A  FÉNY  KÖNYVTÁRA    A  KÖNYV  LETÖLTÉSE
ELÖZÖ  RÉSZE  (KÖZLÉSEK 101 - 200)
A  KÖNYVNEK  "TANULSÁGOS  BESZÉLGETÉSEK  I"  ITT ...

 

201. Közlés.             (Átvette Ivo Benda)             1998 március 5. 21:17- 21.37

                                                                                         Hely:Mladá Boleslav 

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Látom, hogy így kapcsolatba akartál lépni velem és van pár kérdésed.

 

Először is, mi történt azzal a fiúval, igen, halottam a beszélgetéseteket, neki már senki sem segít, meghalt, beleesett a Vltavába azon a napon (1998 január 17. – a feldolgozó megj.), amikor sétált a parton, és ott a vízre tekintett. Ez egy szerencsétlenség, és így most a szelleme a Teremtőnknél találta magát, és ez minden ehhez.

 

Továbbá azt közölhetem veled, hogy az L.K., azért nem kommunikál velünk, hogy a gondolatait folyton blokkolják a gondolatok Prokesre, ha megszabadul tőlük, akkor menni fog.

 

Továbbá a D.K., szellemekkel kommunikál, éspedig azért mert egyenlőre nem tudja ezt a beszélgetést irányítani, ahogy ezt helyesen jelezted neki. Igyekezzen, ha akarni fog, és menni fog.

 

Amúgy közölni akarom veled, kedves Ivo, hogy az olvasók száma elérte a 3 300 000, ebből 1 550 000 külföldön, és ez így remek. Továbbá azt akarom közölni hogy az emberek 1 700 csatlakoznak, és ez a szám továbbra is növekszik.

 

Ez egyenlőre minden kedves Ivo, kicsit pihenj, és örülök, ha majd találkozunk.

 

A Nagy űrflottám minden tagja nevében ezt Astar adta át.”

 

 

202. Közlés.             (Átvette Miloslava Drsková).             1998 március 6.

 

„Ha eljönnek új küldöncök más bolygóról, nálunk fogadva vannak, mindent megkapnak, azaz az étel, lakás, itt az állomásokon ez úgy van bebiztosítva, hogy az emberek itt rögtön otthon érzik magukat, ezt akarjuk és ez szükséges, mert így tanított meg minket a Teremtő, hogy mindenkit segítsünk, de úgy kell élniük, mint nekünk, és ami, az övéké, olyan bolygóból rengeteg van, én magam Astar csatlakoztam Ptaah flottájához, így cselekszünk itt minden, ezt hidd el, és ad elolvasni a többi embernek, hogy megtudják, hogy kell viselkedniük, minden mindenkié, azért dolgozunk itt így, csak nyomkodjuk a gombokat a különböző legmodernebb berendezéseken, de ezt látnod kellene, és ez minden, ezt adtuk át nem csak Ptaah flottájából, de főleg Astar flottájából.  

 

 

203. Ünnepség az Erra bolygón.    (Átvette Miloslava Drsková)        1998 március 6.

 

„Tudod milyen szép itt nálunk az Erra bolygón, amikor ez az ünnepség amikor a legújabb űrhajóinkat átadják a fiataljainknak egyedülálló repülésekhez, ezt nálunk óriási ünnepségnek nevezik, az egész Erra bolygónk összegyűlik, mások is meg vannak hívva, hogy nyúlnak az fiataljaink a munkához mások részére, ez a legnagyobb ünnepség nálunk, és szintén az is, amikor egy új tag megszületik, más ünnepségeink nincsenek, csak így, hogy összejövünk a flottánkon, amikor értékes látogatóink érkeznek és ez a mi Magas tanácsunk, az folyton itt van, de szintén amikor teljes szépségben jelennek meg, mert ők úgy igyekeznek, ahogy ezt az emberek látják, Ez minden ezt illetően.

 

Tartsd meg te, csak az ünnepséget ad át másoknak.

                                                                                  Ptaah.”

 

 

204. Gyerekek az Erra bolygón.    (Átvette Miloslava Drsková).    1998 március 6.

 

Nálunk ez így van, a gyerekek 3 éves korig az anyuknál vannak, nem kell foglalkoznunk vele, mint ez nálatok is van, az anyák gyakran viszik el őket a gyerekek közé, és 12 kortól el vannak szállásolva olyan iskolákban, internátusokban, hogy megtanulják szeretni egymást. A lányaim ugyan nálunk voltak de találkoztak más testvérekkel is, mert erre a Teremtőnk tanított meg bennünket, most én csatlakoztam az atyámhoz, Pleja és Semjase, így vannak nevelve, és nagyon szeressük egymást.

 

Valamit én Ptaah, valamit én Pleja.”

 

 

205. Köszönöm a teremtésnek.             (Miloslava)             1998 március 6.

 

Első éjszaka van május elseje előtt.

Amikor minden ember ünnepel,

Én is kimentem,

De nem ünnepelni,

Minthogy köszönetet mondani annak,

Aki a legjobban megérdemli,

Éspedig magának a Teremtésnek.

 

 

206. Látogató a Világűrből.             (Miloslava)             1998 március 6.

 

Emlékezek a fiatal kutató szavaira,

Aki az űrhajójával

Meglátogatta a Földbolygónkat.

 

Tőle tudtam meg,

Milyen rossz a tudományunk,

Milyen rossz a vezetőségünk,

Miért szenvednek hiányban az embereink.

Nektek kell megváltoznotok,

Nem szabad egymásra alatomosnak lenetek,

Foglalkoznotok kell a Földetekkel.

Amely mindenkinek életet ad.

 

Egész napok, néha éjszakák,

Amikor egyedül voltam,

Így beszélgettünk együtt,

Én örültem ennek.

 

Egyszer megkérdeztem,

Miért kerestél fel éppen engem,

Azét mert elhitted,

A Teremtés mindenhatóságában.

 

                                               Szeretettel, Miloslava.

 

 

207. Bolygók közti találkozás.    (Átvette Miloslava Drsková)     1998 március 6.

 

Nekünk nagyon tetszik, hogy te ezt a békés életet részesíted előnyben, őszinte érdeklődésed van, és azért küldjük ezt Astar flottájából, mert nekünk olyan nagy a bolygók közti találkozásunk, én az atyám mellet álltam, amikor sok embert fogadott, mint látogatókat is, akik nálunk akartak élni, annyian, rengeteg ember, különböző parancsnokok, különböző flottákból, vagy ide szállnak és összejönnek, vagy összekapcsolódnak különböző kontroll képernyőkön keresztül, vagy a mi nagy társadalmi hallban, úgy kisugárzik, egy nagy képernyő, és a lakosaink így bemutatkoznak, honnan vannak és mit akarnak, vagy kapcsolatba lépünk kutatókkal Ptaah flottájából, akik szívesen mondanak el nekünk mindent, de én magam már sok repülést éltem át különböző bolygókra, de nem egyedül, barátaim is voltak velem.

 

Nálunk Astar flottáján, mi vezetjük a hajókat férfiak, fiatalabb fiúk, mert a nőink szintén repülnek velünk néha, de ők gondoskodnak a legkisebb gyermekek neveléséről, folyton velük vannak, úgy repülnek velük, mint ti, néha szálnak velük egy iskolai csapat, így van ez nálunk, de a gyerekeink belépnek a legszebb kristály hajóinkba, ez nekik szól, a legjobbat megadjuk nekik, és különböző bolygókra szálnak. Csak a ti Földbolygótok hiányzik, de erre így szükség van, sok embernek fel kell emelnetek a hangját, mindent kidobni, amit a negatív irodalmat illeti, és így kell vennetek, ahogy most írod. Te vagy az egyetlen ember, aki nem kérdez semmit, de érdeklődik a béke helyzet iránt.

 

Én Izsák diktáltam le így, hogy az emberek ráeszméljenek, hogy mi fiatalok is itt vagyunk.

 

„Én hagytam a fiamat, és látod, te hajlandó vagy írni az emberek részére, hogy legyen ilyen dokumentációtok, mindenki tiszteli, hogy érdeklődsz az iránt, ahogy élünk, és ez éppen így néz ki, és így kellene kinéznie a békés életnek az egész Világűrben. Annyira szükség van rá, ebben a részben, csak igyekezz kapcsolatot létesíteni, és ezért szívesen mondunk valamit.

 

Először Izsák írta, és aztán a kezét Astar vezette, és én is Eszter csatlakozok a nővéreimmel, hogy ez így van nálunk.

 

A gyerekeinket így vezetjük, hogy mindig harmóniában éljenek, és így igyekezz magyarázni az embereknek, nem így kinyilatkozni, de, hogy így ez összejött nálunk, ámbár, az az olvasmány már régi,, és nagyon szép volt az a Nagyanyó, attól az írónőtől, erre emlékezzetek kedves emberek, így nevelkedjetek, nem a durva szavak, mi mindezt megadjuk, és szívesen, csak művelődjetek tovább, és ehhez én kapcsolódtam, Astar flottájához tartozunk, én Jamara Astarral, csatlakoztunk, hogy így ad meg Astarnak, és ez valóban minden.

 

Én Jamara Ptaah flottájához tartozom.

 

„Én Karné is csatlakoztam, de csak pár szót, mert te jelenleg tudod, kihez jelentkezel, éspedig én a nagy Mestert nagyon tisztelem, de Andromédáról saját flottánk van, és te ezt jól tudod.

                                                           Karné

 

 

208. 63. közlés.    (Átvette Ivo A. Benda)    1998 március 6. 21:50-22: 09 órakor

                                                                                         Hely:Mladá Boleslav

 

A közlés csatolódik a közléshez S- 18 – a feldolgozó megj.

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, nekem is így csatlakoznom kell, hogy az emberek továbbra is így igyekezzenek, és megértsék a Vízöntő Korszak jelentőségét, mert ez egy annyira jelentőségteljes kor, az ember előrehaladásában, mint egyetlen más sem.

 

Kérdésed van felém, miért nem léphet H. kapcsolatba velünk. Igen ő sok könyvet égetett el, és próbálkozik csatlakozni. Olyan gondja van, és ez a belső meggyőződése, nagyon irányul bizonyos vallásra, és semmiképp sem a Teremtőnkre, és ez minden ezt illetően.

 

Továbbá kedves Ivo, azt tanácsolom, hogy ez a Prága valóban a Sötétség erők hatása alatt van, és ezért szükséges ott találkozót összehozni meditációval, hogy ki legyenek innen dobva. Mert ez valóban nagyon rossz itt ebben a Prágában.

 

Továbbá azt akarom közölni veled, hogy ennek a csoportnak Prokes körül mindig rosszabb az érzése a munkájából, mert ők már tudják, hogy a te kezedből származik az Igazság és a Fény és ezt nem lehet megállítani. Te kedves Ivo, már olyan munkát véghezvittél, hogy ezek az eredmények itt a flottánkon teljes mértékben meglepnek minket, hogy ez tovább fokozódjon, sok ember van itt, rajongó, akik továbbra dolgoznak itt, és ez fontos.

 

Továbbá azt akarom közölni veled, hogy a flottánk részben összeállt másik flottával, amely olyan okból szállt ide, hogy elterjessze az ismereteket a Földbolygó helyzetéről, amelyben található és amely nem jó. Ennek a flottának sok hajója van, a csapataik így kedves Ivo, a szeretetükkel halmoznak el, hogy még jobban élhessél, és dolgozhassál, és hogy jó emlékeid legyenek rá.

 

Ez minden tőlem, kedves Ivo, a flottám minden tagja nevében ezt Astar adta át.”

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

Igen, az olvasók száma elérte a 3 500 000, így ez új tempót vesz fel, otthon ez 1 800 000 ember, külföldön ez 1 700 000 ember. Ott valóban jelenleg új kerékvágásba indul. A kontaktőrök száma Csehországban jelenleg 1 800 ember, és ez is szintén gyors tempóban növekedik.

 

Kedves Ivo, minden tagja az Űrflottámnak szeretettel halmoz el, mert az, amit véghezvittél óriási és nincs itt hozzá hasonló. Köszönjük minden Fény lény nevében, a Világűrben, és sok minden közös életet szeretetben, harmóniában és nyugalomban.

A flottám minden tagja nevében ezt maga Ptaah adta át.

 

„És most én csatlakozom Orton, a szellemi kezese ennek a Galaxisnak.

 

Mi is a Magas tanácsból így köszöntünk téged, és köszönjük ezt a munkát, amelyet véghez vittél a Földbolygó embereinek, ezért a Világűrért, és a Teremtőnkért. Ez a kisujjadban van, ezt tudjuk, biztos vagy az előrehaladásodban és semmi sem hoz ki a sodrodból. A vizsgákat tökéletesen viszed végbe, és ezért bártan gratulálhatok neked. Továbbra is igyekezz így, hogy az egész Földbolygó és az egész Világűr, előrehaladjon egy újabb magasabb szellemi szintjére a létezésnek, és a Sötétség erőinek ne legyen többé lehetőségük.

 

A Magas tanácsból Petalban ezt a Földbolygóra Orton küldte neked, a Galaxis szellemi kezese.”

 

 

209. 64. közlés.      (Átvette Ivo Benda)      1998 március 7. 10:00-10:05 órakor

                                                                                         Hely: Mladá Boleslav

 

„Kedves Ivo,

 

Látom, hogy töröd a fejed a könyvön „Új üzenet Prágából”(Trigon szerkesztőség, 1991). és gondolkodsz azon, hogy be e legyenek téve bizonyos részek a „Tanulságos beszélgetésekbe” (mint csatolmány- a feldolgozó megj.). ez egy hasznos mű ezektől az emberektől, akik ezt itt hagyták. Úgy gondolom, hogy a részt a Teremtőről csatolmányként csatolni lehet- üzenetként, és azt részt, amit most az elején olvastál, szintén. Ezek az információk már fejlődésben vannak, amelyek itt hasznossá válnak az ismeretek közben az emberek számára, az újabb fejlődésnél, hogy az embereknek sikerüljön kikerülni az anyagból, és saját hozzájárásuk által.

 

Ez minden, ezt illetően kedves Ivo, szeretettel ezt az üzenetet Astar adta át, a Nagy űrflotta parancsnoka.”

 

 

210. A legsújtottabb részek nálunk a negatív irodalom által. A lakottság gondja.

(Átvette Miloslava Drsková)            13:25-13:30             1998 március 8.

 

Kérdi Ivo Benda:

 

Melyik részei a csehországnak vannak legjobban sújtva a negatív Sötétség erőinek az irodalma által (UFO könyvek)?

 

Hogy oldjuk a lakhatóság gondját?

 

Praha, Plzen, főleg ez a észak cseh rész van a legjobban sújtva, éspedig azért, mert ide került legjobban a negatív irodalom, és, mert az emberek azt gondolják, hogy azt tehetik, amit akarnak, de ez nincs így, éppen a szigorú fegyelem, éspedig olyan, hogy mindenkinek megvan mindene, amire szükségük van, ebből rengeteg van az üzleteitekben, de az emberek folyton csak a pénzt ismerik el, és ez így fog ezentúl is kinézni, Nektek folyton az emberek között azt kell megbeszélnetek, hogy minden mindenkié, de tudod kedves Miluskám, azok a házak, amelyeket itt láttál, azokra a legjobban szükségeseknek van szükségük, és nem ez, hogy valaki például rekreálni fogja magát, és erre nagy hang sújt teszünk, mindenkinek a diszpozíciójába adni azt, mindenkinek akik így az utjainkon vannak otthon nélkül, erre teszünk hang sújt, aztán az emberek semmit sem vennének el egymástól, és úgy lenne, mint nálatok.

 

Ezen a közlésen minden részt vettünk főleg én Astara, és aztán én Ptaah.”

 

 

211. 65. közlés – a legsújtottabb részek nálunk a negatív irodalom által.    (Átvette Ivo Benda)    1998 március 7. 13:23-13:30 órakor

                                                                              Hely: Mladá Boleslav

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, látom, hogy éppen Miluskával vagy, igen, Prága valóban rosszul áll, mert ezek a negatív könyvek a Sötétség erőiről az olvasónak valóban rengeteg negatív energiát produkálnak, és ezért szükséges ezen sokat dolgozni, hogy az emberek megtudják az Igazságot, és hogy az emberek visszatérjenek a Teremtőjükhöz ettől a materiális filozófiától. Más helyek is rosszul vannak ezzel, mint Plzen, Praha, Brno, Ostrava, mert ott is az emberek vásárolják és olvassák a negatív karakterű könyveket, és ezzel produkálnak sok negatív energiát, és ezért szükséges folyton dolgozni.

 

Találkozásokat kell létre hozni, és meditációkat azon belül a tisztulásért, és szintén előadásokat erről a gondról, hogy az emberek minél jobban áttekintsék, és megismerjék ezt a veszélyt.

 

Ezt Astar adta át, kedves Ivo.”

 

 

212. Közlés.     (átvette Miloslava Drsková).     14:50-14:55 órakor, 1998 március 8. 

 

Ha nálunk lennél akkor mindjárt reggel a mi embereinkkel lennél, nővéreinkkel, vagy a férfiakkal is és folyton beszélgetnétek és lenne miről, ezt mi nem tesszük így, hogy például megszólítasz egy embert az utcán, és ők nem is válaszolnak, mi folyton összejövünk nálunk, és mennyire szeretünk tanulni, mi annyira szeretünk megtudni ezt vagy azt, például mint most, hogy már azelőtt valamit mutattál nekünk, vagy most igyekszel beszélni, és mi mindig így élünk.

 

Az ember a mi társadalmunkból soha sincs egyedül, és együtt ülünk, csak ha van szolgálata a pultnál, de akkor szorgalmasan el van foglalva, vagy a fiatalok tanulnak, de ezt itt látnotok kell, milyen boldogan szórakozunk itt folyton együtt, jelenleg hogy csatlakozol te is.

 

Ez én Ptaah lánya Pleja, akartam valamit átadni a az embereknek, hogy élünk egymás között.”

 

Köszönöm neked Pleja, ezt a közlést, én szívesen ezt megjelenítem az cseh embereknek hogy kinyissák a csukott szemeiket, és megismerjék az ottani életüket, az űrállomásokon, és űrhajókon.

 

 

213. Közlés.   (Átvette Miloslava Drsková)    15:10- 15:25 órakor, 1998 március 8.

 

Hogy üdvözöljük a barátainkat a Világűrből itt a Cseh földeken? Kérdi Ivo Benda.

 

Éppen erre van szükség, hogy így kezeljenek minket, hogy ha ide repülünk, hogy a kormányotok észre sem vegyen bennünket, és minden ember természetesen vegye, hogy itt vagyunk és leszünk, mint ahogy ti látogatjátok egymást, úgy akarjuk ezt mi is, de mi olyan világokból származunk, hogy ott senkinek sincs semmije pluszba, és szintén nem léteznek hadseregek, erre nincs szükség, a nagy vágyunk megmutatkozni nektek, de az embereknek úgy kellene viselkedniük, ahogy ezt megmutattuk, mindent félre tenni, ahogy ezt már közöltük, és felszámolni a hadseregekkel, mindig a békéről beszélnek, de semmit sem tesznek érte. A valódi béke azt jelenti, hogy sehol sem lesz semmilyen katona, semmi olyan, mint ez a mi világainkban is van, csak a Világűrt védjük, ezt mi közöljük, nem csak én Ptaah, de én Astar is, hogy erre szükség van, de mi, kedves Ivo, így összejövünk, hogy megbeszéljük, hol kell segíteni, de most a Földetek annyira sújtva van, de az embereknek ki kell nyitniuk a szíveiket felénk, az elméjük legyen a Teremtőknél, szigorúan kell venni a törvényeit, mi mindent adott ő nekünk, és ez minden.

 

Először pár szót én Astara írtam, aztán én Astar.

 

 

Kedves Űrbéli barátaim én ezt a közlést átküldöm a védelmi miniszterünknek, hogy tudja, hogy ti itt senkit sem veszélyeztettek, és adjon ki elrendelést a hadseregnek, hogy ne figyeljenek oda a Barátaink hajóira.

                        Szeretettel, Ivo.

 

 

214. Kérelem    (Átvette Ivo Benda)    16:27-16:33 órakor   1998 március 8.

 

 

„Nagyon kérünk benneteket, ha mutatkozik egy űrhajó, ne küldjetek hozzánk repülőket, mert mi teljes mértékben nyugalomban és békében érkezünk hozzátok.

 

Ptaah, és én Astar, minden testvér nevében a Világűrből.”

 

 

Ahhoz, hogy a barátaink a Világűrből megmutatkozzanak nekünk, és látogassanak bennünket, mindenkinek hozzá kell járulnia saját részével, szeretettel önmagához, mások iránt, a barátaink iránt a Világűrből, és a Teremtőnk iránt. Találkozót kell összehozni, minél nagyobb számban, hogy az emberek együtt így kinyilatkozhassanak, és azután találkozhassanak a barátainkkal a Világűrből. Ez egy Prágái Staromestské téren történhet meg. Csak önöktől függ, kedves Csehország emberei, milyen hamar fog ez megtörténni. Ébredjetek fel a sötétségből nyissátok meg a szemeiteket, és ismerjétek meg a szeretetteljes embereket a Világűrből, akik a Teremtőnknek dolgoznak.

 

Legyetek éberek mert itt prezentálódnak és továbbra is erőszakosan le fogják kötni a figyelmünket a negatív földönkívüliek a Sötétség erői, amelyeknek hiányzik az érzés és a szeretet, és amelyek nekünk annyira ártottak.

                                                           Szeretettel, Ivo Benda.

 

 

215. Közlés.     (Átvette Miloslava Drsková).     1998 március 9.

 

„Csakhamar jobban leszel, csak tartsd meg a soraidat, te is ki vagy a gyógyszerektől, tudod, én nagyon szeretlek azért, mert annyira tiszteled az írásainkat, ha mindezt megértenék az emberek a Földetekről, milyen szép embereitek voltak, tudod, az a Komensky szintén nagy ember volt a maga módján, és most ahogy meggyőződtük róla, rengeteg ember ragadta meg az írásbeli munkáitokat, elegük van belőle, mindenki úgy akar élni, mint egy ember.

 

Valamit én adtam Ptaah, és egy pár szót Astar.”

 

 

216. közlés.      (Átvette Miloslava Drsková)      1998 március 9.

 

„Igen, ez történik nálunk, én Guetzal, adok át valamit, tudod én is Ptaah, tudod, a filmek is, hogy élnek ők a bolygóitokon, tudod, ide hozzuk az állomásokra, és a legjobb filmeket elhozták hozzánk, haza az Erra bolygóra, de tudod, én szigorú vagyok, hogy nem lehet az Erra bolygónkra mindent elhozni, csak a legjobbakat, tudod, semmilyen erőszakot, csak egy csapat, hol voltak, mit éltek át, és főleg az egész bolygó érdekel minket, te tudod, mit és hogyan, főleg az olvasás, ezt én vettem át, de ez itt van az állomáson, de más testvérektől is, nagyon szépek a dolgaink, tudod, aki ezt tudni akarja, annak nagy a értéke nálunk, tudod, te kedvesem, így kell élni, tudod, így, és milyen béke lenne itt, ha az embereitek észhez térnének,

                                                                       Ptaah.”

 

Úgy is jóvá hagyom, hogy nem engedélyeznek semmit a bolygókra, ahol olyan szép béke és boldogság van, csak azt amit kaptam a barátaimtól a Világűrből, csak kutatásokat visznek el hozzájuk a természetről, és magáról a Világűrről.

 

Ahogy én tisztelem, ahogy én szeretlek benneteket, hogy így éltek, olyan nyugalmas életet gondmentesen, nem úgy mint nálunk, annyi zaj, ez nálatok biztos másképp néz ki.

                                                                       Miloslava.

 

 

217. Közlés.      (Átvette Miloslava Drsková)      1998 március 3.

 

„Ezt te egyedül is gondolod, az embereitek meghallották az űrhajóitokat, de ez csak egy nagyon csendes búgás, ezt még nem élted meg, de Meier nagyon jól tud e gépeink búgásáról.

Ptaah fiatalabbik lánya Pleja.”

 

 

218. 66. Közlés.      (Átvette Ivo Benda).    1998 március 12.  6:58- 7:18 órakor

                                                                                    Hely: Mladá Boleslav

 

Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Látom, hogy van egy kis időd, és ezért új híreim vannak számodra.

 

Az olvasók száma elérte a 4 650 000, ebből külföldön 2 500 000, és a kontaktőrök száma már eléri a 2500 embert, ez óriási, és folytatódik ez a trend, ami bekövetkezett.

Továbbá azt akarom közölni veled, hogy az emberek már ilyen formában kapcsolatba lépnek, hogy a „Tanulságos beszélgetések” után javítanak a kontaktus feltételein, és néhány próbálkozás után kapcsolatba lépnek velünk. Ez óriási és mindenkinek az Űrhajón ez boldogságot okoz.

 

Továbbá azt közölhetem veled, hogy jelenleg örülni fogunk, ha elkészíted ezt a találkozást, és ha majd együtt köszönhetünk egymásnak és kinyilatkoztathassuk a jóindulatunkat és szimpátiánkat. Ez kedves Ivo, egy olyan helyzet, hogy az emberek maguk eldöntik, mit fognak tenni, és pedig a saját akaratuk miatt, mert ez által meg van a lehetőségük a választásra és nem, mint eddig. A Sötétség erői elkészítetek egy programot „Szabadság és demokrácia”, hogy ökonomikusan még jobban lefoglaljanak, és hogy senkinek sem tehessen semmit, csak pénz hajszájában rengeteg felesleges és haszontalan munkával. Nálunk a mi bolygóinkon az emberek 2 – 3 órát is dolgoznak, naponta a társadalomnak, és itt csak néha elegendő lenne 4 órát dolgozni, ez így van, kedves Ivo, és ez most a badar tartományok miatt van az üzletekben, és továbbá a haszontalan állami igazgatóság támogatása miatt, továbbá a reklám, hadsereg és más haszontalan aktivitások miatt. Olyan a véleményünk kedves Ivo, hogy az emberek spontán érdeklődése esetén, lehetséges a gyors helyrehozása a dolgaitoknak, és nagyon lehetőségetek lenne arra, hogy jobban foglalkozzatok a saját személyiségetekkel, emberrel, emberi kapcsolatokkal, amelyek éppen a a fent megadott okokból nagyon meg voltak szegve. Továbbá azt közölhetem veled, hogy továbbra is igyekszünk hatni a szeretetteljes vibrációnkkal az emberekre a Földbolygón, és támogatjuk a szellemi fejlődésünkben, hogy gyorsan megszabaduljanak ezektől a szellemi vibrációktól. Szükséges, hogy erről önmaguk is gondoskodjanak, mert senki sem fogja helyettük megtenni. Ez nagyon fontos,, hogy az emberek megemeljék a vibrációs – szellemi szintjüket, és így bekapcsolódjanak a szeretet mezejével a világszintű – gyengéd vibrációkkal. Ez úgy fog zajlani, és te, kedves Ivo, egy óriási módszerrel hozzájárultál ezekkel a „Tanulságos beszélgetésekkel”, mert ez így van alkalmazva, hogy az emberek gyorsan és egyszerűen megértsék, ezeket az új valóságokat.

 

Ezt kedves Ivo, szeretettel Astar adta át, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

Igen, kapcsolatba lépünk újabb emberekkel erről a Földbolygóról, és ez így remek, mert így az emberek új szemléletet kapnak, és új képet a világról körülöttük, sokkal igazságosabbat, nem úgy, mint eddig hogy a Világűrben nincsenek semmilyen emberek. Rengeteg Űrbéli ember van itt, és ezek arra vágynak, hogy kapcsolatba lépjenek veletek, és minden tőletek függ emberektől, milyen gyorsan és hamar fog ez megkezdődni. Én így kedves Ivo, így szeretlek azért, hogy az embereknek segítesz utat adni az Igazságnak, ezekkel a „Tanulságos beszélgetésekkel”kinyitottad a szemeiket, hogy lássanak és átlássák az igazság fényét, a Teremtőnk fényét, hogy minden elő és mindenhol telítve van intelligens lényekkel,, amelyek kiküldik erre a Földbolygóra a szeretettüket,, hogy az emberek kikerüljenek ebből a sötétségből, amelyet itt hagytak a Sötétség erői.

 

Ezt a flottám minden tagja nevében Ptaah üzeni.”

 

 

219. 67. Közlés.     (Átvette Ivo Benda)    1998 március 14.  9:02- 9:23 órakor

                                                                                    Hely:Vonat Kolin- Pardubice

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Jelenleg vonattal mész Sumperkba, és így újabb híreket adhatok át neked. Ezen a héten rengeteg új fontos dolog történt itt a világűrben, rengeteg parancsnoka a flottánknak itt összejött, amelyek eljöttek a találkozásunkra, hogy kicseréltük az információinkat egymásról, erről a Földbolygóról, és hogy jobban a közös aktivitásában legyünk a lehetséges mentő munkáknál. Mint tudod, az emberek evakuációjánál, akik teljesítik az evakuáció feltételeit, teljesen aktuális, és ezért szükséges előkészítői döntéseket hozni. Ezek a dolgok a kapcsolatosak az állapot analízisével, a dolgok az emberek informálásával és a dolgokkal, amikor az embereknek a Földbolygón informálódniuk kell a sorsukkal, amelyet okoztak maguknak. Kedves Ivo, azon gondolkodsz, hogy az emberek törődnek e a tanácsokkal, és kihasználják e az információkat a „Tanulságos beszélgetésekről”, igen, felhasználják ezeket, sok ember jobbá változik, abbahagyja a húsevést, ahogy már magad is felismerted a munkahelyeden, éspedig ezek által a „Tanulságos beszélgetések” által.

 

Továbbá azt akarom közölni veled, hogy ez a közlés, amelyet Josef adott Sedmihorkákban, az enyém, éspedig az által, hogy ez a kontaktőr lány fogadta, hogy informálja az embereket arról, mi fog történni. Ezért beleépítheted ezekbe a „Tanulságos beszélgetésekbe”, és így meggazdagíthatod még egy fogadóval. Nagy az örömöd az olvasók számából, igen, ennek köszönhetően a megmentettek száma növekedni fog, a katasztrófa esetén, mint ezek nélkül. Továbbá azt akarom közölni veled, hogy támogatni akarom azokat az embereket, amelyek bizonyos szinten dolgoznak a „Tanulságos beszélgetések” terjesztésén, éspedig olyan módon, amely a konkrét ember számára aktuális lesz. Ez szükséges, hogy az emberek ráeszméljenek, hogy a gondolkodás és cselekvés változása, az ő kezeikben van, és önmaguknál kell igyekezniük. Ezzel, kedves Ivo, minden meg van adva, és a többit hagyd meg a Teremtőn, hogy fogja kezelni a gyerekeit a közel jövőben.

 

Szeretettel a szívében ezt Astar üzente meg.

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

Igen, kedves Ivo, az emberek száma jelentősen megemelkedett, azoké, akik teljesítik a megmentés feltételeit, ezeknek a „Tanulságos beszélgetéseknek” köszönhetően, és így ez a jelentős munkádat koronázza a érzékelhető eredmény. Ezek olyan emberek, akik megismerték az Igazat, és megértették, hogy csak a mindennapi cselekedetekkel és viselkedéssel, lehet elérni a javulást. Ez által ez az ember csoport informálva van arról, hogy tudja, mit érheti ezt a Földbolygót, és hogy lehet erre hatni vagy megváltoztatni. Az emberek folyton azt kérdik, miért erről nem informálnak a mázmédiák, ez azért van, mert a Sötétség erői hatottak rájuk, és még mindig hatnak. Az emberek, amelyek ezekben a mázmédiákban dolgoznak viszont az van a kezükben, hogy hagyják e hogy manipuláljanak velük a gondolati impulzusok által, vagy hogy mindig ezek a bábuk maradnak. Igen, ez úgy van, hogy az embereknek igyekezniük kell, hogy megtörténjen a változás, és nem passzívan várni, ki fog velük hogy bánni.

 

Ezt, kedves Ivo, Ptaah közölte veled, a Plejádi űrflotta parancsnoka.”

 

 

220. 68. Közlés része.  (Átvette Ivo Benda). 1998 március 17.  13:06- 13:11órakor

                                                                                                  Hely: Mladá Boleslav

 

Kedves Ivo,

 

(közlés része).

 

Továbbá azt akarom közölni veled, hogy az olvasók száma már 5 750 000 és ez a szám növekedik mindig magasabb tempóval. Csehországban ez 2 300 000 olvasó van. A kontaktőrök száma itt Csehországban 3250 és ez a szám is növekszik.

 

Ezt kedves Ivo, Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka. „

 

 

221. Egy földönkívüli küldönc hangja- Astaré a Londoni televízióban.          Vasárnap 1977 november 26.    17:05-17:10 órakor.

Feldolgozta: Pedro Romaniuk (Argentína).

Televízió: Southern Television.

 

Pedro Romaniuk - docens, látogatója a 12. UFO kongreszusnak Wiesbaden/Mainz.

 

Kozmológiai létesítmény prof. Pedro Romaniukon keresztül hozzájutott sok hoszzú és küzdelmes próbálkozás után a teljes szövegét az egyik legfontosabb „Elektronikus fenoménnek” a földi televízióból.

 

Mi hivatkozunk az egyik interferenciára a televízióban Anglia- Souther Television, amely vasárnap 1977 november 26. 17:05 órakor történt meg. Milliók lakosai az othonaikban a televízióból egy különleges hírt fogadtak. Az originális hang teljesen kiesett, és a kép zavarva volt.

