyelünk benneteket. Olyan emberek vagyunk, mint ti, de tudomásul vesszük, hogy úgy kell élnünk, mint az embereknek, és nem úgy miképpen ti. Aztán ne csodálkozzatok, hogy ez vagy az történik. Az emberek a Földbolygóról a vétkesek abban, hogy így viselkedtek. Ahelyett hogy másnak segítenétek, saját hasznotokat keresitek. Ahelyett hogy a gyerekek segítenétek, elhagyjátok az iskolákat, és mire tanítjátok a gyerekeket, csak a technikára, pénzre, és amúgy semmire. A helyes életmódról nem tudnak semmit.

 

És mégis mondom nektek, semmi pártnak, hanem az embereknek kell együttműködniük, és úgy élniük, mint az embereknek, ahogy mi is tanítjuk. De az igaz tanítást, megint másképp használtátok fel. És csak veszekedtek, és most itt van. Földrengések, az időjárás változások, árvizek, rengeteg szerencsétlenség, ez a válasza a Földbolygónak az emberek viselkedésére. Ez a Világűr rendjének durva megszegése, ha így viselkedtek. Könyveitek vannak, akkor tanuljatok, és nem pedig veszekedni arról, amit mi feleslegesnek tarunk. Igen a tanítás az igazi szellemről már megtalálható a ti könyvtáraitokban is, ezért kérlek benneteket tanuljatok, ha nem akarjátok, hogy még rosszabb legyen a helyzet. Csak a helyes viselkedés a természet iránt, tisztelni őt, ez a legfontosabb dolog. Hiszen hogy néz ki itt minden, nem látjátok? Nem az embert, hanem a Teremtőt kell választani, éspedig nem a templomokban, hanem a tisztelettel az élet iránt, szeretni kell egymást, segíteni egymásnak, és nem csak azt, de a természetnek is megadni az erőt, hogy már ne legyen pusztítva, de őt még mindig pusztítjátok. A földeitek nincsenek megszántva, miért? Mert mindenhol olyan embereitek vannak, akik csak ülnek, és buta parancsokat írnak, azon veszekednek, ami voltaképpen a Teremtő tulajdona, és mi és ti is a gyermekei vagyunk. És ezért viselkedjetek így. A törvényünk egyenlőre nem engedélyezi, hogy másként mint tanáccsal segítsünk, ha minden egyesültök, ha meg lesz a bátorságotok megmondani azoknak, akik most vezetnek, hogy csak annak adjátok a szavatokat, aki itt mindent megteremtett, akkor többet tehetünk. De ezt minden embernek ki kell mondania a Földön, és alá kell rendelnetek magatokat a teremtés törvényinek, meg kell őket tanulnotok, élnetek kell a szerint, kihangsúlyozom, élnetek, éspedig úgy, ahogy itt közzé tesszük, és csak azután lesztek boldogok, amúgy nem.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

57.  A véleményük az egészségügyünkre.

 

Tanulság.

 

„Ebből a szempontból is sok hibát követtek el. A legjobban a képviselőitek gondját viselik, és az ember, aki valóban dolgozik, az van a legrosszabb helyzetben. Éppen az ember, aki megkapta ezt a tulajdonságot a Teremtőtől, annak éppen a legtöbbet kell törődnie a másik egészségével. De ezek között az emberek között, kinek ez a foglalkozásuk, olyan egyének vannak, akik csak arra figyelnek, hogy nekik származzon belőle haszon. És szerintünk ez a legrosszabb. Csak azért, amit ti pénznek hívtok, egyes emberek mindent megtennének. De ez a legrosszabb bűn. Mi tudunk az emberekről a világban, akik hasonlóak, nem lehet mit tenni, de képesek megtartani a hitüket és valóban segítenek, igen ilyenek is vannak nálatok. De rengetegen nehezen bűnöznek, főleg ebben az országban., hogy minden hajtanak, hogy mindenük meglegyen. Igen, hajtsák a technikát a világból, igen, de kit fog ezen a földön szolgálni, Az embernek nehéz beavatkozás után el kell mennie az intézményből, de az aki meg tudja fizetni, arról úgy gondoskodnak, hogy az egyszerű emberek nem is álmodnak róla.  A mi embereinknek a mi bolygónkon, joguk van a rendes gondoskodásra, minden egyén gondosan figyelve van, és a szüléseket is kontroláljuk. Miért? Jobb ha kevesebb a gyermek, mint ha több, mint ahogy itt van a földön.  Az egyik oldalon például büszkélkedtek, ha egy anyának egyszerre több gyermeke születik, a másik oldalon, gyerekek hallnak meg különböző betegségekre, és vannak olyan részek is a Földön, ahol éhínség van, és ki teszi mindezt? Csak a ti képviselőitek, akiknek tapsoltok, és az első helyre helyezitek őket, és aztán az embereket csak kihasználják. Amíg ez így lesz, és nem hallgatjátok meg az ész szavát, nem adjátok át ezt az igaz hitet, addig nem lesz semmisem rendben ezen a Földön. Emlékezzetek ezekre a szavakra.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

58.  A véleményük a prostitúcióról és az erotikáról.

 

Tanulság.

 

„Az embernek, főleg a nőnek, ügyelnie kellene magára, ez itt a Földön nagy bűn, hogy olyan eszközökért, amit ti pénznek hívtok, a legrosszabbakat teszik. De mi figyeljük a városokban és az utakon, miként olyan szép nők eldobják önmagukat, és ezzel megbecstelenítik önmagukat, és mennyire.  Ez az a legrosszabb, amit egy civilizált társaság csinálhat, így megbecsteleníteni önmagát sok ember előtt.  A nőnek, főleg az anyának gondoskodnia kell önmagáról, meg kell tartania a szemérmét. A Teremtőnk a legszebb feladatot bízta rájuk, és ez az anyaság. De mennyi nő, majdnem minden, csak néhány tartja magát ehhez a feladathoz és törődik azzal, amije van. Itt a Földön ez nagyon szörnyű. Ne gondoljátok, hogy senki sem látja őket, de látja, éspedig mi a Világűrből.  És mi van a gyermekekkel, ilyen példa szerint tanítjátok őket, hogy tele vannak az újságjaitok badarságokkal, és a mázmédiák tele vannak vele.  Szégyellnetek kellene ezért a viselkedésért. Nálunk minden, amit itt tesztek, a legrosszabb bűn, és ezért van itt annyi betegség, az anyák csodálkoznak, miért betegek a gyerekek, éspedig azért, mert megszegitek ezt a rendet, amit említettem, és ezért tanácsolom.  Az első helyen a szeretetnek kell lennie, tiszteletnek az élet iránt, szeretni egymást és főleg tudatban tartani, elég csak a tudat, hogy minden kölcsön van a Teremtőtől, és gondoskodni minden élőről.  Ha ezek szerint a tanácsok szerint fogtok viselkedni, amit nektek adunk, akkor minden lassan rendbe jönne, habár sokáig tartana, de az utódjaitoknak nem kellene annyit szenvedni mint most.  Mert a legféltettebb ajándék maga az élet, amit kaptunk, és mi tiszteljük ezt az éltetet, és az ember, az a tökéletes lény a Teremtésben, és ezt így vesszük, és ezért vannak ilyen képességeink, amit ti csodáltok. És miért? Mert mi tiszteljük ezt a törvényét a teremtésnek és élünk, dolgozunk, az egész társadalom jólétért, és nem csak az Erra bolygónkon, de mások is, akik ide repülnek, így cselednek, és csak segíteni akarunk, ez a mi feladatunk, amit mi eldöntöttünk, de nektek is hozzá kell csatlakozódnotok, és el kell fogadnotok ezt a törvényt, miként említettem.

                                                                                   Ptaah.

 

 

59.  Miként látják a fegyverzeteinket.

 

„Ez a lehető legrosszabb, ami létezik, és még dicsekedtek vele. Még nem elég nektek, ez a sok szerencsétlenség, és még csatlakoztok, és ráadásul még büszkék is vagytok erre a társadalomra. Ezt a civilizáció esésének hívom, egyáltalán így viselkedni. Ezért vagyunk itt sokkal többen, mint múlt években, és mindig figyelnünk kell ezt a ti rosszalkodásotokat. Nem vagytok egyedül a Világűrben, ezt végre vegyétek tudomásul, hogy más bolygók is lakottak, éspedig valóban békés emberekkel, és ha valamink is van, azt valóban a rend megtartásához használjuk, semmi több. A semmirekellők is itt ólálkodnak, ti tudtok róluk, és még ráadásul képeitek vannak róluk némely könyvekben. Ők szeretnek mutatkozni, de mi valódi emberek nem. Csak néha a munkánk közben a kutatásaink során ezen a Földön találkoznak velünk az emberek, amúgy nem. De minden igaz. Itt vagyunk, és itt leszünk. Az én feladatom a legnagyobb. Én vagyok a parancsnoka a Plejádi űrflottának, de csak olyanom van, amit itt közzé teszek ebben a közlésben, és aztán ki van adva a közös könyvünk, amit Svájcban írtak (UFO:ÉS MEGIS REPÜLNEK…, Hesemann, Etna kiadó- a feldolgozó megjegyzése). Ott van az emberünk, szintén hűséges a munkánkhoz a Földön, egész társadalom részére. Most itt is vannak ebben a kis Csehországban. Azért fogtok itt gyakran látni minket, mert békés embereknek ismertünk benneteket, és most mi történt.  Azt a legrosszabbat válasszátok, és aztán durván fogtok ráfizetni, ha nem tértek észhez. Nem fegyvereket a kezeitekbe, de a könyveket a valódi Szellemről, nem csak nektek, hanem a gyerekeiteknek is.  Nem arra gondolni, mit csinálni kivel, hanem segíteni egymást. Úgy gondoljátok ez valóban segítség, ha mindjárt új hadseregeket építtetek, ez nem dicsőség, hanem nagy szégyen az embereknek, akik embereknek hívják magukat.  Embereknek a szó valódi értelmében, úgy kell élniük, ahogy már említettem. És ki vezet benneteket rá erre, én magam mondom el, csak azok, akik ülnek, semmit sem tesznek, csak a szép élet a munkájuk, és mást nem ismernek. Én ezért a társadalomért szégyenemben elsüllyednék, és többet nem mutatkoznák az embereim előtt, annyira szégyellném, amire ti büszkék vagytok. Nálunk a mi bolygóinkon ez nincs. Ott valódi béke van és nyugalom a szó valódi értelmében. Nem vezetünk fölösleges beszélgetéseket, hanem tanulunk, és dolgozunk, semmi több.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

60.  Még a tanácsa az első szellemi tanítómnak.

 