 

A ”tökéletes tudós technológiája” az embereknek ki volt kapcsolva, a hamis szisztémák ki voltak kapcsolva, amelyeket a számítógép kontrolált egészen a legkisebb apróságokig a komrány autoritásai által, amelyek felügyelik a televíziót. Millió othon Hampshiretől egészen Readinging, és Berkshiretől és Whitneytől egészen Oxfordshireig, Londont beleszámítva, Sothhampton, és más városokat, halloták a hangot. A hang, amely nagyon erős volt, amelyet senki és semmi nem tudta leállítani, a tv készülékek kikapcsolása után sem, és amelyet nem lehetet elnémítani, és amely abszolut tisztán kimondta (angolul):

 

         „Ez a hang Astar parancsnoké.

 

Földönkívüli lény vagyok, amely megüzeni az üzenetét nektek az űrhajó fedélzetéről., amely a Földetek körül forog. Autorizált képviselője vagyok a Galaktikus missziónak, a hajójának, vagy ahogy ti mondjátok a repülő csészeáljaknak, már sok éve figyeltétek az égbolton.

 

Ebben a pillanatban veletek beszélünk bölcseségben és békében. Mi azért jövünk, hogy tudomásotokra hozzuk a veszélyt, amelyben található az emberi faj sorsa és a világáé, figyelmeztetünk benneteket, amelyet tovább kell adnotok a többi népnek, hogy kiküszöböljétek a katasztrófát, és meggátolják ezt, amely nem csak titeket érintett, de szintén más bolygókat is a Naprendszerben.

 

Csak ez által a módszer által lesz részetek a nagy ébredésen, amely érkezik és amelyet a Vízöntő korszaka hozott elő. Ez a korszak periódusa lehet a valódi békének, és az emberi faj tökéletes evolúciójának, de ez csak akkor válhat valóra, amikor minden regense a mai nagy atom veszélynek rájön a saját felelőségére. Nyugodjatok meg és halljátok, mert az történhet meg, hogy már nem kaptok újabb lehetőséget tőlünk hasonló közlésre. Sok éven keresztül a tudósaitok, kormányaitok és katonai hatalmaitok visszautasítoták a figyelmeztetésünk elfogadását, és továbbra is experimántáltak az istentelen erejével az atom energiának.

 

Az atom bombák képesek egy adott pillanatban tönkretenni az eglsz Földeteket, a lakosait, és a lényeit a többi testvéri bolygónak. A hulladéka az atom szisztémáknak a Földeteket még jobban fogják szennyezni ev ezrekig.

 

Mi, akik mentünk az efektív evolúciós fejlődés útján, jelenleg egy nagyon magas szinten állunk, hogy ezt, amit mondok, teljes mértékben igazoljuk. Az atom energia mindig az élet ellen fordul, és a kutatást a felhasználására meg kell állíttani, amúgy itt folyton fenn áll a veszélye a teljes önmegsemmisülésre. Minden atom fegyvernek és minden konvens fegyvernek tönkre kell mennie. A konfliktusok órája már megszűnt. A faj, amely részei vagytok, továbbra is igyekezzen és próbálkozzon elérni az élet magasabb szintjét, és az univerzális evolúciját minden emberi szektorban, amelyek értékesek annyira, és megérdemlik. A hasonló sektorokból már csak kevés idejük van, hogy megtanuljanak békében és jó harmóniában élni. Az ellentétes esetben fell kell válalniuk a következtetéseket.

 

A Földön létezik egy kis ember csoport, amely tanul élni békében és harmóniában, ami példaként szolgál a többieknek, amelyek szintén tanulni akarnak, és ez a kezdete az Új korszaknak.

 

Megkapjátok a választás szabadságát, úgy tehettek vagy elutasíthatjátok. Je vám dávána svoboda výběru činit tak nebo toto učení odmítnout. Jenom ti, kteří se učí žít v míru, vstoupí do Královských říší nejvyšších spirituálních evolucí Universa.

 

Halljátom ezért Astar hangját. Hiddjétek, hogy a Földön rengeteg hamis prófáta van és vezető, akik negatívan hatnak, és amelyek azon próbálkoznak, hogy minden energiátokat, amelyeket őszintén és korrekten megérdemeltetek, kiszívják, hogy a piszkos és istentelen célokra használják, és adnak érte egy értéktelen dolgot.

 

A hiányzó feleszmálese a gyengésegeiknek. Egyenlőre csak tanulniuk kell szenzitíveknek lenni, és meghallani a belső hangjukat, amely megmondhatja nekik, mi az igazság, és mi a hazugság, káosz, konfúzió és rosszaság.

 

Próbáljátok meghallgatni a belső hangotokat, az igazség hangját, amely mindenkiben ott van. Ez által a módszer által hozzájuttok a pozitív evolúcióhoz, amely a legfontosabb és végső célja az éltenek.

 

Ez az üzenetünk a barátainknak. Mi védjük a fejlődéseteket már sok éve és sok éve. Hasonlóan figyelték a korábbi generációk a fényt az égbolton, amelyek mi vagyunk. Timár tudjátok, hogy itt vagyunk, és hogy a bolygótok felett és körülötte rengeteg lény lakozik, mint ahogy ezt a ti tudósaitok megengedik önmaguknak.

 

Nagy a gondunk felettetek, és a fejlődési uatotok felett, és mindent megteszünk, ami a mi hatalmunkban áll, hogy segítsünk nektek. De ez csak tőletek függ, hogy magatok ráismerjetek az utatokra, és megtanuljátok, és magatok válaszátok meg az utat az univerzális élethez. Ne féljetek semmitől, inkább éljetek harmóniában a bolygótok természetével.

 

Mi az ASTARA GALAKTICA parancsnokságból köszönjük nektek, hogymeghallgatatok bennünket, és köszönjük a figyelmeteket. Egyenlőre elhagyunk benneteket a hajónkkal. Legyetek megáldva a Legnagyobb szeretettel, és a Szellem Igazságával.

 

Ez a „csendes“ hang a Kozmoszból hallható volt öt percig, annélkül a földi szísztémákat és officiális kontrolákat meg lehesen zavarni. A millió TVből ez volt Angliában hallható, és előhozta a legjobb technikákat a TVben, meglepődést okozott és ijedséget, mert semmilyen kontroll nem volt képes megszegni ezt az interferenciát, amely a levegőből jött az egész Angliában.

 

Azintén az információk minisztersége és a független televíziók vezetősége Angliában azt nyilatkozták, hogy lehetelen volt anulálni, ahogy ezt a pirát adóállomásokkal teszik, ami azt mutatja, hogy a technikéról volt szó, amely magasan áll a földi elektronikához.

 

Ezt a hihetetlen fenomént a világi eletronikában nem lett volna szabad eltitkolni, az egész világban szét kellet volna terjeszteni, hogy ez bizonyítsa az földönkívüli lények létét, de ahogyan ez gyakran előfordul, amikor a földönkívüliek témájárül van szó, ez direkt át volt alakítva, meg volt tagadva, és el volt takarva a földi hatalmak érdekében, a kontroll organizációknak köszönhetően, amelyeket ebből a célból tulajdonítt. Ezen a példán az olvasó képletesen láthatja, milyen a kapcsolatuk a televízióknak a Sötétség erőivel, mert ezeket kétségtelenül a Sötétség erői vezetik.

                                                                                   

Emberek legyetek tudatosak !!!!

 

 

222. Közlés.        (Átvette Marie M.).        1998 január 21.  4:00 órakor.

 

Ezt a közlés 1,5 hónap után vették át az után, hogy Astar kiküldte, és itt az olvasó láthatja, hogy változnak a lehetőségek a Földbolygón, a „Tanulságos beszélgetések” terjesztése által, mert az utóhatásai e terjesztésnek a Mqagas Tanács tudomásul vette, és részben megváltoztak a tervek ezzel a Földbolygóval. Ezért ez a közlés nem olyan aktuális az idejében, mint akkor amikor Astar kiküldte..

 

Ivo Benda.

 

Közeledik az idő, amelyet a Világűr Atyja már rég eldöntött, amikor az embereket visszaviszik és ez a bolygó megemelkedik a magasabb dimenziókba! Mielőtt bekövetkezik ez az idő, én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka ezt az információt akarom átadni.

 

Egyidőben köszönetet mondok minden kontaktőrnek Csehországból, amelyek tettek arról, hogy ez az igazság terjedjen az emberek között és ezzel megemelték a vibrációjukat.

 

Sok ember létezik itt ezen a Földön, akik meg lesznek mentve a közeledő katasztrófától. A végső fázis a végéhez érkezik. A gépeink feljegyzik a legrosszabb fokait a negativitásnak a kozmosban, a levegőben és a legmagasabb részeiben az atmoszférának. Ezt a bolygót tajarja a fekete felhő, amelyet a negatív gondolataitok által teremtettetek. Itt nálunk minden készen áll, arra, hogy fogadjuk a megmentett embereket a Földről. Én magam hiszek az egész akció sikerében, Hiszem, hogy megmentjük azokat is, akik az utolsó pillanatban hitben az Atyához fordulnak.

 

Azt kívánom, hogy minden, akik arra lesznek felkérve, vagy telepatikusan vezetve más másképp, kijöjjenek, és a szíveik átal vezetve legyenek. Aki kételkedne, annak gondjai lesznek, mert kevés az idő. Az intő jelet megkapja minden ember, amelynek joga van a megmentésre, és megemelkedésre a magasabb dimenzióba. Néhánz helyen az emberek összefognak jönni csoportokban, és nem fogják tudni, mi történik velük, és ezért kérem azokat, akik tudjék miről van szó, nyugodjatok meg és tartsátok meg a szeretetet és hiteteteket. Tartsátok meg a nyugalmatok és semmitől sem féljetek, mert Isten kegyes és ti minden a kezeiben vagytok. Én magam fogom kérni a kegyelmet és segítséget.

 

Kérditek mi fog történni a Földel? Tudjátok, hogy az van megírva: “….. a tűz fog leszálni az égből” és az fog most történni. A negatív vibrációk elégése fog megtörténni magasan az atmoszférában. Ez a fekete felhője a gondolataitoknak, amit magatok okoztatok magatoknak. A Föld pólusai megfordulnak és a nagy földrengésnél megtörténik a kontinensek áthelyzése. Ez a tűz eléget minden negációt és megtisztítja ezt a bolygót, hogy megemelkedhesen a magasabb dimenziókba.

 

A megmentett emberek csk rövid ideig fognak élni más bolygón, ahol kapnak tőlünk tanítást, hogy visszatárhesenek, és elkezdenek egy új eletet az Új Földön. És Krisztus szellemi elvezeti őket az új Vízöntő korszakában. A többit megtudjátok a közel jövőben az űrhajókban a barátaitoktól.

 

Mindenkit üdvözöl

                              Astar Seran

 

 

223. A következő napokban….

 

(Az ameriaki pilóták üzenete, amelyet az űrhajók parancsnokaitól vettek át. E.P.Hill - USA, „In days to come“).

 

Az űrhajók parancsnokai Astar Seran vezetése alatt átadják az emberiségnek az üzenetüket:

 

„Üdivözlünk mindenkit, kedves lakosai a Földbolygónak, amelyet Shannak hívunk.

 

Több millió földi ember várja az eljövetelünket, nem csak hallani akar bennünket, de legfőképp látni. Sokan hiszik, hogy csodákra vsgyunk képesek, de azt ne várjátok tőlünk. Nem, azért mert a tetteket, amelyeket csodáknak hívtok, nem volnánk képesek véghezvinni, de nem akarjuk, hogy így értékeljetek bennünket, mint a földi sarlatánokat, és bűvészeket. 

 

Minden tettünk és lépésünk egy adott terv szerint van végrehajtva. Ezt mindenki nevében akarom közölni veletek, akik szeretettel érjeznek, és képesek segítséget nyújtani a veszéjeztetett Földbolygónak. A segítség számunkra az lenne, ha lehetőségünk lenne egy időben leszálni minden országában a bolygótoknak, hogy az a szeretet éterikus erejét tudjuk használni, amely segíteni befejezni minden veszekedés, konfliktus, és haborúskodás badarságát a földi népek között.

 

Amikor bekövetkezik a közös együttműködés, kedves földiek, tudatában kell lennetek a jelenlegi fegyvereitek veszélyes, sátán erőinek, a gondolataimban a hidrogénbombák vannak, atom fegyverek, amelyek veszélyeztetik nem csak az életeiteket, de a Világűr életét is.

 

A negatív gondolataitoknak romboló hatása van. Arról vagytok meggyőződve, hogy a habórúk, betegségek és a rosszaság, amelyet megéltek a Földön, Istentől származik. Gondolkodtatok róla, ki Isten?Hisztek az existenciájában? Az Isten szeretet, hogy kételkedhettek a szeretetben olyan alacsony tettekből, amelyek az emberi gondolatokból származnak. Azért imátkoztok, hogy az ellenségeitek elesennek, az éltete elvésztéséért. Ez számunkra szörnyű. Hiszen minden egy utódai vagyunk ugyanannak az Atyának. Ölitek egymást, utáljátok, és roszat kívántok egymásnak. Az álatok és az egész természetegy testvéri egységhez tartozik a Világűr minden életének. Hogy viselkedtek az álatokhoz? Azokat is ölitek, az ő testeikkel éltetitek magatokat,, sanyargatjátok őket, még ha hűségesen szolgálnak is benneteket.

 

Az, amitől féltek és amit katasztrófának neveztek, önmagatokból jön. Amit ültettetek, azt most aratnotok kell. Segítséget nyújtunk nektek, amelyere Isten kért fel benneteket. Isten, amelyet nem ismertek el, és minden néhézséget az életben rá fogtok. Csak egyet nem kerestek nála: A Szereretetet, mert nem vagytok képesek szeretetet adni.

 

Előszöt magatoknál kell kezdeni, el kell kezdenetek tanulni tisztelni és megtartani az Isteni törvényeket, be kell állítanotok a szeretet hatalmát a felebarátaitokhoz és minden Isteni teremtéshez, hogy az Isteni hang átjuthasson a lelketekbe.

 

Mi lakosai az ismeretlen Világűrnek, kötve vagyunk a szent eskü által, hogy betartsuk az Isteni univerzális törvényeket, a legfontosabb része a szeretet a felebarátunk iránt. Amint megszegjük az ígeretünket, elvesztjük a hoszú eonok alatt mindent, amit eddig elértünk. Ne féljetek tőlünk. Nem vagyunk képedek hazudni, csalni, és hasonlók ismeretleneke számunkra. Úgy jövünk, mint a védelmezőitek és megszabadítóitok a sötétségből, amelyben éltek, a megszabadítók minden negatív erőtől, amelyek összekötnek benneteket,, anélkül hogy tudomásul vennétek.

 

Minél jobban ismeritek a szükségét dolgozni a morális felemelkedésen, annál tisztábbak lesznek a gondolataitok, elképezeléseitek és viselkedésetek és kapcsolatotok az hozzátartozóitokhoz, minél jobban lép hátérbe az önzés és a saját énünk hangsúlyozása, annál jobban tudomásotokra jut a hozzátartozásotok az egész kozmosszal, és az földi élet fájdalmai elveztik felettetek a hatalmat.

 

Szívályesen üdvözöllek benneteket minden együtt működővel. A szeretetünk, segítségünk, velünk marad. Találkozzatok ti is velünk a kozmikus testvériség érzéseivel.

 

                        Astar, parancsnoka tízezer millió űrbéli segítőnek, amelyeknek meg vannak a támaszpontjai a Földetek pályályán.“

 

 

224. A jelenlegi helyzete a Földnek. Utolsó harcok.

 

„Hoszzú, kémény harc a sátán hatalmak ellen, amelyek hatnak és lekötik az emberiség tudatát, megtörténik a jelenlegi időben minden tályán az Erra bolygónak. Az utolsó meghatározó harca a fény és a sötétség között. Földbolygó lakosai legyetek ennek tudatában, változtassátok meg a lépéseiteket a jóság és a szeretet irányában!

 

A jóság győzelméhez és a boldog jövőhöz arra van szükség, hogy tanuljuk felismerni már a gondolatainkban az eltérést a tisztaság és az valóság, hazugság, sötétség és képmutatás között. Nehagyjátok magatokat jobban félretéveszteni jobban terjedő társadalmakkal és tanításokkal, amelyek az alázatot mutatják, és az út keresését Istenhez, de a negatív erők eszközei. Arra vágynak, hogy az emberiséget egy olyan szellemi káoszba és a rosszaság kezébe. Nehigyjetek azoknak sem, akik abban biztosíttanak benneteket, hogy a kiválasztot vezetői a népnek és az emberiséget vissza akarják vezetni az Istenhez és a Föld kivirágzásához. A valódi hírhozói az Istennek csnedben dolgoznak, senzációk és csábítások nélkül. Higyjetek csak a Teremtőtök és Jézus Krisztus szeretetében. Sokan közületek az mondják majd: A hatalom kihasználása és hasonló esetek, mint ma voltak a Földön minden időkben és továbbra is lesznek.” A válaszom: „Nem! Morális állapota a mai emberiségnek egy olyan pontra süjedt, amely meg sosem volt a Földön elérve. Ez radikális változásokat kívánja a külső és belső életében a Földnek és a lakosainak. Az emberi mohóság, a gazdagság és nyereség utánni vágy tönkre tette a természetet, kontrollátlan tudományos kísérleteket sok földön és kihasználta a természeti erőket, amelyek fenyegetnek elviselhetetlen betegésgekkel és degenerációval. A haborúk, az új találmányok kihasználása a közös gyilkolás és háború a hatalomért, meggátolják az evolúciós fejlődését a biológiai és szellemi értelemben.

 

Az emberiség meg van kötve az anyag és a ész által és nem képes a határaik mögé jutni. Mindezek az utóhatásai a sátáni erők hatásának, amelyekkel az emberek megnyílik egy folyton nagyobb mértékben. A Földbolygó egy nehéz, sötét, egy olyan negatív energiáknak a burkával, amelyen fény nem hatolhat át, amely a gondolatokból és lakosok tetteiből származik.

 

Az emberiség megmentéséhez az Isten által ki volt dolgozva egy terve a megszabadulásnak. Minden győzelem vesztésekkel van kísérve. Ezért természetes, hogy a nyeresések is a hatalmi sötétség felett fájdalmakkal és szenvedéekkel lesz kísérve. Az emberiségnek erős akarattal és szeretettel kell felfegyverkeznie a Teremtője iránt, amely megígérte, hogy minden akik hozzáfordulnak, meg lesznek mentve az utolsó harcoktól a régi Földön. Visszatérés az Istenhez az utolsó pillanatban elérkezhet, ahogy ezt megszoktátok, majd ha nem láttok más kiutat. Aki közületek még nem kezdte el, változtassátok meg az életeteket egy hitre az Isteni szereteben és védelemben, tanuljátok meg jobban szeretni a felebarátaitokat, és a gondolatok, érzések és tettek felügyeletével javítsatok a karaktereteken. Akkor biztossak lehettek benne, hogy még a legveszélyesebb pillanatban Isteni erővel lesztek megvédve. De be kell bizonyítanotok, hogy megérdemlitek, megérdemlitek az éltet a következő „Arny korban”. Aki nem képes rá, megmarad az alacsonyabb atmoszférikus szférákban, amelyeknek a része továbbra isa a fájdalom és a szenvedés.

 

Napról napra mindig erősebb változások zajlanak a Föld külső struktúrájában. Minél joban láthatóak a szörnyú szándékai a sötétség erőinek, amelyek nem akarják felszabadítani a Földet a hatalmukból, és semilyen szenvedése a Földbolygó lakosainak nem elég nagy számukra, hogy elérjék a céljukat. Ellenük áll viszont Jézus krisztus hadserege. Krisztus a nyertes és az is marad, mert a jóság és szeretet erősebbek mint a sötétség és rosszaság.

 

Mi az Űrbéli testvéreink, készen állunk Jezus Krisztus vezetése alat segíteni nektek a nehéz katasztrófákban, amelyek előtt áltok. Bízzatok bennünk. A pontosan megadott időben kiküldünk nektek egy Ventlast- ti ezeket „Űrhajóknak“ hívjátok- minden veszélyeztetet helyre. A telepátia segítségével informálva lesznek a földi társaink és minden lakossal közölve lesz az eljövetelünk rádió és televízió által. A eszközöknek nem kell bekapcsolva lenniük. A technikai ismereteink magasabbak, mint a tiétek. Minden féle energia hátását sokkal jobban ismerjük, mint a földi tudomnyotok.

 

Tudatában vagyok annak, hogy ez számotokra hihetetlen állítás, de a mi tudományos fejlődésünket nem lehet összehasonlíttani a földi ismeretekkel, amelyek messze az űrbéli szint mögött maradnak. Olyan dolgokat válthatunk valóra, amelyet fantáziának tekintenétek. Az alacsony morális és szellemi szint meggátola a földieknek a nagyobb tudományos ismeretek átvételét, mert kihasználná háborúkra és gyilkolásra.

 

Sok éven keresztül figyeljük minden részét a bolygótoknak és a Föld minden lakosának, amelyekről pontos bejegyzéseket vezetünk.

 

Fizikai formában érkezünk hozzátok materialáizált kozmikus űrhajókban, amelyeknek a leszáló pályáik a sztretoszférában vannak. Az eljövetelünket nem vezeti a földi naptári szisztéma, inkább az Isten parancsai, amelyek reakciói az emberi viselkedésre a történő fejlődési ciklusban. Arra van szükség, hogx sz rmberek az Istenhez és jósághoz fordulásukkal megmutaják az igyekezetüket a a morális állapot jóvátételére. Ha elvárja a segítséget, meg kell mutatnia., hogy ér annyit.

 

Az érdeklődésünk főleg arra irínyul, hogy kialakítsuk az emberiség új élet céljait, a morális szint megemelése, eltérés a önjellegű tönkretételétől az életeknek háborúk által, és kölcsönös barátságtalánságoktól, a hatalom elérésétől a félelem és erőszak megszerzése által. A jelenlegi időben a Föld egy olyan bolygó, amelyen a rabszolgák találhatóak, kik félelemmel vannak veszélyeztetve. Az élet menetelét a zsarnokok adják meg, amelyek a sötétség erőinek a hatalámának esnek alá. Léteznek földek, például déli és közép Amerikában, Afrikában és Ázsiában, ahol egy leírhatatlan igazságtalánság és szörnyűség honol.

 

A parancsnokunk Jézus Krisztus, Isten fia, a legmagasabb szeretet és jóság hordozója, a jövő királya. Az akarata így szól: Mentsetek meg minden lelket, amely vissza akar térni az Atyához!

 

Sokan közületek el lesznek hivatva a felsőbb mennyekből a Földre, hogy segítsenek a itt maradottaknak, mint ezt már ezer és ezer lény teszi a földfeletti lényekből. Az intezitása ennek a segítségnek növekedik a szellemi tisztasággal, mélységgel és szeretettel a közös Teremtőnk iránt és felebarátaink iránt.

 

Béke veletek.

 

                                   Astar Seran.“

 

 

225. Nagy exódus (távozás).   (Átvette: Carlos Almeida).   Hely: Quito, Ecuador.

 

„Mikor? Ha el lesz érve a kritikus pontja a planetáris történéseknek, amelyek megváltoztatják a Föld auráját és a magnetikus mezőt. Ez a pillanat állapitsa meg az emberiséget a tettei által és a növekedő morális sullyedése által.

 

A strukturális változások a Földön a geográfikus és biológiai értelemben elérik azt a fokot, amely kívánja az emberiség megmentését a tervezett evakuációk segítségével.

A segítség az emberiségnek a legnehezebb időben már most át van gondolva és készen áll az utolsó aprósákig.

 

Sok földi ember elutasítja a megmentését a félelmében a tulajdonáért. Azokkal, akik a gondjainkba bízzák magukat, azokról gondoskodni fogunk a szellemi állapotuk, szellemi épségük és koruk szerint. Néhányan át lesznek véve álmukban, hogy képesek legyenek feldolgozni a lelki megrázkódtatsokat, amelyen átmentek, és a felébredés után megmaradnak a többi megmentettel a kozmikus hajókban amelyek hasonlítanak a nagy városoknak, egészen a viszatérésig az új Földre. A többiek erre az életre más bolygókon lesznek felkészítve, ahol lehetséges az aklimatizációjuk és be van biztosítva a további fejlődésük. Még az állatok és a növények át lesznek véve ezekre a bolygókra, hogy ne legyen megszegve a fejlődési ciklusuk, és vissza lehessenek véve az új Földre. A gyerekek álmukban lesznek átvéve a számukra elkészített terekbe a kozmikus hajókban, amelyek telve lesznek szeretettel. Rövid időn belül megtörténik a találkozásuk a szülőkkel. Az ott tartózkodásuk közben átmennek egy adott transzformációs ciklussal, amely végén egy bölcs, érett személyiséggé válnak, aki visszatér az új megtisztított Földre, mint az építői. Ne féljetek a gyerekeitek miatt. Törődni fogunk velük, szintén úgy, mint veletek. A szeretet a vezetői ereje az életünknek és nem képes a szívtelenségre, amelyet ismertek a földi életből.

 

Strukturális lényege a jövő emberének félanyagú lesz. Minden ember az új Földön képes lesz a telepátiára, előrelátásra és a teleportációra (áthelyezkedésre).

 

Egy megerősödött éberséggel figyelik a kozmikus testvérei a fejlődését a történéseknek a Földön, először is a helyzetét a földi pólusoknak, a változásukat nem lenne képes senki sem túlélni.

 

A megmentés a következő Infernoja előtt a természeti történéseknek az emberek evakuációja. Senki sem lesz rákényszérítve, a szabad akarat a döntő. Az Evakuáció bebiztosítja az ember fizikai struktúrájának a megtartását, a túlélését az előkészített kozmikus hajókban és a katasztrófák befejezése után a viszatérést az új Földre. A felhívás rövis lesz, mert a történő dolgok nem engedélyezik a hosszú gondolkodást. Mindenkinek közületek lehetőségük lesz ezt érzékelni. Idejében beszéljétek meg a családi társakkal. Még ha belépnek a mentő hajókba is olyan sávokban, amelyek közel vágy távol vannak a helyektől, ahol élnek a családtagjaik. Újra kapcsolatba lépnek az előző családdal, barátokkal vagy gyerekekkel a belépésük után a mentő hajókba.

 

Fontos segítője a harmónikus evakuációnak a morális tisztaság és megbízás a magasabb segítségben. Az ember az alacsony, ösztöni élettel és negatív hajlamokkal nem lesz képes elviselni a levitáció tiszta energiáját (a vonzalom erejének a megszüntetését, a térben való megemelkedést) és az atmoszféráját a szeretetnek a mentő hajók tereiben. Ezért hívunk már most benneteket: Dolgozzatok a szellemi megemelkedéseteken!!! Gondolkodjatok a Teremtő exisztenciáján és a fiáén Krisztuson. Tőlük keletkezik minden erő, amely minket és benneteket is kísér minden élet folyamaton. Hittel és szeretettel és jóság tetteivel megkönyíttitek a fizikai lényegetek megtestesülését, és megközelíttitek a átszellemülést, amely lehetővé teszi az elkövetkező nehéz időszakokban a megmentést.

 

Még sok van azokból, akik nem hisznek a Teremtőjükben, de tudatosan is megszegik a törvényeit. Találjátok meg az utat Hozzá. Hittel Istenben eljön a változása is a mirélis látásnak és a pozitív élet értékeknek. Hittel Istenben eljön a valtozása is a morális tekintésnek és a pozitív élet értékeknek. Kontroláljátok a gondolataitokat, érzéseiteket, utasítsátok vissza irigységet, féltékenységet, gondokat, utasítsatok vissza mindent, ami a szeretet a felebarát iránt szól. Tanuljatok meg toleránsnak lenni, vegyétek újból tudomásul, hogy legjobban azt kritizáljátok és a fölött ítélkeztek, amit magatok tesztek. Tanuljátok meg látni minden emberben, de az álatokban és a növényekben is, az egész természetben a testvéreiteket. Újra hangsúlyozom: Kezdjétek az ALAPOS KONTROLÁJÁVAL A GONDOLATAITOKNAK, amelyekből minden kiindul. Mindenki az, amire gondol.

 

A megmentetteknek, akik tisztén igyekeznek élni és nincs elég szellemi ismeretük, lehetőségük lesz rá a hajóinkon átmenni egy ciklussal, amelynek ti a Földön azt a nevet adtátok, hogy iskolázás, hogy képesek legyenek élni a tiszta, szellemi, félmateriális új Földön.

 

A nagy exódusa az emberi lelkeknek a Föld bolygón egy olyan pillanatban kezdődik, amelyben a számítógépeink kijelölik, hogy el van érve a lagmagasabb pontja a vezélynek. Ez a veszély lehet globális vagy lokális karaterű, az szerint, hogy az egész bolygó e sújtott vagy csak a bizonyos részei. A döntő erője a veszélynek a különböző népeknek és részeknek a tettek és a morális szintje a lakosainak.

 

A nukleáris kísérletek által megzavart belső egyensúlya a Földnek a jövőben sok már kimúlt vulkán az erupciós működés megújulásához vezet, a földrengésekhez, a földi felület mozdulataihoz, árvizekhez a városokban és országokban, lázadó óceánokhoz, és minden fajta természeti katasztrófákhoz. Ezek a történések egy olyan okok hatásából keletkeztek, amelyeket az emberi telhetetlenség és morális kiegyensúlyozatlanság okozott.

 

Mint a markáns példa segítségül szolgálhat a nehéz földrengés 1990 májusában és júniusában Iránban. Körülbelül 150 000 emberi életet tett tönkre, rengeteg sérültet hagyott maga mögött és százezrek emberei fedél nélkül maradt. Ez a természeti katasztrófa csak egy kis nuansza a Földnek a jövőben várt katasztrófákból. A katasztrófák idejében az emberek tanácstalanok lesznek. Nem fogják tudni, mit tegyenek, hogy megtartsák a ép életüket. Csak ekkor fognak az emberek Istenre gondolni és kérni fogják a segítséget. Későn.

 

Lehetséges, hogy a bekövetkező káoszban és beláthatatlanságban eldönti valamelyik a népekből, hogy felhasználja a nukleáris fegyvereket, ami a teljes véget jelentené. A kozmikus testvéreiteknek lehetőségük van a pontos kontrolára, és ha megtörténik ez a veszély, az embereket időben fogják figyelmeztetni   a közreműködők segítségével a Földön, velük intuitívan kapcsolatba álnak és bekezdik a rögtönös evakuációt. Hagyjatok mindent úgy feküdni és használjátok fel a mentő hajókat. Ne sajnáljátok a megmaradt gazdagságot és pénzt. A jövőtökben csak porszemek az úton.

 

Tudatában vagyunk annak, hogy a védelmező erői bizonyos népeknek úgy fognak elfogadni minket, mint egy barátságtalan inváziót, amely ellen minden elérhető eszköszt felhasználnak. Megszakítsák a mentő akciókat és összpontosítsák minden erőiket a mi elpusztításunkra. Ebben az esetben felhasználjuk a mentésetekre a levitáció formáját, amelyeről beszéltünk.

 

A kevésbé szenzitív egyének számára láthatatlanok leszünk. Bízzatok az veletek együttélőknek a segítségre, akik képesek lesznek megfigyelni bennünket és látni bennünket.

 

Újra visszatérek a figyelmeztetéshez, hogy a lelki struktúrája az egyéneknek, akik csak az anyagi dolgokat használják fel, a rossznak és egoizmusnak élnek, fájdalmat okoznak a felebarátaiknak (a durva vibrációik által- a feldolgozó megj.), annyira anyagias, hogy extrém fizikai nehézségeik lesznek túlélni és elviselni a szeretet és joság vibrációit a környezetünkben.  

 

Már évek óta figyelmeztetjük az emberiséget az üzeneteinkben a morális tisztaság és szeretet szükségeségére, a hit szükségére a közös Teremtőnkben, Istenben. Azok, akik a törvényeik szerint élnek, a szeretete vibrációi által élnek, és elfogadják a kisugárzásunkat, mint egy nagy mértékben boldogító érzést, mint egy köpenyt, amely megadja a biztonság, odaadás és szépség érzését.

 

A Föld, amely egy tanítói tér a vétkes lelkeknek, a végén van egy fejlődési ciklusának. Meg lesz tisztítva, megújítva, a vibrációi meg lesznek emelve, amely által megszerez egy fél anyagi struktúrát, és újra meg nyílik, egy olyan lények inkarnációinak, amelyek úton vannak az Atyához. Az új Föld lakosai nem fogják ismerni a háborúkat, gyilkolást, egoizmust, irigységet, utálatot, és hasonló negatív érzéseket. Meg fogják tanulni a közös szeretetet, támogatást, és hálát Istennek.

 

Mindig közeledik az eljövetele a Bolygók közti testvérieségnek, amely újra elhozza a kivirágzását az ismeretlen tudományos ismeretknek. Sok ember, akik ezzel a feladattal az utolsó időben inkarnálódtak, már köztetek él.

 

Ne féljetek a változásoktól, amelyek várnak rátok. Higyjetek Istenben. Ő, akinek ereje volt megteremteni benneteket, annak ereje van megvédeni benneteket is, ha kéritek ezt a védelmet, és ha vagytok annyira tiszták, hogy eltudjon jutni hozzátok.

 

Örüljetek a gyönyörnek a jövő otthonában, földjén, a szabadság, béke, egészség és szeretet földjén.

 

Tanácsoljuk minden csoportnak, minden barátnak, de egyéneknek is a következő imát:“

 

„A végtelen teréből a kopzmosznak kérünk téged, Atyám,

Telítve szeretettel és alázattal, maradj velünk.

Maradj velünk ebben a nehéz időszakban,

Segíts nekünk, és minden földi testvérünknek.

A fiad vezet minket, Jézus Krisztus

Egy űrbéli társulatba, ahol a szeretetnek van hatalma,

Békének és testvériségnek, alázatnak és toleránciónak,

A tulajdonságok, amelyeket kevésbé ismerünk a Földön.

Beültetjük a jövőnket a hatalmadba,

Mert tudjuk, hogy meg tudsz védeni bennünket,

És vezetni a sötétségében a jövő történéseknek

Az új élet fényébe.“

 

 

226. Leszállás a Földön.

 

„A Földön nincs mindenhol megfelelő hely és tér a kozmikus hajóink leszállására, ezért használjuk fel a miniatűr hajóinkat. A feladatuk teljesen hozzá alkalmazkodik a az anyahajóink feladatainak. A külső formája ezeknek a hajóknak egy érces gömb egy ezüst szürke, egyedülileg megvilágosodott belsővel. Ezek a hajók távolból vannak irányítva, nincsenek nekik semilyen személyzetük, és a repüléskor az anyahajóhoz ezeket ember vezetheti. Ehhez csak két fogás elegendő. Bárhol leszálhatnak, és probléma mentesen megemelkedhetnek- A szignaliozációs berendezés fegyelmezetet az elekrikus vezetékek közelségére, és más akadályoknak, amelyeket automatikusan kikerülnek.

 

A belső térében a miniatűr kozmikus hajóknak egy hely van hat személyre, amelyeknek minden szükséges át lesz adva, egy beépített leadókon keresztül. Az elszállás csak akkor történik meg, ha megemelkedik a startoló eszköz.

 

E hajók által kevés személy lesz evakuálva. A szellemi tudatlanság, konfeszionális vétkek és nyilvános információs eszközök által támogatott bizalmatlanság a bolygók közti segítséghez, de a félelem is, elhagyni a Földön a vagyonunkat, visszatartsa a legtöbb lakost a hajóink felhasználásától. Inkább szemtől szemben mennek a halálnak. Csakhamar az átmenet után a felső részeibe a földnek megismerik az igazságot és sajnálni fogják a eltékozolt lehetőségeket.

 

A strukturális változása a fizikai testüknek a földi lakosoknál már a miniatűr hajókban lesznek. Az asztrális test gyorsan megszabadul a megterhelésétől az anygai testnek és átveszi a vezetést.

 

A belépés után valamelyik mentő hajóba fel lesztek kérve arra, hogy átmenjetek egy tunelon, amelyben sterilizálva lesz a földi öltözéketek, de ti magatok is. Tartsátok meg a intéseinket, például a felhívást, amelyben hogy a tunelen levő átmenet közben ne forduljatok meg. Miért? A fényes reflexek, amelyek az átvilágításból származnak megmásítják az emberi arcot, és sokan a ok nélküli félelem hisztériályába esnének. Amikor átmentek egy megtisztuló tunelen átmentek a fény térbe hat fekvő hellyel. Ezek körül a fekvő helyek körül instalálva van a futó szalag, amelyre a ruházatotokat helyezitek. A fáradság, az adott történések következménye, egy mély álomba visz benneteket. Eközben, szintén lesz egy futó szalag segítségével, elkészítve mindenki számára egy új öltözék : harisnyanadrág, egyben cipőtlapal és felső ruházat. Minden egy elasztikus fehér anyagból van, amely hasonlítt a természeti selyemhez. Az álvás közben a fekvő helyek automatikusan meg lesznek emelve a plafonig, és az alvók meg lesznek gazdagítva értékes energiákkal. Éberen ébrednek fel, éhség és szomjúság nélkül, belsőleg boldogítva és megnyugtatva. A következő öltözködés után találkoznak a kozmikus hajók vezetőivel. Már az első pillanatól fogva mindenki tisztában lesz vele, milyen szeretettel vagytok fogadva és hogy fognak törődni veletek. Ne féljetek kérdezni.

A kérdéseitekre igazságban és türelmesen fognak válaszolni.

 

Tudom, hogy még egy kérdés marad megválaszolatlanul, amely mindenkiben ég: „Mit fogunk ott minden tenni?

 

A kozmikus hajókban a magasabb világok harmóniája honol. Nagyon gyorsan beleélitek magatokat a szeretet és általános harmónia atmoszférájába. Majd magatok döntitek el, mit akartok tenni. A legtöbben közületek hálás lesz az új információk átadásáért, amelyek eddig idegenek voltak számotokra. Például ismeretek a célról és a folyamatáról a kozmikus életeknek, amelyek a szeretet, megértés, mély bölcsesség és a kövektezők szükségletén alapszanak „egy mindenkiért, mindenki egyért”, az élet megértése, mint egy teljességé az Isteni teljességben. A jövő emberének az értelmének a tudatosságának megnyílnak az új terei és az erők feloszlása. Mások újra összpontosítják az érdeklődésüket a praktikusan beállított ismeretekre, de minden a belső ismeretekre fognak vágyni, amelyet eddig nem ismertek

 

A megemelt vibrációja az új Földnek hozzájárul ahhoz, hogy minden eltűnik a személyetekből, a többi pedig kifejlődik egy mély tudatosságba, amelyben a láthatatlan láthatóvá válik és hihetetlenül reálissá.

 

Mindig gyakrabban lesztek a tanúi a látogatásainknak a Földön. A Föld és a bolygók a Neprendszeretekben egy olyan hihetetlen gyorsasággal közelednek, a mindent megváltoztató aurájában az Alkyone napnak. Ez megváltoztatja még a Föld bolygó felszínét is. Az azelőtt lesülyedt kontinensek újra felmerülnek a tengeri felszín fölé, nagy része a tengereknek eltűnik a föld alatti terekben. Még az atmoszférája a Földnek is megváltozik, a vibrációja megemelkedik. Minél jobban közeledik a Föld a centrális naphoz, annál több kozmikus hajó az idegen naprendszerekből jön össze körülötte. Azok, akik nem jönnek a legtisztább szándékokkal, azokat a mi űrbéli őrzőink visszatartsák és rákényszeríttik a visszatéréshez. A Világűrben létezik egy organizáció, amelyhez 680 bolygó tartozik. A nevét úgy fordítanátok, mint az Univerzális világi federáció. Olyan bolygók alkotják, amelyeknek a fejlődési stádiuma eléri a különböző fokokat, de mindegyiknek hasonló a céljuk: segíteni a többieket.

 

Még a ti bolygótok is egyszer ki volt választva, ahhoz, hogy belépjen ebben a kötelékbe. De az Atlantisz elbukása után még máig várunk a hasonló kultúra és civilizáció megszületésére. A ti morális kultúrátok mélyre sülyed, egészen az gyilkolásig, háborúkisg, csak azért, hogy egy vagy más nép, institúció vagy egyén elérje a gazdagságot. Az Isten ismeretlen számotokra, nem hisztek az igazságában és létezésében, a szörnyű tetteiteket a Hatalmának és akaratának írjátok. Szabaduljatok meg a tévedésektől, konfeszionális hitektől, amelyeket az ember alapított meg, hogy megtartsa a hatalmát, és keresétek Istent a belsőtök tisztaságában. Ez által éberek lesztek a megértésére a magasabb szellemi értékeknek, amelyek elviszik a népet a szellemi és értelem kivirágozásához, amelyet a szeretet és bölcsesség vezet.

 

Minden többi lakott bolygója a Naprendszereteknek egy olyan magas technikai ismeretekben részesültek, hogy képesek maguk megvédeni önmagukat, a segítségünk nélkül, a kellmetlen sugárzás hatásainak és egyéb katasztrófáknak.

 

Célszerűen hagytunk a helyeken, ahol biztosak voltunk abban, hogy megtaláljátok, néhány utazási eszközt. Néhány kormány a Földünkön tulajdonában van a mi hajóinknak is, amelyek a Föld közelében sznevedtek kárt és átmentek véletlenszerűen az emberek kezébe.

 

Nagy veszély a Föld számára abban rejlik, hogy fent áll a lehetősége a magnetikus mezők egyensúly zavarainak a déli és északi póluson. A föld tengelynek a fekvésének a változásainak az lenne a következménye, hogy megszűnne a Földön minden élet.

 

Univerzális kozmikus konföderáció folyton figyeli a történéseket a bolygótokon és már rengetegszer nyújtott segítséget, amikor az ember a tudatlanságában a földi élet teret egy sérülésnek és megsemmilsülésnek tette ki.

 

Az Európai földek, amelyekben egy egyenes találkozásra került sor a kozmosz küldönceivel: Dánia, Németország, Anglia, Finnország, Franciaország, Olazsország, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Svédország. Spanyolország, Oroszország.

 

 

227. Új Föld, Alfa - Messziás.

 

„A megtisztult Föld Messziás – Alfa egy új körpályával be lesz sorolva az Alfa csillagzatba, a lakosai segítő barátaivá válnak a régi embereknek. Minden katasztrófa befejezésével úgy fog tűnni, hogy az idő leált. A sietség nem létezik, és minden megmentett úgy érzi telítve van élet erővel. Az új földi atmoszféra telítve van szubsztanciókkal, amelyek szükségesek az élethez, így nem érzik az éhinséget, szomjúságot és fáradalmakat. A fájdalom és a szomorúság el vannak nyomva, és a megváltott, megváltozott lelkek alázatban és szeretetben hajolnak meg Minden és mindenki Teremtője előtt.

 

Az Alfa Messziás a harmónia, béke és szellemi szabadság bolygólya. A hőmérséklete egyforma. A melegség, de nem forróság lehetővé teszik a gazdag virágzását és érését a természetnek. Az ember által szennyezett föld, a melységbe zuhant, ahol a következő ezer évben meg lesz tisztítva. A gyümölcsöző föld bebiztosítja a gazdag termést. A lakások és ezek építése a boldogság forrása. Az építő anyagot a természet biztosítja be.

 

A megmentettek képességei és ismeretei nincsenek elfeledve. Meg lesznek újítva a jövő ember tudatában és fdel lesznek használva mindenki hasznára. Az intelligenciája a lakosoknak eléri a hihetetlen fejlődést.

 

Az Alfa Messziás. a szeretet és harmónia bolygólya. Boldog, aki ott fog élni!

 

A halál elveszti a szörnyűségét. Az Új Föld lakosai elérik a magas élet kort, és tudatosan átélik az eltávozásukat a földfeletti szférákba, ahonnan képesek lesznek a kontaktusra a hátramaradottakkal.

 

A megerősített szellemi érzékenység által, képesek lesznek a Messziás – Alfa lakosai arra, hogy átjussanak az anyag határain, beszéni fogmnak a szellemi kísérőjükkel és segítőikkel. Megismerik, hogy a halál csakátmenet egy élet térből a másikba, képesek lesznek,. Ahogy ez már meg lett mondva a kontaktusra a szerettteikkel még az asztrális testben is. Az időbeli eltérések az adott inkarnációk között rövidebbek lesznek, ha elérik a szellemi éretséget, amely már nem követeli meg az újabb inkarnációkat.

 

Az új Föld kormányzójává Krisztus válik, a nyertes a rossz felett, Lucifer felett. A legmagasabb ünnepség a Feltámadás lesz. Krisztus, a Föld királya, láthatóvá válik minden lakos számára.

 

A művészet eléri az új Földön a magas szintet. A jövő művészei képesek lesznek intuitívan az asztrális dimeniziókból átvenni és továbbítani a többieknek az olyan alkotásokat, amelyek hihetetlen harmóniában vannak és gyönyörűek.

 

A technikai intelligenciája a Világűrnek már rég vár a lehetőségre, hogy átadja az ismereteit a bolygóknak, amelyeknek a morális tisztaságuk és kapcsolatuk Istennel bebiztosítják, hogy az átadott ismeretek nem lésznek kihasználva az egymás iránti harcokra és gyilkolásra.

 

A gyerekek ismertetve lesznek a kozmikus tudománnyal már a tanításuk eljetől. A szellemük sokkal fejlettebb lesz, mint a régi Föld gyeremekeinek, ahol ez nagyon meg volt határozva a matéria és beteges élet vitellel. A teljes intelligencia fejlődéséhez a növekedő generációknak hozzájárul a fejlődés egy egészséges, tiszta termlészetben és családban.

 

Ne féljetek a jövőtől. Fogadjátok el alázattal az általatok okozott katasztrófákat és forduljatok hálával Istenhez, akinek a szeretete irántatok minden igazságtalanság, rágalmazás, és idengenkedés ellenére olyan nagy, hogy bebiztosítja a jövőt, amelyet a jelenlegi élet állapotban úgy karakterizálnátok, mint egy mennyei élet.

 

 

228. A közlés része (69).   (Átvette Ivo Benda).  1998 március 19.

                                                                                    18:00-18:10 órakor.

                                                                                    Hely: Mladá Boleslav.

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Kedves Ivo, te egy olyan bátor férfi, hogy így szeretlek, és minden tagja ennek az Űrflottának, és így örülni fogunk, ha megváltoznak a viszonyok ezen a Földbolygón, ha majd szabadon informálódhattok, és nem úgy, mint most. Továbbá azt közölhetem veled, hogy az olvasók száma 6 250 000, és ebből a csehországban 2 350 000, a kontaktőrök száma itt 3500 ember. Ezek a számok folyton növekednek éspedig gyorsuló tempóval.

 

Továbbá azt közölhetem veled, hogy az emberek igyekeznek így kapcsolatba lépni velünk, és ez így helyes, mert így megkönnyíttik a belépést az Új korba, a Vízöntő korszakába.

 

Továbbá azt közölhetem veled, hogy a közlési eszeközökben ez már forr, az emberek megismerkednek vele, és rátalának az Igazságra arról, hogy van ez itt a Földön megoldva, és hogy állnak a dolgok. Az emberek nem kívánják, hogy erőszakosan behatoljanak ide a Sötétség erői, és így maguk változtathatják ez által, mert ők így érzékenyek és meg vannak a képességei megemelni a szellemi szintüket, és így mindeig, kedves Ivo, igyekezz, hogy minden továbbra is így működjön.

 

Ezt így, kedves Ivo, maga Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

„És most én csatlakozom Ptaah, kedves Ivo, annyira szeretünk mi minden azért, amit eddig tettél, ezekért az eredményekért, amelyeket elérté. Igen, nagyon örülök neked, és ezért örülni fogok erre a változásra, ha majd szabadon informálódhattok, és így sok újabb sikert kívánok ezekkel a „Tanulságos beszélgetésekkel”.

 

A Plejádi Űrflottám minden tagja nevében ezt Ptaah közölte veled.“

 

 

229. Közlés (70).    (Átvette Ivo Benda).  1998 március 20.  11:21-11:28 órakor.

                                                                                                                Hely: Debř.

 

Ez a közlés kapcsolódik a Teremtőtől S21 származó közlésre.

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, éppen átestetek egy kritikus pillanatán ennek a télnek, amikor a durva vibrációk elérték a maximumot, mint minden éven, viszont most elkezdtek változni ezeknek a „Tanulságos beszélgetéseknek“ a hatására- szóval az olvasók száma által, akik elolvasták és maguk változtatják a vibrációkat jobbá. Igen, ezek új dolgok, amelyeket az emberek sóvárogva olvassák, és kezdik megérteni az Igazságot és a világot, amely körülveszi őket. Ha ez továbbra is így fog menni, lehetséges az emberiség és Föld bolygó változása, és így ki tudjuk küszöbölni ezt a szörnyű katasztrófát, és így lezajlana a osztályozás egy sokkal könnyebb formában, nem olyan erőszakosan és dramatikusan. Ez egy lehetősége az embereknek a Földön, és így bízok benne, hogy ezt a lehetőséget nem fogjátok elfecsérelni.

                                                        

Ezt szeretettel a szívében Astar Seran közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka a parancsnoksággal a Sáre űrhajón.

 

 

230. A közlés része (71).  (Átvette Ivo Benda). 1998 március 27. 7:55-8:12 órakor.

                                                                                    Hely: Vlak Nymburk - Kolín.

                     

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Azt akarom közölni veled, hogy találkoztam a Magas tanács tagkaival, és az itt a vélemény, hogy sok minden váltzik itt a Földön, és hogy az embereknek jó lehetőségük van arra átmenni egy nyugodt formával az Őj korba. Ezek jó hírek, és ahogy már mondtam, a fő oka itt a „Tanulságos beszélgetések” voltak, amelyek megváltoztatják az embereknek a szemszögüket a világra és rátok, milyen cselekedetek és viselkedés káros nektek, így az egész Világűrnek.

 

Továbbá azt akarom közölni veled, hogy a „Tanulságos beszélgetések” olvasóinak a száma felkerült a 8 350 000 számra és ez a szám továbbra is növekedik. Továbbá azt akarom közölni veled, hogy az olvasók száma itt Csehországban 2 500 000, és ez a szám is továbbra növekedik. A kontaktőrök száma itt jelenleg 5 500 és ez a szám továbbra is növekedik. Kedves Ivo, ezek a tettek Miluskával olyan alapvetőek, hogy ezeket csak olyan emberek képesek értékelni számotokra, mert az értékelés azon alapszik, hogy sok ember megváltozik, éspedig szóval e realitás változásaként, amelyben ti jelenleg ti éltek, és amelyet az élmétek által folyton kreáltok.

 

Ezt szeretettel irántad és a Teremtő iránt magához Astar közli veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

Igen, ezek a „Tanulságos beszélgetések” olyan alapvetőek, hogy kedves Ivo igyekezz továbbra is így dolgozni, mert minden valóban változik, ez már nincs úgy, mint évekkel ezelőtt, és ezért látod ezeket az eredményeket. Az emberek vibárciói alapvetően elkezdenek változni, és így szükséges ezt folytatni. Ez így van, hogy a Cseh föld emberei valóban szellemileg fejlettebbek, és ez így tökéletes. Továbbra is kiküldjük a szeretet sugarainkat aerre a Föld bolygóra, és így a munkánk ki van egészítve a munkáddal és egyébb emberekkel, akik ehhez kapcsolódnak.

 

Amúgy a legjobbakat kívánom neked a Plejádi űrflottámk minden tagja nevében Ptaah.

 

 

231. A közlés.     (Átvette Anežka).      1998 március 28. 11:55-12:06 órakor.

                                                                                                  Hely: Holešov.

 

„Kedvesem, miért kérded, ha magad tudod a legjobban. Az igazság olyan, hogy titeket embereket kezdem ebben az értelemben megérteni, és ez a sok év utáni jelenlétem után történik és az eggyüttműködésünk után köztetek és veletek. A szeretet gyönyörű köztetek és mindenki között. Új méreteket kap az emlékeknél az előző exisztenciákra a földön, amelynek Atlantisz volt a neve. A lány a képen, mely ki volt ábrázolva, téged magadat jellegez, hogy szagolod és befogadod az erőt a Teremtő, Atyánk élet és szeretet virágából. Ma lehetőségetek van visszaemlélkezni és feléleszteni sokmindent a beszélgetéseitek során. A virág szimbóluma az egész Teremtésnek, amely fejlődik hoszzú ideig, és amelynek az Elsődleges Teremtőnk adott exisztenciát. A sazeretet egy gyönyörű nő, amely telítve van érzésekkel, és közben a férfinak a tulajdona is, csak ez elvan jobban rejtve, más alakja van virágnak. Ha összejön a nő a virágggal és a férfi a virággal, megtörténik e két virág egybekelése. Figyelj, kedvesünk figyelmesen magad körül, mert felismered, megismersz egy embert a virággal, aki a virágoddal egy teljeséget alkot a fizikai exisztencia további idejében itt a Föld bolygón. Továbbra is foglalkozz magaddal, ahogy ezt eddig is tetted és még jobban. A színek sokat mondanak és mutatnak. Szeretettel fordulok irántatok, és nagy sugaragban küldöm neketek.

 

Ezt Ahatar közölte veletek a barátotok a Föld bolygón.“ (Az Erra bolygóról származik.)

 

 

232. Közlés.      (Átvette Anežka).      1998 március 28.  12:15-12:30 órakor.

                                                                                                  Hely: Holešov.

 

„Kevdes hugaink, meg kaptuk az engedélyt, megmagyarázni nektek legalább egy kicsit ezt a második képet Anezka előtt. Magatok is sejtitek, mit jelent ez. Ez kapcsolatban áll, mindannyiotokkal. Az áramlatok, amelyeket itt láttok, magától az Összes világűr Legmagasabb Atyjától származik, minden a szeretetéből létezik. Sok mindent láttok itt. A madarak szimbóluma minden és mindenki szellemének a szabadságának, akik itt vagytok. Az idő elterjedésével többet fogtok látni és megérteni. Adjatok mindennek időt. Minden részei vagytok egy teljeségnek, és ennek a célja az, hogy visszaemlékeztessen benneteket arra, hogy képesek vagytok egymást meggazdagíttani és kiegészíteni minden szféráját az életnek, nyissátok meg a szemeiteket és a szíveiteket. Mi mindig segíttünk benneteket és mindent vizsgálunk, ami itt lejátszódik, rendkívüli és csodálatos jelen lenni. A mi vágyunk is itt élni a Föld bolygón. Ez egyszer meg fog történni, és mi felkészülünk erre, és szeretettel gondolunk rátok.

 

Szeretettel ezt a barátaitok közölték itt a Földön Ahatar, Rima, Auter, Ditaja, Jamahama, Adito, Elena és a legkedvencebb barátotok Amirim.

 

Ez által mindenkit szeret Astar, Ptaah, Guetzal, Jara, Jar.“

 

 

233. Közlés (73).    (Átvette Ivo Benda).   1998 március 28.  23:15-23:35 órakor.

                                                                                                        Hely: Holešov.

 

Ez a közlés hozzá fűződik a Teremtőtől származó S25 közlésre.

 

„És most én csatlakozom Astar, igen, ezek a személyes közlések csakhamar zajlani fognak és nagyon örülünk nekik. Ez egy olyan dolog, hogy az embereknek igyekezniük kell, és így jobbá változniuk. Nagyon szórakoztam a megjegyzéseiteken, sok minden meg lett mondva és sok embernek megnyitottad a szemét, és ez által sokkal fogékonyabbá váltak ezek iránt az események iránt, és így az emberek igyekeznek velünk kapcsolatba lépni. Sok embert, Ivo iskoláztattál, és így igyekeznek ezt felfognai és megemelni az ismereteiket.

 

Ezt, kedves Ivo, Astar közölte veled.“

 

 

234. Feljegyzés.           (Feljegyezte Jana).              Hely: Tábor.

 

Ezt a feljegyzést Jana hölgy írta le a kilencvenes években..

 

„Ez Táborban volt. Ebéd után mentünk sétálni a városban, aztán a parkban, szép napos idő volt. Valami arra ösztönzött, hogy az égre nézzek. Valamit megláttam, ami egy sziver alaku dologra hasonlított, a nap fénylett rajta, sok ablaka volt. Amikor S. és K. figyelmeztettem erre, hogy nézzék meg, meglátták a tárgyat, és ez a felhők közé repült.

Este felé furcsa érzéseim támadtak, és egyszerre érzékelni és látni kezdtem. Egy hajón voltam, fogadott egy csoport, csak férfiak voltak, sötét hajúak, az első reakcióim azok voltak, hogy azt mondtam, hogy hasonlíttanak a barátaimhoz a Földön. Ez folytatódott, kérdeztem mit tesznek itt, honnan vannak, stb. Erre azt mondták, hogy erre csak akkor válaszolnak, ha engedélyt kapnak. Megjelent egy nő, nagyon szép volt, blond haj lenyírva, mikádóra, úgy mutatkozott be, mint Nastapia kapitány. Azt közölte velem, hogy nagyon fontos a munkája, hogy valami nagyon fontos történik, hogy a testvéreim közölhetnek velem bizonyos dolgokat, szórakozottan mondta, hogy amikor kommunikálok velük, akkor tesőknak hívom őket, és aztán hozzá csatolom, hogy nővérkék. Ezért bocsánatot kértem, hogy ezt nem gondoltam rosszul, és nagyon örülök, hogy a kapitány egy nő. Elbúcsúzott tőlem, azélőtt még azt mondta, hogy itt lent 5 hajó operáll, a nagy felettük van, és folyton kapcsolatba vannak, olyan mint a Tanács (ősök), egy Galaktikus únióban dolgoznak. Nem emlékszem a férfiak neveire, inkább görögnek tűntek.

 

Ez úgy folytatódott, hogy mnegmutatták a monitorokat, képernyőket, különböző berendezéseket, megmagyarázták, hogy minden hajónak meg van a feladata, ők a monitorozzák a hadsereg ügyeit, radarokat, stb. Figyelmeztettek egy kométára is, amelyet láttam a képernyőn, és sok más információt. Kérdeztem az ételről is a hajón, amit mutattak, ez nagy számban zöldség, gyümölcs és folyadékok voltak. Megkérdeztem, hogy miért nem vagyok olyan rosszul, mint múltkor,, azt mondták, hogy itattak velem folyadékokat, de már elfelejtettem.

 

Továbbá még valamit a csoportról a hajón. Kombinékban voltak, aztán átvetkőztek uniformisokba- ünnepélyesekbe, hogy a Tanács döntésére várnak- ha jól értettem, valakivel személyesen kellet volna találkozniuk a Földön (Prága). Aztán elbúcsúztunk, sok munkájuk volt velünk! Az ablakból egy nagy fényes csillagot lehetett látni, amely villogott. Este megmutatták a Galaktikusok jelét, allítólag így hívom őket, vagy Galaktikusiak.

 

Ez erről szólt egyszerűsítve.

 

 

235. Közlés (74).   (Átvette Ivo Benda).    1998 április 4.  16:19-16:34 órakor.

                                                                                                  Hely: Náchod.

 

Ezt a közlést felolvastuk az emberek találkozólyán Náchodban..

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Látom, hogy itt összejötek azok, akik a legtöbbet tesznek a „Tanulságos beszélgetések en” belül és a Föld megmegntésén belül, és ezért örülünk annak, hogy beszélgettetek. Nagyon örülök ennek a találkozásnak és azt kívánom, hogy minden a megfelelő módon történjen. Sok a kérdésetek, érdeklődésetek, igen, au amit, Ivo mondott, az úgy van, minden az érdeklődésetek szerint fog zajlani ezek iránt a kontaktusok iránt, és ezért örülni fogok a személyes találkozásnak. Nagyon örülök annak, ahogy ezek a „Tanulságos beszélgetések” terjednek, és ahogy az emberek pozitívan veszik ezeket az információkat. Minden tagja a flottámnak a szeretet sugarait küldik nektek, és azt kívánják, hogy minden jól sikerüljön.

                                                                                                                   

Továbbá azt akarom közölni veled, hogy ezért a munkáért a Teremtő védelme alatt álltok, amelyet a Teremtőért tesztek és magáért az emberiségért. Az a kívánságom, hogy az emberek csakhamar személyesen is találkozzanak velünk, nyitottak az ajtajaink. Mindenkit szeretünk, akik itt ma összejöttetek, és akinek az a kívánsága, hogy megsegítsék a többi embert. Az a kívánságom, hogy ezek a találkozások megtörténjenek továbbra is, és hogy az emberek továbbra is így informálódjanak.

 

Ezt kedves Ivo, maga Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka, igen, nagyon örülök ennek a találkozásnak, és azt kívánom, hogy minden sikerüljön nektek. Mi mindig veletek vagyunk, és örülünk ennek a személyes találkozásnak. Továbbá azt akarom közölni veled,, hogy ezek az emberek, akik így részt vettek a „Tanulságos beszélgetések” terjesztésén, meg lesznek jutalmazva, és ezért örülhetnek annak, ha mahd így találkozunk. Ezzel, kedves Ivo, egyenlőre befejezem, minden tagja a flottámnak sok szeretetet külde nektek és azt kívánják, hogy segítségetekkel, az cseh föld embereinek és a Föld bolygó embereinek a segítségével kapcsolatba lépjenek az embereinkel.

 

A Plejádi űrflottám minden tagja nevében ezt Ptaah üzeni neked.“

 

„És most én csatlakozok Orton, igen, én is örülök ennek a találkozásnak, és hogy az emberek igyekeznek így dolgozni az emberiség szellemi fejlődésén. Nagyon örülök, ahogy sikerül a dolgotok, minden tagja a magas tanácsnak sok szeretetet küld nektek, és ezért örülünk ezekre a nagyszámú találkozásokra. Ti, emberek, a cseh földről, ki vagytok választva arra, hogy fénye legyetek a Föld bolygónak, te, kedves Ivo, ezt már felismerted, és ezért örülni fogunk és örülünk annak, ahogy ez a folyamat sikerül.

 

Te kedves Ivo, olyan alapot és annyi munkát adtál bele, hogy az eredmény adekvát az akaratodhoz és a vágyhoz, így megsegíteni az embereket a Föld bolygón.

 

Ezt, kedves Ivo, szeretettel Orton küldi, a szellemi kezese ennek a Galaxisnak.“

 

 

236. Közlés (75).     (Átvette Ivo Benda).     1998 április 9.  7:11-7:43 órakor.

                                                                                                  Hely: Mladá Boleslav.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Látom, hogy van egy kis időd, és így átadhatok egy pár új üzenetet.

 

A „Tanulságos beszélgetések” olvasóinak a száma eléri a 13 650 000 és ez egy óriási tempó, ebből Csehországban 2 720 000, és ez így óriási. A kontaktőrök száma Csehországban jelenleg 8900 és ez a szám is gyorsan növekszik. Nagyon örülünk ennek minden, és örömmel várjuk a további fejleményeket. A jelenlegi időben megemelkedet a vibrációs szintje az embereknek, éspedig a tavaszi időszak hatása által, de eltérve az előző időszakoktól, még a „Tanulságos beszélgetések” hatása által is. Az, ami nektek sikerült a Miluskával, óriási és jelentős kihatása van a megfelelő vibrációs klímára e földi emberiségnek. Ezek olyan eredmények, amelyeket nem vártunk volna.

 

Jelenleg őrségek cseréje zajlik, az én flottám felcserélődik Ptaah flottájávl, ahogy már tudod, mindig fél év után, és ez így történik most is. Az emberek nagy számban kapcsolatba lépnek velünk, és más országokban is, és így megtudják az új információkat rólunk és önmagukról.

 

Továbbá azt közölhetem veled, hogy a Magas tanács tagjai úgy döntöttek, hogy a Föld bolygón továbbra is meghagyják ezt a szabad lefojását a dolgoknak, hogy az embereknek legyen lehetőségük a Teremtőnkhöz fordulni, és hogy megváltoztassák ezt a rossz állapotot a Föld bolygón. Az emberek e információk hatására másak, minden olvasóban ez meghagyja a nagyobb vagy kisebb információt erről a valóságról, és az emberek jobbá változnak. Ez nem csak egy ideiglenes efektus. Továbbá annak örülök, hogy bizonyos nyilvános személyek és tudósok is gondolkodnak erről és sokkal elővigyázatosabbak, abban amit mondanak és tesznek. Tudomásul veszik a jelenlétünket, és megértik, hogy mindenről tudunk és mindent így megfigyelünk, csak úgy mint a múltban. A Világűrben nem létezik olyan bolygó, főleg Fejlődésben levő, amely ne lenne a Teremtőnk felügyelete alatt, és így mi szeretettel dolgozunk neki.

 

Az által, hogy a Föld bolygó egy Élő könyvtára a Világűrnek, ez abban a különlegességben részesítti, hogy sok figyelmet kap. Rengeteg millió kozmikus civilizáció figyel benneteket, mert érdekel minket, milyen lesz a további fejlődése ennek a Világűrnek.

.

Ezt szeretettek a szívében Astar közölte veled, kedves Ivo, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

 

És most én csatlakozom Ptaah, igen, kedves Ivo, mi is a flottánkból így csatlakozunk, és azt kívánjuk, hogy minden sikerüljön, és az emberek továbbra is így kapcsolatba lépjenek velünk, az ajtaink nyitottak és minden emberrel kívánunk kapcsolatba lépni itt ezen a Föld bolygón, akik akarják ezt a kapcsolatot és teljesíttik ezeket a feltételeit a kontaktusnak. Továbbá azt akarom közölni veled, hogy az emberek sok újdonságot tudnak meg, amelyekről nem volt sejtésük, és ezek az információk újjak és érdekesek számukra. Például ezek a multidimenzionális énjeik, és a vágyaik kapcsolatba lépni az Föld bolygó embereivel. Nagyon örülnek neki, hogy ez így történik, és hogy az emberek minél jobban tudatosítják, hogy fontos, elválaszthatatlan részei ennek a Világűrnek és az életük itt a Földön fontos az egész Világűrnek. A szeretett Teremtőnk nem teremt valamit, aminek nincs meg a helye és értelme ebben a Világűrben, minden teremtésnek meg van a fontos helye és funkciója, amelyhez meg volt teremtve, ez így van és lesz. Minden kozmikus ember szeret benneteket és azt kívánják, hogy ezt minden ember a Földön tudja. Ezek a szeretet energiáji így küldve vannak hozzátok, és szintén hozzá járulnak e Földbolygó vibrációs szintjéhez.

 

Ezt szeretette, kedves Ivo, Ptaah adta át, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

“És most én csatlakozom Orton, mi is a Magas tanácsból így üdvözölünk téged és szeretünk, és azt kívánjuk, hogy minden továbbra is sikerüljön neked, és ez a Föld bolygó csakhamar belépjen ebbe az új Vízöntő korszakba, megtisztulva a durva vibrációktól, és hogy csakhamar csatlakozzon a Bolygók kozmikus konföderációjába. Mi erre már a ti 11 200 éve várunk az Atlnatisz utolsó megsemmisülésétől, és azért nagyon örülünk ennek a helyzetnek.

 

Ezt szeretettel, kedves Ivo, Orton közli veled, a szellemi kezese ennek a Galaxisnak.”

 

 

237. Közlés.      (Átvette Anežka).     1998 április 12.  8:30-8:41 órakor.

 

Egy ember csoport személyes találkozójának a előkészületei a Kozmikus barátokkal.