„Ahogy már említettem, még ezeket a tanácsokat adom. Valóban cselekednetek kell, és mindent ami itt le van írva, az emberek közé tenni. Valóban cselekednetek kell, és nem figyelni a mendemondára. Nem a demokráciába, hanem az új rabszolgaságba mentek, nem veszitek tudomásul?Csak hasonlítsátok össze a korábbi időszakkal, mijük volt egyeseknek sok évig, csak a kemény munkájuk másokra. És nincs éppen így ma? Igen úgy van, kedves barátaim a Föld bolygóról. Ez valóban így van. Mi a jutalom a munkátokért? Majdnem semmi. Én látom, ahogy az emberek élnek. Fiatal családok napokig veszekednek, a másik oldalon gazdag paloták épülnek, amik mindent elfoglalnak. És csak azok részére, akiknek a törvényetek szerint joguk van hozzá. Mi marad aztán sok embernek, semmi. Nem a munka, hanem egyenesen küszködés. Reggeltől estig annak, akinek tényleg nincs semmije, hajtania kell magát, és aztán mit kap érte, semmit. És ez mindig egyforma. Körbe forogtok, egyszer ez az ember van fent, aztán másik, és mindig szenvedtek. Éspedig azért, mert az emberben bíztok. De ha úgy akartok élni mint az emberek, akkor úgy kell mint nekünk. Csak az önkéntes fegyelem, olyan, ami nekünk is valóban van, azaz nincs semmink fölöslegesen. Étel, szállás, mindennapi szükségletek, csak aztán lehet életnek nevezni.  Boldogan élünk ebben a fegyelemben, mert nem akarunk hasonlóan végezni. Aztán, olyan emberek születnek nálunk, akik hasznosak az egész társadalomnak. Csak ez van nálunk, így fejlődik a technikánk, hogy repülünk a Világűrbe. De ti fordítva fogtatok neki. Igen, a kutatások a Világűrben is szükségesek, de csak később, ha rend van a bolygón. Így tudunk, és aztán repülünk. A hajóink úgy vannak alakítva, hogy hasonlítanak diszkekre, nem úgy, amit ti engedtetek ki. Mindennek úgy kell kialakulnia, hogy ne rongáljon semmit, és aztán főleg a munkánk és kutatásaink során úgy viselkedünk, hogy mindent alázattal végzünk. Minél alázatosabb az ember, hallgat magára, annál többet tud. Így kell helyesen élni harmóniában a teremtéssel, és kérni Őt, a Teremtőt a tanácsaira, és mindig megjött a megoldás. Ezt a tanítást mi már évszázadokkal ezelőtt ide hoztuk, de az emberek a Földről megbecstelenítették. Jézus Krisztus is egyike volt e tanítás tanítóinak, és semmi több. A többiek is, akiket ismertek, és ti bálványokat csináltatok belőlük, és ez hiba.     Ezért magyarázom nektek mindezt, mert ez így van. A Teremtő nem ember, miképp minden hitték, de a fény mivolta az életnek. Maga a Fény, amely betelíti az egész Világűrt, és rengeteg ember ismeri. És ez a Szelleme a Fénynek, valódi apja mintanyiunknak Belőle származunk minden, és hozzá térünk vissza. Ezt már sok ember tudja a Földön. És ő állapítj a meg a következő életeinket, a tetteink alapján. Ez az érettségije az életünknek, mint valami iskolában. Kiállsz az osztályból, és megkapod a bizonyítványt, valamelyik jó, néha rossz.  És ez olyan érettségi, hogy az   ember az utolsó pillanatban, amit halálnak hívtok, ez csak átmenetel a másik életbe. Aki jól viselkedik, az átjön hozzánk, azaz olyan társadalomba, ahol jól érzi magát és miért. Mert megérdemelte. Más aki naplopó, nem akar úgy élni, ahogy Ő elrendelte, akkor a következő életben szenvednie kell. Ez az a igazságszolgáltatás, és nem az amire tanítanak. Hogy jön valamilyen megváltó, és megváltja a világot, ez olyan badarság amit, az emberek találtak ki. Ezt csak valamikor egy okoskodó írta, és ti elhittétek úgy mint most. Hívjátok ahogy akarjátok, senki sem fog segíteni ezek közül az emberek közül. Csak ez segít, amit át adtam, ezek a szavak, majd megbizonyosodtok róla. A Földön ember csoportok vannak, akik szorgalmasan tanulnak, és aztán csodálatos képességeik vannak, például mint ez a nő, hogy a gondolataimat átveheti, amelyeket kisugárzom, és nem pénzért teszi, hanem értetek, emberekért, ő ilyen életre vágyik már évek óta, és ezért maga a Teremtő adta neki. Ez nem nagy csoda, higgyétek el, de sok ember kihasználta, és ők büntetve voltak. Különböző emberek kezébe adjátok magatokat, de csak a csendes ima és kívánság, őszinte kívánság a békét és nyugalmat illetően e Földön, örömet szerez a Teremtőnek. És naponta ez a csendes szó, akár gondolatban kisugározva, elegendő gazdagon, és nem a ti bálványaitok, templomaitok, stb. Alázatban élni, ahogy már említettem, elegendő és aztán minden magától megy.    

                                                                                  Ptaah.“

 

 

61.  Beszélgetés, részlet.

 

„A vibrációink, amit neked sugározunk, éppen gyógyítóak is, de csak azoknak az embereknek adjuk, akik keresik és megértik az egész Igazságot, ez éppen olyan ember, aki sokat megpróbált, itt nincs szeretete, semmije, és ezért gondoskodunk mi rólad, ez így van és lesz. A többi ember vagy a tömegnek rendeli alá magát, de azok a nagyok éppen a Gizeh hatása alatt vannak, vagy más lényék hatása alatt, és ezeket jól ismeritek. Ők szívesen mutatkoznak, a filmjeitekben is benne vannak, de te jól megértetted, hogy szót fogadni mindenhol kell. Mi így vezetjük a fiatal embereinket, tanítjuk őket, és nekik is meg van a saját érdeklődési körük, de szót fogadnak, és ennek így kell lennie, és így is lesz. Az engedelmességért jutalom jár. Éspedig. Aki teljesen átadja magát a Teremtőnek, és segít más embereknek, a társadalmat szolgálja, azt mi vesszük gondjainkba, tanítjuk, és segítjük bizonyos egyészséghez, amennyire csak lehet, és erre az emberre olyan jutalom vár, hogy mások nem is álmodnak róla, de az embernek a tömegben kell maradnia, és éveken át segítenie. Mások, akik kihasználják a Szellem ajándékát, amit kifejlesztettek önmagukban, azaz ha a Teremtő is ad nekik lehetőséget segíteni más embereken, de ők elfordulnak, és magukra gondolnak, mint a képviselőitek tették, olyan jutalom vár rájuk, hogy már az életben büntetve vannak, megbetegednek, és aztán a sötétségbe mennek, és újra kezdik az életüket olyan emberként, aki a legrosszabb társadalomban él, igen, ez így van és lesz. Ez az a igaz törvénye a Teremtésnek a Földön, és itt az ideje, hogy ezt a törvényt megtanuljátok, mert akkor bajban lesznek azok, akik nem fogadják el.

 

Minden kutató nevében ezt átadta a barátod a Világűrből, kutató biológus- orvos, Jamahama.”

 

 

62.  Beszélgetés.                                                                                                             1995.

 

„Hogy minden tanuljanak belőle, tudod, igen, valamit túlzásba vittek, de sok benne az igazság, tudod, ez a pokol, ez a háborús időszak, ami annyira jelen van, ezt a ti elődeitek hozták ide és valami a semmirekellőktől van, akik szintén sokat hoztak magukkal, tudod, és   ez így van. De kevés ember született ide kiváltságból, néhányan büntetésből, igen kevesen, mert saját maguk akarták, tudod, nyugalmat akartak a túl technizált világtól, ez is előfordul, tudod, de aztán sajnálták, viszont már nem lehetett semmit tenni, tudod. És ezért a régi kultúrák itt tőlünk voltak, vagy másoktól, tudod. Valaki annyira szerette a természetet, előnybe helyezte, és így akart élni, tudod, és ez így volt és így van, ahogy te is mész a városból a nyári lakásodba, ez így van, ez is előfordult, tudod, de ez így van. Aztán, ahogy megkeveredett, elvesztették a kapcsolatot a Világűrrel, csak az emlékezetükben maradt meg, hogy itt Istenek is voltak. És ez így volt és van, és ezt nekünk is mondták, tudod, de főleg az emberek Malonról voltak itt, tudod, és nekik teljesen az elejétől kellet kezdeniük, tudod, és ezt a testvérek a Világűrből mesélték nekünk, tudod, és ez így van itt. És most kedvesem tudod, ez olyan, hogy megint vannak és lesznek változások a jobb oldal felé, éspedig csak azok részére, akik hisznek a jobb jövőbe, és neked ez meglesz.

                                                                                  Ptaah.

 

Megjegyzés

 

Az űrállomásokról erre a Földbolygóra mindig ide repülnek az űrhajóikkal emberek, melyeknek nemes az arcuk, fehér vagy színes, vagy bézs kombinékben, Ide fognak szállni, és az embereink közé fognak menni, és mindent megmutatnak nekik, és az embereinket felveszik az űrhajóikba, és minden közösen fogunk utazni, éspedig nem csak az állomásaikra, de más bolygókra is elnézünk. Kedveseim a Földbolygóról, fogadjátok el ezt az üzenetüket a kimondhatatlan szeretetről, békéről és nyugalomról, és főleg ezt a tanulságot kell nagyon komolyan venni. Én szeretem őket, a barátaimat a Világűrből.

                                                                                  Miloslava.

 

 

63.  Beszélgetés.                                                                                                 1995 Július.