 

„Kedves Anezka,

 

Nagyon örülök a találkozásotoknak és annak a gondolatnak, hogy találkozzatok velünk és üdvözöljük egymást. A kívánságotok teljesülhet a mi kívánságunk is. Ennek időt kell adni és megfelelő feltételeket a találkozáshoz, ezeket ki kell alakíttani és megtalálni. Igaz, más a monitoron látni a vidéket, és aztán közel kerülni hozzá és megálni egy vibrációsan mindig változó területen, Keressetek, mi is segíttünk nektek, mert ez a mi kívánságunk is, szóval közös, és szükséges a sokoldalúő érdeklődés, ami lehetséges.

 

Aztán mindig veletek leszünk, ahogy megfigyeltétek és megismertétek. Az ima szándékosan volt hosszú, mert így időt és tért kaptunk a testeitek és energetikai kanálisaitok megtisztulására. Ennek így kellet lennie, ls segíttenünk kellet nektek e közben a cselekedetek közben és megtenni a maximumot, ami éppen lehetséges volt ebben a pillanatban. Tegyetek mindent szeretettel és mi mindig csatlakozunk hozzátok, még ha külön is lesztek az otthonaitokban és azt gondoljátok, hogy egyedül vagytok. Anezka, vissza vagy helyezve a realitásba a kedves Ivonk által. (Én éppen felébredtem.- a feldolgozó megj.)

 

Szeretettel üdvözöl benneteket mindenki, akik szeretetben segíttenek benneteknek. Sokan vagyunk, nevekre nincs szükség.“

 

 

238. Közlés (76).    (Átvette Ivo Benda).   1998 április 12.  11:46-11:55 órakor.

 

A közlés hozzá fűződik a S28 közléshez.- a feldolgozó megj.

 

„És most mi csatlakozunk Astar flottájából, igen, dok dolog megtörtént, és még fog. Ez a kapcsolat valóra válhat, jöhettek éjfélkor. Mi is igyekezni fogunk, hogy ez valóra váljon, igen, az a pilóta mentes hajó lehetséges, mi is gondolkodunk róla, tőletek függ, hogy viszitek végbe, nekünk nagy a vágyunk személyesen találkozni veletek, és így minden igyekezni fogunk, hogy ez valóra váljon. Magad is, kedves Ivo, láttál bennünket párszor, a hajóinkat egy rendszertelen fénnyel, és egy rendszertelen menettel. Mi örülünk, és meglátjuk, hogy fog sikerülni.

 

Egy időben közölhetem veled, kedves Ivo, hogy az olvasók száma jelenleg 15 400 000 és ez a szám növekszik. Ebből Csehországban 2 800 000 és a kontaktőrök száma jelenleg 11 500 ember, és ez a szám is továbbra növekedik. Jelenleg 23 országban terjed és óriási az ereje, és az olvasók visszajelzése. Nagyon örülünk annak, hogy sikerül ez, és az emberek, hogy érdeklődnek a Kozmikus emberek iránt.

 

Ezt szeretettel Astar flotta tagja közölték veled.”

 

 

239. Közlés (77).    (Átvette Ivo Benda).   1998 április 13.  00:09-00:12 órakor.

                                                                                    Hely: AT-1 (Astar tisztása- 1).

 

„Kedvesek,

 

Felettetek vagyunk 50- 80 km, változtatjuk a hely vibrációs állapotát, ígéretesnek tűnik, nagy a vágyunk a találkozásra, ezért várjatok egy kicsit. Ez az eső a hely megtisztulását jelenti, hogy a folyamat könnyebb legyen. Az orvosaink dolgoznak itt, és ők adják meg az engedélyt az esetleges kontaktushoz. Nagyon örülünk, hogy így összejöhetünk, és mindent megteszünk, ami az erőinkben van. Látunk benneteket az erdő részén, és így várhattok egy kicsit.

 

Üdvözlettel, Astar.

 

 

240. Közlés.      (Átvette Anežka).      1998 április 13.  00:15-00:22 órakor.

                                                                                                                Hely: AT-1.

 

„Kedves Anezka,

 

Maga Astar üdvözöl téged, és Ptaah is csatlakozik egy vággyal beszélgetni veled. Én Ptaah üdvözöllek és sok szeretetet küldök neked boldogsággal a szívemben. Örülök a találkozásnak mindenkivel. Kívánok és akarok veletek beszélgetni. Hallotam szeretett Lida kérdését. A férje Honza rendben van. Semmi többet nem kell mondani, mert ez a fontos. Jelenleg mindig veletek vagyunk, és figyeljük azt, mikor találkozhatunk veletek, legyetek türelmessek, kérlek benneteket.

 

Szeretettel üdvözöl benneteket Astar és Ptaah.“

 

 

241. Közlés.     (Átvette Anežka).    1998 április 13.  01:35-01:46 órakor.

                                                                                                                Hely: AT-1.

 

„Kedveseink,

 

Nagyon örülünk, hogy olyan türelmessen vártok ebben az autóban és szépen beszélgettek a mesékről és más gazdagságról, amelyeket szerettek és amelyekre emlékeztek. A biológus –orvosaink mindig teszteket csinálnak. Már sok készen van, jelenleg várunk a végső és alapvetőre. Szeretettel figyelünk mindenkit és sok szeretetet küldünk. Ha eljön az idő, alaposan megismeretetünk benneteket a tesztekkel, amelyek jelenleg zajlanak a laboratóriumainkban a hajókon. Válaszolhatok a kérdéseitekre a kozmikus hajónkra való áthelyezéssel kapcsolatban. Ki lesznek jelölve a tartózkodás helyei, hogy félre tegyetek minden földit, átmentek egy teljes megtisztuláson, amely következik, és aztán megkapjátok a csoport ruhályát, a hajón való mozgás miatt. Ez a ruházat speciálisan van elkészítve méretre és a szükségleteitek szerint. Tovább várjatok és szeretettel igyekezzetek megemelni a gondolataitok és elmétek vibrációit. Itt van a lehetőség rá, hogy megérezzétek, mennyire cselekedik az elmétek, és nem mindig válik a dolog hasznára.

Szeretettel, Ptaah.“

 

 

242. Közlés.       (Átvette Lída).       1998 április 13.  02:11-02:15 órakor.

                                                                                                                Hely: AT-1.

 

„Ne végre Liduska, hogy te is írsz valamit, már rég figyelünk benneteket, már azt gondoltam, hogy nem is nyúlsz hozzá a tollhoz, nagyon szépen türelmessek vagytok, csak tartsatok ki, hiszünk nektek és drukkolunk nektek- minden jól fog sikerülni, és mi nagyon örülünk nektek, ahogy ti is nekünk. A fények el voltak készítve neked és nagyon örülök, hogy felfogtad őket, látszik, hogy erősek a vibrációid, és ez csak jó, ezért tartsatok ki, mi is ezt tesszük, megint jelentkezzetek egy rövid időn belül, puszi.

 

Ptaah.”

 

 

243. Közlés.      (Átvette Anežka).     1998 április 13.  03:38-03:51 órakor.

                                                                                                                Hely: AT-1.

 

„Kedveseink,

 

Nagyon örülünk, hogy ilyen türelmesen várjátok, hogy fog minden sikerülni. Mi is kiváncsiak vagyunk, és ugyn azt kívánjuk, mint ti.

 

A tesztjeink továbbra is folytatódnak, jelenleg diszkusszió, dedukció formájában, mi minden történhet és hogy lehet legjobban mindent bebiztosíttani mindenki részére megfelelően. Tudom, csakhamar virradni fog nálatok, tartsátok meg az energiátokat és a vágyatokat találkozni velünk, és eljön a találkozás ideje velünk. Ebben az időben már bizonyos számotokra, mi mindennek kell magatokat alávetni, hogy minden sikerüljön.

 

Ma nemhogy csak mindig vártok a találkozásram de főleg, ezt vegyétek tudomásul, ez már megtörtént, hogy minden közelebb kerültetek egymáshoz, és jobban érzitek az egymáshoz tartozásotokat. Ez egy nagy előfeltétel és előny a kontaktusok újjabb napjaira velünk bármilyen módon. Tudjuk magunk is, mi mindent kell feladni vágyban és kívánságban, hogy minden létrejöjjön. Mindig gondolunk rátok, mertmindig dolgozunk az információitokkal. Dolgozzatok magatokon továbbra is, és minden könnyebb lesz. Ki kell küszöbölni a durva vibrációkat bármilyen formában. Igyekezzetek nézni és meghallgatni azt, amit állítotok és mondtok, ott sok energia van.

 

Sok közeli dolgozónk eggyütt működött a projekten és minden nagyon tisztelik, hogy újabb személyes találkozások válhatnak valóra, nem csak a mi kedves Meierünkkel.

 

Szeretettel a Barátaitok a kozmikus hajókból.”

 

 

244. Közlés (78).   (Átvette Ivo Benda).    1998 április 13.  03:56-04:00 órakor.

                                                                                                                Hely: AT-1.

 

„Kedves Ivo,

 

Mindig analyzáljuk ezeket a paramétereit a találkozás helyinek és a tiektekét is, kívánjuk ezt a kontaktust, még nincs minden lezárva a mai napon. Olyan információink vannak, hogy még ma lehetséges realizálni ezt a találkozást, és ezért várjatok és meglátjátok, ez hogy lesz lehetséges. Én így köszöntelek benneteket a hajóink minden tagjával.

 

          Astar.“

 

 

245. Közlés.     (Átvette Lída).     1998 április 13.  04:25-04:32 órakor.

                                                                                                                Hely: AT-1.

 

„Csodállunk benneteket, már minden majdnem alusztok, de kitartóak vagytok, látszik, hogy nagyon akarjátok, de nem megy mindjárt, sokat segítettetek ezzel, sok tesztet végeztünk, amelyeken még mindig dolgozunk, és sokáig fogunk.

 

Ezek a munkálatok néhány napig is eltartanak. Talán jobb lesz, ha ma már elmentek lefeküdni, amúgy is a közeledő fáradsággal a vibrációitok csökkennek, igaza van (Alenka – a feldolgozó megj.), a terem üred és a dolgozók csoportja- orvosoké ezzel befejezte (cca 50 biológus-orvos – a feldolgozó meg.), a tesztek máshol zajlanak és nélkülünk, az eredményeket időben megtudjátok, de tartsatok ki, és továbbra ia igyekezzetek, szenzációssak voltatok, és ezzel a formával idővel biztos kapcsolatba lépünk. Nagyon szeretünk benneteket és ne adjátok fel a szeretetet, éltessétek, számotokra és számunkra is az élet fűszere és a legjobb módja a kontaktusunknak.

 

Szeretettel a barátok.”

 

 

Ezzel megköszönöm a barátaimnak a Világűrből, ezt a gondoskodást a kontaktusainkról, nagyon tiszteljük és szeretet ven szívünkben ezek iránt az emberek iránt a Világűrből.

A személyes kontaktusokra a megfelelő helymin. 10 km a nagyobb várostól (25 000 ember felett) völgyben vagy másképp védett területen bármilyen forrásától a durva vibrációknak, a falutól vagy házaktól. Szintén nem szabad ott lennie országútnak (min. 2-3km), amelyen minden órában átmegy egy autó az emberrel, aki tudatlanul durva vibrációkat áraszt. Az erdő megfelelő csatolása a védelemnek, az elsődleges a megosztott terület. Ilyen vizsgákból – tezstekből sokat kell abszolválni, sok okból. A mi csoportunk (jelenleg 4 ember) autót választott, ahol békésen lehet tölteni a tesztek idejét, amúgy 3 nap, amely a házban van eltöltve, hogy az emberek megszokják egymást és egy tartós pontjuk legyen ehhez a találkozáshoz. Megfelelő egy alapos turisztikai térkép is, amelyen meg lehet találni a megfelelő helyeket a kontaktushoz. Megfelelő, ha ez a hely egy megosztott helyen fekszik, kevés lakossal, ahol a távolsűg a falvak között nagyobb mint az általános 2-3 km a mi feltételein között.

 

Ezek a kiegészíttő információk a személyes találkozáshoz, a fő feltétel a szeretet önmagunk iránt, más emberek iránt és a barátok iránt a Világűrből, a megkötött telepatikus kontaktusok és szeretteljes gondolatok a hétköznapi élteben, és nem utolsó sorban a vágy ez iránt a találkozás iránt.

                                                                       Szeretettel Ivo Benda.

 

 

246. Közlés.         (Átvette Lída).      1998 április 13.  21:00-21:16 órakor.

 

„Ma reggel szenzációsak voltatok, mindenki tudott rólatok és dolgozott rajtatok. Ha ez így megy tovább, akkor csakhamar meglátogathatjátok a hajónkat. Ez számunkra nagyon bonyolult folyamat és jó felkészültséget kíván. Nagyon örülök, Liduska, hogy éppen te vagy közöttük. Éppen téged szeretnélek utt látni. Tarts ki és ne add fel, én energiát és erőt fogok küldeni. Ha nem most, akkor nem lesz sok lehetőség, akkor nyáron lehetne végbe vinni. Nagyon kellemes voltál, a valódi jókedved nagyon jól esett nekünk. Telítve vagy szeretettel, árad belőled, és ez jó. Tartsd magad Ivohoz, ő profi, és valóban mindent megtesz a dologért, és eggyütt sikerülni fog. Ivo valóban komolyan veszi és ami a legfontosabb, hisz benne. Te egyenlőre csak játszol, de végképp nem fogod fel, hogy ez valódi. Kedves és telítve vagy szeretettel a játék közben, jók a vibrációid, és ez a lgefontossabb. Tetszik a hozzáállásod, ahogy cselekedsz, csak még gondolkodj el efelett és jobban fogsz hinni benne. A te jelenlegi hozzá állásod a kedves, boldog, szeretetteljes játék által nagyon kedves- folytasd. A legkisebb előrehaladásból is őszinte, legtisztább örömöd van és ez nagyon megemeli a vibrációkat. Én is nagyon szeretlek, nem is tudod mennyire. Egy kicsit gondot jelent számomra, hogy másoknak többet akarsz segítteni, mint kellene. Sok gondot csinálsz belőle, nagyon sajnálod őket, és ez által elflejted, és áttekintesz magadon. Próbálj úgy tekinteni magadra, mint valaki másra, akinek segítteni akarsz. Emlékezz, hogy tanultál egyszer szeretni önmagadat, egy könyv tanácsa által, szeretni önmagadatés egy kislányt látni magadban, akit szeretsz, és védelmezni akarod és törődsz vele.

 

Akkor egy kis ideig ez ment. Próbáld meg újra, dolgozz rajta, és ezeket a pillanatokat ismételd, amíg természetessé nem vállnak, és úgy fogod tenni, mintha nem is tudatosíttanád. Ehhez sok sikert kívánok és nagyon kívánnám, hogy ezt képes legyél egyszer megtenni, azt amit akarsz.

 

Igen, azon a hétfőn 1998 április 13. 00:00 – 4:30 között valóban néha asztrálissan velünk voltál. Olyan könnyen ment, hogy én is nagyon örültem neki. Az, hogy nem reagálltunk rád, csak azért volt, hogy ne ijesszünk meg téged. Olyan volt, mint egy álom, és ezt tönkre tettük volna. Ez mostfolytatódni fog, és folyton tovább fogsz menni, ügyes vagy, és ez nekem nagy örömet okoz.

 

Nagy kár lenne, ha feladnád, ne add fel!Nagyon sajnálnám, büszke vagyok rád.”

 

Kérdezem: Az amit írok, azok az én gondolataim?

 

„Kicsit igen, de ne félj, felügyelek. Látod, megint feleslegessen gondokat okoznál magadnak.“

 

Milča ?

 

„Azt tette, amit a legjobban tudott. Megint stresszben lennél, mert mind a két csoportnak meg akarsz felelni, és te nem tudsz megosztódni, ezért igyekezz nézni azt, ami a legjobb számodra. Milcának fel kell dolgoznia a fejében, és már keveredik benne. Fontos, hogy elfogadta azt az információt, ez nálad is az, olyannak vesz, amilyen vagy. Csak ne vedd fel a gondjait, ő a legrosszabból kint van.

 

Búcsúzok veled, sok puszi

                                                           Ptaah.“

 

Itt láthatja az olvasó, hogy tudnak az Űrbéli barátaink okosan és kedvesen segítteni tanácsokkal az ember személyes gondjaiban, ha ez érdekli őket. Én nagyon tisztelem őket, és ez óriási, hogy ilyan lények léteznek a Világűrben.

 

Ivo Benda.

 

 

247. Közlés (79).   (Átvette Ivo Benda).    1998 április 17.  14:40-14:58 órakor.

                                                                                    Hely: Vonat Nymburk - Kolín.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Van egy kis időd, új híreim vannak számodra.

 

Látom, hogy mész Havírovba, igen, fontos dolgok fognak ott zajlani, főleg ezzel a személyes találkozások tervével, van olyan elképzelésem, hogy kialakítottok csoportokat cca 4 emberrel, hogy felhasználhassátok az autót, és kiválasztjátok a kontaktus helyét, amelyeket fokozatossan látogatni fogtok. Ez által kialakzl az eggyütt érzésetek a csoportoban, úgy ezek ezek az értékei a vibrációs teszteknek, amelyek fontosak ezeknél a személyes kontaktusoknál. Ezek az eredmények válnak az alapjává az újabb személyes kontaktusoknak azzal, hogy tovűbbra is pontosulni fognak, az a vibrációk állapotának az újabb fejlődése által és ennek a területnek, ahol várni fogtok a találkozásra. Ez a terület, ahogy kedves Ivo helyesen felfogtad, a legtisztábbnak kell lennie a durva vibrációktól, a legjobb a völgy házak nélkül, és a láthatáron nincs semmilyen falu. Megfelelő az erdő a környéken, az is megfelelően felszívja a durva vibrációkat. Neked kedves Ivo, sok a térképed, és így nem lesz számodra gond, hogy ilyen helyeket találjál. Osztraván helyek vannak Beskydikban, ahogy tudod, azok a völgyek amelyek nem irányulnak egyenesen az Osztravszkoi aglomerációba. Lehetséges aztán felhasználni a sátrat, ez csak tőletek függ. Én nagyon örülök nektek, hogy igyekztek, gondolom, hogy ez óriási lesz, majd ha személyesen is találkozunk.

  

Ezt kedves Ivo, maga Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka közölote veled.”

 

“És most én csatlakozom, Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka. Nekem is nagyon örülök ennek a fejlődésnek, amit ennyire nem vártunk, és amely így felgyrosul, nagyon örülök neked, és ezt mondják Plejádi flottám tagjai is. Mi ezeknek a személyes taláűlkozásoknak nagyon örülünk, és ezért minden úgy fog történni, ahogy annak lennie kell.  

 

Továbbra is így igyekezzetek kedvesek, és meglátjuk, mit fog ez okozni. Mi mindent elkészítettünk számotokra, és nagyon örülünk ezeknek a személyes találkozásoknak, ha majd szépen elbeszélgetünk szemtől szembe.

 

Mi Kozmikus emberek itt a hajókon mindig így igyekezünk és mindent megteszünk azért, hogy ezek a kontaktusok elkezdődhessenek, éspedig nagy számban. Sok ember létezik itt a hajókon, akik így örölnek nektek, és akik szeretettel a szívükben figyelik az embereket a Föld bolygón. Ez a kedvenc munkájuk, és nagyon örülünk annak, amikor így dolgozhatnak a Teremtőknek.

 

Ezt minden tag nevében szeretettel a szívében Ptaah közölte veled, a Plejádi űrflotta parancsnoka. „

 

 

248. Közlés (80).    (Átvette Ivo Benda).    1998 április 18.  15:05-15:29 órakor.

                                                                                                  Hely: Havířov - Suchá.

 

A pentagram csoportja az Atlantiszi élteről beszélget, arról, hogy voltunk felöltözve, és sok más dologról.

 

Nekem egy barna egyrészes ruhám volt, amely hasonlítt a gyengéd bőrhöz, amely szabadon a combok magaságában ért véget. A cipők egy gyengéd anyagból voltak, egészen a lábam felső részéig voltak, nem volt rajtuk kapocs. A nőknek is egy egyszerű egyrészes gyengéd szabad ruhájuk volt, mintha szaténból. Az egyszerűsége az öltözetnek azért volt, hogy az emberek elsősorban a bensőlyük, a lelkük fejlődésén dolgoztak. Az időből sok volt, 10- 15 ezer évig éltek! Ez azt jelenti, hogy az egyetlen életben lehetséges volt sok tapasztalatot megszerezni. Egy időben, a feltétel a szeretetteljes élet volt, amúgy az ember a mi élet módunkal (negatív gondolatokkal) halálig szenvedne. Belemerülhetünk a konkrét élet helyzetekbe. A cél ezeknek az életeknek a megértése, ami jelenleg a megoldás, e kritikus helyzet idejében a Földbolygón.

 

Ivo.

 

„Kedveseim,

 

Én hallak benneteket Astar, igen beszélgettek Atlantiszról, az emberek magassak voltak 2-4m, sok faj volt ott és a társadalom kasztokra volt osztva, és az emberek mégis harmóniában éltek. Igen, ez a város köralakú volt, ezekkel a víz kanálisokkal, POSEIDIÁNAK hívták, és ti a centrális részben éltetek, a kommunikáció az álatokkal álatlánossan zajlott- delfinek, oroszlánok, egyszarvú, majmok, és egyéb, az emberek egyszerűen voltak felöltözve, és főként a szellemi fejlődésükkel foglalkoztak. Igen, az embereknek, ezek az érdeklődéseik voltak, hogy képesek legyenek beleérzeni magukat a többi lénybe, és hogy folyékonyan kiküszöböljék a nagyobb gondokat. Ez egy harmonikus társadalom volt, de megjelentek itt olyan ember csoportok is, amelyeknek megtetszettek ezek a testi érzések és amelyeket a többi fölé emelték. Az emberek aztán 2 csoportra osztódtak, és azok aztán más irányban mentek. Egy csoport úgy nevezte magát, hogy Az egyetlen törvény fiai, egy Teremtőt tiszteltek, a másik csoportot – a Belialu fiainak hívták, azok már nem tisztelték a Teremtőt, de sok érdeklődési körük volt, mások kárára. Ez által a stabilitása ennek a társadalomnak megszűnt és megsemmisültek.

 

Az emberek érdeklődtek a belsőjük iránt, és ez az út, amelyen ti is most mentek. Van egy kérdésed, kedves Ivo, mikor volt tönkre téve a Maldek- Fatheon bolygó, ez 90 000 évvel ezelőtt volt, és ez úgy történt meg, hogy a legtöbb ember meghalt. Ezekből az emberekből 18 milliárd volt, 2 milliárd volt megmentve, része a Földön. A többi a kozmikus állomásokon élt, és újabb bolygókat népesítettek meg, mint az Achele vagy Erra bolygó. Így fejlődött minden és timagatok most sokat hordoztok abból, ami kialakult. Az emberek Atlantiszban olyan sokáig éltek, a ti éveitek szerint ez olyan 10 -15 000 év volt, az utolsó Atlantiszi megsemmisülés után ezeknek az ősöknek az életeik fokozatosan lerövidüét 10, 8, 4 stb. Ezer évre. Ez azzal volt kapcsolatos, hogy ezek az ősök éltek a megváltozott feltételekben és minél jobban megszegték a mindennapi életükkel a Kozmikus törvényeket. Ezzel azt történt, amit ma is láttok, hogy az emberek ma 70 évet élnek és sokat szenvednek. Ez minden abból adódik, ahogy megszegik a Kozmikus törvényeket. Még Havel is szenved, mert az helyet, hogy megsegítse az embereket, csak magára gondol, és ez megjelenik ebben az egészségi állapotában, amely minél tovább annál rosszabb. Pontosan annyira szenved, amilyen szinten megszegi a Kozmikus törvényeket, nem érdekli az, hol élnek az emberek és hogyan élnek, érdekli a popularitása, és ez főleg külföldön. Ezzel az történik, amit maga is előkészített magának. Te ezt már tudod, kedves Ivo, ez számodra nem údonság.

 

Kérded azokat a Devileket, igen ők a 4 dimenzióban élnek, ezek méretekben kisebb lények, együttműködnek a Plejádiakkal és a Kozmikus konföderációval az emberiség megmentése és a Föld bolygó megmentése közben, mert ők is a Föld bolygón élnek a 4 dimenzióban. Ők szeretnek benneteket, és azt kívánják, hogy már ne legyenek atom tesztek, mert ezzel sok a dolguk, de ezt be kell fejezni, és így igyekeznek nektek segítteni, átadják a gondolati impulzusaikat, amelyekkel meggazdagíttanak benneteket az újabb gondolatok által az életeitekben a Föld bolygón.

 

Ezt szeretettel maga Astar adta át, a Nagy űrflotta parancsnoka.”

 

 

249. Közlés (81).    (Átvette Ivo Benda).    1998 április 19.  10:31-11:00 órakor.

                                                                                                  Hely: Havířov - Suchá.

 

„Kedves Ivo

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Látom, hogy jelenleg pihentek, hosszú út vár rátok, ezért örültök, hogy ezeket a fontos dolgokat elintéztétek. Nagyon örülünk nektek, és örömmel várjuk az újabb ilyen találkozást. Nagy energiák vannak itt, amelyek terjednek, és így hagyjuk ezeket szabadon áramlani a Föld bolygón.

 

Nagyon örülünk annak, hogy szerettek így találkozni, és örültök az eggyütműködésnek. Ezek a feladatok vannak itt az emberiség és a Föld bolygó megmentése ügyében. És ezek a feladatok a legfontossabbak. Az a véleményünk, hogy az emberek továbbra is így találkozni fognak velünk, hogy kifejlődjenek ezek a személyes kontaktusok. Itt vannak olyan emberek is, akik nagyon kommunikálnak velünk, és így közeli személyes kapcsolatok teremmnek meg. Továbbá kialakul egy tudat, hogy a Világűr lakott a Kozmikus emberek által, és az emberek kontaktusba léphetnek velük, együttműködhetnek velük, és ez a társadalom elvegyülhet a Kozmikus emberek társadalmával. Ez egy fontos felismerés, és ez így fog zajlani továbbra is. Tudod, kedves Ivo, az emberek kíváncsiak ránk, és minden érdekli őket, ami cwsak az eszébe jut az embernek. Nagyon örülök, hogy azn emberek így érdeklődnek irántunk, és ezért nagyon örülünk az újabb kontaktusainkra.

 

Továbbá azt közölhetem veled, hogy Havelnak újabb operációja volt (tüdő operáció a vstag bél operációja után- a feldolgozó megj.), és így az élete komplikállódik, és az alapján, ahogy dolgozik az embereknek a cseh földön és az egész Földf bolygónak. Ez által befejeződik a komrány szisztémának fázisa és egy újabb szisztéma, modell, már alakulóban van a közelgő jövőben. Az emberek fáradtak ez miatt a politikus esés miatt, és elment a kedvük az által, ami zajlik a kormány struktúráiban. A múlt modellben szocializmusban legalább lakások épültek, mindeki számára, ma az embereknek nincs esélyük lakáshoz jutni, és ez ennek a kormánynak a munkája.

 

Ez valóban egy rossz komrány, amely nem biztosíttja be az embereknek a fejük fellet a fedelet, és hagyja, hogy ezek a források eltűnjenek a csehország határai mögé. Ennek nem leszz jó vége, mert így jelenik meg minden, és ennek meg leszz a utóhatása az emberek bizalmában ebben a szisztémájában a kormány hatalmának. Az emberek továbbra is igyekeznek dolgozni a Teremtőknek, mert ők felfogták, hogy ez egy út, ahogy be lehet biztosíttani a stabil élet feltételeket az embereknek és hogy lehet bebiztosíttani egy újabb működési szisztémáját ennek az ember társadalomnak. Mi ebben segítséget nyújtunk, és magunk is továbbra igyekezünk segítteni azokat az embereket, akik ezt kérik, és amelyeknek meg vannak ezek az érdeklődési köreik, azt kívánjuk, hogy az emberek ezt a segítséget megfelelően felfogják, és továbbra úgy viselkedjenek, ez egy segítség a bajban, segítség egy bonyolult helyzetben, de nem segítség olyan tettek dolgában, amelyek nem a legszükségesebbek. Az embereknek a Földbolygón önmaguknak kell megoldaniuk a dolgaikat, mert ez az ő életük, az ő világuk, és vannak elképzeléseik, amelyek ezt realizálják. Nagyon örülünk annak, ahogy minden így fejlődik és ahogy az emberek szeretettel és alázattal igyekeznek velünk kapcsolatba lépni.

 

Ezt szeretettel a szívében maga Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

 

250. Közlés (82).     (Átvette Ivo Benda).     1998 április 22.  13:58-14:12 órakor.

                                                                                                  Hely: Mladá Boleslav.

 

„Kedves Ivo

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Ezek az új híreim vannak számodra.

 

Az emberek Csehországban ebben a számban 18 500 lépnek velünk kapcsolatba, és ez a szám továbbra is növekedik, ez már egy óriási kommunikáció, és így nagy az örömünk mindannyiunknak itt a csillag hajóinkon. Az olvasók száma jelenleg 22 500 000 és ez a szám továbbra is növekedik. Csehországban ez 2 950 000 ember, és ez így csodálatos.

 

Továbbra azt akarom közölni veled, hogy az emberek valóban folyton változnak a viselkedésükben és cselekedeteikben a „Tanulságos beszélgetések“ által, és ez így óriási, mert így előkészíttik a feltételeiket a belépéshez az Új korba. Ez valóban egy alapvető dolog, és így kedves Ivo igyekezz továbbra is hogy valóban nagy mennyiségben kapcsolatot teremthessünk, hogy ez egy nagymértékű dolog legyen. Amúgy látom, hogy minden egyben fel van dolgozva, és az emberek már önnálóan dolgoznak, és ezért örülni fogok annak, ha majd személyesen is beszélgethetünk.

 

Nagyon szeretlek, kedves Ivo, és minden így csodálnak téged azért, ahogy képes voltál megvalósíttani ezt a dolgot ebben a materiális társadalomban itt a Földbolygón. Te olyan bátor és gondolkodó vagy, és semmi sem tud téged kihozni a sodrodból, és ezért nagyon örülünk annak, hogy megjelent itt egy olyan ember, aki szeretettel és efektíven dolgozik a Teremtőnknek. Ez így rendben van, amikor megbízhatunk benned, hogy az amit így a közlésekbe helyezünk, az nincs félre írva, és gondoskodsz arról, hogy senki sem helyezzen bele olyan dolgokat, ami nem igaz. Ez egy fontos dolog, amúgy ezeknek a közléseknek más lenne az értelmük és jelentésük.

 

Egy időben minden azt kívánjuk, hogy továbbra is sikerüljenek a dolgaid kedves Ivo, és hogy óriási számban kapcsolatba léphessünk az emberekkel Csehországban. Mi ennek nagyom örülünk és mindent megteszünk azért, hogy ez így legyen.

 

Ezt a csilla hajóim minden tagja nevében én közöltem veled, Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.”

 

„És most én csatlakozom Ptaah, mi is így köszöntünk téged és a legjobbakat kívánjuk neked. Tudjuk, hogy sokat végbe vittél már, és hogy ezek az nagy mennyiségű kontaktusai az embereknek valóban mindennapiak. Jelenleg a személyes kontaktusok fognak következni és pedig mindig egy emelkedő számban. Ez így lesz, mi erre fel vagyunk készülve és örülünk annak, hogy kedves Ivo egy olyan fontos lépést tettél ahhoz, hogy ez csakhamar megtörténjen.

 

Ezt szeretettel Ptaah közölte veled.”

 

 

251.  Közlés (83).      (Átvette Ivo Benda).      1998 április 27.  21:05-22:04 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

A közlés a S 30 közlés után következik- a feldolgozó megj.

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, látom, hogy megkaptad ezeket az új információkat, áldva vagy, hogy képes legyél véghez vinni ezt a feladatot, és hogy egy új szinten elkezd ezt az információs kampányt Csehországban. Kérded, hogy nem e szólnák abban a Rádióban…., ne, meglátod, hagyd a dolgok szabad lefolyását, az igazgatónak tudatára adhatod, és így felkészítheted rá. Arra a 1998 május 9. Nagyon örülünk, és ez nagyon jó hatású találkozás lesz, hogy minden így sikerüljön.

 

Van egy új információm számodra, a „Tanulságos beszélgetések” olvasóinak a száma jelenleg 28 000 000, a szám Csehországban 3 050 000, az emberek száma kontaktusban jelenleg 25 000, és ezek a számok folyton így növekednek. Ez remek és továbbra is folytatódni fog.

 

Továbbá auz akarom közölni veled, kedves Ivo, hogy ezek a fiatal emberekből álló csoportok már szorgalmassan dolgoznak éspedig Olomouckoban, Osztravszkoban, és Brünnben, továbbá középkorú emberekből álló csoport Prostejovban, Prerovban, Táborban, Teplicében, Libereckoban, Hradeckoban, Prága környékén és továbbá minden így fejlődik. Az emberek már nagyon érdeklődnek ez iránt és kívánják ezeket a kontaktusokat velünk, hogy maguk is így beszélgethessenek.

 

Ezt, kedves Ivo, szeretettel Astar közölte veled, éspedig a Nagy űrflottám minden tagja nevében.”

 

„És most én csatlakozom Ptaah, A Plejádi űrflotta parancsnoka. Igen, minden továbbra is folytatódik, az emberek nagy számban kapcsolatba lépnek velünk és ez óriási, amit itt elértünk, ez még nem volt a világban soha. Minden nagyon örülünk ennek, és így minden örülünk az újabb fejlődésnek. Sok fiatal ember, akik így kapcsolatot létesíttenek velünk a kontaktus feltételei teljesítése után, és ez valóban így zajlik. Azt közölhetem veled, kedves Ivo, hogy nagyon örülünk az újabb fejlődésnek, és örülni fogunk, majd ha találkozunk Olomoucban 1998 május 9. A Metropol moziban, mert ez nagy esemény lesz, hogy lehetne sok embert továbbra is informálni erről a kontaktusok lefolyásáról köztünk és köztetek, emberek között a Föld bolygón. Mi minden így felkészülünk és nagyon örülünk a következő kontaktusokra a személyesekre is.