 

„Most én adok magyarázatot a kullancsok hatásáról. Éspedig ez olyan, ami most zajlik. Mint az egész világon, most minden a természetben ellenetek fordul, emberek ellen. És ez így van. Ha az ember a városotokból fogja magát és csak az élelem miatt megy a természetbe, de amúgy nem szereti, amikor csak azt nézi, hogy fosztaná meg a gyümölcseitől, amit ő adományoz az érés időszakában, akkor ő a következő képen cselekszik. Ezért rengeteg embert megtámad ez az apró állat és így vannak büntetve, hogy többet nem mernek belépni. És aki szereti és szeretettel figyeli mint te is, szereted meghallgatni a madarakat tavasszal, csodálod a virágokat a fákon és a réteken, tetszik minden időjárásban, azt ő nem bántja, ezeket az embereket megvédi, látod, te mehetsz ahová akarsz és otthon vagy benne, semmi sem történik veled, mert mindent a Teremtő vezet, és csak azokat az embereket, akiknek nincs semmijük, és valóban az egyetlen élelmük, azoknak ad belőle, de ezek az emberek valóban szeretik, mások nem. És ezért történik mindez, lehet ez a tengereitekben vagy a szárazföldön, most mindenütt egyformán zajlik. Ha háborúkat fojtatnak az emberek, bekövetkeznek a szárazságok, árvizek, és mindenféle katasztrófák, és az emberek mégis így cselekednek, és ezért ő ellenük fog fordulni. Ezt mi nagyon jól tudjuk, és látod, mi biztonságban közlekedünk erre, minket semmi sem bántalmaz, meg van hozzá a technikánk és itt leszünk. Hozzád a te vég nélküli szereteted vonz, amúgy mi az emberekkel nem beszélgetünk, esetleg valamit, éspedig az szerint, hogy gondolkodik és cselekszik az ember, és ez így van. Ha az elméddel egyedül vagy, és az emberek neked nem mondanak semmit, semmit sem kérdezel tőlük, mi tudunk neked ez által válaszolni, mert már jobban a miénk vagy, és ez az idő megfelelő, és te tudod miért, és te alávetetted magadat nekünk, mert érted, hogy semmilyen ember ezen a Földön már nem tud meggyőzni erről a törvényükről, és teljesen érted, hogy nem lehet kitérni.

 

Kutató biológus – orvos, Jamahama.”

 

 

64.  A barátomnak a Világűrből.

 

Kép.

 

Ez egy éjszakán történt,

Volt egy látomásom.

Valami fej jelent meg,

És rám tekintet.

Ez egy férfi feje volt,

Én nagy boldogságot éreztem.

 

Ő rám tekintett,

A szép szemeivel.

A szemekkel, melyek telítve voltak szeretettel,

Ezt bevallom túlzás nélkül.

Aztán eltűnt ez a kép,

Én olyan szomorú voltam.

Ki volt az, kérdem magamtól.

 

Válasz

 

„Az én voltam,

Te kedvesünk.

Én küldtem ezt a képet.

Hogy megismerj,

Más embert is.

Az embert a Világűrből.

 

            A barátod a Világűrből, Ptaah.

 

Miként láttad egyszer félálomban, én küldtem neked a képet az emberünkről, és ezt éppen Jamara adta át nekem, az időben én szoktam csinálni, és most a többiek is, és nem csak neked, de más emberek is így látni fognak minket, de csak azok, akiket érdekel ez a közlés, hogy mi az elmétekben maradjunk, és aki így elfogad minket, először így, és aztán személyesen is látni fog, és ezt aláírom minden kutatónk nevében én Ptaah.“

 

Nem csak így éjszakánként vagy reggel, de amikor ébren voltam, sok mindent láttam, ez lehetséges, ha az ember koncentrál, akkor az elméjében megmutatkozik egy csodálatos világ, és aztán mindent a saját szemével lát, a saját szemeimmel látom az állomásaikat, amikor mutatják a jeleket, mindig fehér fényeket küldenek, aztán az út Prágába, és tudod, kedves barátom, ez minden igaz. Mindent az embereknek adsz, és ezért írok mindig, ez már régebbi időszakból van, de ott van a tanulság, és ahogy beszélgetünk egymás között, így kellene beszélniük az embereknek egymással.

                                                           Miloslava Drsková

 

 

65.  Vallomás.                                                                                                       1995 augusztus.

 

Milyen szépek most az éjszakáim,

Amikor folyton valaki mesél nekem.

Olyan szép szeretetről,

Olyan gyengédségről, és tanítanak,

Hogy kell az embernek szeretnie.

 

Ebben már nem bíztam,

Csak álmodtam róla.

Álmodtam a mesémet,

Arról a csodálatos kapcsolatról.

 

És lássuk, amint az ember az Istenhez fordult,

És az Ő törvényei szerint kezdett el élni.

Csak most ismerem meg,

Hol bújt el az igaz szeretet.

 

Válasz

 

„Én tanítalak most,

És nem vagyok itt egyedül,

Itt vannak a társaim is.

 

Mi a Világűrből származunk,

Mi e szerint a törvény szerint élünk.

A Teremtés törvénye szerint,

És így élünk itt minden.

 

Minden, akik tiszteljük ezt a törvényt,

És ezen nem változtat senki sem.

Mi ennek a szeretetnek élünk,

És másoknak is segítünk.

 

Ti ezen a Földbolygón,

Sokáig éltetek szenvedésben.

Most új korszak következett be,

Azért repülünk itt annyian.

 

Hiszen te tudod, hogy nincs egyetlen élet,

Hogy aztán a Teremtő ítélkezik.

Ítél a tetteid szerint,

És aztán sok élet vár rád.

 

Úgy, ahogy az évszakok váltakoznak,

Úgy váltakozik ez a megélhetés.

Mi ezt nagyon jól tudjuk,

És hallgatjuk a Teremtőnket.

 

                                   Ptaah a barátaival a Világűrből.”

 

 

66.  Beszélgetés.

 

„Tudod, ez éppen az, amit átadtunk az embereknek, tudod, ennek értéke van, éspedig a következő, mert a törvényünk tisztán mondja, hogy mindent tisztességes munkával kell megszerezni, de ha ez a társadalom, tudod, akkor ez történik, és így fizet meg érte, mindez a különböző mázmédiumokban van, és ez éppen a tartozás, amit az embernek fizetnie kell, éspedig így. A munkát vagy a társadalomnak adod, igyekszel így cselekedni, aztán a következő életben, vagy már most is az ember belép közénk, aki így felfogja, hisz nekünk, és tisztességesen igyekszik, ez a legnagyobb jutalom, amit az ember kap. Ha tisztességesen élsz, de törődsz a családdal, szeretitek egymást, akkor az ember ilyen életet él.  De ha csak magadnak akarsz, és ha meglopsz másokat a családod érdekében, akkor ezért a legnagyobb büntetés vár rád, amit aztán a Teremtő beiktat az embernek, éspedig olyan szenvedés formájában, hogy mások mindig üldözik, és csak a sóvárgása miatt, tudod, és ez a Teremtés törvénye.”

 

 

67.  Tanulság.

 

„Ti ezt a kapcsolatot a férfi és nő között itt a Földbolygón úgy megbecstelenítettétek, éspedig a következő módon, hogy kiadjátok ezeket a nyomtatványokat, de ez olyan megbecstelenítés, és te most gondosan ki fogod kerülni. És ez, ami itt le van írva, ez az igaz szeretet, amit mi a szeretett lény iránt fejtünk ki, más Földbolygóról is, ami most a tietek. De ezt a szeretet vedd, mint valódi vallomást, mert ez vallomás és az is lesz. És így kell helyesen kinyilvánítani a kapcsolatot nő és férfi között, ezt vedd feladatként is a Teremtőtől, mert ez a szellemi kapcsolat létrejött, és te mindezt feljegyzed az embereknek, hogy felfogják ezt a gyönyörű kapcsolatot, és visszahelyezzék, oda ahova tartozik, a magánéletbe, ahol csak ők ketten vannak, vagy akár úgy is mint a Plejádiaknál van, de ők valóban nagyon szeretik egymást, és időt szentelnek a szellemi fejlődésre, és ez így történik minden egyes bolygón, amit ez a sok szakember kezel, és ez nem fordul elő, és ha igen, a következő módon bánunk az emberekkel, de kíméletesen, hogy nincsenek úgy sújtva, de újból meg kell tanulniuk viselkedni, ahogy kell, ez az akarata mintanyiunknak, akik élnek és dolgoznak a Teremtő vezetése alatt, éspedig ez azt jelenti, hogy betartjuk ezt az alapot a szexuális téren is. A nőnek nem szabad sehol sem lelepleznie magát, ez nálunk nagy bűn, és csak az illedelmes szavakat használjuk, igen Milenkám, így élünk itt. És ezért volt kiemelve minden szellemi tudományban, de ti elkezdtetek rendeket alapítani, és hasonló badarságokat, ez egy akkora hiba. Szóval az országotok természetes módon élt, és ez elég volt, csak valamit még ki kellet egészítenetek, és megvolt, de ez ami most van itt, azt túlzásba vittétek, és most megtörtént. Mindenhol meg kell tartani a tisztaságot, nálunk ezt a gépek csinálják, az igaz, de nálatok csak néhol ügyelnek rá, de azok akik nem tudnak hol lakni, ez máshol is van a világban, így ez történik meg, hogy léteznek a betegségek, de az ember maga bűnös, mert itt a Földbolygón elfeledték, hogy az egész bolygó tisztaságát be kell tartani.

 

A vezetője a biológiai-orvosi kutató központnak, Jamara.

 

 

68.  Beszélgetés.

 

„Tudod, mi is azelőtt repültünk erre, és figyeltünk benneteket, de nyugodtan éltetek, ezért feleslegesnek tartottuk, csak néha volt ez vagy az, de az emberek eléggé rémültek és visszamaradottak voltak, és aki azelőtt ezzel jött, kinevették, igaz abban az időben, amire te is emlékszel, elég sokat beszéltek róla, de aztán elvetették, és ezért ezekre a földekre összpontosítottunk, ahol eléggé ellenszegültek, de ti nem. És szintén más könyveket adtak ki nálatok, a volt Szovjet unióból származó íróktól. Ez vezette a legjobban egy kis ideig, de aztán közbeléptek a hatalmak, és ez nagyon rossz volt. Mi is küldtünk impulzusokat az embereknek, te tudod milyeneket. És aztán tudod, ez a nép, amely a keleti országokból származott jobb volt, de viszont másképp túlzásba vittétek, és ezért esett az egész, tudod, de most mindenhol csináljuk a jeleket, tudod. Mert olyan rossz időszak áll be, és éppen ez miatt a szörnyű rabság miatt, és az a rossz, ami mindenhol van, ez éppen abból az országból származik, ami most diktál nektek, tudod, és onnan szintén visszavonultak ezek a lények, amik sokat mozogtak arra, mert nálatok nem volt mit csinálniuk, de most igen. És ez a szörnyű vallásotok, amit már említettünk, hogy a Világűrben nincs hozzá hasonló, és ezért van az a feladatod, megmondani az embereknek, hogy a mi megjelenésünknek köze van ehhez a szellemi tanításhoz, tudod?

                                                                                   Ptaah.”

 

 

69.  A barátaim.

 

Hányszor éjszakai időben,

Kiülök és gondolkodom.

Igyekszek összpontosítani,

A valódi barátaimat köszönteni.

És most a barátaim azok,

Akik erre most sokat repülnek.

Csészealjakban,

És az emberek csak nevetnek.

 

Én tudom, hogy ezek a lények,

Olyan emberek mint mi.

Az emberek jobb ésszel,

Repülnek ide a kutatások miatt.

Azért repülnek, hogy tanuljanak,

Hogy menne a soruk,

Ha így élnének.

 

Ha úgy viselkednének mint mi,

Akkor a Világűrbe nem mehetnének.

De mivel az Isten törvényének rendelik alá magukat,

Övéké az egész Világűr.

Ha elfogadnánk Isten törvényét,

Akkor mindent megmutatnának nekünk.

De mivel csak önmagunkra gondolunk,

Nem tudjuk mi az a valódi mennyország.

 

Nem tudjuk, milyen szépség van mindenhol,

Ha a Földön mindig háborúk zajlanak.

Nem tudjuk, mi a valódi Világűr,

Ha az egyetlen vágyunk hatalommal és gazdagsággal kapcsolatos.

 

 

70.  Köszöntés a Világűrből.

 

Újra reggel van,

De én már nem alszom.

Mert hallom az ismerős hangot,

Ez a barátaim hangja,

A valódiaké a Világűrből.

Közel repültek hozzánk,

És köszöntenek.

Az a köszöntés telítve van szeretettel,

A barátaimtól a Világűrből.

Ne félj kedves testvérünk,

Újból minden rendben lesz a Földön.

 

„Ez egy átmeneti időszak,

Hogy az emberek felfogják,

Kinek kell hódolniuk.

Kinek kell segíteniük?

Nem a nagyoknak még több hatalomhoz,

Hanem a Földüknek kell segíteni.

Hogy újból olyan szép legyen,

Mint amikor meg lett teremtve.

 

Hogy a fegyverek helyett,

Házakat építsenek,

Hogy ahelyett hogy utáljátok magatokat,

Szeressétek egymást.

Aztán felvinnénk benneteket

A hajóinkra.

Repülnétek velünk a Világűrben,

Látnátok milyen szépség van ott.

Látnátok mindent amit mi,

Ez a mi üzenetünk.

 

            Barátok a Világűrből.”

 

 

71.  Beszélgetés.                                                                                      1996 november 26.

 

„Tudod, többen vagyunk itt, de emlékezz egyre, és ezt én akarom közölni veled, a Plejádi űrflotta parancsnoka, sosem vagyunk elégedettek, és sosem leszünk olyan emberrel, aki így gondolkodik, ha gazdagsága van, és kiépít egy rámpát, bene volt a könyvedben a relytéjekről, a többi testvér a világűrből sem fogja ismerni őket, nem azért mert nem szeretnénk őket, de igen, de mindent az emberek szolgálatába kell tenni, és nem azt gondolni, hogy ők lesznek itt az elsők, hogy találkozunk velük, ha mi egyszer találkozunk az emberekkel, igyekezniük kell dolgozni a többi ember részére is, hogy a többieknek is meglegyen mindenük, és nem csak valakinek, sok közlésben ezt minden megkapták, igen, előfordult így is, hogy a testvéreinknek balesete volt. De azok az emberek maguk választották ezt a helyzetet, mert a testvéreink kívánták, hogy ott legyenek, és mi minden ezt akarjuk, hogy az emberek azért igyekezzenek, hogy ezt a munkát, szóval közlést mások is megkapják. Igen, te kedvesünk, mi fiatal emberek is, testvérek a Nagy űrflottából, nagyon köszönjük ezt a kedves kis szórakozást, ezzel nem csak a szórakoztató olvasmányt gondolom, de a zenét is, amit hallgatsz, te biztos hallasz minket, a mi parancsnokunkat, a melodikus hangját, igen, a mi hangjainkat is hallod, ez a valódi hang, azaz ahogy hallgatod, a zenét, vagy nekünk mesélsz valamit, mindezt át lehet venni, tudod, mint ahogy nektek megvannak a legmodernebb televízió készüléketek, így nekünk is van ilyen berendezésünk, de olyan tökéletesen felépítve, hogy bemérjük a mi speciális leadónkkal, és mindent így átveszünk, minden civilizált lény a világűrben magával hordozza, csak ti emberek a Földbolygóról hiányoztok ebbe a létszámba, mert ugyan a technika előrehalad valahol, de mi van az emberekkel! Ez nem jelent nektek semmit.

 

                                               Ezt én adom át Astar.“

 

„Minden összejöttünk a mi közös állomásunkon a Ptaah flottáján, aztán itt összejött egy csoport a Nagy űrflotta parancsnokával a Sare állomásról, ez megy neked, és szintén mikor kettesben vagyunk az űrhajóinkon, vagy telemetrikus csészealjat küldünk ki, ez mindent feljegyez, de ez általában a Ptaah flottájáról megy.

 

Én inkább azon igyekszem, és nem csak én, de az embereim is személyesen az űrhajóinkon, ahol minden be van építve, olyan gépek ezt ugyan nem láttad saját szemedre, de ezek a készülékek olyan gyengédek, hogy felfognak minden emberi gondolatot, és ahogy az embereink itt lesznek, és különféle méréseket csináltak, azon egyeztünk meg, hány ember vált rosszá, de vannak olyan helyek is, ahol az emberek szorgalmasan tanulnak, de az a rendetlenség ami történni fog, de sajnálatra méltóak vagytok, és ezért igyekezz átadni az embereknek, hogy itt vagyunk és leszünk.  Itt vannak a barátaitok, testvéreitek, akik fölöttetek vannak, aki tanulni akar, és visszatér a Teremtőhöz, annak az oldalán fogunk állni, és segíteni fogunk, hogy eljusson hozzánk, mert aki ismeri ezt az inkarnáció törvényét, ezek a mennyei világok, igen, és ezek épp mi vagyunk, emberek a legfelsőbb dimenziókból, lehet ez a flottája a parancsnoknak a Plejádokról, vagy a mi nagy flottánk, és már ez is le van írva, várunk rátok testvéreinkre erről a Földről, hogy az adott időben fel legyetek véve. De csak azok, akik megtanulják, kapcsolatba lépnek a Teremtőjükkel önmagukban, és akkor ez a társadalom az adott időben fel lesz véve ezekre a nagy űrhajókra és el lesz véve erről az eléggé piszkos bolygóról, igen szükséges megtisztítani, ebben nem tévednek a testvéreim a világűrből, de így lesz elkülönítve a jó mag a rossztól, igen, ezt így nevezték el, mint például ez az emberi társadalom is, hogy szét legyen választva, ami a mai időszakban történik is. És ezt vegyétek tudomásul, kedves barátaim, ebből a kis országból is.

 

                                               A parancsnoka a mi Nagy űrflottáknak, Astar.”

 

 

72.  Hogyan keletkeztek a csillagzatok asztronomikus nevei?

                                                                                                          Jaroměř, 1997 augusztus 24.

            (Kérdezi Ivo Benda.)

 

Sok név ugyan tőlünk származik, de más testvéreink is adták, éspedig úgy, hogy amikor kilettek ide helyezve az embereink, minden a diszpozíciójukban volt, éspedig ez is, amiről beszélgettek, ezt mindent mi küldtük, de sok ember még nem jött rá, éspedig azért, mert ezek a csillagászok, köztük az a Grygar is, ezek azt gondolják, hogy ők jöttek rá, de ez nincs így, minden amit így megtudtok ezektől az emberektől, mindezt a mi embereink diktálják, akik évszázadokat tanulták, mert ők ezzel a tudattal születtek, hogy a többi ember is tudomást szerezzen erről a szisztémáról, szóval az egész Világűr felépítéséről, de ez csak egy elenyésző szakasz, mert az egész Világűrt senki sem látja meg, ez csak egy elenyésző szakasz, csak a Teremtő maga, ismeri az egész Világűrt.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

73.  Hogy lehet kapcsolatba lépni a barátokkal a Világűrből?

                                                                                                          Jaromer, 1997 augusztus 24.

            (Kérdezi Ivo Benda.)

 

“Ha akarsz egy ilyen kapcsolatot kedves testvérem,. Akkor vedd elő a feljegyzéseidből ezt a közlést, éspedig a Gizehről, de a többi lényről is, akik azt hoznak erre a Földbolygóra, amit itt annyit propagálnak, és tartsd meg csak a közléseket rólunk, most ránk astar flottájára gondolok, de más szeretetteljes emberekről is, szóval a mi testvéreinkről, és szükséges ezt így megtenni, azaz mindent eldobni, ami az ellenségeinkkel kapcsolatos, ezt ugyan nem szeretem használni, mert éppen én csatlakoztam a Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah, mert ezek a lények a felszólítás után is, és csak azután nyúlunk hozza ezekhez intézkedésekhez, ha nem fogadnak szót, akkor eliminálva vannak (de materializálva- a feldolgozó megjegyzése), és ez az a igazságszolgáltatás.”

 

 

74.  Lehetséges lefényképezni vagy filmezni a barátaink hajóit a Világűrből?

                                                                                                          Jaromer, 1997 augusztus 24.

            (Kérdezi Ivo Benda.)

 

„Ivo, ha őszintén gondolod, ha néha kimész, akkor vigyél magaddal kamerát, ha van, vagy egy rendes fényképezőgépet, mi rögtön megmutatkoznánk neked, hogy neked is meglegyenek a képeid a hajóinkról, de folyton sugároznod kell a gondolatokat, hogy szeretsz bennünket, és meglesznek az űrhajóink, és ezt én csatolom Guetzal, hogy valóban hajlandóak vagyunk ezt megadni, hogy nektek is meglegyenek az űrhajóink a fényképezőgépekben, azaz nem képek Meiertől, vagy más emberektől, de hogy nektek olyan képeitek legyenek, amit ti fényképeztetek és készítettetek.”

 

 

75.  Hogy hívják Athar és Kohun bolygóját a Kentaur csillagzatból?

                                                                                                          Jaromer, 1997 augusztus 24.

            (Kérdezi Ivo Benda.)

 

„Igen, a mi bolygónkat Zetornak hívják.

                                                           Athar, és még én csatlakozom Achar, Athar testvére.”

 

 

76.  Honnan származik Háting, az a barát azokkal a gyönyörű versekkel?

                                                                                                          Jaromer, 1997 augusztus 24.

            (Kérdezi Ivo Benda.)

 

Tasiila bolygó, Orion csillagzatban, és a Tai szisztémában forog.

 

Egy nap körül forog a mi bolygónk, ez ugyan naprendszer, de ebben a naprendszerben 3 más bolygó is forog, és egy közülük éppen a mi kis bolygónk, és az a mienk, szóval enyém.

                                   Háting.”