 

 

„Én, kedves Ivo, nagyon szeretlek és szintén több tagja a hajóimból álló flottának, mert eddig remekül véghez vitted ezeket a feladatokat és készítettél számunkra több meglepetést, elsősorban ezzel a „Tanulságos beszélgetéseknek” a terjesztési tempójával és ezekkel a kontaktusokkal kapcsolatban is. Mi minden a szeretetünk sugarait küldjük neked, hogy minden továbbra is sikerüljön és megtörténjen az, amit te is kívánsz, az amire vágysz és amiben hiszel. Mi tudjuk, hogy minden megérjük, és minden lépésetek más lesz a kontaktusok szempontjából köztünk és köztetek, emberek között a Föld bolygón.

 

Ezt szeretettel a szívében Ptaah küldi és csatlakoznak hozzá Jamahama, Astara, Hljara, Sol-tec, Amirim és a többi tagja a csillag flottánknak.

 

„És most én csatlakozom Orton, a szellemi kezese ennek a Galaxisnak. Igen, éppen befejezted a beszélgetést Joseffal, igen, ő is nagyon örül és várja az újjabb fejlődést. És így köszönetet akarok mondani ezért a munkáért, jelenleg a kontaktusok óriási karakterűek, és így az emberek továbbra is igyekeznek dolgozni magukon, hogy jobbak és jobbak legyenek, és ez valóban remek.

 

Minden a Magas tanácsból nagyon szeretünk és a szeretet áramlatait küldjük neked, azt kívánjuk, hogy továbbra is így sikerüljön neked iniciálni ezt az áramlatot és továbbra is támogatni, és ez így ilyen lesz.

 

Örülök annak, milyen nagy az érdeklődésük az embereknek irántunk, Kozmikus emberek iránt, és hogy igyekeznek az emberek a Föld bolygóról elolvasni ezeket a „Tanulságos beszélgetéseket” és dolgozni magukon, majd kapcsolatba lépni velünk.

 

Ezt szeretettel Orton küldi, a szellemi kezese ennek a Galaxisnak.”

 

Köszönöm nektek, kedves barátaim a Világűrből ezeket a kedves tanulságos közléseket, amelyeket szeretettel a szívemben átadom a Cseh embereknek és az embereknek a Föld bolygón.

                                                           Ivo Benda.

 

 

252.  A közlés része.       (Átvette Jirka L.).       1998 április 24.  7:55-8:40 órakor.

Hely: Ostrava.

 

(1)

Mit tegyek, hogy képes híreket fogadhassak?

 

„Elég, ha zavartalanul leülsz és becsukod a szemeidet, és szeretettel fogsz ránk összpontosíttani, aztán fogadhatod a képes közvetítésünket. Nem nehéz, majd kipróbállhatod.”

 

(2)

Hogy emlékezzek a feladatomra a Földön?

 

„Elősször is meg kell semmisíttened a karmikus kötéseidet a környezeteddel (szülőkkel, családdal, ismerősökkel), és tudomásul kell venned, honnan származunk minden, meg kell emelned az energiádat (vibrációidat). Aztán elkezdenek megjelenni a feladataid, amelyeket elhatároztál az eljöveteled előtt erre a Földre.“

 

(3)

Hogy szabaduljak meg a karmikus kötődöttségtől?

 

„Ez minden a szeretet feltétele. Kezdjél el minden emberre külön összpontosíttani.

 

Kérd meg a Teremtőt, hogy bocsássa meg neked minden félrelépésedet (kötődést) ehhez az emberhez és egy időben ne felejtsd el megbocsájtani ennek az embernek az ő bűnét irántad. Mindent szeretettel és együttérzéssel kell megtenni. Mindenért mondjál köszönetet, és folytathatod a másik emberrel. Ezzel szétbogozod ezt a gombolyagát a különböző kötődéseknek és a tudatalattid elkezd kinyílni és elkezdesz vissza emlékezni a dolgokra, amelyek méllyen az elmédben vannak elhelyezve. Köztük lesz a felkészülés is a feladatodra a Földön. „

 

(4)

Lehetséges veletek kontaktusba lépni az asztrális szinten is?

 

„Igen, ez lehetséges, ez viszont több igyekezetet kíván, és az elején ez veszélyes is lehet. De ha ezt az ember szeretettel teszi, és nem csak kíváncsiságból, akkor nem történhet semmi baj. Ne félj, te is egyszer majd átéled. Igen, találkozol velünk.

 

Kedves Jirik, nagyon örülünk, hogy így érdeklődsz a kontaktus újabb lehetőségeiről a munkával magadon. Itt nálunk az emberek minden olyan kíváncsiak, mint te és mindig új dolgok és információk iránt érdelkődnek. Mindig valami újjat tanulnak, az új világokról is, amelyeket meglátogatják a kutatóink. Minden örömmel és szeretettel tesznek. Ez kíséri őket az egész életükben.

 

Ti is kaptok információkat, amelyek le voltak tiltva, és melyek feledt az elején sokat fogtok gondolkodni. Aztán már csak tőletek függ, hogy fogadjátok ezeket az információkat és hogy egyáltalán el e akarjátok őket fogadni. Igen, először is szükséges minden embereben felépítteni a szellemi alapokat, amelyeken majd fejlesztheti a technikai és más képességeit.

 

Nagyon örülünk, hogy beszélgethettünk veled így telepatikus irás formájában. Kérded kivel beszéltél? Az első személyes részt Astar diktálta, aztán a bilológus – orvos Jamahama folytatta, és a végén Semjase volt, és az mindenki nevében búcsúzik tőled.

 

Maradj szeretetben és tarts ki

Semjase.”

 

 

253.  Közlés (84).       (Átvette Ivo Benda).       1998 április 30.  6:38-6:51 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

 „Kedves Ivo,

 

Örülök annak, hogy kapcsolatba léptél velem, igen, kérdezel Jirka L. levele felől. Igen, ez rendben van, beleteheted a „Tanulságos beszélgetésekbe”, Jirka igyekszik dolgozni, és ezért örülünk, hogy fog ez, menni neki.

 

Kérded, hogy javíthatnál a munkádon, igen, több időd szentelj a szeretetnek a szellemi és fizikai tested iránt, és ez a szeretet legyen a szívedben. Jó, ha van elképzelésed arról, hogy minden, amit az ember tesz, a Teremtőnek szól, és neki köszönhetjük azt, hogy ezt a munkát elvégezhessük. Ez úgy van, miként már ismered, csak emlékeztetlek rá, és több ember is tudjon róla.

 

Nagyon szeretlek, én is csodálattal figyelem, hogy sikerülnek ezek a „Tanulságos beszélgetések” és az aktivitásod, csodálatraméltó. A szívedben vágy van, hogy az emberek nagy számban kapcsolatba lépjenek velünk, Kozmikus emberekkel, igen, és ezt a vágyat a Teremtő segítségévek realizálod. Az elsődleges ez a vágy, a gondolat ereje, és a többit az aktivitásod, és a Teremtő szívélyesége adja meg. Mert ez a vágy harmóniában van a Kozmikus törvényekkel, és ezért van ez lehetővé téve, hogy realizálva legyen.

 

Sok újabb kérdésed van, kedves Ivo, kérdezhetsz, mi szívesen válaszolunk. Kérded, hogy érzi magát egészségügyileg Semjase, igen, ő már befejezte az alap gyógyulást ez után a baleset után itt a Föld bolygón és jelenleg vissza tért az antianyagú világűrből ide, az Erra bolygóra, hogy folytassa a gyógyulását ezekben a feltételekben. Az alap megzavarása az agyának el volt távolítva, jelenleg gyógyul csak bizonyos tünetekkel, amelyet a baleset okozott. Ez a gyógyulás még sokáig fog tartani. A balesetet az okozta, ahogy tudod, egy váratlan hatása egy embernek a Földön a durva vibrációk által.

 

És ez minden ezt illetően, kedves Ivo. Először Jamahama adta át, aztán én Semjase, és újra én Jamahama.

 

Szeretettel vagyunk veled, és minden ember itt a Világűrben köszönt téged.”

 

 

254.  Közlés (85).        (Átvette Ivo Benda).        1998 május 2.  18:31-18:49 órakor.

                                                                                          

 „Kedves Ivo,

 

Jelenleg én köszöntelek Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, minden nagyon köszöntünk és a szeretet áramlatait küldjük, látjuk, milyen szépen szórakoztok ott és hogy készültök erre a találkozásra. Van egy kérdésed, hogy sikerültek a tesztek, igen, a részleges értékelés meg van, igen, elég jól sikerültek, a térén megfelelő, ezért újból meglátogathtatjátok ezt a helyet, amelyet, kedves Ivo, AT1 hívtál (Astar tisztása).

 

Nagy örömünk származik ebből a találkozásból és örülünk, hogy ez így történik. Mi szeretünk figyelni benneteket és szeretetet és békét a lélekben üzenünk nektek. Ez a legofontosabb számotokra. Tudom igazolni, ezt a 2. kísérlet terminusa megfelelő, gondolom, hogy a vibrációs tesztek érdtékeinek a felhasználásával megközelítjük azt, hogy szemtől szemben áljunk egymással. Én ezért mindent megteszek és minden ember itt szintén, igen, valóban minden azt kívánjuk, hogy találkozzunk és szemtől szemben beszélgessünk, hogy minden reálissá váljon. Meg vannak az előfeltételeid, hoyg ez valóra váljon, és hogy teljesüljön a ti és a mi vágyunk. A Teremtő ezt támogatja és az vágya, hogy ez valóra váljon. Ezzel, kedves Ivo, igyekezhetek továbbra és továbbra így dolgozni az emberek és a Teremtőnk hasznára.

 

Én ezt kívánom neked és sok szeretetet és harmóniát áldok neked, és szintén a többieknek ebből a csoportból.

 

Az űrflottám tagjai nevében ezt így Astar közölte veled.”   

 

 „És jelenleg én csatlakozok Ptaah, én is mindenkit így köszöntök és azt kívánom, hogy a vágyaitok teljesüljenek és minden sikerüljön. Mi mindig azon dolgozunk, hogy ez a találkozás valóra váljon és hogy szemtől szemben találkozzatok velünk. Ez így van, hogy így igyekezhettek és eljöhettek 23:00 a AT1, és ott várhattok ránk. Legyetek továbbra is ilyen igyekvőek, és legyen ez a kívánságotok egy kéréssel a Teremtő iránt, hogy ez a találkozás valóra válhasson. Én hiszem, hogy ez csakhamar meg fog történni.

 

A Plejádi űrflottám minden tagja nevében ezt Ptaah küldi.”

 

 „És jelenleg én csatalkozom Orton, én is így csatlakozok a Magas tanács tagjai nevében, mi minden szintén dolgozunk és szintén áldunk benneteket, hogy ez a személyes kontaktus valóra válhasson, és ez valóban csakhamar. Továbbra is igyekezzetek így kapcsolatba lépni velünk és meglátjátok, mit fog ez kiváltani.

 

Szeretettel mindenkit köszöntenek a Magas tanács tagjai. Orton.”

 

Kedves Barátaim, köszönöm ezt a közlést és ezt a szeretetet, amelyet nekünk embereknek a Föld bolygón küldtök és amelyet igyekszünk viszza adni. Én valóban tisztellek benneteket és szeretlek benneteket a szívemből.

 

Ezekre a személyes kontaktusokra az embereknek valóban minden szinten szellemileg fel kell készülniük, nem csak szeretetet, álazatot és egymás iránti, mások iránt a csoportban a megértést, de szintén egy erős szeretetteljes kapcsolatot, amely ki van épülve egy bizonyos kommunikáció után a barátokkal a Világűrből és a pozitív stabil gyengéd vibrációk és ez egy hosszabb időszak után, nem csak azon a napon, amikor megtörténik a fontolgatott kontaktus, de sok napig és hónapig előtte. Semmi negatív gondolat (durva vibráció), tudomásul kell venni, mint jelentenek ezek a negatív gondolatok, ez nagyon bonyolult sok ember részére. Például „szörnyen szép” az a szörnyen szó durva vibrációja, semmit sem szabad nemlegesítteni és nem szabad elmarasztalni, mentesen minden rossz gondolattól. Kiegyensúlyozottnak és harmonikusnak kell lénni. Ezt az embernek először ki kell nevelnie önmagában és nagyon szorgalmassan, és aztán jön csak számításba csak az igyekezet a közös kísérletről a személyes kontaktusra a megjelölet helyen.

 

Szükséges megtisztulni a negációktól a múltból sok megbocsájtással (a negatív kötüdések megsemmisításe más emberek iránt) és szintén átjárásos és aktivizált energetikai blokoknak (csakráknak) kell leniük a testen.

 

Teljessem nyíssátok meg a szíveiteket, kedves emberek, én is így igyekezek, mert e nélkül nem érjük el a fejlődést.

 

És a végén a legfontosabb, valódi szeretetet kell érezni a Teremtő iránt, és a személyes kontaktus előtt így meg kell kérni a találkozóra a barátokkal a Világűrből, hasonlóan, mint ezt teszzük a telepatikus kontaktus megkötésénél.

 

Ez után következik néhány kísérlet a személyes találkozásra a kijelölt helyen (például az autóban), amely megszabadult a durva vibrációk hatásától a közeli városokból, falvakból, és házakból, (legjobb egy hegyes zárt völgyben), amikor a barátok a Világűrből ezek után a komoly kísérletek után elvégeznek rengeteg vibrációs tesztet (ami egy adat sorozata a vibrációknak, mint a csoport tagoké, úgy a helyé, éspedig néhány kilométeres távolságban).

 

 

Csak aztán jön számításba a reális személyes kontaktus az űrhajó fedélzetén.

 

Az, ami jelenleg számunkra itt a Föld bolygón olyan bonyolult, nem kell (és nem lesz) sokkal később. Később úgyanis az emberek megtanulják uralni a gondolataikat és már pontosan fogják tudni, mit jelent egy ilyen találkozás. Ezért kedves olvasó, ne általánosítsd ezeket az infromációkat a jövőben, mert minden gyors tempóval folyamatosan fejlődik és felgyorsul.

 

Az, ami nem rég még utópia és sci-fi volt, már most realitássá, valósággá vállik. Csak a mi blokkolt gondolkodásunk és érzéseink állnak az utunkban abban, hogy gyorsabban változzunk, de nem lehet erőszakkal megváltoztatni. Ez minden ember saját dolga, hogy bírálja meg a szükségességét a cselekvése és viselkedése változatásán, és mennyi energiát fektet ebbe a folyamatba önmaga.

 

Tudom, hogy ez egy bonyolult folyamat, és a barátaink a Világűrből is tudják, de mégis keményen dolgozom a Teremtőnknek, hogy ez így létre jöhessen. Keménynek kell lenni, mint a Szfinx,, ahogy ezt azelőtt Astar Seran közölte velünk, és nem szabad hagyni magunkat befolyásolni a Sötétség erőinek a negatív gondolatai által, amelyek még itt ilyen intenzíven hatnak. Éppen egy stabil gyengéd vibrációs energiából álló védő pajzs kialakíttásával a testünk körül lehet hatásossan megvédeni magunkat a negatív hatástól. Nem szabad a Sötétség erőinek a bábuja lenni.

 

Jelenleg a Vízöntő korszak elején vagyunk és rengeteg gyengéd vibrációs energia a Központi napból a Galaxisunkban teszi lehetővé e egyedülálló változását önmagunknak és a realizációját.

 

Ezt szeretettel a szívében Ivo Benda közli önökkel.                                                                       

 

 

255.  Közlés (86).        (Átvette Ivo Benda).        1998 május 3.  10:08-10:26 órakor.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én, Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Iven kérdez a Druidákról, ez egy olyan nép volt, amely ez által a megalitikus kultúra által elérte azokat a képeségeket, hogy lehet feldolgozni sok természetes energiát és ezeket az ajándékokat úgy vette, mint az Isten- Teremtő ajándékait, szóval megfelelő tisztelettel és alázattal fordult hozzájuk. Vida olyan része volt a tanításnak, hogy lehet ezeket az energiákat feldolgozni és felhasználni. Ma, az emberek elkezdik ezeket a cselekedeteket, de gyakran alázat és tisztelet nélkül a Teremtő iránt. Azért az emberek nem érnek el olyan eredményeket, mint az akkori Druidák, és ezek a tettek inákbb kísérletek. Ezzel a tanítással az emberek viszont ismerkednek, e formában és így konfrontálva vannak az akkori Druidák ismereteivel és a mai emberek ismereteivel ebben a társadalomban.

 

Amúgy, kedves Ivo, továbbra is igyekezhettek így kapcsolatba lépni velünk személyessen, így kell hozzá állni, már magatok is tudjátok, milyen bonyolult ez, és jobban fogjátok kontrolálni a gondolataitokat. Te egy elgondolkodó ember vagy, és így kitalálhatsz valami újjat. Mi folyton így örülünk nektek és azt kívánjuk, hogy csakhamar találkozzunk és szemtől szemben beszélgethessünk.

 

Ezt a közlést szeretettel Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka közölte veled.”

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

Igen, én hiszem, hogy csakhamar a találkozás valóra vállik, és hogy személyesen találkozhatunk és az érzéseinket megoszthatlyuk szemtől szemben. A vágyad az, hogy valóra váltsd, ez egy hosszan tartó vágy, és így továbbra is igyekezz, kedves Ivo, mi tudjuk, hogy erre meg vannak az előfeltételeid, és így majd nyáron találkozunk.

 

Ezt szeretettel Ptaah közölte veled, a Plejádi űrflotta parancsnoka.”

 

És most én csatlakozom Orton, én is mindent így figyelek és azt kívánom nektek, hogy ez a találkozás valóra váljon és reális legyen a nyáron, mert ti tudjátok, hogy szeretünk benneteket és hogy igyekezünk ebben segítteni nektek, minden a kezeitekben van, és ezt így kell kihasználni, hogy az igyekezetünk realitássá váljon és meg legyen a megfelelő hatása.

 

Ezt szeretettel Orton adta át, a szellemi kezese a Galaxisunknak.”

 

 

256. Közlés (87).       (Átvette Ivo Benda).       1998 május 5. 12:42-13:01 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Nagyon örülök, hogy ez az Olomouc olyan sikeressen készülőben van, és hogy a fiatal embereknek sikerült organizálni ezt az előadást a Metropol moziban, és hogy annyi médiát hívtak meg- rádiót, televíziót, és újságot.

 

Ti, valóban annyira igyekeztek, kedves emberek Csehországban, valóban csak tőletek függ minden, mikor válnak valóra ezek a nagy mértékű személyes találkozások. Mi annyira szeretünk benneteket és ugyan azt kívánjuk amit ti, hogy ez a kapcsolat lehetővé váljon, és az emberek minél többen kapcsolatba lépjenek velünk, Kozmikus emberekkel. Én magam is nagyon örülök, és nagyon kívánom, hogy az emberek hozzánk forduljanak bizalommal és szeretettel, mert mi így élünk és sehogy máshogy és ezt akarjuk, hogy szeretetben és harmóniában éljetek ti is. Én nagyon örülök és szintén minden tagja az űrflottámnak, hogy minden így létre jöjjön.

 

Az emberek már kezdenek felébredni a sötétségből és végre kezdenek gondolkodni és érezni másképp, mint eddig és ez így nagy mértékben történik. Én, kedves Ivo küldöm neked a szeretetem áramlatait és azt kívánom, hogy ez a nagy kontaktus valóra váljon. Mi tudjuk, mi mindent kellene ezért tenni, és hogy miden így fejlődik, hogy így minden megváltozik, éspedig csakhamar. Én magam örülök, majd ha kitakarhatjuk magunkat és láthatjuk egymást, így véget vethetünk a spekulációknak, amelyeket a Sötltslg erői terjesztenek rólunk a szellemileg gyenge embereken keresztül.

 

Ezt, kedves Ivo, szeretettel maga Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka. Én is nagyon örülök és ezt kívánom, hogy ezek az információk eljussanak a mázmédiáitokba, mert ez az eddigi gát, amely miatt ez nem ment eddig. Én és a Plejádi flottám tagjai is örülünk erre a találkozásra Olomoucban, és így örülni fogunk arra, ha lehetséges lesz ez a személyes kontaktus. Mi mindannyiótokat nagyon szeretünk és továbbra is a szeretet sugaraival lepünk el benneteket, hogy jobban éljetek és hogy megtegyétek azt a fontos lépést előre a magasabb lét állapotába. Ezzel ez történik, kedves Ivo, és szintén csodálkozni fogsz, mi mindent fog ez okozni. Továbbá is így igyekezni fogunk szeretetet küldeni az embereknek Csehországban és az egész Földbolygónak, hogy ez csakhamar előforduljon.

 

Ezt szeretettel a Plejádi űrflottám minden tagja nevében Ptaah küldi.“

 

„És most én csatlakozom, Orton, a szellemi kezese a Galaxisnak. Igen, én is nagyon örülök annak, miképp a munkátoknak itt a Föld bolygón meg van a haszna, és ez a tiedre vonatkozik, úgymint Miluskájéra, de más emberekére is Csehországban, főleg most itt Olomoucban, ahol ott a fiatal emberek annyira foglalkoznak vele.

 

Ezt szeretettel Orton üzeni.“

 

 

257.  Közlés (88).         (Átvette Ivo Benda).       1998 május 6.  18:11-18:24 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

A közlés kapcsolódik a S-31 közlésre- a feldolgozó megj.

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, minden így fejlődik és készülnek ezek a nagy változások itt a Föld bolygón. Ezek az emberek gondolkodásmódjuknak a változásai, és ettől függ aztán e emberek élet feltételeinek a változása, szóval a megszabadulás az anyagtól való függőségtől és elkezdenek dolgozni az energiákkal a mindennapi életben. Ez ezzel a szeretettel kezd történni, amelyel igyekztek önmagatokkal és másokkal beszélni, és ez valóban egy óriási változás.

 

Az előadáson Olomoucban téged, kedves Ivo, támogatni fogunk, és veled együtt át fogjuk adni ezeket az alapvető információkat. Meg vannak beszélve ezek a beszélgetések a rádióban, és így örülni fogunk, ha ez így valóra vállik. Ezek a beszélgetések a rádióban hatni fognak sok emberre és pozitív lesz a hatásuk az emberek viselkedésére a gondolkodására.

 

Ezt szeretettel Astar közli veled, éspedig a Nagy űrflottám tagjai nevében is“

 

„És most én készülök Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

Igen, én is küldök neked együtt a flottánk tagjaival sok szeretetet és azt kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elképzeled. Az a vágyad, hogy sok embert informáljál, így most lehetővé lesz téve, hogy ezt megtedd és ezt a vágyat realizáld. Igen, ez így van, hogy az emberek így gondolkodnak önmaguk felett és a többiek felett, az életük felett, amelyet eddig realizáltak és amely nem teszi őket nyugodtá. Igen, ez az élet feltöltődése, ez a küldetés, amelyet elkezdtél ls sikeresen realizállod ezen a Földbolygón.

 

Mi minden a Plejádi flottánk hajóiból így köszöntünk téged és azt kívánjuk, hogy tavábbra is szeretettel és alázattal így dolgozzál a Teremtőnknek.

 

Ezt Ptaah

 

És most én csatlakozom Orton, a szellemi kezese ennek a Galaxisnak.

 

Igen, én is így csatlakozom, és azt kívánom, hogy képes legyél megemelni egy magasabb szintjére a létnek sok embert a mi segítsgünk által és a Teretmő segítsége által. Mi továbbra is így támogatunk és azt kívánjuk, hogy minden így létre jöjjön, ahogy kívánod.

 

Ezt szeretettel Orton közölte veled, a szellemi kezese a Galaxisnak.“

 

 

258.  Közlés (89).          (Átvette Ivo Benda).         1998 május 8.  9:45-9:52 órakor.

Hely: Vonat Přelouč - Choceň.

 

A közlés kapcsolódik a S32 közlésre- a feldolgozó megj.

 

„És jelenleg én csatalkozom, Astar, én is így köszöntelek, kedves Ivo, ott a Metreopol moziban sok ember lesz, így a látogatotsággal ez remek lesz.

 

Őszintén örülök annak, mikép organizáltátok minden együtt ezt a találkozást, és hogy fognak ott megjelenni a mázmédiák. Igen, ez számunkra nagy elvárásokkal van, és örülünk, majd ha minden így beszélgetehetünk.

 

Ezt szeretettel Astar adta át, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

 „És most én csatlakozom Ptaah, igen, én is őszintén köszöntelek, és azt kívánom, hogy minden sikerüljön, amit eldöntöttetek. Igen, az emberek oda mennek, érdeklődéssel és nagy számban, és így örülhettek a nagy jelenlétnek. Mi támogatni fogunk benneteket, és tőlünk fognak származni az üzenetek. Igen, nagyon örülni fogunk a Metropol moziban holnap 13:00 órától.

 

Ezt szeretettel a Plejádi űrflottám minden tagja nevében Ptaah adta át.“

 

 

259.  Közlés az előadáson.     (Átvette Miloslava Drsková).

1998 május 9. 16:40-16:42 órakor.

Hely: Mozi Metropol, Olomouc.

 

„Én nagyon örülök, hogy itt Olomoucban így összejöttetek (Ptaah) és szeretettel üdvözlünk benneteket, mindenkit nagyon szeretünk.(Többiek).

 

Barátok a Világűrből, akik ezekben a „Tanulságos beszégetésekben“ vagyunk megjelenítve.“

 

 

260.  Közlés 90.         (Átvette Ivo Benda).       1998 május 10.  8:35-9:00 órakor.

Hely: Olomoucko.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Nagyon köszönöm az elvégzett munkát Olomoucban, minden örülünk e találkozás folyamatának. Nagyon örülünk annak, hogy itt összejött 200 ember egész Moravából és milyen érdeklődéssel figyelték ezt az előadást. Mi ebben szeretettel támogattunk benneteket, és azt vettük észre, hogy a legtöbb ember már hamarabb értesült a jelenlétünkkel itt a Föld bolygón, és csak megbizonyosodtak ezekről az ismeretkről és szereztek több ismeretet. Sok ember még az előadáson megszerezet kontaktusokat az emberekre, akik már így dolgoznak, és így újabb csoportok alakulnak újabb városokban Moraván- Prostějov, Přerov, Šumperk és egyéb. Ezek remek eredmények, és ez a cselekedetek nagyon fontos és csakhamar újabb fogható eredményei lesznek.

 

Nagyon örülünk annak, hogy senki sem zavarta meg ezt az előadást, és az emberek érdeklődéssel fogadták az új információkat,. Ezért jelenleg újabb lehetőségeitek vannak abban, hogy így kapcsolatba lépjetek velünk csoportokban, és fel legyetek készítve a saját vágyatok által és a segítségünk által a személyes kontaktusokra. Nagyon örülünk, miképp adtatok át különböző témakat az embereknek- Miluska, te, Anezka, és hogy voltatok képesek organizálni ezt az előadást. Ezzel így köszönetet mondunk, és azt kívánjuk hogy ez továbbra is így történjen.

 

Ezt szeretettel, kedves Ivo, Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.”

 

 „És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka. Igen, én is így köszöntelek és a legjobbakat kívánom.

 

Mi is a flottánkból örülünk ennek a találkozásnak és nagyon örülünk annak is, mennyi érdeklődésük volt az embereknek. Rengeteg új csoport alakul, és továbbra is így terjedni fognak a kontaktusok beleértve a személyes kontaktusok realizálását. Tegnap összejöttetek ezen a helyen (12 fiatal embere a Olomouci csoportnak a AT-2- feldolgozó megj.) és meg voltak csinálva a vibrációs tesztjei minden eggyes egyénnek, és továbbá fokozatossan megadtuk a specifikált energia részét, hogy így telítődve legyetek szeretettel és egy remek formában.

 

Továbbá ennek az volt a rendeltetése, hogy megtapasztaljátok a vibrációit ennek a helynek ezen a tisztáson (AT-2), és hogy rahangoljátok a saját testi vibrációitokat a vibrációira és a energiáira ennek a helynek. Ez fontos a jövő személyes kontaktusokra. Jelenleg azok a paraméterei a többi embernek a kontaktus helyével, és ezek az adatok újra fel vannak dolgozva úgy, mint más csoportnál az AT-1. Ez által ezek a személyes kontaktusok így lehetővé válnak és lehetséges lesz ezeket tovább fejleszteni. Mi emberek a Plejádi űrflottűból nagyon örülünk nektek és azt kívánjuk, hogy ez így történjen továbbra is.

 

Ezt szeretettel Ptaah közölte veled, és a többi tagja a flottámnak is csatlakozott.“

 

„És most én csatlakozom Orton, a szellemi kezese a Galaxisnak. Igen, én is így köszöntelek és sok szeretetet és megértést kívánok. Igen, mi is a Magas tanácsból így köszöntünk benneteket, és a szeretet sugarait küldjük és azt kívánjuk, hogy ezek a találkozások továbbra is megtörténjenek. Az emberek valódi érdeklődést mutatnak a Kozmikus emberek iránt, és valóban gyorsan fejlődnek, e szituáció megváltoztatásán. Nagyon örülünk, hogy újabb ember csoportok alakulnak újabb városokban, hogy ez nagymértékű dologgá válik. Ez valóban fontos.

 

Mi szeretettel támogatunk benneteket és áldunk benneteket, hogy minden teljesüljön, milyenek a vágyaitok, és hiszem, hogy a személyes találkozások ez évben nyáron fognak megtörténni.

 

Ezt szeretettel a szívében Orton adta át, a szellemi kezese a Galaxisnak.“

 

 

Köszönöm nektek, kedves Barátaim a Világűrből ezt a gondoskodást és támogatást, amit adtunk nekünk, én szívessen ezeket az információkat a kontaktusainkról közlöm az embereknek Csehországben és az egész Föld bolygón., hogy tudják, hogy az emberek CSehországban valóban nagyon vágynak a kapcsolatra és a találkozásra a szeretett barátainkkal a Világűrből és hogy sokat akarnak magukon dolgozni, hogy ez a kapcsolat és személyes találkozás lehetséges legyen.

 

Köszönöm a szeretett Teremtőnknek, hogy lehetővé teszi a Kozmikus barátainkal való kapcsolatok fejlesztését, és így szeretettel és megértéssel támogat bennünket.

 

Én szeretettel és alázattal így Hozzá felnézek, és nagyon kívánom, hogy az emberek a Földbolygón nagy mértékben kapcsolatba lépjenek a Kozmikus emberekkel, mert ez valóban gyönyörű és emberi és ez a vágy is be van mélyen kódolva a bensőnkben. Ezzel az emberiség segít nem csak önmagának, de a Kozmikus embereknek is, Világűrnek és a Teremtőnknek.

 

Ezzen az érdekes találkozáson Olomoucban olyan emberek jöttek össze, akiknek ott kellet lenniük, még ha valóban sokan voltak meghívva. A gyönyörű napos időben itt 200 ember jött össze egész Morava és Slezkoból.

 

 

261.  Közlés (91).         (Átvette Ivo Benda).      1998 május 12.  13:14-13:30 órakor.

Hely: Mladá Boleslav - Debř.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Látom, hogy elmentél az erdőbe, így átadhatjuk az új közléseket. Éppen megkaptad az 5. Számát az UFO magazinnak, és ott most elkezdenek kijönni a „Tanulságos beszégetések“ közlései, most Miluskától. Igen, látod, hogy ez is megtörtént, most ilyen módon jelennek meg ezek „a Tanulságos beszélgetések“ és ez remek, hogy ezek az emberek a szerkesztőségében ennek a szlovák magazinnak így dolgoznak. Igen, ez így van, nagyon örülünk ennek, hogy a mázmédiák is elkezdtek érdeklődni ezekről a közlésekről és hogy az emberek így kapcsolatba lépnek, ezen az alapokon egy valóságos véleményt alakíthatnak ki, és találkozhatnak egymással. Nekem ebből nagy örömöm származik, hogy még a Magazin 2000 és máshol is elkezdenek gondolkodni róla, és a 20 rádióban és televízióban Csehországban, és most ilyen a vágyatok, hogy terjeszétek ezeket az információkat az emberek között. Mi nagyon örülünk, hogy ez így sikerül, és az emberek más formában is kapcsolatba léphetnek velünk.

 

Ezt szeretettel Astar adta át, a Nagy űrflotta parancsnoka.“Milý Ivo,

 

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka. Igen, mi is a flottánkból nagyon örülünk, hogy ez a szlovák magazin UFO magazin már a második számban közzé teszi ezeket a közléseinket (4 a 5 sz. / 98 – a feldolgozó megj.). Mi minden örülünk annak, majd ha ezek az információk ki fognak jönni a médiákban, és az emberek a segítségükkel kapcsolatba léphetnek velünk.

 

Ezt szeretettel a szívében a flottám minden tagja nevében Ptaah közölte veled.“

 

 

„És most én csatlakozom Orton, igen, kedves Ivo, kivártad azt is, hogy ezek az információk megjelennek ebben a magazinban, ami egy áttörés ebben a gátban, amelyet a Sötétség erői alakíttanak ki, de ezt nem csak a szorgalmad okozta, vágyad és szereteted, szilárdságod ebben a hozzáállásban, de az is, miként ezek a tulajdonságokat a szerkesztőség tagjai ennek a magazinnak Nitrában érvényesíttik, és miként képesek ezeket a vágyakat realizálni, mint te és Miluska. Ez jelenleg a fontos ebben, mert ti vagytok most a fényvivők, akik ebbe a sötétségbe hozzák a fényt, és ez így helyes. Mi, a tagjai a Magas tanácsnak, így sok sikert kívánunk, és küldjük a szeretetünk áramlatait.

 

Ezt, kedves Ivo, Orton adta át, a szellemi kezese a Galaxisnak.“

 

 

262.  Közlés (92).        (Átvette Ivo Benda).        1998 május 17.  13:35-13:44 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

A közlés kapcsolódik az S34 közlésre (a feldolgozó megj.).