 

 

77.  Hogy hívják a bolygót, amiről eljöttek a „szőkék”, hogy felajánlják USA elnökének Eisenhovernek az új rendet éhség, háborúk és erőszak nélkül, a Muroc AFB (most Edwards AFB) repülő bázison, USAban  1954 02.20., és visszalettek utasítva?

Jaromer, 1997 augusztus 24.

            (Kérdezi Ivo Benda.)

 

Eisa bolygó.”

 

 

78.  Hogy szólítsuk a barátainkat a Világűrből? (Példa.)

                                                                                                          Jaromer, 1997 augusztus 24.

            (Kérdezi Ivo Benda.)

 

Kedves barátaim a Világűrből, akiket annyira szeretek, csak továbbra is szálljatok az űrhajóitokban erre a Földbolygóra. A vibrációtokból származó érintéseitek által az emberek erről a Földbolygóról naponta ébredni fognak jobb gondolatokkal, és mindig jobbak és jobbak lesznek.

                                                                                                                                                                                 Miloslava Drsková

 

Köszönöm kedves barátaim ezeket a válaszokat.                    Ivo Benda. 

 

 

79.  Beszélgetés.                                                                                                 1995 november.

 

„Minden ember, aki eléri a kozmikus tudatot, és hisz a földönkívüli lényekben, azaz, hogy nem élnek emberek csak a Földön, de a Világűrben is, így rá van hangolódva az állomásainkra.

 

Azelőtt az emberek ugyan sejtették ezt, de nem voltak olyan képességeik mind most. És ezért most mi vezetünk és tanítunk téged.  De ha az ember bebizonyítja, hogy tiszteli ezt a barátságot, és jó és szerény ember marad, ez által még az is előfordulhat, hogy még azok az emberek is beleszeretnek, akik vezetik itt ezeket a csoportokat, melyek a dolgozókból állnak össze, és ennek az embernek megvan a legjobb gondviselése, amit meg lehet neki adni, és egy idő után az ember összejön velük, és örökre elviszik erről a bolygóról, hogy az életét olyan boldogságban élje le, és majd teljes békében térjen vissza a Teremtőhöz a szeretett társával együtt.  De feltétel még a Földön ki van szabva. Teljesen át kell adnia magát nekünk, az embereknek a Földön igaz információkat kell átadnia, és nem szabad hallgatnia más emberekre, arra amit mondanak, vagy igen vagy nem, mert ez a tanítás önkéntes, és nem szabad az emberekre erőltetni. Csak átadni, és elmenni, és rajtatok embereken áll, mit választotok. Ez mi akaratunk nekünk embereknek a Világűrből, mert a mi segítségünk önkéntes, csak fel kell fognotok, hogy ez után az élet után más életek következnek, éspedig olyanok, amilyeneket az emberek a viselkedésükkel kiérdemelnek. Mi ezt tudjuk, és ezért vagy titokban segítünk másoknak, akik hisznek a teremtőben, de amúgy nem. De aki hiszi, hogy a Világűr lakott, annak jelentkezünk, és segítünk neki megismerni azt, hogy élnek a különböző bolygókon a Teremtő vezetése által. Az egész bolygó, a természet csodái is mindenkié, és sok szakembernek kell kezelnie. Az első helyen a szellemi tanítók vannak, a másik helyen szakemberek – biológus-orvosok, akik nem csak az ember egészségével törődnek, de az egész bolygóéval, hogy aztán meg van állapítva, mit lehet hol felépíteni, hogy ne rongálja a fő alapokat, azaz a természetet, és a technikai fejlődésnél is, amire szintén szükség van, legalább olyan állapotban kell megtartani, hogy egészséges emberek szülessenek és éljenek rajta, és ez a mi feladatunk, biológus - orvosoké. És ezért dolgozunk itt mi is, de még nem akadt olyan ember, csak most, aki összeírja ezt a munkát velünk együtt szakemberekkel biológus-orvosokkal, mert amint már említettem, mi is repülünk itt, mert a ti durva vibrációitok veszélyeztetik az életet a mi bolygóinkon is, főleg az utóbbi időben, és azért adjuk át mindezt ez által az ember által, akinek nincs más a szándékában, mint nyugodt és elégedett élete nem csak a gyermekeinek, de a többi emberé is ezen a Földön, és aki teljesen felfogja, hogy az első helyen éppen ez a szó van, hogy szeretet.   

 

A barátotok a Világűrből, a vezetője a kutató biológiai-orvosi központnak, Jamara.

 

 

80.  Durva vibrációk.                                                                               1995 november 15.

 

„Még egy csatolás a szavakhoz – durva vibráció, ez azt jelenti, hogy ha folyton az elmétekben a szavak hatalommal és irigységgel kapcsolatosak, ha bántalmazni akartok más embereket, és olyan szavakat használtok, hogy fogjatok fegyvereket, igen, ezek a durva vibrációk, és ezt még mi is halljuk a világűrben, és ezért dolgozunk most itt, azaz hogy kisugározzuk vagy átadjuk ezeket a szavakat nem csak ennek az embernek, de mások is megkapták ezen a Földbolygón, és ezek olyan szavak, és ha akarjátok, akkor tiszteljétek ezeket a szavakat, hogy újból ráleljetek a hozzánk vezető útra, vissza a közös Teremtőnkhöz. És ez minden.

 

Ezt maga a Nagy űrflotta parancsnoka adta át, Astar.”

 

 

81.  Beszélgetés része.                                                                                      1995 augusztus.

 

„A magamét megteszem, de a gépeim nagy távolságra vannak, így mindig kapcsolatban leszünk, tudod, mindenünk megvan, de Guetzal itt dolgozik a földi állomásokon és mi a Világűrben is ott vagyunk, és összejövünk nálam egy állomáson, aztán szétmegyünk, szétrepülünk minden oldalra, és így váltakozunk itt, tudod, de az én felügyeletem alatt van egy flotta, tudod, ez milyen ügyelet, de mindenem meg van hozzá, így csak kiadom a parancsokat, és minden magától megy, tudod. Megvannak hozzá a robotjaink is, ezt ismered a könyvünkből, de amúgy az emberekkel egyedül lépünk kapcsolatba. És az embereink személyesen a fordító gépek által, lépnek kapcsolatba az emberekkel.

                                                                                   Ptaah.”

 

 

82.  A jelen időben sok fiatal ember vezető posztokon van nálunk, és ezért kaptam tanulságot erre a témára.

 

Tanulság.

 

„Ehhez valamit mondok neked. Nálunk ez nincs, hogy egy fiatal ember, ilyen fiatalon a vezető poszton álljon, csak idősseb dolgozó, aki sok év során dolgozik a legidősebbek vezetése által. Így aztán az első helyre van helyezve, vagy a flotta parancsnokaként, vagy mint vezető dolgozó. Ez éppen az átmenet, de nálatok azt gondolták, hogy a fiatal képes valamit véghezvinni, de ez nincs így. Azoknak mindig tanulniuk kell, és ők szívesen rendelik alá magukat nálunk, még ha meg is van a saját felfogásuk, ez mindenhol megvan. De aki az állomásokon dolgozik a bolygóinkon kívül, ahol megszülettek, annak évekig kell dolgoznia, sokat kell tanulnia, míg eléri azt a posztot. Nagy a felelősége, és milyen fegyelme kell hogy legyen, és ez hiányzik az embereitekből.  Igaz, előfordul ez is, amit te is átéltél, de ez valami más, de az embereknek szóló munkával kapcsolatos, a segítséggel, ez volt. Ha a fiatal emberek mindent így el fognak fogadni, akkor mi is így fogunk kapcsolatot teremteni. Én Háting, Sikta, és mi Astar flottájából.”

 

„Ami Ptaah lányait illeti, ő saját maga vezette őket, és velük Guetzal, ezt is tudod, csak ilyen módon kell ezt tenni. De voltak itt mások is, ők éppen ezekhez a parancsnokokhoz csatlakoznak, mert az állomásokat, a nagy anyahajóinkat valakinek vezetnie kell, és ez a flotta parancsnokainak a feladata. Mi is, nekem is sokat dolgoznom, de főleg ismernem kell sok mindent. Nem úgy mint nálatok, hogy főleg az idős emberek örülnek, ha végre befejezhetik, ezt tőletek vettem át, de nálunk akkor kezdünk el élni. Ezt érted, hogy miért is élsz valójában, és így dolgozol az embereknek, aztán ebben a teljes szellemi cselekedetben, megtörténik ez az átmenet az egyik életből a másikba. Igen, így van, Miluskám, de nem a következő képen, hogy az emberek csak saját részükre termelnek a kertjeikben, ez egy olyan hiba, de ha az egész társadalomnak dolgozunk, akkor ez a munka nem kemény. A munkát mindig a közösségnek kell adni, és ezért ilyen a helyzetetek, most azt közöltem veled, hogy vesszük a munkát nálunk. De maga a szeretet is, annak van itt a fő szava, és főleg a hitnek, azt az embernek nem szabad elvesztenie, éspedig a hitet önmagában, és így kell viselkedni, mint egy valódi embernek.

 

A vezetője a kutató biológia-orvosi központnak, Jamara.”

 

 

83.  Beszélgetés.                                                                                                             1996 2.23.

 

„Ezt igazából a mi emberünk adta át neked, sokan megjelentek Meiernél is, amit ott véghez vittek, a technikájuk megvan, de mit tesznek vele, azért vagytok így fenntartva, hogy a veszély időszakában, ami a semmirekellőket illeti, most a humanoidokat értem, számukra más nincs. A mi öreg parancsnokunk Ptaah, az adna nekik. Legalább te meggyőződtél róla, milyen munkát írsz, ez is egy tanulság része. Meier más, ő egy nevelt technikus, de te máskép tekintesz rá, és ezért adjuk ezt át. Ezekkel a szakemberekkel nem volt senki kapcsolatban. Ahelyett hogy a sérelemről gondolkodnál, kezedbe veszel egy könyvet, és mindig tanulsz. Vagy a történelemből, vagy fogsz egy modern olvasmányt, mindenről tudsz, elfoglalod az elmédet, és ezért kedvelünk mi. Ez a fizetség nálunk, és nem csak figyelni az eget, ám bár azt is tetted, de csak egy rövid ideig, aztán újra a könyv, de ez vonz bennünket hozzád. Szóval beállítjuk a gépeket, és csak azt figyelik mit olvasol, vagy hová mész, tudsz minket szórakoztatni, és ezért a miénk vagy.  De azok, amit azok megérdemelnének, hányat már haza küldtünk, vagy más bolygóra vittünk, és ha rosszul viselkednek, akkor elimináljuk őket. Ezt meg lehet tenni. Ha nem fogadnak szót, és nem csak a humanoidok, de az emberek is, olyanok mint ti, de annyira rosszak, neked látnod kellene, éppen azok az emberek akik vezetnek, azokat ők vezérlik, ez is megtörténik itt. De főleg a humanoidok, ez egy olyan rossz csoport. Legalább Ptaah neked mindent átadott, igen, mi akarjuk az embereket, ők olyan jól éreznék magukat, mert nálunk a következő van érvényben: férfi, nő. A férfi törődik a nővel és a gyermekeivel, és ezt mi így tesszük, szóval nálunk nincs ilyen társadalmi különbség.

 

                                               A barátod a Világűrből, Guetzal.

 

És az Ivod is, ha akarni fogod, de én már szeretlek azért, hogy átadtad a kedvesünknek ezeket a rendezett nyomtatványokat, hogy más emberek is eltudják olvasni.

                                               Guetzal.“

 

 

84.  A beszélgetés része.                                                                                                           1996 2.23.

 

„Főleg, hogy te magad megnemesíted a viselkedésedet, és ez nálunk a mérvadó, így élünk nálunk, nappal munka, így beszélgetünk egymás között, semmi negatív szó. És nappal nem csak munka, de az állomásainkon vannak társasági termek is, ahol találkozunk munka után. Itt szintén hallgatjuk azt, ami nektek is van a Földbolygón, nem csak a zenét, az is van. Hiszen van példátok. És Milenkám is rengeteget átadott, és beszélgetünk egymás között, ki mit élt át, látott, sőt még vicceket is mondunk néha, de csak illedelmesen csipkelődünk egymással, de ezt ismeritek. Milyen jól szórakoztatok, de mindennek egymás iránti tiszteletben kell zajlania. És annak, akinek felesége van, elmegy vele a magán helységbe, ezt respektálják nálunk, senki sem enged meg magának semmit, és így kell helyesen élni. Igaz, néha előfordul valami, de főleg itt a Világűrben, és ezért vagyunk itt mi, biológus-orvosoknak itt dolgozniuk kell ezek által a kutatók által, ha történik velük valami, akkor utánunk jönnek, és mi megadunk nekik minden szükségeset. És ezért a kutatásokon kívül, törődünk az embereinkkel is, de ezek a semmirekellők, most a humanoidokat neveztem így, azok mit tesznek itt. És ez hogy is működik, ők mennek utánatok, de ha megjön az eszetek, akkor nekik el kell távozniuk, és nyugalmatok van tőlük.  Ami bolygóinknál nincs mit tenniük. Azért van Ptaahnak ez a feladata, felügyelni erre a részére a Világűrnek, és vele együtt az embereinek. De amúgy itt kutatások folynak, így nyugodtan élünk, Milenkám, és most te is velünk. Hozzá fogtok csatlakozni a Világűrhöz, és ezért a következő években annyira hemzsegni fog minden lépésnél. Hiszen tudod, hogy van ez nálad, mehetsz, ahová akarsz, találkozol velük, te nem látod őket, de mindig nálad lesznek az embereink, a barátaink, testvéreink.

 

A barátod a Világűrből, vezetője a kutatói biológiai-orvosi központnak, Jamara.

 

Az amit Jamara írt, minden teljesült, ami a gondoskodást illeti és a kíséretet, hogy az embert figyelik, és főleg védelmezik, és ez fog veletek is történni kedves emberek, a testvéreim a Világűrből védelmezni fognak benneteket.

                                                                                                          Miloslava Drsková.

 

 

85.  Tanulság.                                                                                            1996 november 3.

 

„A kutyákra nincs szükség, legalábbis olyan mennyiségben, mint nálatok van ezen a Földbolygón. Aztán mindenhol szennyezettség van, ezt mi látjuk, és minek annyi belőlük.  Az embereknek kell most segíteni, és nem az álatoknak a túlzott gondját viselni, mint ebben a helyzetben. De rengeteg ember a ti országotokban is kezd nyomorogni, és ezért kell ennek a problémának figyelmet szentelni, inkább, mint az állatoknak. Mi kutatók a biológiai - orvosi szakból, sokat láttunk ebben a helyzetben e nyári időszakban, amikor a kutatásainkat végeztük, példányokat vettünk a természetből, és az embereknek is igyekeztünk segíteni, és azért találtatok itt annyi jelet, sőt máshol is a világon ez zajlott, és zajlani is fog mindig.

 

Minden kutató nevében nem csak Ptaah flottájából, de Astar flottájából is adta át a vezetője a kutató biológiai-orvosi központnak, Jamara és én is csatlakozom orvos Astar flottájából, Astara.“

 

 

86.  Köszönet.

 

Magas tanács Petalban,

Téged illet a legmagasabb tiszteletem,

Mert nektek köszönhetem leginkább,

Ezt az én Tudásomat.

 

Én értékelem legjobban,

Hogy engemet választottatok,

És ezért igyekezni fogok,

Ezt a küldetésemet illetően.

 

A kívánságom úgy élni mint az emberek,

Nem tulajdonítani mindent mindenhol egyedül.

Együtt dolgozni,

És mindent megosztani.

 

Védelmezni a természetet,

Szeretni azt,

Hiszen ez

Az én kívánságom is volt.

 

Szeretni egymást,

És igaz emberként élni.

És nem úgy, mint most,

Csak saját magunknak élni.

 

                                   Miloslava.

 

 

87.  A kedves barátaimnak a Világűrből.

 

Ez szintén éjjel volt,

Én hirtelen felébredek.

Olyan csendes hang beszél hozzám,

És én ezt a hangot értem.

 

Tiszta szeretetről beszél,

Én mindig boldognak érzem magam közben.

És mindig imádkozni fogok,

A Teremtőnkhöz,

Azért hogy megismerhettem,

Az igaz barátságot.

 

Igaz emberek barátságát,

Éspedig más bolygóról.

Még ha nem is látom őket,

De jól tudok róluk.

 

Hiszem, hogy találkozunk,

Kezet rázunk,

Egymás szemébe nézünk,

Én ez által a remény által élek.

                                  

                                   Köszönöm.

 

 

88.  Válasz.

 

„Ez én voltam

Te kedvesünk.

Én akartam annyira beszélni veled,

Mert én is szeretlek.

És ezért fogod továbbra is hallani,

Ezeket a kedves szavainkat.

 

Mi ezt nem szégyelljük,

Hogy szeretetünk van.

Így kell egy férfinak viselkednie,

Ha valakit szeret.

 

Én is hiszem, hogy találkozunk,

Ha bizonyos idő eltelik.

De tudjuk, hogy benned nem csalódunk,

Annyira szeretsz bennünket.

 

A barátod a Világűrből, kutató biológus-orvos, Jamahama.“

 

En annyira tisztelem,

A Magas tanácsot Petalban,

És meg fogom hallgatni,

Azt amit tanácsolnak nekem.

 

Mert ezek rendes emberek,

Én mindig alázatban fogok élni,

Tisztelni őket, mint ti,

És ezért szintén Ő általa élni.

 

                                               Szeretetben és alázatban, Miloslava.

 

 

89.  Háting otthona.                                                                                             1994 nyár

 

„ Az Orion csillagzatban,

Van egy kis bolygó.

Az a valódi otthona,

A barátomnak Hátingnak.

 

Ahányszor összpontosíttok,

A hazámról mesél nekem.

Ott már minden kis gyermek tud,

A Teremtőjéről.

 

            Háting

            Tasiila bolygó

            Orion csillagzat

 

 

90.  Háting vágya.

 

Most egész napokat,

Beszélgetéssel töltök

Az új barátommal.

 

Mindig mondta nekem:

Legalább te viselkedj,

A teremtés törvénye szerint.

 

„Egész évszázadokat,

Erre a Földbolygóra szálltunk,

És különböző jeleket,

Hagytunk itt nektek.

 

Erősen bíztunk benne,

Hogy az emberek a Földről,

Kapcsolatba lépnek velünk.

Hogy az ép ész fog nyerni,

A hatalom és gazdagság felett.

Az észhez csatlakozik a hit,

Igen így lesz,

Te kedvesem,

Te azok között vagy,

Akik szintén megértették,

Hogy a Világűr is lakott.

 

                                   Háting.“

 

Amint már mondtam,

Ezt az első írásbeli munkát,

Háting vezette a kezemet,

És azelőtt,

Csak hallgattam,

Miként tanítottak először szóban,

És aztán írtam.

           

                                   Miloslava.

 

 

91.  Bíztatás                                                                                   1995 tavasz előtti időszak.

 

„Még ha sokan el nem hiszik,

Azzal most ne foglalkozz.

De mindig ezen a úton,

Csak bátran lépkedj.

 

Majd elérkezik az időszak,

Majd aztán fognak kérdezni.

És ti akik ezen az úton lépkedtek,

Lesztek az ő reményük.

 

                                               Barátok a Világűrből.”

 

Már ezek a szavak, amiket a barátaim küldtek a Világűrből, biztatás volt és lesz, és aztán miként gondomat viselik, de más emberekét is, akik így elfogadják.

                                               Miloslava.

 

 

92.  A barátaimtól a Világűrből.

 

„Ha most mindig érezni fogod,

Mintha valaki simogatna.

Ha mindig boldogság érzésed lesz,

Akkor ezek mi vagyunk, te kedvesünk,

Akik éjjelente így simogatnak.

 

Így mi megajándékozzuk az embereket,

Akik hisznek a létünkben,

Aki elfogadja a tanácsainkat,

És maga segít az embereknek.

 

Aki szorgalmasan igyekszik,

Másra nem hallgat.

Aki azt tanácsolja neki,

Hogy csak magadnak adjál.

 

Aki szereti a Teremtőt,

Azt barátként tiszteljük,

Azt melegen szeretjük,

És meg is védjük.

 

Védjük ezeket az embereket,

Akik úgy élnek mint mi.

Akik mindig hisznek,

A jobb jövőben.

 

Ezeket az embereket felkaroljuk,

És tovább tanítjuk,

Hogy aztán a többieknek,

Meghagyják ezt az üzenetet.

 

A valódi hit üzenetét,

A valódi szeretet üzenetét,

És minden ember részére,

Itt ezen a Földbolygón.

 

                                   A hű barátaid a Világűrből.”

 

 

93.  A válaszom.

 

Én nagyon köszönöm barátaim,

Hogy valaki értékelte a fáradozásaimat.

Hogy valaki engem is szeret,

Mi mást kívánhatok.

 

Igyekezni fogok ezek után is,

Dolgozni minden embernek,

Mert most már tudom,

Hogy valaki értékel.

 

Hogy valaki szeret,

És képes olyan szeretet adni.