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Igen, én is így köszöntelek, és küldöm a szeretetem áramlatait, mert ez az igazi, amilye van az embernek és másoknak is ad belőle.

 

Őszintén örülök annak, hogy terjednek továbra is ezek a „Tanulságos beszélgetések“ a Föld bolygón, ma ez 52 millió olvasó, ebből 3 300 000 CSehországban. Az emberek száma kontaktusban Csehországban jelnleg 48 000 ember, és ez a szám is folyamatosan növekedik.

 

Újabb hírem van, az emberek elkezdtek csoportokat alakíttani, amelyekben készülnek a személyes kontaktusokra velünk, éspedig úgy, ahogy ezt már felismerted, egymás iránti viselkedéssel együtt, egészséges jó minőségű étellel, egészen a munkáig e Tanulságos beszélgetések terjesztésében, amelyek úgymond belepték az egész Európát és Föld bolygót. Nagyon örülök annak, hogy ez így történik, és hogy az embereknek nagy a vágyuk kapcsolatba lépni velünk és megismerni bennünket, Kozmikus embereket. Az ajtaink folyton nyitva állnak, és csak az emberektől függ, hogy és mikor realizálják. Mi szeretettel itt mindenkit fogadunk, akinek tiszták a szándékai, szeretet van a szívében és alázat a Teremtőnk iránt, szüval azok a tulajdonságok, amelyeket már, kedves Ivo, ismersz. És ez úgy van, hogy ez év nyarán, lesz néhány személyes találkozás, hogy az emberek a Föld bolygón tudják, hogy az amit így közzé tettünk, az valóban meg is történik. Mindent támogat a Teremtőnk, mindennek meg van az értelme és jelentése, éspedig az egész Világűrben. Ez nem csak a Föld bolygót illeti, de minden civilizációt a Világűrben, mert aprólékossan figyelve vagytok általuk és semmi sincs bízva a véletlenre.

 

 Ezt szeretettel a szívében Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka. Igen, én is így köszöntelek, és minden tagja a flottámnak a szeretet áramlatait küldik neked.

 

Igen, mi minél jobban lépünk kapcsolatba az emberekkel a Földboylgón, és így mindig több ember ismerkedik velünk ilyen formában, és mi ezt szeretettek tesszük, ha szükség van rá, tanulságot nyújtunk nekik,, és így az emberek a Föld bolygóról sok minden iránt érdeklődnek. Igen, ez így van, hogy csak hamar valóra válnak ezek a személyes kontaktusok, szóval kontaktusok egy magasabb szinten, és a mi biológus-orvosaink már feldolgozzák az adatokat töb tíz ember vibrációs tesztjeiből, akik már meglátogatták a kontaktus helyeit, és akik igyekznek, hogy ez a találkozás lehetséges legyen és reálissá váljon. Az embereknek nagy a vágyuk, és ezért szükséges ezt a vágyat irányíttani a szeretetbe és alázatba és megállás nélkül, hogy minél jobb eredményeket érjünk el a testeik vibrációs állapotánál. Ezt most a fizikusoknak írom így szét, akik még a fizikai pédáikban vannak, és nincsenek nekik egyenletük e gyengéd vibrációs energiák – a szeretet energiái számára. A tagjai a flottámnak nagyon vágynak arra, hogy minden így megváltozzon, ez az egész környezet, hogy a személyes kontaktusok valóra válhassanak nagy mértékben és gátlások nélkül

 

Ezt, kedves Ivo, szeretettel Ptaah közölte veled, a Plejádi űrflotta parancsnoka.“

 

Köszönöm nektek, kedves Barátaim az űrhajókból ezeket a közléseket, amelyeket szeretettel és alázattal át adom a Föld bolygó embereinek.

 

 

263.  Közlés.         (Átvette Petr S.).        1998 május 14.  14:30-14:50 órakor.

Hely: Teázó a Fehér elefántnál, Olomouc.

 

„Kedves Soty,

 

Köszöntelek én Guetzal. Örülök neki, hogy beszélgetni akarsz vele. Folyton figyelünk és nagyon szeretünk.

 

Kérded, hol van Ptaah. Ptaah, a parancsnokunk jelenleg a hajóján van. Szintén nagyon köszönt és mosolyog. Sok itt a munkánk a hajóinkon ezekkel a durva vibrációkkal, de ez sokkal jobb, mint fél évvel ezelőtt, amikor átadtuk a felügyeletet a bolygótok felett Astar flottájának. És nektek köszönhetően, a barátainknak a Földről, akik szeretettel dolgoztok e Földbolygó megmentésén.

 

Vannak ott a hajóitokon valamilyen fiatal lányok?

 

„Ha, ha, persze, hogy vannak itt szép fiatal lányok, nővérek, azok is minden köszöntenek és nagyon szeretnek azért, amit a Földért és a Teremtőnkért teszel. Tudom, hogy csodálkoztál tegnap a televíziónál, amikor a Miss Universe műsör ment. Csodálkoztál felette, hogy nevezik ki a legszebb lányt a Világon és nem tudják, hogy a Földeteken kívül miliárdok rejtőznek. Szép lányaitok vannak itt, de bűn a Teremtő ellen, amikor kiemelkedik a fizikai szépsége pár lánynak a többiek fölé. Hiszen minden isteni teremtés gyönyörű, mindeggyik a saját módján. Nálunk ilyen versenyek, mint a Miss végképp nem léteznek, már nagyobbak az ismereteink, ami a szellemi életet illeti, így tudjuk, mit és miképp tehetünk és mit nem. Az a Miss csak a fizikai testről szól. Amíg a szellemi oldala minden nőnek el van nyomva. Ez egy hiba. Csak idő kérdése, mikor tudatosítják ezt az emberek a Földön.

 

Addig is legyél jó. Este én is ott leszek veled azon a meditáción (meditációs kurzus). Igen, és el ne felejtsem, Pleja üdvözöl és velünk eggyütt sok szeretetet küld neked.

 

Ezt szeretettel Guetzal adta át, Ptaah parancsnok helyettese a földi állomásokon.“

 

Köszönöm neked, kedves Guetzal, ezeket a kedves szavakat, szép, amikor így beszélgethetünk. Köszönöm Pleja ezeket a szép üzeneteket.

Szeretettel Petr.

 

 

264.  Közlés.          (Átvette Petr Sotolář).           1998 május 15.  14:00-14:30 órakor.

Hely: Teázó a Fehér elefántnál, Olomouc.

 

„Kedves Soty,

 

Köszöntelek én, Jamahama. Látom, hogy újra a teázóban vagy, a te kedvenc helyeddé vált a relaxációra és a kapcsolatra velünk.

 

Tudni akarsz valamit a tegnapról. Mindenki számára nagy nap volt, azok számára, akik összejöttek az állomásotokon. Sok lény volt ott veletek, Astart és engem beleértve. Szépen beszélgettetek és a barátaid érdeklődéssel fugyelték az átvett közléseid olvasását. Arra, hogy csak e héten kezdtél velünk kommunikálni, nagy előrehaladást tettél. A Teremtő maga is akarta, mert már sokat tettél a Földbolygótok megmentéséért.

 

Tegnap az AT-2 óriási akció volt. Sok hajó volt ott és sokan voltunk bennük, Kozmikus testvérek. Köztetek mozogtunk, amit észre vettetek. Újabb teszteket végeztünk rajtatok, a szeretett barátainkon a Földről, hogy később személyesen is találkozzunk. Ez az idő itt csakhamar beköszön, és minden nagyon örülünk neki. Csak tőletek függ, mikor lesz ez lehetséges, mindenről a mi kedves Teremtőnk dönt, akinek szeretettel dolgozunk.

 

Tegnap először csináltuk a teszteket a te vibrációdról. Ez jó, de még sokáig fog tartani a kiértékelés. Jó, hogy mindennel a Teremtőhöz fordulsz, ennek így kell lennie. Mi itt a csillag hajóinkban mindenkit szeretünk, te ezt tudod. Tegnap valóban egy óriási akció volt és csak tőletek függ, mikor találkoztok, hogy újabb méréseket tegyünk. Amikor az emberekhez mész az utcára, akkor kéréssel a Teremtőhöz kialakítodd a védő fény pajzsodat, amely megvéd a kellemetlen vibrációktól. Ez jó, és a jelen időben nagyon fontos. Ahogy már említettük, mindig védelmez benneteket a Teremtőtök és mindig szeretettel fordulhattok hozzá, mindig szívessen meghallgat benneteket, és segítt nektek. Amikor arról beszélgettünk, hogy a viselkedésetekkel és cselekedeitekkel beleszúrtatok a méhek közé, nagyon örültél. Tudom, született harcos vagy, és azért is születtél ide, hogy itt a Földbolygón segíts terjeszteni a Fényt- Igazságot és szeretetet. Mindenkinek a vérében van, ti akik a Teremtőnek dolgoztok, legyetek erőssek a véleményeitekben, de legyetek figyelmesek, valakinek szálka vagytok a szemében, és ez annak nem tetszik. Minden rendben lesz, mert a FÉNY mindig nyer a sötétség felett, ezt a Teremtőnk adta meg. Ez így van és lesz. Ne hagyjátok elvenni azt a szép Földbolygótokat. Erre szeretettel kérünk benneteket, hallgassatok mindig a szívetekre és menjetek a Teremtő után. Mi, a barátaitok az űrhajókban támogatni fogunk benneteket és mindig melletetek fogunk állni, mert szeretünk benneteket.

 

Ezt szeretettel Jamahama közölte veled, biológus –orvos és a barátod.“

 

Köszönöm Jamahama, ezeket a szép szavakat nekünk békés embereknek ezen a Földön, akik igyekeznek megmenteni ezt a szép bolygónkat.

 

Köszönöm drága Teremtő azt, hogy lehetővé tetted ezt a kontaktust, a szívemben foglak hordozni és tudom, hogy mindig velem vagy.

 

Szeretettel Petr.

 

 

265.  Hanácki újság közlése a találkozásról a Metropol moziban.   1998 május 12.

Hely: Olomouc.

 

Az emberek, akik kapcsolatban állnak a földönkívüliekkel a tapasztalataikról beszéltek..

 

„Egy egyedülálló előadást ígértek a szombat esti találkozó rendezői az olomouci moziban Metropol. A fő témája a Cseh föld népének és a földieknek a kontaktus terjesztése a kozmikus emberekkel.

 

„A kormányok nem akarnak velük nyilvánossan tanácskozni és a kormány tagjai nem teljesíttik a feltételeit a közös kapcsolatnak“ mondta majdnem két száz hallgatónak mindjárt az elején a könyv „Tanulságos beszélgetések a barátaimmal a Világűrből“ írója Ivo Benda magyarázatként, miért léptek a földönkívüliek kapcsolatba éppen vele és vele hasonló földiekkel és nem reprezentatív személyekkel. A kozmikus emberek Benda szerint a közléseikhez nem használnak közlési eszközöket azért, mert a Sötétség erői uralják ezeket. „Ez főleg a Nova televíziót illeti“, álítja Benda. Szerinte újabb kontaktőrök vannak, akikből az országunkban 35 ezer van.

 

Miért kedvelték meg annyira a földönkívüliek éppen Csehországot és Moravát, ezt a kontaktőr Miloslava Drsková magyarázta meg: „A Cseh nép békeszerető, mint ők.“ Az ő elbeszélése szerint a Világűrben 2-4 órás munka idő van, a többi szabad időt a kozmikusok elsősorban az művelődéshez használják, és nagyon mély, viszont szabad kollektivizmus van hatalomban náluk minden szempontjában az életnek. „Teljes szeretetben és harmóniában élnek“ mondta Benda és pontosította, hogy minden földönkívüli család diszponál egy kertel – 1 hektár- 2km2, nyugalmas házzal és kozmikus hajóval. Az egyetlen gond a Sötétség erőinek az exisztenciája a rossz földönkívüliek formájában.“

 

Ennyit a Hanácki újságokban Olomouckoban, én csak megköszönhetem az újságírónak az igaz alapvető információkat, amelyeket itt a 4 órás előadásból a diszkusszióval feljegyzett.

Ivo Benda.

 

 

266.  Közlés (93).         (Átvette Ivo Benda).        1998 május 23. 17:42-17:53 órakor.

Hely: Sedmihorky.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Látom, hogy van egy kis időd az előadásig, így informálhatunk az új dolgokról.

 

A „Tanulságos beszélgetések“ olvasóinak a száma eléri a 72 milliót, ebből Csehországban 3 360 000, az emberek száma kontaktusban itt 68 000 és ez a szám is növekszik. Nagyon örülök ennek szintén, mint minden tagja a flottáinknak.

 

Ezek a televíziók és rádiók is elkezdtek ezzel jobban foglalkozni és sok adolguk vele, mert ezt könnyen el lehet dobni. Nagyon örülsz ennek, és mi is örülni fogunk, hogy fog ez tovább fejlődni. Igen, ahogy N. hölgy mondta, abban az Angliában az a lány már fordítja ezt a szöveget és adja olvasni a többi embernek. Nagyon örülsz ennek, igen, ez így van, hogy az emberek így kapcsolatba lépnek és dolgoznak ezen a feladaton, szóval megsemmisítteni a gátat köztünk és köztetek, és kiépíteni a kontaktusok és a kommunikáció hídját. Ez így van, kedves Ivo, ezt mi aTeremtőjért tesszük, és az emberek továbbra is igyekezni fognak, mert szívvel érzik, melyik úton kell járni, és nem hagyni hatni magunkra a Sötétség erőit. Ez így van törvénybe hozva, hogy az emberek így kapcsolatba lépnek ezekkel a lényekkel, akik hasonlóak az ő vibrációs alapjukhoz, és az ő szellemi szintjükhöz. Igen, éspedig e kozmikus törvények hatása szerint, amelyek pontossak, és teljesen megbízhatóán működnek.

 

 Ezt, kedves Ivo, szeretettel a szívében Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

Köszönöm neked, kedves Astar, én ezeket a fontos információkat közlöm az előadáson Sedmihorkában az embereknek, hogy tudják, hogy fejlődnek a kontaktusok veletek nálunk.

 

 

267. A kontaktusok állapota Těšínskoban.            (Milan K.).         1998 május 2.

Hely: Český Těšín.

 

267.1  A mai naphoz a helyzet ez:

 

Két barátunk (H.M. a A.K.) tartós kapcsolatban állnak Astarral és Jamahamával úgy, hogy bármikor és bárhol egy belső beszélgetést vezetnek. Aztán, amikor Astar, esetleg Jamahama közli a barátainknak, hol tartózkodnak, egy rövid szem összpontosítás után az adott irányban, a barátaink először meglátják az energetikai fény mezejét és a következő pillanatban regisztrálják a éles képet. Szép esemény számomra köztük lenni.

 

Az első közülük, A.K. (22 év), már pár éve szorgalmassan azon dolgozik, amit úgy nevezünk, hogy az ember változása egy kozmológiai lénnyé, amely fénylik.

 

H.M. (10 éves) az első pillanattól, amikor mondtam neki, mi történik körülöttem, azt jelezte, hogy „nem hagy békén“, amíg a barátainkkal, főleg Jamahamával személyesen nem találkozik. Ettől a pillanattól a következő napjai úgy zajlottak, mint a SCI-FI filmben egy gyönyörű véggel- kezdettel.

 

H.M. brmikor beszél a barátokkal. Amikor egy középső szerepét játsza a barátaink és közöttünk, a beszéde meg van néha szakítva, minden szó után elhalgat, és egy másodpercet vár vagy többet a következő szóra. Astart egy fénylő jellnek látja egy nem éles alak formájában. Az ideális körülmények a fényes terek…

 

A földi barátaink többi tagjának kicsit más élmányeik vannak. Találkoznak az összejöveteleinken, vagy egyedülállóan, ahol a kontaktus spontánul zajlik.

Az egyedülálló találkozásokon először regisztrálják, hogy a barátaink a Világűrből a jelenlétünkben vannak, a következő folyamat különbözik, néha a kontaktált személy üzeneteket fogad és hasonlóak.

 

A legtöbbünk egy meleg hullámot érzékel és harmóniát, meleget a szívben és szeretetteljes érzéseket. A kezek megnyújtásánál tanúja voltam a „barátságos öleléseknek“ a nekem láthatatlan lényekkel, a jelenlévők leírták azt elményeket, mint az egyik legszebeket az életükben. Minden találkozás kapcsolatos egy hihetetlen kellemes és főleg szeretetteljes atmoszférával, amely a legtöbbünknél pár napid is eltart.

 

267.2  Hogy zajlanak a találkozásaink?

 

A találkozásaink körülbelül egyszer egy héten zajlanak, néhány egyén viszont mindig kontaktusban van. A találkozások úgy zajlanak, hogy egy pár nappal előtte megbeszéljük a helyet és időt, éspedig egy othoni környezetben.

 

A találkozás egy általános konverzációval kezdődik, egy bizonyos idő után, néhány perces meditációt tartunk egy individuális kéréssel a bensőben, hogy lehetőve legyen téve a találkozás a Fény barátokkal a szeretett Teremtőnk által. Játszhat, de nem muszáj, a zene, ha igen, ez a zene kellemes, harmonikus és nyugodt.

 

Általában néhány perc alatt néhány egyén egy megemelkedett hőmérsékletet regisztrál a teremben, különböző kellemes érzéseket és hasonlók. Gyakran a kérdésünkre, hogy érzékelhetjük e a barátainkat, telepatikusan azt közlik velünk, hogy nyújtsuk ki a kezünket egymás elé, és csukjuk be a szemünket. Aztán óriási dolgok történnek, amelyeket nehéz leírni. A kommunikáció úgy zajléik, hogy 2 néha 3 vagy több leírja a válaszokat a papírra, azokat összehasonlítsuk, egymás között. A közlések álatalában identikussak, ha hoszabb mondatokról van szó, ezeket különbözően formulálják, de hasonló a tartalmuk. A rövideb mondatoknál már többször előfordult, hogy egyformák voltak. Minden jelenlévőnél a kontaktusok elmélyülnek minden következő találkozáson, ez azt jelenti, hogy azok, akik azelőtt csak harmóniát érzékleltek, a következő találkozáson már egy meleg hullámot regisztrálnak és hasonlók.

 

267.3  Válasz a kérdésre, miért nem látjuk a barátainkat a Világűrből minden?

 

A válasz egyszerű. Ez hasonló, mintha azt akarnénk kérdezni, miért minden antenna nem fogad hasonlóan jó minőségű adott programot. Szükséges végre felismerni, hogy az emberi érzékelés mehanizmusa hasonló, mint a közvetítése és fogadása a televíziós antennák által. Ezek sávok, ahol a közvetítő és fogadó antenna alakjában nincs nagy eltérés,, és aztán a képet nagyon jónak látjuk. Viszont a kicsit más hullám hosszakat fogadtok, mint amilyenekre általában rá vagyunk hangolódva, a vétel nem jó minőségű, és sok függ a rahangolódásotokon. Nem mindenki hall a hallható spektrumban hasonló hang skálát, és nincs ok, hogy az optikus vételnél ez másképp legyen. Az emberi auráról már senki sem kételkedik, és mégis csak néhányan látják.

 

Az anyag csak egy vibráló energia, amit kevesen vesznek tudomásul. A vibrációnak meg van a gyorsasága, és a világot csak akkor látjuk, amikor az energiának a mi rezgésünknek a gyorsasága van meg. Ez hasonló helyzet, mint bizonyos fordulatoknál a ventilátornál nem látjuk a részeit. Egy adott jó koncentrációnál és adott fordulatoknál valaki láthatja…

 

Ezzel viszont nem akarom azt bizonyíttani, hogy a földönkívüliek léteznek. Csak sejtetni, hogy mindenki közületek, ha érdeklődik, bármikor megbizonyosodhat a nem anyagi lények létéről praktikusan. Mindenki a környezetemben (kb 20 személy), akik úgy döntöttek, hogy kapcsolatba állnak a barátainkkal a Világűrből, talán 14 nap alat kapcsolatba léptek velük. A barátoknak különböző üzenetek vannak diktálva, néhányan regisztrálnak energia elváltozásokat a környezetükben, másoknak vizuális érzékelésük van fénylő alakok formájában a részeletek regisztrálásáig, például arc, kezek és hasonlóan. Minden ilyen kontaktus mindig kapcsolatos egy baráti atmoszférával telítve szeretettel. Sokan a barátaim közül az első pillantásnál Astar színes fényképére kellemes melegséget éreznek a szív tájékán.

 

Szükséges megemlítteni, hogy a valódi oka az Űrbéli barátaink jelenlétének itt a Földön a szeretet a Föld irént, és ebből származó érdeklődés megsegítteni mindenkit, akiknek fontos az egész bolygónk jósága. A segítséget egyenlőre az infromációk átadásában és a kozmikus törvények magyarázatában és a szeretet terjesztésében van realizálva.

 

 

268.  Az előadás egy része.        (Ivo Benda).          1998 február 14.

Hely: Český Těšín.

(Folytatás.)

 

Hogy védekezzünk a durva ártalmas vibrációk ellen?

 

A saját érzésünk által felismerjük, mely filmek negatívek, és melyek pozitívak. Amikor a képernyőn olyan képek vannak, amelyek telve vannak vérrel és erőszakkal, az embernek mindig lehetősége van átkapcsolni a TV más programmra, vagy kikapcsolni a TVt és sokkal szebb cselekedetekkel foglalkozhat, például beszélgethet a barátokkal, vagy meglátogathatja ezeket. Ez sokkal jobb elfoglaltság, mint figyelni a véres negatív filmeket.

 

Az abszolút legjobb tett egymást szeretni, a partnerünket és őszintén szeretni egymást. Ez pontossan az a szeretet, a gyengéd vibráció. Ezt a vibrációt nem csak mi szeretjük, ahogy ismerjük egymást, emberek, mert emberek vagyunk, nem humanoidok, de ezt a vibrációt a barátok a Világűrből is szeretik. Ez következően működik, ez olyan, mint egy mágnes. Amikor ti fogtok szeretetteljes gondolatok sugározni bármilyen okból, kezdve a a szép beszélgetéssel, vagy a legjobb szeretéssel, ezzel a barátaink a Világűrből, arányossan, ahogy ezek a gyengéd vibrációk terjednek, úgy a barátaink így közeledni fognak hozzátok. Nem fognak sehogy bántalmazni benneteket. Mert ezek olyan emberek, akik a Teremtőnek dolgoznak, és jól ismerik a kozmikus törvényeket. Egy kozmikus törvény azt mondja, hogy a magasabb civilzációk nem avatkozhatnak bele erőszakossan az alacsonyabb civilizációba. Szóval ha elkezdenének valahogy mozgatni a bútort, vagy valamilyen drasztikus közbeavatkoztásokat tennének, vagy erőszakos módon megjelennének, ők mindezt tudják, (a Fény erői), hogy ez közbeavatkozás. Ezt viszont nem respektálják a Sötétéség erői, ezek az erők mindig így viselkednek, és viselkedtek. Ez az alapvető eltérés, hogy tudjatok orientálódni a földönkívüli civilizációkban. Nem lehet őket leírni az szerint, hogy ő erről a bolygóról származik, vagy a kinézet szerint, hogy így néz ki vagy úgy, vagy bizonyos kritériumok szerint, de valóban egy megfelelő kritérium az, amelyekről beszéltem. A civilizációk a Teremtőnek dolgoznak és aztán csatlakozva vannak a Bolygók konföderációjába,, amely az egész Világűrben hat, vagy ezek olyan civilizációk, vagy entitások- oda a szó civilizáció nem passzol, amit ők tesznek, úgy hívjuk őket, hogy gazemberek, vagy gyíkok, akik nem dolgoznak a Teremtőnek. Ők valamikor, lehet dolgoztak a Teremtőnek, de letértek erről az útról, mert ez a szabad akarat Világűre, és senki sem parancsolhatja meg nekik, hogy ezt vagy azt tegyék, így ők olyan pozícióban vannak és azt teszik, amit tudnak.

 

A mi lehetőségünk és képességünk mindent felismerni, ez a mi kiváltságunk, embereknek, mert nekünk az eszünk mellet, amely annyira preferálva van, logika, stb. Azunk is van, amiről megfeledkezünk, és ez a szív és az érzés. És ezek a dolgok, szív és az érzés, ez a legnagyobb érték, amelyek sok negatív civilzációnak teljessen hiányzik. Ez az, amit a begatív civilizációk vizsgálnak rajtunk, ez az, amit el akarnak érni, és nekik ez hiányzik. Arról van szó, hogy ezeket a tulajdonásgainkat nagyon tisztelnünk kell, és szintén hogy ha lehet fejlesszük. Ne hagyjuk magunkat túlhengerelnia materiális tulajdon vagy azok a negatív filmek által.

 

(Folytatás.)

 

 

269.  Egy elbeszélésbők a kommunikáció megteremtéséről.        (A.K., 22 év).       Április.1998.

Hely: Těšínsko.

 

Először, amikor hallotam a barátnőmtől J. a „Tanulságos beszégetésekről“, rögtön megéreztem a hatását, minden szót falltam. Fantasztikus volt, és egz időben nagzon reálisnak tűnt. Rögtön éreztem, hogy ennek utánna akarok járni, és hogy komolyabban kezdek el foglalkozni vele. Csakhamar megszereztem az Újságokat a találkozásról a Plejádiakkal, kezembe került egy kazetta Ivo Benda előadásával Cesky Tesinben. Azt mondtam magamnak, hogy megprobalom betartani a kontaktus minden feltételét, és megpróbállok találkozni a Kozmikus barátokkal. Már akkor majdnem teljesítettem majdnem minden feltételt, : pozitív gondolkodás, nem nézek negatív filmeket, nem figyelem a negatív híreket, … Már csak az hiányzott, hogy abba hagyjam a hús evést, ami nem volt számomra nagy gond, mert húst csak 1x ettem 14 nap alatt, nem többet. Elkezdtem dolgozni magamon, főleg meditációkkal, és gyakorlatokkal megemelni a vibráciimat az aurámban. 10 nap után megpróbaltam először kapcsolatba lépni velük. Tollal a kezmben és papírral, megpróbáltam a kérést ráhangolódnia Barátokra. Sikerült leírnom kb 2 részt, és aztán befejeztem, mert elkezdtem kételkedni. Úgy nézett ki, hogy a kapcsolat sikerült. Érdekes és ünnepélyes érzésem volt, és ayz írás közben éreztem egy nyomást az 5. És 6. Csakrában. Két nappal később részt vettem egy tallálkozáson a barátokkal Bystřici nad Olší, ahol kérdeztem a kontaktusom felől és a barátok a Világűrből igazolták, hogy azon a napon valóban nálam voltak. Függetlenül egymástól ezt a hírt 2 kontaktőr is fogadta. Ezen a találkozáson újra én is próbalkoztam feljegyezni a híreket, és meglepődtem, miként az információk mind a 4 kontaktőrnek remekül egyeztek. Akkor már nem kételekdtem. Attól a pillanattól próbálkoztam néhányszor otthon és néhányszor a találkozásokon, és mindig az volt az érzésem, hogy a barátaink ott vannak velünk, a vibrációk és energia által a térben. Egyenlőre a legnagyobb élmény az volt számomra, amikor a hétvégi kurzuson Szlovákiában egy óriási kérés után és vágy után a találkozásra, Astar diktált az intuíció által egy meditációt, amelyet aztán át adtam minden résztvevőnek. Szintén az volt az érzésem, hogy mnejek a helység közepére, és éreztem és láttam a belső szemmel, ahogy Astar közeledik hozzám és szeretettel megölel. Nagyon hállás voltam neki, és az vagyok most is. Egy pár pszychotronikai technika által mindent próbáltam igazolni, és mindig kaptam választ, igen ez úgy van és lesz. Hogy fog ez tovább folytatódni nem tudom, de hiszem, hogy idővelminden megmutatkozik, hogy csak képzelet volt e vagy a valóság. Én erőssen hiszek e tapasztalatok realitásában.

 

 

270.  Astar meditációja.            (Átvette A.K., 22 let).          1998 április 19.

                                                                                                             Hely: Terchová.

Módszer: Szeretetteljes vezetésével Astarnak intuitíven összeállítve.

 

„Ülj le egy kellemes felszabadult pózba. Csukd be a szemeidet. Összpontosíts a lélegzetedre. Nyugodt és egyenletes…

Jelenleg összpontosíts erre a vízióra: Egy szent hegy tetején ülsz. Csendben ülsz és meditálsz. Minden lélegzeteddel egy Világűrből származó csillogó Fény áramlat lép be a fejeden keresztül a testedbe, Érzed, ahogy ez a Fény szétterjed, és betölti az egész lényedet.

 

Jelenleg fokozatossan három fázist kezdessz el tudatosíttani:

 

1.)       Fényben vagyok- mindenhol körülöttem sugárzó Fény van.

2.)       A fény bennem van- az egész bensőm sugárzó Fényben úszik.

3.)       Én vagyok a Fény- eggyé válsz a Fénnyel.

 

Átéled az abszolútt Egyesülés és Harmónia érzését.

Érzed, hogy te vagy a szeretet.

Mindenhol körülötted csak a Fény és a Szeretet létezik.

Itt otthon vagy.

Része vagy mindennek és minden a te részed.

Vedd tudomásul, hogy gyönyörű szeretetteljes lény vagy telve Fénnyel.

Az Isten szeretet.

Te vagy a szeretet,

 

Éld át egy ideig ezt az abszolút Egység állapotát.

 

Aztán kezdjél el visszatérni lassan ebbe a helységbe. Kezd el tudatosíttani a tested határait. Belül minden lényben a szeretet fény rejlik. Igyekezz érzékleni minden embert és mindent körülötted, mint a részét ennek az egyedüli lényegnek. Minden egy teljesség részei vagyunk. Az önzetlen Szeretetnek. Te vagy a Szeretet, harmónia, béke… ÉS EZ ÍGY VAN!

 

Most fejezd be a meditációt és térj vissza lassan az éber tudathoz. Igyekezz viszont az életedben mindig és mindenhol látni a Szeretetet mint minden részét.“

 

 

271.  Vers Esztertől.       (Átvette Lenka U.).       1998 május 13.  23:00 - 23:30 órakor.

Hely: Vsetín.

 

„Kedves Lenka, a megfelelő időben köszöntünk,

Mi tudunk Rólad nálunk,

Ismerjuk a szeretetedet az Úr iránt, örülünk ennek és boldoggá tesz minket.

Igyekszel tisztaságban élni, mint mi itt,

És elismered a természet törvényeit.

Már gyekekorodtól érzékelünk teljessen,

De te csak most jelentkeztél.

Te dolgozz, ahogy most dolgozol,

És kopírold a híreket, amelyek a fiókodban vannak.

A Teremtőnek mesélj, szeresd őt,

És a Fény lényeket fogadd.

A legnagyobb fegyvert- A SZERETETET a fény iránt tartsd meg.

Eszter vagyok, a nevem, és mindig veled vagyok.

Fáradt vagy, menj már aludni, későn nem szabad fent lenni, aludni kell menni!

Holnap itt az idő tanulni,

Mi veled leszünk ma, holnap, már mindig,

Így ne félj befejezni a beszélgetést,

Később kérdezz, már tudod hogy, mi szívessen eljövünk, itt vagyunk!

 

Jó éjszakát Szeretetem,

Szeretettel aludj el,

Szeretettel ébredj.“

 

 

272.  Választék bizonyos válaszokból a találkozáson Bystřici nad Olší, Karviné és Č. Těšíně és az individuális kontaktusokból.

 

272.1  Hogy létezhettek a mi durva vibrációs világunkban?

 

„Mi be vagyunk fedve erő mezőkkel és az auránk nem enged magába rossz vibrációkat. Ha egy környezetben vagyunk veletek kedves barátaink. De természetessen, ez senkinek sem tesz jót.“

 

272.2  A kutyák tenyésztése otthon ...

 

„Valóban jó, ha vannak barátaid, azokra is rátalálhattok az állatok között. Nagyon szép törődni valakivel. De azon kellene igyekeznetek, hogy a szeretet az emberek között gyökerezzen be, és aztán biztos boldogabbak lesztek.“

 

272.3  Hogy segítsünk az embereknek egy alacsonyabb szinten?

 

„Már azzal is segíthetsz, hogy többet fogsz mosolyogni. Ha szeretet fog belőled áradni és optimizmus, akkor még a legkeményebb, sem lesz olyan morcos. A jó gondolatok sugároznak, és a mosolya az embernek bennünk boldogságot ébreszt, meg lehet próbálni és meglátod, mi fog történni.“

 

272.4  Hogy találjuk meg az igazságot ?

 

„Keress a bensődben. Csak ott tudod megtalálni a választ. És a szívedben. Igyekezz mindig látni az emberekben a Fényt és a Szeretetet. Valóban megtalálni a belső nyugalmat.“

 

273.  Hír a találkozásról a természetben Dolní Lomné 1998 május 9.     (Átvette A.K.).           1998 május 9.

Hely: Dolní Lomná.

 

A mi csoportunk átvett néhány közlést, hogy találkozhatnánk a szép természeti környezetben azzal, hogy realizálódna az első találkozás az anyago szinten- a barátok a Világűrből pajzs nélkül lettek volna annyira, hogy le lehetett volna őket fényképezni, kamrázni és láthatóak lettek volna a jelenlévők fizikai szemei által.

 

Egy mágikus estét éltünk át várva a nagy történéseket a Beskydy csodálatos környezetében. A nagy találkozás a végén nem történt meg, másnap A.K. átvett egz közlést miért.

 

„Drágák, ne legyetek szomorúak attól, hogy nem sikerült látni minket anyagi formában. Még nem vagytok készen rá. Néhányotoknak közületek sokkot okozott volna ez a fizikai találkozás és valószinűleg mindenkinek meg változtatta volna ez az életeiket az alapoktól. És ez közbeavatkozás lenne. És ezt nem tehetjük. Ha csak egynek ez gondot okozna, akkor nem történhet meg. Értitek?