Olyat amit én kívánok,

Mást nem is várok az életemben.

 

                                               Miloslava.

 

Ez a válaszom a barátaim részére a Világűrből arra, amit ebben a versben közöltek velem.                                         Miloslava.

 

 

94.  A barátaimnak a Világűrből.                                                          1995 tavasz eleje.

 

Ti, űrbéli zarándokaim,

Akik mindig a csillagok között repültök,

Küldöm nektek a szeretet teljes köszöntésemet.

A ti érdemeitekért.

 

Nektek köszönhetem,

Ezt az én újjászületésemet,

És ezért mindannyitoknak száll,

Ez a kedves köszöntésem.

 

Ez a köszöntésem, amely tele van szeretettel,

Minden megérdemlitek az érdemeitekért,

Hogy legalább egy ember mondja ki

Ezen a Földön:

Köszönöm.

 

Köszönöm.

 

Köszönöm a munkátokat,

Köszönöm az áldozatokat,

Legalább en értékelem,

És a Teremtő védelmezzen benneteket érte.

 

Védelmez minden jó embert,

Akik mindig itt repülnek,

Legalább én hallgatom a tanácsaitokat,

Hogy legyen reményetek.

 

Reményetek, hogy valaki halljon benneteket,

És figyelembe veszi a tanácsaitokat.

Hogy nektek is legyen valamitek,

Én mindig segíteni fogok nektek,

 

Segíteni ebben a munkában,

Ezért a Földbolygóért,

Főleg te, parancsnoka

A Plejádi űrflottának.

 

Neked is szól a tiszteletem,

A tanításodért.

Én mindannyitoknak küldöm,

Azt az én szavamat, hogy

                                               Köszönöm.

 

 

95.  Válasz a barátaimtól a Világűrből.

 

Te kedvesünk,

Ez a jutalom,

Hogy valaki hall minket,

És törődik a tanácsainkkal.

 

Mi annyira szeretünk téged,

Újra érezni fogsz bennünket,

Te legkedvesebbünk,

Erről a kis Földről.

 

Erről a kis földről,

Éppen ezt vártuk,

Hogy itt megjelenik egy ember,

Aki ezt értékeli.

 

Értékeli a szeretetünket,

Értékeli az érdemeinket,

Ti erről a kis földről,

Ti voltatok a legjobb emberek.

 

Azért kerestünk itt annyira,

Amíg meg nem találtunk téged.

Ha itt befejezted kedvesem,

A Teremtő magához visz.

 

Elvisz és hozzánk hoz,

Mert itt akarunk téged,

A jó viselkedésedért,

Magunkhoz fogadunk.

 

                        A barátaid a Világűrből.”

 

Kedves Ivo,                                                                         Érkezett 1997 9.1.

Igen, és küldök pár verset, ahol elolvashatod, hogy nyilvánulnak meg főleg arról, nem csak engem érint, de a mi embereinket ebből a kis Csehországból, ahogy tudtomra adták.

 

„És mi nem csalódtunk, mert ezek a versek régebbi dátumúak.

                                                                                   Barátok a Világűrből.“

 

 

96.  Válasz a levelemre, melyet 1997 8.26. küldtem.

 

Kedves Ivo, barátom,

 

Én szintén nem lustálkodtam, és hétfőn útnak indultam a nyomtatványokkal, és útközben szétosztottam, főleg a nyilvános könyvtáraknak van meg a következő helyeken Kldano, Slany, Ostrov nad Ohri, Karlovy Vary és Jáchymov, ahol nem volt senki, ott hagytam a bizottságban. A fő könyvtáraknak meg van, és valamit elkértek az emberek az úton tőlem, azok is megkapták. És így megbizonyosodtam róla, hogy mennyi ember érdeklődik iránta, és ezért cselekedni kell minden kétely nélkül, amit a többiek is kiadnak mindenkinek, figyelmeztetni kell az embereket minden áron, mit kell olvasniuk, és főleg, hogy megvan a kölcsönzőknek, erről gondoskodtam, és mindent, amit küldtél, átadtam az embereknek.

 

„És mi is csatlakozunk, mert sok mindenről szerettél volna tudomást szerezni, ha egyenes kérdésed lesz, vegyél tollat a kezedbe, és igyekezz egyedül összpontosítani, és aztán én szívesen válaszolok, mert egyenesen kell kérdezni valamit.

 

És most minden üdvözölnek, és nem csak Miluskának, de neked is sok sikert kívánunk a munkátokban az emberek között, de amit ti ketten tesztek, amit szétküldtetek, főleg Miluska, az információkat az emberek közé adtátok, erről mi tudunk, és ezért kihangsújozuk, hogy mi nem hagyjuk csak ennyiben, majd később meglátod, mi fog történni, hogy mindez, amit ez emberekért tesztek, nem marad jutalom nélkül, és erről minden megbizonyosodtok, mi fog veletek történni.  Aztán majd ha rengeteg ember megadja a szavát nekünk, ahogy a mi kedvesünk is igazolta, és a kedves testvérünk, mi nagyobb mennyiségben fogunk ide szállni erre a Földbolygóra, és majd közétek mehetünk. Az emberek aztán nem fogják azt állítani hogy amit nem érintenek meg, abban nem hisznek, de úgy kell viselkedniük, ahogy illik, és főleg nem szabad olvasni azt a negatív olvasmányt, mi ezt végkép nem olvassuk, és a gyermekeink sem, ők főleg nem, csak így, ha megjelenik egy új lakott bolygó emberekkel, például mint megismerkedtünk a Riddhaniakkal, azokat sem ismertük, és látod, hogy összebarátkoztunk, mert ők is érdeklődnek irántatok és irántunk is, és a tanításunk iránt is olyan érdeklődést mutattak, Ebermach megtanulta irányítani az űrhajóinkat, és ez már jelent valamit, és így megtanulhatsz bármit te is, Ivo, mert neked a technika a kisujjadban van. Ha figyelmesen fogsz hallgatni, sok mindent meg fogsz tanulni, főleg így kommunikálni, igen ezt akartam neked átadni, mert ismétlem tanulékony fiatal ember vagy, és érdeklődsz a történések iránt is, és főleg a Világűr vonz, éspedig annyira, hogy mi csak néztünk, hogy élénken érdeklődsz az asztronómia iránt, éspedig annyira, hogy mi megbizonyosodtunk róla, hogy neked különb adottságaid vannak az asztronómia stúdiumához, mint például Grygarnak, éspedig azért, mert mi is érdeklünk téged, hogy a Világűr nem lakott csak annyira mint a Földbolygó, de más bolygók is lakottak, más csillagzatok.

 

Például a mi kedvesünk, ő más világban lenne szívesen, ahol vagy könyvet írnak, történetet mesélnek, vagy éneket szerkesztenek, vagy verset, az övé, és mi ilyen embereket figyelünk meg először, de te sem Ivo, te meg az asztronómiáról beszélnél, ez a te hobbid, ahogy ezt ti használjátok nálatok, de nálatok ha egy gyermek nyilvánul meg, például, mint én Guetzal, ilyen adottsággal, hogy én a technikára voltam, engem ez szórakoztatott már gyerekkorom óta, mindig így elmentem oda, ahol vannak a technikai berendezéseink, rögtön egy speciális technikai iskolába voltam elhelyezve, de a szellemi tanításon itt minden átmegyünk, mert éppen ezért vagyunk olyan technikai szinten, mert ez a szellemi iskola megtanított minket, hogy a munka a Teremtő részére, szóval az egész társadalom üdvözségéért, ez hasznot hoz, máskép lehetetlen, hogy éljünk, meg aztán a Világűrbe való repülésnek is megvan a maga feltétele.  De főleg a szellemi iskola, az tanított meg mindenre, és itt az én kedvesem, ő is ismeri, és ezért írja most, és milyen hajlandóan osztja szét, erről magad is megbizonyosodtál, hogy ezt a képességet, ami most van neki, az egész társadalom részére használja fel, mint most te. És ez egyenlőre minden.

 

Először a negyedét én adtam át, a Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah, és aztán én Guetzal.

 

Igen, és kiírtam az egyik tollamat, elővettem ezt, ami tőled van, talán nem fogsz érte haragudni, de én ezt az adottságomat az emberek szolgálatába ajánlom, sok időm van rá, és szintén, miként beszélgetek a barátaimmal, elején, ahány kérdést feltettem, és azok a válaszok, sokat az embereknek írtam, őket is illet, és aztán Ivo, én nagyon sajnálom, Lida Subovát látogattam meg, két gyermeke van, és a lány akar és énekel, és tudod, ő ebben a világban megtudna élni, dolgozik, de üzletet tanul, de ami a legrosszabb, nekik is megvannak a Beszélgetések a barátainkkal.   

 

„Ezt igazolnom kell, ám bár elég sok vicc esett, de inkább tudatlanságból, mint hogy gúnyolódtak volna, mi így figyeltük, de csak kint, kint ültek, de úgy viselkedtek ahogy illik, hogy a kedvesünknek megadtak mindent, mint ahogy mi is tennénk, mert ezek az emberek, hozzá voltak szokva, hogy így látogassák egymást, és így vendégelnek, de mi ezt Ebermachal és a többiekkel is megtettük, aki jól viselkedik, annak mindene megvan nálunk, mint Meiernek, csak az emberek nevezték el Billinek, de mi ezt nem szeretjük használni, mert ez egy amerikai farmer elnevezése, és ők nem ennyire vendégelők, például nekik kéne ezt bevezetni, de én és a régi barátom tanúja voltunk, hogy elűzték az embert, nem volt semmije, csak egy pár tépett ruhája, és aztán aki Amerikában akar lenni, nem csak angolul kell tudnia, de ismernie is kell, ki vezetet ott és ki vezet, ők erre háklisak, még ha az emberetek oda is menne, nem állna ott helyet, mert ugyan technikailag fejlettek, de a ti embereitek nem tudják, hogy kell ott viselkedniük, és ezért adom át én neked Guetzal, mert te vágytál arra a világra, de mi így ismerjük, és ezért kezdtük itt keresztezni a revolúciótok után, mert ami hiányzott nektek, az a szabadság szava volt, de most látjuk, hogy ez a szabadság szava túl volt lépve, éspedig olyan módon, hogy rögtön kezdtünk kapcsolatba lépni különféle emberekkel, mert ti, ahogy látszik, igyekeztek ismételni a többi országot, főleg azokat, amik rátok erőltetik magukat, de saját magatokra is kell támaszkodnotok, ez nem jutott senkinek sem az eszébe. Ezt én akartam neked átadni, és újra látjuk, hogy megakarjátok fogni a jó oldalát a dolognak, legalább néhányan, és ha akartok maradjatok velünk Plejádiakkal, ki mit választ.