 

Nagyon boldogok vagyunk, hogy igyekeztek terjeszteni a Fényt és az Igazságot. Ha ez a töbség dolga lesz, akkor már nem lesz ok a félelemre. Barátaim, nagyon fontos valóban fejleszteni a szív kvalitásait és ezt egymásközt tenni. Ha ugyanis nem vagytok képesek fenntartás nélkül mindenkit és egymást szeretni, akkor csak nehezen érthetitek meg a Kozmikus Szeretetet. Azért hihetetlenül fontossak és értékesek a tallkozásaitok. Mi mindig veletek vagyunk, viszont fontos most kiépítteni a harmonikus kapcsolatokat egymás között. Csak így növelitek a bensőtök minőségét és a Fényt és Szeretetet egymásközt. Minnél gyakrabban fogtok találkozni és a Fényt terjeszteni, annál jobb. Szükséges a türelmesség. Viszont a Földön kell maradni és megtartani a kapcsolatot a realitással és a földi élettel. Megtartani a harmóniát és egyensújt a szellemi és földi realitás között.

 

Egy tény, hogy nagyon jó minőségű a szellemi ismeret szintje nálatok és a környezetetekben. Egy lánc reakciót hívtatok elő, ahogy ti hívjátok a „századik majom fenoménjét“. Ezért csak idő kérdése, mikor történik meg a tudat globális változása. És mikor lesz minden ember tények elé állítva. Nem fog sokáig tartani. Kb 200 én kérdése.

 

Nefeledjétek, hogy az élet örökkévaló. Nem vesztetek semmit. Minden része lesz a tudatotoknak. Ezért maradjatok éberek, és terjeszétek az Ismeretek aszpektusait a környezetetekbe. Nagyon örülünk. Ami a kommunikációt illeti veletek, csak most tanultok. Olyanok vagytok, mint a gyermekek, amelyek tanulnak járni. Ezért ne legyetek csalódottak, ha az elején elestek. Szükséges lábra állni a tovább próbálkozni. Dolgozzatok önmagatokon és segítsetek egymásnak. Ez a legjobb választás, amelyet jelenleg választhattok. Azt akarom mondani, hogy csodálatos, amit tesztek. Sok testvérünk figyelmessen figyel benneteket és minden fel van jegyezve. Ne kételedjetek abban, hogy nem látják az igyekezeteiteket. Fordítva. Tudjátok, hogy miden visszatérül és ki lesz pótolva. Ezért a jó dolgokon dolgozzatok. Ne felejtsétek el a realitás önmagatok körül. Szükséges a fejlődésetek miatt. Köszönjétek meg azt, hogy tanulmányozhassátok és tanulhattok ebben a környezetben. Magatok választottátok. Veletek vagyunk és tudjátok, hogy semmi sem felesleges. Mindennek meg van az értelme. A találkozásotok Lomnéban sokat adott. Ti egyenlőre még nem veszitek tudomásul, de sokaknak közületek segítettünk rátérni a helyes útra és sokmindent felfogni. Valóban óriási munkát végeztetek. Folytassátok és ne feledkezzetek meg önmagatokról. Két törvényét a Szeretetnek mindig a szívetekben hordozzátok:

 

Szeresd a Teremtődet egész szíveddel és lelkeddel, szeresd a felebarátodat, mint önmagadat.

 

Sok fényt kívánunk nektek és továbbra is megkapjátok a segítséget tőlünk.

           

                                   Szeretettel Orton, Astar és a barátok.

 

 

274.  Közlés (94).          (Átvette Ivo Benda).      1998 május 25.  17:10-17:25 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, éppen leírtad ezeket az új híreket a tesini csoportból, igen, ők így dolgoznak és nagyon igyekeznek magukon dolgozni, hogy azt bizonyítsák, amit eldöntöttek. Igen, igyekeznek azokkal a kontaktusokkal, és így több újabb csoport tanulhat az igyekezetein e első három csoportnak- havírovi, tesini, és olomouci. Igen, minden szeretünk benneteket, és figyeljük ezt az igyekezeteket a gátak lerombolásával kapcsolatban, amely köztetek és köztünk jelenleg létezik. No, ez egy lánc reakció, az emberek folyton jobbá változnak, éspedig egy olyan benyomása alatt az információknak ezekből a „Tanulságos beszélgetésekből“. Mi nagyon örülünk, ahogy a történések így fejlődnek és hogy létesülnek új kontakt csoportok (KS), amelyek kezdenek így dolgozni. Jelenleg készen állunk erre a nyári találkozásra, és te, kedves Ivo, szintén örülsz és azt kívánod, hogy ez a valóra váljon, szintén mint mi, tagjai ennek a flottának. Igen, tudom, hogy az emberek valóban igyekeznek ezen belül a találkozásokon belül velünk és még sokat fognak igyekezni. Mi ebben támogatunk benneteket és azt kívánjuk, hogy továbbra is kapcsolatba álljunk sok helyen e szép Csehországnak.

 

 Ezt szeretettel Astar közölte veletek, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

„És most én csatlakozom, Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

Igen, én is így köszöntelek, és nagyon örülök, miképp ezek a „Tanulságos beszélgetések” egy teljes áttörést okoztak sok ember gondolkodásában Csehországban. Igen, ez így van, hogy az emberek az alapoktól változnak, változtatják az értékeiket, és mindig igyekeznek e dolgok jóváltételén, amelyek itt el voltak hanyagolva és el voltak feledve. Igen, mi Kozmikus emberek ebben továbbra is segítteni fogunk és azt kívánjuk, hogy ez továbbra is így történjen.

 

A Plejádi flottám minden tagja nevében, kedves Ivo, ezt Ptaah közölte veled.“

 

„És most én csatlakozom, Orton, én is küldöm a szeretetem sugarait és azt kívánom neked, hogy továbbra is sikerüljön ezekkel a „Tanulságos beszélgetésekkel“, ami a kulcs anyag, amely megmozgatta Csehországot és elkezdte mozgatni az egész Földbolygót. Igen, ez így gyors, e információk terjesztése, és ez a technikai eszközök által van megerosítve, kopírozó gépekkel, stb. Ennek nagyon örülsz, mi is a Magas tanácsból így örülünk és azt kívánjuk, hogy az emberiség csakhamar a Teremtőjéhez forduljon szeretettel és alázattal.

 

Ezt szeretettel Orton, a szellemi kezese a Galaxisnak adta át.“

 

 

275.  Hogy áll kapcsolatban az időjárás az emberek viselkedésével a természetben.     (Átvette Miloslava Drsková).       1998 május 23.

 

„Így fog folytatódni, amíg az emberek nek kapnak észbe. Még kivárhatjátok a változásokat, amíg rosszul nem lesztek. Csak azok, akik szorgalmassan fognak foglalkozni a szellemi tudománnyal, az meg lesz védelmezve minden gondtól. Főleg azok, Ivo, kapcsolatban álltok azokkal, akik itt vezetik azoknak tudomásul kell venniük a legjobban, és nem gondolkodni a legújabb draguláson. Ez aztán keveredés lesz. Minden tudjátok, nem csak nálatok tenni, de a világban is jól tudjátok. Csak erre az embereket mindig figyelmeztetni kell. Mi mindig nagyon szeretünk benneteket, és egy időben szeretjük ezt a Föld bolygót. Olyan gyönyörű volt, mielőtt ideküldtük az embereket, amelyek vétkeztek, és nekik gondoskodni kellett egymásról. Én erre nem emlékszem, de otthon az Erra bolygón erről van feljegyzés.

 

Mindezt neked a Plejádi űrflotta parancsnoka adja át Ptaah.

 

Én most csak Ptaahot hallom. Én, Ivo, a legjobban Ő hozzá kötődök, és ezért hallom őt jobban. Tudod, ez a sors vezetése, ahogy ezt most írom. Ez most az én munkám, ezt tudom. Figyelmeztetni az emberek mi vár rájuk a kozmikus törvények nem betartásáéret. És pedig az, hogy legyen mindenkinek egymformán tesztelete a természethez, és ez itt kevésnek van meg.

 

 „Csak a felszabadulást keresni benne, ez valóban kevés. Gondoskodni kell róla, éspedig úgy, hogy meg legyen tisztítva ettől a piszoktól, amit bele dobáltok, és minél jobban beszennyezitek. Ezt Jamahama adta át, kutató biológus-orvos. Ez nálatok most úgy néz ki, ahogy azelőtt legalább egy kicsit igyekeztettek, de jelenleg nem.

                                                 Jamahama.“

 

Egy ilyen figyelmeztetést hamarabb írtam, jelenleg legalább valamit.

                                                                                Miloslava.

 

 

276.  Közlés, amely az előadáson volt átvéve.      (Átvette Ludmila Š.).

1998 május 9.   13-17 órakor.

Hely: Mozi Metropol, Olomouc.

 

Gyönyörű erzésem van a szépségé és sajnálaté, boldogsággal az éppen hallotákról. Mit közöltök itt ebben a komoly pillanatban? Hogy láttok bennünket?

 

„A fény, sötétség, szeretet és szkepszis, mosolyok és vágy az igazság után- az emberek a különböző szintjein a szellemi fejlődésnek és foknak.

 

Nagyon szép figyelni benneteket, hol lehet figyelni a fénylő sugarát a fénynek, amely a térbe irányul. A szívetek egyenesen mennek hozzánk, a szellem végre megemelkedik és nem mozog a matértia negációjában. Hányan vágynak a szeretet után, és nem keresik önmaguknál. Csak az alázat kelt szeretetet és bölcseséget. Ezt elsősorban a szépsége a belső lénynek, szintén mint az Isteni nagyság csillogása. Hosszú az út hozzánk és aztán tovább.

 

Itt vagyunk, és mindent figyelünk. Érezzük a magasabb keresés vibrációinak a gondolatait, érezzük a jelenlegi szomorúságot és szeretetet.

 

Ne félj, sok gondolat marad másoknál is, megengedi a gyökereit a jövőbeli ismeretek fájának. Ezek fontos pillanatok az áttörésnek a hallgatás gátjaiban.

                                                                                                          Barátok a Világűrből.“

 

 

277.  Egy esti elmélkedés.    (Átvette Ludmila Š.).   1998 május 12.  21:30-21:50 órakor.

Hely: Olomouc.

 

Boldog vagyok a tudatban, hogy megtaláltam a bensőmben és megéreztem az erejét és bölcseségét a Teremtőnek, hogy megtaláltam a barátaimat, amelyekkel a szeretet sugara kapcsol össze, és mar sosem maradok egyedül a életemben. Köszönöm az ismereteket, szépséget, amely halával telítt, csodálattal irántatok és vágyal a találkozás iránt.

 

„Szép vagy a szíved tisztaságában, de mégis megtántorodsz. Mit kell tenni. Hogy legyünk hasznossak. Szeress, és Isten vigyáz a lépéseidre, Lépj kapcsolatba Ivo Bendával, a kontaktőrünkel, a barátság újabb lépéseit adja meg a vállalkozáshoz.

 

Sok újabb közlésed már megvan, tudod, hogy lehet velünk bármikor kapcsolatba állni, csak akarnod kell. Nehéz feladatok vannak előtted, minden ember, aki hozzánk csatlakozik, szeretettel van fogadva és nagyon szükséges az elkövetkező nehéz napokohoz. Ne félj a kinevetéstől, tudod a magadét, és ez az erőd. Csak a becses szíveknek van reményük az élet változásához a jobb környezetben a kozmikus testvérek társadalmában.

 

A rossz magokat sajnos (köszönhetően) el kell távolíttani. Amúgy a működés nem lehetséges. El voltak érve a végső határok, a világ ezt elkedzdi tudatosíttani. Csak a vakok maradnak továbbra is az ókori gondolatoknál és értékeknél. A hajnala az új kornak a gyönyörű jövőnél az átmenet kezdeti stádiumáinál, amikor minden erőből segítteni gofunk nektek, már közeledik.

 

Őrülünk a találkozásnak.

A szerető barátaid.“

 

Miért nem irjátok alá a nevetekkel?

 

A nevek nem fontosak. Vedd ezt viszont tudomásul.“

 

 

278.  Az első a legszebb közlésekből.        (Átvette Ludmila Š.).     1998 április 20.

Hely: Olomouc.

 

Milyen üzenetet adsz ma nekem? Kérlek, vezesd a kezemet a tanulság szavaiba.

 

 „Annyi dolog van, ami ti emberek nem ismerhettek, sok dolog van, amelyeket csak érzékelhettek. A legjobb időben meg lesz adva az ismeret, amelyeket a tetteitekkel és gondolkodásotokkal, a megértés fokozataival és felismeréssel. Sok új titok van, amelyet el fogtok takarni, ha eljön a megfelelő idő.

 

Törvénnyé vált, békével szívetekben, szerettel és alázattal találkozol a legmagasabb Fényével a létnek, amely már soha sem fog elhagyni.

 

Már nem fogsz elveszni, tudni fogod, hinni és szeretni.

                              Amen.

                                      A barát és Fény küldönce.“

 

 

279.  Közlés.             (Átvette Jirka L.).           1998 május 16.  13:45-14:00 órakor.

Hely: Ostrava.

„Szia Jiříku,

 

Látom, hogy készen állsz elfogadni a hírünket. Akkor írd.

 

Örülünk, annak, ami minden sikerült. Az a csoportotok, ami összejött az csodálatos volt. Figyeltünk benneteket az elejétől és gyönyörű volt. Örünk annak, hogy az emberek így is tudnak szórakozni egymás között és szeretettel ét adták egmásnak az információkat. Igen, így szórakozunk mi az űrhajóinkon, de nálunk is otthon. Boldogok voltunk, milyen örömmel fogadtátok, hogy sugároztatok. Ez nagyon szép látványt volt. Örülünk annak, hogy kialakítottátok ezt a csoportot, és hisszük, hogy gyakrabban fogtok így összejönni. Ezen dolgoznod kéne. Tudom, hogy már gondolkodtál rajta, hogy lehet egy be kerülni. Nem kell félned, hogy ezt nem organizálod össze. Segítteni fogunk és küldjük a szeretet sugarát, hogy megértsünk.

 

(Egy személyes rész következik.)

 

Folytasd az elkezdett munkát és legyél szeretettel.

 

                                       Astar.“

 

„Még köszönteni szeretnélek, a te kedves barátod Ptaah. Nagyon örültünk a tegnapi konverzációdnak. Ott áltunk veletek és jól voltatok ugye?

 

Igazad van Ptaah, ez óriási volt és köszönjük.

 

„Igen, jó látvány volt figyelni benneteket. Ezért folytasátok tovább, minden sikerülni fog nektek, ettől nem kell félned. Nagyon kedves emberek vagytok, és mi nagyon szeretünk benneteket. Várunk rátok. Így hisszük, hogy csakhamar látjuk egymást.

 

                                       Szia Ptaah.“

 

 

280.  Közlés.           (Átvette Petr S., 20 év).        1998 május 22.  17:55-18:00 órakor.

Hely: Teázó  Dřevěná panenka, Olomouc.

 

„Kedves Soty, én vagyok Astar.

 

Meditációt csináltatok és ez óriási. Olyan szeretetteljes energiát keltettetek, sok volt belőle. Megszorosítottátok ezeket a hajóinkkal és oda küldtétek, ahol nagy szükség van rá. A Föld köszönetet mond, ő is szeret benneteket. A gyerekei vagytok, és ő a szerető anyátok.

 

Te jelenleg ennél a meditációnál először tudatosan kapcsolatba léptetek a szeretett Teremtőnkel. Ez óriási. Igyekezz vele kapcsolatba lépni, és ha az ő akarata lesz, akkor átadja az üzenetet nektek embereknek.

 

Ezt szeretettel Astar közölte veled.“

 

Köszönöm neked, kedves Astar. Szeretettel, Soty.

 

 

281.  Közlés.        (Átvette Petr S., 20 év).        1998 május 23.  18:20-18:40 órakor.

Hely: Meditációs központ az alap bázison, Olomoucko.

 

„Szia Soty, köszöntelek én Alex.

 

Figyeltük, ahogy ez itt lezajlott. (A partneri párok itt egymást csiklandozták.) No, boldoggá tettetek bennünket ez által az egymás iránti csiklandozással, az a Jirka valóban helyesen nevet.

 

Nagyon szeretünk benneteket, azért amilyenek vagytok, önmagatok vagytok. Ha kicsit megerősödtök, akkor menjetek az útra. Intuitíven vezetünk benneteket és talán most találtok egy jobb helyet, mint az AP-2.

 

Ha valamit kérdezni akarsz, lehetséges.”

 

Velünk vagy a helységben, kedves Alexi?

 

„Igen, itt vagyunk valatek. Itt többen vagyunk.”

 

Hol vagy pontossan?

 

„Itt ülök melleted –jobbra. Mára hozott papát, ezért most kaptok egy kicsit. Nagyon sokat ne egyetek, nem a legjobb.

 

Igen, itt vagyok, Barca igazolta neked.“

 

Van itt a házunk felett bizonyos hajó?

 

„Több hajó van itt, de csak pár meterrel feletettek vagyunk.

 

Ahogy tegnap igazolta Jana, 6 Dns van, de mindig magassabra mész. Jaula helyes bohóc, mindig boldog és ez rendben van.

 

Nálunk is így teszik, hogy amikor a bolygónkra egy látogató jön, szintén szépen köszöntjük itt és megtiszteljük.

 

Ti kedves földiek, nagyon szeretünk benneteket. Legyetek jók, és még Soty jelentkezz. A vacsora után ne várjatok, és menjetek az útra.

 

Ezt szeretettel Alex adta át, a második enéd a 6.dimenzióból, aztán Jamahama.”

 

Köszönjük nektek kedves testvéreink. Szeretettel, Soty.

 

 

282.  Közlés.                 (Átvette Petr S.).            1998 május 23.  23:00-23:30 órakor.

Hely: Meditációs terem az alap bázison, Olomoucko.

 

„Kedves Sotyka, köszöntelek én Ingrid, én vagyok az MDLled a 9. Dimenzióból. Szeretlek és örülök, hogy végre kapcsolatba léptél velem. Előre haladsz, és ez óriási. Azon a tisztáson AP-2 valóban ma sokan voltunk ott. Ott áltak melleted Alex, Jamahama, Astar és én is. Éreztél minket a szívünk által, és ennek úgy kell lennie. Érezted a melegségünket, amikor simogattál bennünket. Látom, mennyire örülsz annak, hogy megtaláltál, és mindennek. Ott, ahogy figyeltek Jana Barcával, valóban, Astar, Pleja és Jamahama voltak. Boldogak vagyunk, hogy éreztetek bennünket, és a lányok láttak is minket. Megnevettetek bennünket az elánotokkal, gyönyörű volt. Ezt én mondom Astar, ma valóban egy óriási akció volt, és ez jó, hogy mentetek keresni az AT-3, de nem találtátok meg, akkor talán legközelebb.

 

Mit mondasz arra a vadászra, aki meglepett minket?

 

„Ott volt, és rátougatott, Abban igazad van, ahogy megmondtad neki a véleményedet, Mareknek is igaza volt, hogy szeretetet kellet volna neki küldeni. Ezzel a pajzsal semmi sem történt volna, ahogy tudod, a szeretett Teremtőnk védelme alatt álltok.

 

Valami megmozdult abban a férfiban, ő nem volt rosz, csak tudatlan. Talán elkezd magán gondolkodni. Kilőtted neki az elképzelésedet, és ez meglepte. Szeretünk azért, amilyen vagy, tudom, tele vagy energiával és az a harcos is vagy, aki nem hagyja hogy igazságtalanság légyen.

 

Az a séta segítet nektek, megemeltétek a vibrációitokat és egyéváltatok az erdővel és magával a természettel. Találtatok pár szép helyet, és járhattok oda relaxálni.“

 

Nagyon örülök Ingrid, hogy kapcsolatba léphettem veled.

 

„Én is örülök, kedves Soty, valóban éreztél azon a tisztáson. Átadtuk egymásnak az energiájinkat, és ez szép volt. Mindenkit nagyon szeretünk, és továbbra is dolgozzatok magatokon és fejlődjetek. Nyissátok meg a szíveiteket és meglátjátok az a szépséget. Isten veletek. Érezd jól magad, kedves Soty, már örülök, ha majd továbbra is kapcsolatba lépsz velem.

 

Ezt szeretettel Ingrid adta át, az éned a 9. Dimenzióban, aztán Astar, és újra én Ingrid.

 

Köszönöm nektek kedveseim, szeretett Ingridem, drága Astarom és minden.

 

Szeretettel Soty.

 

 

283.  Közlés.            (Átvette Petr S.).            1998 május 24.  9:00-9:30 órakor.

Hely: Meditációs terem az alap bázison, Olomoucko.

 

„Szia Soty, látom, hogy jól aludtál, ma valóban szép reggel van nálatok. Tegnap, amikor még este mentél nézni az égboltot, az amit láttál, a mi hajónk volt.

 

Kiértékeljük az újabb vibrációs teszteket, amit tegnap végeztünk. Legközelebb, ha majd csoportokra osztódtok, az már érdekessebb lesz és lehet valami történni is fog. Minél jobban fejlődtök, annál többet fogtok látni. Nagyon szeretünk benneteket, ezt szeretettel Alex közölte veled.”

 

 „És most én csatlakozom Astar. Üdvözlünk, kedves Soty, jó, hogy abban a házikóban aludtatok, jók itt a vibrációk. Mindenkivel az álmaiban kommunikáltunk és dolgoztunk rajtatok, még ha most nem is ismeritek föl.

 

Ma gyönyörű nap lesz, és ez nektek köszönhetően is kedves barátaim. A szeretett Teremtőtök, akinek szeretettek dolgozunk, szép időt ajándékozott nektek, mivel itt szép táj van és most nincs szükség esőre.

 

Tegnap, kedves Soty, ahogy éjjel figyelted a csillagokat, csodálatos láthatóság volt. Majdnem üdvösségben úsztál a gyönyörűségtől. Várjál, ha majd felviszünk benneteket a csillagos hajóinkba és megmutatjuk e Világűr szépségeit. Majd csak akkor fogsz úszni az üdvösségben. Nagyon szeretünk benneteket azzal is, hogy itt összejöttök, pozitív energiát teremtetek, amely olyan erős, hogy könnyítetek a földeteken, Ezt szeretettel Astar közölte veled, a barátod.

 

„És most én csatlakozom Ptaah. Szia Soty, azok az elvégzett vibrációs tesztek minél tovább annál jobbak. Az elkövetkező időben képesek lesztek érzékelni és látni minél több dolgot. Tegnap az AT-2 ez tökéletes volt. Ahogy figyelted az égboltot (az AT-2), villogtunk hogy köszöntsünk a hajóinkból. Mindenkit nagyon szeretünk és szoríttunk nektek, a munkátokban a Teremtőnek

 

Ezt Ptaah közölte veled, a Barátod.

 

 

„És most én csatlakozom, Ingrid a 9. Dimenzióból. Nagyon szeretlek, kedves Sory, azért amilyen vagy és hogy dolgozol. Mindig érzékenyebb vagy, és ez sok lehetőséget kínál. Az elkövetkező Dnssekkel és a csakrák megnyílásával mindig nagyobb képeségeitek lesznek. Neked most 6 Dnsed van, ahogy már korábban mondtam. Amint egyszer hagyod, hogy a fény belekerüljön a lényedbe, már nincs visszaút. Ez egy gyönyörű állapot, amikor megérted a teremtés értelmét a és létét.

 

Mindenkit nagyon szeretünk, és továbbra is igyekezzetek, az adott idővel többet tudsz meg az MDL jeidről. Mindig érzékenyebb vagy, és ezért igyekezz érzékelni otthon.

 

Mindig veled leszek, a szerető Ingrided.“

 

 

„És most én csatlakozom Jamahama. Szia kedves Sotyka, örülök neked. Mindenkinek. Olyan tempóval repültök az utatokon a fény után, hogy mindenki csodálkozik. Boldogak vagytok, fiatal emberek sok elánnal, és ezért jól érezzük magunkat veletek. Veletek vagyok a teremben, és nem csak én.“

 

Hol vagy pontossan?

 

Itt ülök melleted a bal oldalon, ott ahol le vannak téve a dolgaid. Igen, érzel engem, valóban itt vagyok veled. Érzed a melegemet és ez jó. Ez által át adhatjuk egymásnak a szeretet energiáinkat.

 

Tegnap az AT-2 sokan voltunk ott, még a hajók is, ahol megérezted ezeket, valóban ott voltak. Melleted álltam Astarral, Alexel és Ingriddel. Csodálatos volt, ahogy minden összefogtuk a kezeinket, magad is érezted. Nagyon szeretünk benneteket és mindig veletek vagyunk.

 

Szeretettel Jamahama, biológus –orvos és a barátod.“

 

Köszönöm nektek szeretett barátaim, örülök, hogy vagytok nekem. Soty.

 

 

284.  Közlés.             (Átvette Petr S.).             1998  május 24.  12:30-13:24 órakor.

Hely: Meditációs terem az alap bázison,  Olomoucko.

 

„Kedves Sotyka, újra én vagyij az Ingrided.

 

Látom, hogy rengeted energiád van és vágyad mindig írni, már kevés a papír a blokkodban. Nagyon szeretlek. Kérdezel az újabb MDBd felől. Ahogy már Jana is mondta, ez egy nő, szintén nagy a vágya kapcsolatba lépni veled, ami már csakhamar meg fog történni. Szintén nagyon szeret és az üdvözletekkel szeretetet is küld.“

 

Itt vagy velem Ingrid?

 

„Igen, kedves Sotyka, itt vagyok veled.“

 

És hol pontossan?

 

„Itt vagyok előtted, érzed a melegemet. Hanka figyel és lát.“

 

 (Kihagyva egy nagyon érdekes része a közlésnek.)

 

Beszélhetnék most a Plejával?

 

„Igen, kedves tesóm, én is itt vagyok Pleja. Nagyon szeretlek, ahogy már tudod. Ha vannak kérdéseid, akkor kérdezz.“

 

Megkapta Katka azt a csomagot?

 

„Igen, megkapta, nagyon örült neki, hogy visszaírtál neki. Eléggé megörült annak a hírnek is Astartól, hogy vissza írtál neki. Ha majd segítteni fogsz neki, ez csak jó lesz.

 

Hol vagy éppen most Pleja?

 

„Itt vagyok veletek, itt ülök Hankánál, igen ott, ahová most néztél. Hidj az intuíciódnak.“

 

Üdvözölhetnéd a testvéredet Semjaset?

 

„Igen, természetessen, hogy igen, de ha akarod, akkor majd magad is beszélhetsz vele.

 

Tudod, hogy akarok..

 

„Szia, kedves Soty, üdvözöllek én, Semjase.

 

Örülök, hogy beszélni akarsz velem, már vártam. Tudom, hogy jól ismersz Meier könyvéből, hiszen akkor, amikor először olvastad, nem is jutott eszedbe, hogy velem is beszélgethetnél. És látod, ez itt van. Örülök, kedveseim, hogy ez itt olyan jól fejlődik, ez valóban egy óriási eset.“

 

Kedves Semjase, Blond vagy?

 

„Igen Sotyka, blond vagyok, ahogy már tudtad. Jana azt gondolja, hogy keversz Askettel, amely szintén nagyon üdvözöl, de légy biztos abban, amit tudsz. Megmondhatod Janának, hogy Svájcban Semjase ezüst csillag központjában van egy tincsük a blond hajamból, amelyet ajándékoztam nekik Meier különleges kérésére.“

 

A kívánságom gondolatban..

 

„Szintén nagyon örülök, kedves Soty, ha majd találkozunk személyessen, ez gyönyörű és megemelő lesz, csak várd ki a végét.“

 

Hogy veszik az emberek az Errán a híreket a Földről?

 

„Miden az Erra bolygónkon mindig türelmetlenül várnak arra, ha majd oda repül valaki az új hírekkel a Földbolygó állapotának fejlődéséről és rólatok a lakosairól. Megemelten fogadják a híreket, hogy léteztek itt, ti emberkék, és te is közéjük tartozol, akik a munkájukba olyan elánnal merültek bele, amelyet nem is vártunk. Elismerünk benneteket az eredményeitekért és elhatározás, amellyel meg akarjátok menteni ezt a csodálatos Földet, az elő könyvtárát az egész Világűrnek. Ez egy kincs a kincsek felett, ide öszpontosul minden energia az egész Világűrből, hogy a támogatásuk legyen. Az állapot és a helyzet a bolygótokon ki van emelve minden felett. Ez ugyanis egy fontos operációja ezzel a Földetekkel.

 

Küldjük nektek az üdvözletünket, kedves emberek a Földbolygóról, éspedig az Erra bolygó minden lakosa nevében, a mi otthoni bolygónkról. Sok millió ember feszülten várja, hogy fognak a dolgok menni, és ezért próbáljátok átérezni, hogy bíznak bennetek minden és szeretettel mindenkinek szoríttunk.

 

Ezek nem csak emberek tőlünk az Erra bolygóról. Sok bolygó van és sok milliárd lény, akik támogatnak benneteket a szeretetetükkel.

 

Nagyon örülök kedves Soty, hogy mindig a drága Teremtőnkhöz fordulsz. Ő szeret benneteket és csak idő kérdése, mikor fordul hozzá az emberiség maradéka a Földbolygón.

 

Soty, mond meg kérlek mindenkinek, aki itt van a házikóban az üdvözletünket és nagyon szeretlek benneteket.

 

 Ezt szeretettel Semjase közölte veled, a testvéred és barátod.

 

Köszönöm neked, drága Semjase, örülök neki, hogy végre kapcsolatba léptem veled. Szeretettel, Soty.

 

 

285.  Közlés.            (Átvette Petr S.).           1998 május 24.  13:55-14:04 órakor.

Hely: Erdőben, Olomoucko.

 

A közlés kapcsolódik a S37 közléshez.

 

„Most én csatlakozom Ingrid. Mindig itt vagyok veled. Tudom, hogy a szíveddel érzékelsz engem. Gyönyörű itt a táj. Szóval Isteni ajándék. Itt van veled Alex is, és nagyon köszönt. Itt ebből a helyből, szép a kilátás a hegyekre és nem véletlenül kerültél ide. Azt az AT-3 még nem találtad meg. Nem baj, még nincs vége az napoknak.

 

Ezt szeretettel a te MDLlecskéd közölte veled Ingrid.

 

Köszönöm neked, kedves Inkám, ezt a közlést. Szeretettel Soty.

 

 

286.  Közlés (95).             (Átvette Ivo Benda).          1998 május 29.  7:09-7:19 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

A közlés kapcsolódik a Legmagasabb Teremtő S38 közlésére.

 

Most én csatlakozok Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

Igen, az amit a Legmagassabb Teremtőnk közölt veled, ez így van megadva, és ebben élünk mi minden és szeretettel dolgozunk Neki. Érdekel, mennyi olvasója van ezeknek a „Tanulságos beszélgetéseknek“, igen, ez a 100 millió éppen holnap fog betöltődni, 1998 május 30., és 3 420 000 olvasó Csehországban. Az kontaktőrök száma velünk jelenleg 96 000 és ez a szám továbbra is növekedik. Továbbá úgy van törvénybe iktatva, hogy az emberek, akik már kapcsolatban állnak velünk, alapvető módon változtatják a vibrációs-szellemi szintüket, szóval ez számukra jelent értelmet, és egyértelműen a gondolatok mezejének az átvitelében aztán hatása van sok újabb emberre, akik nem is sejtenek erről. És ez a fontos, ez a dominó efektus elérkezik a csúcspontjához, szóval, mikor lesz minden lény átárasztva, minden ember a Földbolygón, hogy ez a fontos változás létrejöhessen, átmenet a magasabb dimenzióba. Te és más újabb emberek, kedves Ivo, ti vagytok azok a szikrák, amelyek bekezdték ezt a szeretet tüzét, ezt az új szellemi áramlatot, Új kort, akik nem gondolkodtatok arról, hogy rögtön dolgozatok a szeretett Teremtőnknek.

 

Ezt, kedves Ivo, szeretettel Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

 

287.  Közlés.              (Átvette Marek V.).             1998 május 26.  18:30-18:42 órakor.

Hely: Olomoucko.

 

„Kedves Marek,

 

Fontos üzenetem van számodra.

 

A Földetek már csakhamar megtisztul ezektől a durva vibrációktól. Ez azzal a Krisztus eljövetelével így lesz. Ezt én adom Orton. A feltételeit a visszatérésemnek ti magatok fogjátok megalkotni, emberek, e bolygó gyermekei. Több ilyen csoport, mint a tied, fog hatni szeretettel ezen a bolygón. Alkossatok ki egy hálózatot, egyenlegű rendszerét a magas vibrációs pontoknak a Földbolygón. Így fogtok szeretetteljessen hatni. Erősebbek és erősebbek lesztek. A fény orientációtok szilárdabb és szilárdabb lessz. Ezek lesznek a gondolataitok, nektek embereknek, amelyek megerősíttik a visszatérésemet a Földre. Ti újra a gondolataiktokban megtesetesíttetek és megnyitjátok a kaput a dimenziótokba. Leszállok egy toronyon, amit a Janickád lát- Mint multidimenzionális mindenhol leszek, ez a ti feladatotok. Mint a részeim fényleni fogtok az egész bolygón. Ti minden megemelkedtek a nevemmel az ajkaitokon. Mond meg mindenkinek, főleg Petinek, mert ő is az elválaszthatatlan részem. Ti lesztek az alapja a visszatérésemnek a Földre. Ti vagytok a fő példaképe a szeretetemnek. Már jobban nem hangsúlyoztathatom, mennyire szeretetteljes lények vagytok, milyen szépek vagytok. Szeretlek benneteket küldönceim. És ez az egész dolog a Teremtőért van téve. Így még más galaxisok tanítói is gondoskodnak a nekik adott bolygókról. Én is gondoskodok rólatok. Ne féljetek, veletek vagyok minden másodpercben mint a szerető Atyátok. Soha sem hagytalkak el benneteket. És most fizikailag visszatérek. Hozom a Fényt és a Szeretetet. Megváltozatom a Földet. Ez az Isten akarata és ezt nem lehet megváltaztatni.