                                                                                  Guetzal.”

 

Így adták át nekem is a barátaim, beszélgettünk a szituációról a világban, és most küldöm neked, és igyekezz magad is írni, biztos menni fog.

 

Üdvözlettel,

Miloslava Drsková.

 

 

97.  Válasz Serena Sabakovának.                                                                   1995 nyár.

 

„Kedves Serena, te biztos sejted a létünket, de szintén nem tudsz mindent, és ezért küldünk neked valamit, éppen mi ufók. Igazad van, hallani minket, és mennyire. Csak kévés ember tud róla a világon, és ezért választ küldünk neked egy ember által, aki megért minket. Igaz jósolni tudsz, jó tanácsokat adsz, de próbálj önmagadnak válaszolni, hová fogsz menni azután, ahogy itt befejezted. Igen, így van, szép Serena Sabaková, az ember dolgozhat így, de ne feledkezz meg magadról. Inkább törődj az emberek üdvösségével, minthogy badarságokat jósolj az embereknek. Inkább boldog jövőt jósolj az embereknek, és mond meg azoknak, akik itt vezetnek, mi vár rájuk, mint ilyen kicsinyességgel foglalkozz. 

 

A barátod a Világűrből, kutató, biológus –orvos Jamahama,

                                                                       … Máskép az emberek által ufónak nevezett.“

 

Ez egy válasz volt egy jósnő részére, amit 1995 nyarán küldtek.

 

„Én ehhez hozzá adom, hogy ezek az emberek kihasználták a Szellem ajándékát, és mi fog velük történni, és ezért mindenkit figyelmeztetünk, hogy ne hagyatkozzák magukat rájuk, mert csak ez a szolgálat a fontos, éspedig úgy, ahogy tanítunk benneteket, hogy kell helyesen viselkedni. Igyekezzetek ezt az emberek közé adni, amit ti csináltok Ivo és Miluska, így kell írni és az embereknek adni, és nem úgy, ahogy már egyszer meg tudtuk, egy újság megtekintésénél, ahol az emberek kérdeznek, és ez a nő válaszolt nekik, de miképp, mi sosem mertünk így válaszolni az embereknek, és Ivo ne is keresd ezt, mert így válaszoltunk ennek az embernek, és ennyi. Mert valaki rákérdezett Serenától a mi embereinkre, és ezért így összeállítottam és elküldtem, és a kedvesünk átadta, de sosem törődött azzal mi történt a válasszal, sosem válaszolt neki senki azok közül az emberek közül, látszik, hogy sok embernek meg kell tanulnia ismerni A Teremtőnket.

 

És azért jó, hogy ti, akik megértettetek bennünket, figyelmeztetitek az embereket, hogy minden ilyen magazinra ne figyeljenek oda, és ne is nyomtassák ki, ez neked szól Ivo, hogy ráeszmélj, hogy ez az olvasmány, ami ezt a magazint illeti, és Hromnak hívják, és a többi, mint a Spirit, az emberek ne olvassák, és inkább ha akarjátok, adjátok át a mi közléseinket, szóval a tanulságokat, de ezt az emberek akaratára hagyjuk, és ez minden.

 

Kutató biológus-orvos Jamahama.”                               

 

 

98.  Az emberek a rákról beszéltek, és nekem erre ez a válaszom.                   1995.

 

„De hallgatod az információkat ezekről a rosszindulatú betegségekről, és erre én mondok neked valamit. Ezt az emberek saját maguk okozták, éspedig ez által a bűnös élet által, vagy más bűn által. Minden ember, aki ezen átmegy, bizonyos bűnt visel a múltból. Ez nálad is olyan volt, de te magad kerested az utat a gyógyuláshoz, éspedig a viselkedéssel, sokat számít a viselkedésünk mások iránt, ezt a betegséget is ki lehet gyógyítani, igen kedvesem, de ha az ember elsajátítja a tanulságot, és ráhagyatkozik a Teremtőre, szóval a természetből szedi a gyógyszereket, és igyekszik őszintén kapcsolatba lépni a Teremtőjével, mint te is tetted. És látod, ahogy átmentél Hozzá, betartod a parancsait, és nem teszel semmit az önző érdekekért, akkor ismered csak fel a hatalmát, és ez a következő, amit most érzel, és főleg ha bízol bennünk, éspedig így. És mit tettünk veled mi orvosok, mert ennek lennie kellet, és most nyugalmad van. Mi ezen a módon tettük, az embereknek is segítenénk, de alá kellene vetniük magunkat nekünk, és olyan szófogadónak kellene lenniük mint az embereinknek, és aztán minden egészséges és szép. És ezért már teljesen a kezünkben vagy, mert megtaláltad a fegyelmet, és milyet. Aki nem veti alá magát, próbálgatni fog, igen kedvesünk, és nem csak így. Minden embernek meg kell találnia ezt az utat, és a képességeit a társadalomnak kell adnia, éspedig igény nélkül, ezért érzed ezt a nagy szeretetét a Teremtőnek.

 

Kutató biológus-orvos Jamahama.

 

Így törődnek a barátaim a Világűrből az emberekkel, akik keresik az utat a Teremtőjükhöz, erre nem képesek a mi embereink, szóval hogy teljesen meggyógyítsák az embert.

                                                                                  Miloslava Drsková.

 

 

99.  Beszélgetés.

 

„Mivel igyekeztél, és mindig igyekszel harmonikus életet élni, így tudatlanul örökre kapcsolatba léptél az embereinkkel, szóval az emberekkel a Világűrből, akik ide más bolygókról repülnek, és nem csak kutatásokat végeznek, hanem tanulnak is itt, és szintén megtanítják ezeket az embereket ezen a Földbolygón élni, ahogy illik a világűr rendje szerint. Az egész Világűr tele van szép bolygókkal sok szép emberrel. A világűr, amely végtelen, mert az élet sosem kezdődött és sosem végződik. Mindig megújul, és hihetetlenül szép, aki megérti a Teremtőjét, aki mindent megmutat neki, mert mi sem vagyunk hibátlanok. De mi ezt tiszteljük, hogy a férfi törődik a családjával, az egész társadalommal, és ez csak ránk érvényes emberekre a lét magasabbik dimenzióiból.

 

De most eljött az idő, amikor ti is így tanultok, és te egy ember vagy erről a föld bolygóról, aki ezt tökéletesen megértette, és ezért élsz most ilyen gondolkodás módban. Mert egy ilyen ember, aki ezt elismeri, hogy minden mindenkinek kell hogy tartozzon, és csak a munkának kell átadnia magát, és mindenkinek, ez az ember hozzánk tartozik, és fog továbbra is. Csak ez a szeretet, a szeretet férfi és nő között, annak van nagy értéke, és nem csak testi szinten, de főleg szellemi szinten, hogy a nőnek képeznie kell magát, és aztán mindkettőt megkapja, éspedig úgy, hogy ha igyekezni fogsz, annyira szeretni fognak, és nem csak éjszaka, de nappal is, hogy kedves leszel, mert az éjszakának meg kell erősítenie az embert, amely fel van töltve a szeretetünkkel, amit mi a Teremtőnktől merítünk. De így kell gondolni, nem csak ösztönösen, hanem gátlások nélkül, igény nélkül a jutalomra, amit ti kértek, aztán megvan minden, és aztán a férfi a társadalmunkból megad mindent a szeretett személynek.

 

A vezetője a kutató biológiai-orvosi központnak, Jamara.“

 

Ne vegyétek ezt dicsekedésnek, de így beszélgetünk egymás között. Én igyekeztem és igyekszem úgy viselkedni, ahogy illik, és ez minden.

                                                                                  Miloslava Drsková.

 

 

100.  Tanulság.                                                                                                     1995 tavasz.

 

„Én kutató biológus-orvos, aki ez időben itt van, hogy a saját szememre meggyőződjek róla, hogy milyen itt, akkor ráeszméltem, hogy éppen nektek van szükségetek a legtöbb segítségre, hogy ne legyetek olyan egyedül ebben a harcban a jobb jövőjéért. Mi nem adtuk tudomásul minden kontaktőrnek az egész világon, csak most, mert ez a nő először fogta fel, hogy a legfontosabb, hogy a fő a gondoskodás a családról, mint a technikus adatok, amit a többiek akartak tudni. Igen, az is fontos, de most itt elképedve látjuk, milyen veszélyt jelent a pénz, ami most a világot kormányozza. De most azt is látjuk, hogy azok is, akik a vezető posztokon vannak, meggazdagodnak a becsületes nép kárára. Ti is az orvosi szakmában erre kaptatok rá, és elfeledtétek az esküt.  Persze nem minden. Én idősebb kutató biológus –orvos segíteni tudok, éspedig ezzel a kijelentéssel. Nem lesztek egyedül ebben a harcban az igazi emberiségért. Van mit tennetek ebben a kritikus helyzetben, ami most beköszöntött, és addig fog tartani amíg magatok nem kaptok észbe, és nem mondjátok meg azoknak, akik vezetnek, hogy valóban minden embernek akartok dolgozni. Ezt adjuk át nektek, mert erősen bízunk benne, hogy éppen ti ebben a kis országban ugyan nem éltetek technikai szinten, de úgy éltetek mint az emberek, meg ha megjelentek olyan egyének is, de azokból kevés volt. Ezért küldjük ezt az értesítést:

 

Tanuljátok meg megérteni a Világűr nyelvét, a Szellem tanítását- Nem ezt, amit most különböző csoportok helyeznek ide, de csak azt, amit valódi emberek írtak, a mi misztikusaink, vagy mások. Ezzel befejezem ezt a kijelentést.

 

Ha ezt megtanuljátok, kapcsolatba léptek velünk, mint ahogy ez az emberetekkel is megtörtént, azt Zentrichnek hívják, és az ő könyve is ki van adva. Én ezt át adtam a mi kutatóinknak, és ők a ti embereiteknek, akik megértették, hogy kell viselkedniük. Legalább ti emberek az orvosi szakmában vegyétek tudomásul, mert mi mindig a közeletekben leszünk, és aztán másképp is segíthetünk mint tanáccsal. A legidősebb kutató, aki most itt van és lesz, most már megérdemelt pihenésen vagyok, de még mindig igyekszek segíteni a kutatóinknak, például csak tanáccsal. És ez valóban minden.

 

Legidősebb kutató biológus –orvos, Jatamaka.”

KÖVETKEZŐ  RÉSZE  (KÖZLÉSEK 101 - 200)
A  KÖNYVNEK  "TANULSÁGOS  BESZÉLGETÉSEK  I"  ITT ...