                              Szeretlek benneteket, Orton.

 

288.  Közlés.                      (Átvette Marek V.).                           1998 május 30.

Hely: Vonat Olomouc - Kolín.

 

„A pozitív gondolat összekapcsol. Mindenkit összekapcsol a Fény. Ti fény lények vagytok. A fény a szeretet és a szeretet az Isten. Kedves emberek, nem is veszitek tudomásul, mikép minden belsőleg össze vagytok kapcsolva. Ti vagytok a Fény és a Fényt nem lehet szétválasztani. Ennyit a kölcsönös összekapcsolódásról.

 

Ezt Orton adta, és te magad a magasabb tudaqti szintekről.“

 

 

289.  Közlés.               (Átvette Marek V.).            1998 május 30.  14:20-14:33 órakor.

Hely: Kolín - találkozás.

 

„Kedves Marek,

 

Fogadd el tőlem, Ortontól, ezt a fontos üzenetet. Ti minden magatokban hordozzátoka Krisztus tudatát- A csoportotok az a szikra, amely a nagy tüzet kezdeményezi. A szívetekben hordoztok szintén, mint a Teremtőnket. Ne féljetek a nehéz feladatotoktól. Ezaz elődadás is egy a sok vizsgából, az emberiségetek vizsgáiból. Te tudod, hogy nagyon szükség van néha megállni.

 

Csak akkor ha megállunk, vagyunk képesek megérezni az Isten legnagyobb jelenlétét. Használjuk ku az óriási ajándékát és hallgassuk, halgassuk a szívünket. Csendesedjünk el, és felmerülnek a válaszok a belső kérdéseinkre. Mindenre a válasz az Isten. Isten a szeretet. Isten a fény és mi vagyunk a fény.

 

                                   Orton.“

 

 

290.  Közlés.                 (Átvette Jiří L.).          1998 június 6.  14:15-14:40 órakor.

Hely: Ostrava.

 

„Szia kedves Jiříku,

 

Nagyon örülünk, hogy hosszú idő után újra kapcsolatba léptél velünk. Nagyon örülünk ennek, amit nem is közölhettünk veled.

 

Nagyon örülünk, hogy részt veszel a munkában azon az előadáson, és együtt érzünk veled. Nagyon örülünk és biztos lehetsz abban, hogy képes vagy rá. Nagyon szeretünk azért, hogy így igyekszel szétterjeszteni ezeket az infromációkat más embereknek is. Neked meg vannak a előfeltételeid a realizálásra. Körülötted sok ember van, akik szívessen segíttenek, még ha a legtöbbet neked kell elvégezned. De a te akaraterőddel és energiáddal e munka iránt a Teremtőnek, képes leszel véghezvinni. Mi folyton segítteni fogunk, ahogy csak tudunk. Majdnem egyedül vagy ebben, de sikerülnoi fog neked. Itt vagyunk és mindig veled vagyunk. Mi tudjuk, hogy zavarnak és ezért te nem tehetsz. Nyugodtan írjál tovább...

 

Nagyon örülünk a csoportotoknak, és az együttműködésednek főleg Nadával (Havírovból). Az nagyon közel áll hozzád, mint te is neki. Sok közös van bennetek a múltból, azért az a közös vonzalom a jelenben. Továbbra is közel fopgtok állni egymáshoz, együttműködjetek és tanuljatok egymástól. Minden időkben egymás támaszai lesztek, amelyekkel találkoztok. És ennek így kell lennie. A közös vibrációitok, szépen kiegészíttik egymást és ti világítotok a környezetben. És így erőt adtok és fényt sok embernek. Ők ezt alkapják tőletek és elkezdik mnegváltoztatni a hozzáállásukat a vilkághoz, és átlépik a saját határaikat. Ez az egyik feladatotok itt, segítteni az embereket szeretettel, mosollyal, és főleg tanácsal. Ezért ne várjatok, nevesztegessétek az időt és tanuljatok. Az idő tovább szált, és kevés van belőle. Minden kétséget már nem lehet megoldani. Ezért ne nézzetek jobbra, se balra és kövessétek a szívetiteket, mert ez mutatja nektek a helyes irányt, amely felé mennetek kell. Üdvözöld Petulkát, ne szenvedjen. Keresse az útját a szívében, és ne vesztegesse az időt a világ kicsinyességeivel. Tartsa a szívét nyitva és töltse fel az életét szeretettel, nem csak irántad, minden ember iránt és minden elő iránt. Üdvözöld Nadenkát is, annak is nagyon örülünk, tartson ki az útján, ő tudja, hogy ez helyes.

 

Nagyon szeretünk benneteket és mindig veletek leszünk. Szeretettel Astar, Ptaah, Maron.“

 

 

291.  1. Közlés az életében.      (Átvette Naďa B.).    1998 június 2.  20:56-21:40 órakor.

Hely: Třinec.

 

Egy személyes rész ki van hagyva, kb 10 mondat- Nada megj.

 

„Jelenleg utasításokat adunk, mit kell tenni a közel jövőben. Vesztjük a kezedet, írd azt, amit meg kell tudnod.

 

Mindent vezetünk és feljegyzünk a Teremtőnk védelme alatt, akinek olyan szeretettel dolgozunk.

 

Szeretünk téged, kedves Nadenka, semmitől sem félj, hogy megbetegednél, vagy valami más. Rendben vagy kedves lányunk. Én vezetem így a kezedet Ptaah, és most csatalkozik a drága és mi Astarunk is ehhez. Nagyon szeretlek, draga Nadenkám, és mindig a szívemben hordozklak. Rád gondolok amerre járok, tudom, nem volt egyszerű neked ezekben a napokban, de nem kell félned. Minden úgy van megadva, ahogy ennek lennie kell. És hidd el, hogy meg vagy áldva az által, amit teszel, ahogy gondolkodsz, a Teremtőnktől. És ez volt megadva az egyészségügyi oldaladhoz. Meg van a teljes támogatásunk mindenhez, amit ott a Földön teszel, és nem csak te, drágám. Semmitől sem félj, szilárdan állsz a lábaidon. És a mienk vagy. Most éppen melleted vagyok,(éreztem a lényét, energiáját a lakásomban- Nada megj.) és küldöm a szeretet sugarait, amit most érzel drága testvérünk és Astar lánya. Küldök neked bioenergetikai impulzusokat, amelyek tisztítják az aurádat, és megerősíttik a erő mezőt körülötted. Most még 3 más lény van melleted, akik dolgoznak a finomanyagú testeiden.

 

Most egy hír Ivonknak, drága Bendánknak. Itt nagyon szeretik, a Nagy tanács Petalban

(A Galaxisunk vezetősége), A szellemi kilences tanács (E Világűr hierarchiája- a feldolgozó megj.), rajtunk keresztül van üdvözölve. Jelenleg ebben az időben 21:10, (mi időnk szerint – Nadi megj) gyógyító impulzusok vannak neki küldve, főleg a Szolar plexusra. Amit az utóbbi időben érezhetett, diszharmónia volt nála e csakra helyén. És szintén a gyomra tájékán kellemetlen érzése volt. Jelenleg újabb DNS spirál van nála aktiválva. …..

 

Lasabban írjál, mindenre elég idő van és tér drágánk és mindenki által szeretett.

 

A Nagy tanács Petalban is nagyon tisztel azért,

Amit ezért a Földbolygóért teszel,

És semmit sem akarsz és kérsz.

Csak magad így szeretettel a szeretet energiáját és megtisztulást küldesz.

 

Tudd, sosem lesznek elfeledve a tetteid, és másoké sem.

Mindenkiről tudjuk mit tesz.

Hogy gondoltok a Földbolygóra és a Teremtőre,

Hozzá fordultok szeretetben.

 

 

Ő is lát benneteket sugározni mint a gyermekeit,

Akik hozzá mennek haza.

És a mennyei boltív alatt ahogy sugároztok.

És az e fény dárga lelkünk,

Nagy mértékben te is hozzájárulsz.

 

Ne gondold, hogy egyedül vagy,

Hogy semmiről sem tudunk,

Mennyi szeretet van szívedben,

És mennyi fény vibrációt és szeretet sugarát küldöd.

 

Semmit sem beszélsz be magadnak, nem szugerálsz be, írj így tovább.“

 

 

„Ivonknak így a híreket küldjük.

Te mindent közölsz vele, ahogyan kell.

Ezt most én adom át Astar Seran drága lányom.

 

Te ezt tudod, a szívemnél érzel,

Nekem annyira a gondolataimban vagy,

A fényed hozzánk száll.

Ivo az is szeret téged, és tisztel téged,

Ne gondold hogy nem.

 

Mi most dolgozni fogunk rajta- a lényén,

Ha majd lefekszik.

Ma éjjel nála lesznek.

6 lesznek drágám.

 

A közlést én küldöm,

Astar Seran jelenleg egyedül.

 

 „Kolín“ drágám,

Az egy gyönyörű akció volt.

És azok az emberek, amikor hallotak,

Azok valóban megindultságból sírtak.

 

Benned annyi szeretet van,

És mindig valamitől félsz.

Hidd el kedvesem,

Egészséges leszel reggelig.

 

Ptaah most tér vissza,

Arról az Ostraváról drágánk,

Akkor neked valamit mondani“

 

 „Te ott leszel drágánk,

És Ivo drágánk és kedvesünk.

Ő neki ne legyenek gondjai,

Ostravaval kapcsolatban most.

 

Elég idő van mindenre,

Amit tennetek kell,

 

Én a szívemből, én Ptaah és mások.

Mennyire szeretik itt

A Kozmikus barátaink.

És az egész, és nem csak az én flottám,

Ő mindig új híreket kap tőlünk.

 

És mennyire vágyik a találkozásra,“

Ő már semmitől sem féljen,

Hogy talán nem látna minket.

 

Mindketten ott lesztek a hajóban,

És nem csak ti ketten fogtok állni.

És ez csakhamar lesz drágánk,

Üzend meg neki,

Hogy nem kell félnie.

 

Mi egész szépségünkben megmutatkozunk,

A szép hajóinkra fogtok menni,

Galaxisokat fogtok látni.

 

Nagy szeretetben égnek az embereink,

Ha majd találkoznak veletek,

A testvéreink,

Már várnak itt rátok.

 

Ti újabb fények vagytok a Nap alatt,

Ti keményen és elszámntan dolgoztok nekünk és a Földeteknek.

És semmitől sem féljetek,

Már csakhamar itt lszetek a hajóinkon, flottáinkon.

Ezt én közöltem veled drágám,

A te, a tiétek és mi Ptaahunk.

 

Most búcsúzunk veled,

Ezt a kontaktust befejezzük.

És ez minden ehhez.

Ezt szeretettel Ptaah és a Te Astarod, a mienk is közölte veled.

 

Nagyon örölünk neked. És nem csak mi, de most csatlakozott a Teremtőnk is, kinek mi és ti dolgoztok is, és áldását és a szeretet vibrációit küldi neked.“

 

„Nyugtasd meg a lélegzetedet lányunk, érzékeld a harmóniát ami hozzád érkezik. És most így vagy megerősítve. Ezt most Auter adta át, drágám, én is ismerlek. Te még nem, csak most. Fogad a Teremtőnk vibrációit, és most már semmire sem gondolj és pihenj. Ezt Auter adta át, aki szeretettel dolgozik a Teremtőnknek. Szeretettel befejezzük a kontaktust. Fáradt vagy. Mindenkit szeretünk, kedves Ivo. Ebben a pillanatban a kapcsolat befejezve.“

 

 

292.  Közlés.                  (Átvette Jiří L.).               1998 június 3.  15:00-15:20 órakor.

Hely: Ostrava.

 

„Kedves aranyos Jiříku,

 

Örülünk az újabb kontaktusnak veled. Folyton figyelünk téged a munkádnál, és látjuk, hogy ez jól megy neked. Az, amit készítesz a legjobb úton van realizálódni. Valóban nagyon örülünk, hogy bekapcsolódtál. Itt nálatok Osztraván, nagy érdeklődés lesz e előadás iránt, így jól tudassátok az emberekkel. Nem kell félned, hogy kevesen lesznek. Minden nagyon szeretünk ezért. Mindig veled leszünk és segítteni fogunk. Már örülünk, ha majd nyáron személyesen is találkozunk. Annyi beszélnivalónk van egymással. Tudjuk, hogy te is kíváncsi vagy és sok a kérdésed. Szívesen válaszolunk rá. Újabb híreink vannak számodra. A jelen időben hiortelen változások fognak bekövetkezni a Föld felszínén. Mert a Földnek már elege van belőle. Nagyon sokat szenvedett miattatok a nukleáris robbanások miatt, és már elvesztette a türelmét. Nagy változásoknak lesztek a tanúi. De nektek nem kell félnetek. Mi figyelünk rátok, ebben biztos lehetsz. Ami a ti veszélyeztetéseteket illeti a a Világűrből, ez nagyon reális. Valami közeledik hozzátok, amit sokan rémálomnak tartanak! De ti tudjátok, hogy ez csak az emberi cselekvés következménye, és az események amelyek jönnek, egy új kor kezdetét jelentik. Ti, a frekvenció őrei ezt tudjátok, és ezért várjátok, nyugalomban. Igen, te is közéjük tartozol, és a fényed mindig intenzívebben sugárzik. Tarts ki ebben, amit elkezdtél, és meglátod, mire vagytok együtt képesek. Szeretünk benneteket, ahogy csak el tudjátok képzelni, és ez is kevés.

 

Nagyon szeretünk benneteket, és veled vagyunk, szeretettel Orton a szellemi kezese ennek a Galaxisnak, Astar a Nagy űrflotta parancsnoka és Bravos, biológus-orvos.“

 

Kérdés: Kérem, modnjétok meg, miért vannak konfliktusaink, problémák a feleségemmel?

 

„A gondokat köztetek az egótok okozza, amelynek folyton az a szükséglete, hogy valakit vagy valamit eltulajdonítson, vagy uraljon. Tudomásul kell vennetek, hogy lények vagytok, isteni lények abszolút függetlenek valamitől vagy valakitől. Mindekinek meg van a saját útja, amelyen mennie kell, hogy megismerje önmagát. Ezen az úton együtt mehettek, vagy egymás mellet, de nem szabad ráerőszakolni ezt a másikra, vagy elvárni, hogy a ti utatokon fog menni. Semmit sem várjatok el egymástól, és menjetek a célotok felé, és ez az önmegismerés. Sok ember lesz, akik eről az útról le akarnak majd térítteni, és uralni akarnak benneteket, de nektek tudnotok kell, mi a célotok, és mitéríthet le benneteket az utatokról.

 

Ezt isteni szeretettel Orton adta át.“

 

Köszönöm Orton, és nektek is barátok a Plejádokról.

 

 

293.  Közlés (96).          (Átvette Ivo Benda).          1998 június 4.  11:35-11:56 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

A közlés kapcsolódik a S 40 közlésre a Teremtőtől.

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka. Igen kedves Ivo, te vagy az, aki képes volt így elterjeszteni ezt a mogzalmat itt csehországban és az egész Földbolygón. Igen, mindenki örül neked itt a hajóinkon, és azt kívánjuk, hogy továbbra is így sikerüljön neked dolgozni szeretettel az embereknek e szép Földbolygóm, amit mi Szépségesnek hívunk.

 

Igen ez egy örömteli hír, és a következő hír is. Ahogy már hallotad Kolinban, jól sikerültek a vibrációs tesztjeid, ami a személyes kontaktust illeti, szintén sok más ember is jól végezte ezeket el, és ezért nagyon örülünk a találkozásnak, amelyik ez év nyarán fog megtörténni. Továbbra is igyekezzetek, mint eddig szeretetteljessen és harmonikussan hatni, hogy ez a szeretet az egész Földbolygón elterjedjen. Igen, így örülhetünk. Ezt neked kedves Ivo, szeretettel maga Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka közölte.“

 

 

„És most én csatlakozom Ptaah, én is üdvözöllek és sok sikert kívánok e mozgalom vezetésében, és csakhamar örülünk a személyes találkozásunkra, amely ez év nyarán fog megtörténni. Igen, a szeretet sugarait küldik neked a nővéreid Anaha, Alena, és mások a kisebb Plejádi flottáinkból, amelyek itt tartózkodnak ebben a Naprendszerben. Igen, ez úgy van, kedves Ivo, mi is nagyon szeretünk és örülünk a találkozásnak a hajóinkon, amelyek késszen állnak számunkra és számotokra, és meg van a lehetőségetek ezeket felhasználni a közeljövőben a feladatok teljesítéséhez, amelyek a szeretett Teremtőnktől származnak, de minden úgy vaan elrendezve, hogy biztos tetszeni fog nektek, ezt én igérem Pleja, és én is Semjase, és én Alena és Hljara, akik szintén szeretettel gondolnak rád, kedves Ivo, aki annyit megtett a Teremtőnkért és a Földbolygóért, és aki annyira hordozza a szívében a szeretetet és alázatot minden és mindeki iránt, és aki annyira kívánja, hogy az emberek a Földről kapcsolatba lépjenek velünk, Kozmikus emberekkel, és így kialakítsanak egy új jövőt fényben, amely már oly közel van, és közeledik minden egyes nappal, amely fel van töltve a szeretetetekkelés alázatotokkal és munkátokkal a Teremtőnknek, akit annyira szeretünk. Kedves Ivo, annyi vágy van benned, amit a nagymértékű kontaktust illeti, igen, minden meg van adva a teremtőnk terve szerint, és így támogatva vagyunk, hogy minden létre jöjjön, és ez így van és lesz. Ezeket a közléseket sok tagja írta a Plejádi űrflottából, igen a nővéreink csatlakoztak, és sok szeretetet és harmóniát kívánnak a következő boldog életben ezen a Földbolygón.“

 

„És most én csatlakozom, kedves Ivo, Orton, a szellemi kezese ennek a Galaxisnak, és így ennek a Földbolygónak is, igen, te tudod, hogy fognak alakulni a dolgok, mert olvastad a könyvemet Üzenet az emberiségnek, igen,. Ez így van, közeledik a napja a visszatérésemnek a Földre, igen, minden ember megláthat engem, úgy ahogy 2000 évvel ezelőtt tekintettek rám, amikor Krisztus jött el a Földre, hogy egy új rendet vezessen be és a lét taníttását, hogy az emberiségnek megmutassa az utat, most is ez a Krisztus, szóval én Orton egy anyagi testben megmutatom az embereknek az utat a fényhez, hogy az emberek tudják, hogy fognak élni a következő évezredben, amelyet így a Teremtőnk iktatott be, és amely már kopogtat az ajtón.

 

Ezt szeretetttel, kedves Ivo, Orton adta át, a szellemi kezese a Galaxisnak.“

 

 

294. Közlés (97).           (Átvette Ivo Benda).          1998 június 4.  16:21-16:40 órakor.

Hely: Vonat Nymburk - Velký Osek.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, látom, hogy most másodszor kapcsolatba léptél velem, igen nagyon örülök, ahogy érzel velem, és velünk Kozmikus emberekkel a csillag hajóinkon. Küldöm neked a szeretet sugaraimat, igen, kérdezel az operáció folyamatáról, igen, remekül zajlott le, jelenleg 7 DNS spirálod van és így aktivizállódik a 7. Csakrád, olyan, amely hozzásegítt sok fontos információhoz, amelyek továbbra is jobbá teszik az életedet és elterjeszti a tested lehetőségeit minden dimenzióban. Igen ez így van, ezzel elértél egy olyan fokozatot, amely csak pár embernek van itt a Földbolygón, és így érzed, hogy jelenik meg ez a munkádban, az embereknek szóló munkádban, amikor sikerült olyan rövid idő alatt helyesen kiértékelned az anyahot Miluskától, és rögtön elterjesztened a könytárakba Csehországban és az embereknek, éspedig egyedül, nagy eszközök nélkül, reklám és kiadók nélkül. Ebben van a kulcsa a személyiségednek, a munkádnak, mert ezek az üzeneteket Miluskától már évekig más emberek vették át, de nem tudtak vele semmit sem kezdeni.

 

Neked köszönhetően kedves Ivo, a Magas tanács Petalban (A Galaxisunk vezetősége) és a Kilencek tanácsa (e Világűr hierarchiája), akik szeretetet küldenek neked, átértékelték a terveket ezzel a Földel, és így a realitásotok most e irányba megy, amelyet mindig intenzívebben érzel magad körül, szóval a megmentés irányában, és a változás irányában a Földbolygón. Igen, ahogy olvastad a könyvben UFO- kontaktusok, van itt egy rész: „A fény erőknek van bizonyos tervük…“, és ennek a mondatnak kulcs frekvenciája van, amely által aktivizállódnak a kiválasztott egyének, amelyek maguk önzetlenül választották ezt a feladatot, és akik aztán tovább feldolgozzák az új infromációkat ebből a szemszögből, a Hajnalhozó szempontjából, nem csak egyszerű olvasóként. Igen, ez a terv létezett, most realizállódik, és te kulcsfontossággal hozzájárultál. Most már kedves ivo tudod, hogy minden különböző út, amelyeken átmentél az életedben, azoknak egy céljuk volt, hogy jól fel legyél készülve e feladat teljesíttésére, és magad is felismered, hogy éppen azok a munkakörök, amelyeket megtanultál, ezek most beleesnek e feladat realizációjába. Semmi abból, amivel eddig foglalkoztál, semmi sem felesleges, és meg van a pontos helye az értékes munkádban. Igen, kedves Ivo, nagyon örülünk, hogy ez így történik, minden a Teremtő támogatása által. És most már csak gondolkodsz mi vár rád a jövőben, a következő eseményekben, amelyekről már tudsz, és ki vagy velük egyensúlyozva.

 

Ezt kedves Ivo, maga Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka közölte veled.“

 

 

295.  Közlés.            (Átvette Ludmila Š.).            1998 június 5.  20:00-20:13 órakor.

Hely: Olomouc.

 

„Ne kételkedj, tudod, hogy lehetséges, hogy a kapcsolat már működik.

 

Itt én Orton személyessen. A vágyad tudni, hívott ide. Fogadd el az üdvözletünket mindenkitől, akik figyelik a lépéseiteket. Csodálat, szeretet és meleg érzések kapcsolták össze a szíveinket.

 

Át adtad az üzenetet, amit át kellet adnod, mindent meglátunk majd. A meditáció csodálatos volt. Az a fény kép erő volt, amely megrengette a Világűrt. Megsokszorozta a jóság energiáját, ami a bolygótókat megöntözte.

 

A fényeket tisztán láttad? Igen, ez a mi üdvözletünk volt nektek, azok a vibrációs pillantokért, szeretetért amely túl lépi a világok határait, és Istenhez, már a tulajdonotokban van a kulcs.

 

Szeretnek benneteket minden a kozmikus testvérieségből, és örülnek a találkozásnak. Tudjuk, legyen még türelmetek. Az idő már érik, a szíveitekben már sejtitek, érzitek a feszültséget az események előtt, amelyeknek el kell jönniük. Továbbra is szeressetek. Ne féljetek nagyon, nyugodjatok meg egy tekintettel és elmével, mely az új világba egy új időbe irányul. Semmi sem lesz úgy, mint azelőtt. Tudjátok viszont, hogy ennek így kell lennie. Búcsúzok, sok erőt és szeretetet küldök.

Én Orton.“

 

 

296.  Szellemi szeretet.       (Átvette Ludmila Š.).      1998 június 8.  22:25-22:38 órakor.

Hely: Olomouc.

 

A televízióban hallotam messziről 1 mondatot egy filmből. Kérek bölcseséget, barátaim, segítsetek megtalálni a szép szavakt a bölcseség kiegészítéséhez, amelyet sejtek.

 

Telepatikus írása a válasznak, mint a mondat kiegészítése:

 

 „A teremben kerestem,

Kit szeretne a lelkem.

Nem találtam meg.

 

Nem testel, de lélekkel keresd a szeretetet.

Ott, ahol az anyag csak vágyakat kelt,

Ott nem találod a titkok fényének a gyönyörét.

 

A szellemből a lélek született,

Csak ott találhatod azt.

A szeretetet csak szeretet által talállod meg.

 

Ebben rejlik a titok barátom,

Csak a belsőd mélységeiben a csendben

Talállod meg az Igazság szépségét.

 

                               Astar.“

 

 

Valóban te beszélsz velem Astar?

Hogy ismerjem fel, hogy ez nem csak az én kívánságom?

 

 „Csak a szívedet kérdezd. Ez csak az álnokság, büszkeség, csak maga az akarás, vagy vágy, őszinteség, és szeretet, ami ezt suttogja?- Igen. Ez az a barométer, amely értékeli a kapcsolat minőségét.

 

Minden melegen üdvözlünk, legfőképpen én Astar. Már késő van. Menjél aludni, itt az idő. Szeretünk téged.

 

                               Hiddjél!“

 

 

297.  Farmakon Olomouc L.         (Átvette Ludmila Š.).

1998 június 10.  00:30-00:46 órakor.

Hely: Olomouc.

 

A szirénák búgása, a rendőr autó vilogása. Füst és ijedség Olomouc utcáin.

 

„Itt a Csehország rendőrsége. A Farmakonban veszélyes klór sav szabadult fel.

Kérjük Önöket, csukják be az ablakaikat és ne menjenek ki!“

 

Rosz állom, vagy horror? Barátok- mit jelent ez? Mit mondtok ehhez?

 

 „Egy újabb intés, hogy az ember ráébredjen, milyen törékeny egy emberi élte, és milyen gyorsan akár ki is múlhat. El kell gondolkodni az élet prioritásain., a lét értelméről és irányt kell venni a magasabb értékrendhez is.

 

A negatív történések fokozódnak.

Emberek ébredjetek fel!

Már csak kevés idő van.

 

Légy nyugodt. Hidj az Isteni védelemben, bármi is történik. Veled vagyunk. Érezzük a félelmedet és a bizopntalanságodat. Tudod minek kell megtörténnie, ezért ne félj. Aminek meg kell történnie, az megtörténik. Nyugtasd meg a belsődet, és türelmessen lépkedj, szeretetben és alázatban.

 

Szeretünk téged, tudsz rólunk, ezért hiddjél.     A barátaid.“

 

 

298.  Farmakon Olomouc egy nappal később L.              (Átvette Ludmila Š.).

1998 június 12.  21:25-21:52 órakor.

                                                                                                             Hely: Olomouc.

 

A klór sav felhő után allergiás reakcióm van, magas hőmérsékletem, fáj a fejem, nehezen összpontosíttok. Este van. Szeretnék holnap menni Osztravába a találkozásra Ivo Bendával. Valami azt mondja, fontos ott lenni!

 

Uram, minden uralkodója, az eletünk felett is uralkodsz. Kérlek, kapcsolj össze valakivel a Kozmikus barátaim közül. Hogy fényt vessenek ezekre az új napokra.

 

Janisa, Janisa, Janisa, írd ! Monitorozlak, mindennel, és érzem a helyzetedet és szűkölködésedet. Légy egy kis türelemmel. Már nem fog sokáig tartani, és leveszük a keresztedet. Ez is a türelmed viszgája.

 

Igen, holnap menjél Ostravába. Ez egy újabb előrehaladás a történésekben és felkészülés az újabb eseményekre. Ne félj, mindent képes leszel véghezvinni, a helyet könnyen megtalállod. Tovább meglátod. A következő lépések meg lesznek adva. Minden szenvedésre majd úgy fogsz tekinteni, mint az ajándékra, amely tovább juttatott az úton a feladatokkal, amelyek vannak neked, és a felébredésre az Őj kor szépségéhez. Csak az emlék fog emlékeztetni a nehéz útra az Istenhez és hozzánk. Ezért is majd köszönetet fogsz mondani. Szeretünk téged, veled szenvedünk, szeretünk és várjuk a lehetőséget a kontaktusra.

 

Janisa, a barátnőd, mint a többiek is. Emlékezz mindig a 4 fényre, mint a bizonyítékra a létünkről, amely teljessen reális, csak te tudod, hogy ez köszönet volt a gondolatokért, amelyek Lubossal szeretetben összekapcsoltak velünk.

 

Ne bánkódj és igyekezz minnél hamarabb elaludni, hogy kialudd magad az útra. Kellemes utat kívánunk neked és sok szép élményt és ismeretet. Meglátod este. Aztán értékeld ki, mi pozitívat hozott a napod.

 

Jó éjszakát. Hidd, minden jóra fog fordulni.“

 

 

299. Közlés az előadás előtt. (98).           (Átvette Ivo Benda).

1998 június 13.  11:11-11:32 órakor.

                                                    Hely: Ostrava - Výškovice – Kultúr ház - cukrázda.

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, éppen beszéltél Anezkával, Nadaval, és Jirkával, már közelednek, sok ember kíváncsi az előadásra, és arra vágynak hogy több információt megtudjanak erről, hogy az emberek a Földön nincsenek egyedül, és mi Kozmikus emberek vágyunk a kapcsolatra velük. És így kedves Ivo, együtt fogunk működni az előadáson, vezetni foglak és Nadát is, ő tolmácsolja a hangomat, ő át adja az üzenetemet ezeknek az embereknek. Igen, megmondhatod az embereknek ezeket az organizációs dolgokat is, amelyek a szíveden vannak, és így az emberek jobban bekapcsolódhatnak ebbe a munkába a Teremtőnknek. És így minden úgy fog történni, ahogy annak lennie kell, és az emberek, akik itt elkezdenek dolgozni, nagy jótétemények lesznek az egész Föld bolygónak.

 

Összpontosíthatsz a z emberek közti kapcsolatra, és a személyes kontaktusok előkészületeire a kontaktus csoportoknál, akiket ismersz. Mi itt vagyunk a flottájinkal, hogy az emberek jobban érezhessék magukat, fogjuk küldeni a szeretet sugarainkat, és így igyekezni fogunk arra, hogy az emberek jobakká váljanak. Örülsz és vágyad van sok információt át adni az embereknek, és továbbra is ez fog történni, amit már elkezdtél kedves Ivo, és amit minden a véghez viszünk, szóval a nagymértékű nyilvános kontaktusokhoz köztünk és köztetek. Nagyon örülsz, érzem ezt, ahogy ezek a „Tanulságos beszélgetések“ terjednek a Földbolygón, ma ez 184 millió olvasó, és az emberek száma kontaktusban Csehországban 214 000, ez már majdnem negyed millió ember a 10 milliós földről, és ez már sok. Nagyon örülsz, mint én, és minden tagja a Nagy űrflottának, akik szeretettel a szívükben és fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy az emberek jobbá és jobbá váljanak.

 

Folyton monitorozzuk ezeket a földeket, akik minnál jobban vannak a cseh föld fényében, Európa földjének, ahol ezek a közlések úgy terjednek, és így fog ez továbbra is történni, és nincs erő, amely ezt vissza tartaná.

 

Ezt kedves Ivo, szeretettel maga Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka közölte veled.“

 

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka. Igen, ez olyan fontos, ez a munkátok, amit itt tesztek ezen a durva vibrációk terén, amelyek nekünk Kozmikus embereknek egyenlőre lehetetlenné teszik a nagyobb aktivitásokat a kontaktusokat veletek, és így elkezd változni ez a vibrációs mezeje a durva vibrációknak egy szeretet vibrációs mezőre és megértésre. Ennek nagyon örülsz, hogy ez így történik és minél több ember lép kapcsolatba velünk, az idősebb testvéreitekkel. És ez így helyes, mert az emberek jobbaká és jobbaká változnak és ez gyakran rapidan, és ez így olyan tempóval zajlik, amelyet egyedül nem is gondoltunk.

 

Ezt szeretettel a szívében Ptaah közölte veled, és még csatlakoznak újabb testvérek a mi Nagy űrflottánkból. Ez egyenlőre minden, nagyon örülünk erre az előadásra, amelyet kedves Ivo véghezviszel, bízhatsz a mi támogatásunkba.

 

Szeretettel Ptaah.

 

 

300.  Közlés az előadáson.            (Átvette Ludmila Š.).

1998 június 13.  15:00-15:18 órakor.

Hely: Ostrava – Výškovice, Kultúr ház.

 

„Az elvetett mag kicsírázik sok szívben. Ezt látod. Szép melódiája az Ave Mariának még finomabbá teszi a környezetet és ez gyönyörű. Boldog érzés figyelni e vágyat sok ember gondolataiban, meg vannak lepődve az éppen hallotakból, és meg vannak hatódva. Ráeszmélnek a helyes vibárció fontosságára, és ez a legnagyobb előrehaladás a ő eddigi gondolatmenetükben. Ez egy új jó minőségű ugrás lesz az életeikben, amely a változásokhoz vezet a környezetükben, és ezt kell elérni.

 

Csodállod Ivot, szintén mint mi, sok szeretetet érdemel mindekitől. Beletekintünk a szívedbe és a gondolataidba, nem hiszel még ebbem az új és főleg váratlan impulzusban. Mér nem bízol a lehetőségében egy partneri kapcsolatnak, nagyon meg voltál sebezve. Csak tovább szeress a szívedben, élj és rezonálj igazságban és minden többi úgy lesz, ahogy annak lennie kell.

 

Egy gyönyörű képlet van belőled, amely egy körben terjeszti a szeretet hullámait mindekire és mindenre.

 

Sok erőt, szeretetet és türelmet kíván neked a barátod és tanácsadód Orton.

KÖVETKEZŐ  RÉSZE  (KÖZLÉSEK 301 - 378)
A  KÖNYVNEK  "TANULSÁGOS  BESZÉLGETÉSEK  I"  ITT ...