A  FÉNY  KÖNYVTÁRA    A  KÖNYV  LETÖLTÉSE
ELÖZÖ  RÉSZE  (KÖZLÉSEK 201 - 300)
A  KÖNYVNEK  "TANULSÁGOS  BESZÉLGETÉSEK  I"  ITT ...

 

301.  Válaszok a sztrategikus kérdésekre.         (Átvette Mirek).

1998 június 13.  22:08-23:15 órakor.

Hely: Třinec.

 

Hárman vagyunk, kérdéseket Ivo és Nada teszi fel, Mirek válaszol, felváltva írja be Nda és Ivo.

 

„Itt Astar Seran, már vártuk, mikor léptek kapcsolatba velünk, és így összejöttetek. Mindenre válaszolunk, amit tudnotok kell. Én vagyok itt Astar és Ptaah, figyeltünk benneteket a képernyőkön abban a teázóban is. Kérdezzetek, én fogok válaszolni Astar.

 

Ivo köszöni a támogatást az előadáson.

 

„Örültünk, hogy a töbség ki tudta érezni, érzékelni stb. Több mint 60 lény volt ott tőlünk. Sok munkánk volt, dolgoztunk rajtatok, és ez nem volt a legjobb. Néhányan nagyon zárkózottak voltak. Azzal, hogy ott voltak ezen a találkozáson és sok információhoz utottak, sokan kinyitják a szíveiket. Bármely ismeretek amelyeket kaptak, azokat lassan fel fogják dolgozni. Nagyon örülünk, hogy minden így fog sikerülni, ahogy ennek kell.“

 

301.1  Ivo: Mennyi volt a hallgató?

 

„86 ember vett részt.“

 

301.1  Ivo: És kialakulnak új csoportok?

 

„Igen, elkezdenek újjak kialakulni, de még át kell menniük bizonyos felkészülésen.“

 

301.2  Ivo: Kevés a kontaktusom a Dél Moravára.

 

„Minden a megfelelő időben fog bekövetkezni, de biztosíthatlak kedves Ivo, hogy a Déli Morava egy kis idő múlva jól fog menni.“

 

301.3  Ivo: Taktikus kérdés- nem lett nyilvánosságra hozva.

 

 

301.4  Ivo: Hogy zajlanak az előkészületek Zlínskoban, hogy látod ezt?

 

 „Ez messze van, közelebbiek a dolgok Zlín előtt. Most fontos Sumperk és Jeseník. Mindent a Teremtő adott meg.“

 

301.5  Ivo: Gondolod, hogy ez átmehet a Nován vagy esetleg a F1?

 

„Ha esetleg jobban fogtok rájuk nyomni, de mindig oda kell nekik adni elolvasni, mert megtörténhetne, hogy a szemétkosárba végzi.“

 

301.6  Ivo: Nemzetközi karakter- mennyi ember az egész bolygón van kontaktusban az embereitekkel?

 

„Ezt a személyes kontaktusnál közöljük veletek, és az újabb szabályokat mit kell tenned.

 

Itt Mirek képes információkat vesz át, de ez más szektor és tér. Mindenkinek más a szektora és tere. Neked Ivo technikai- információs, és egyebek. Ez az által adódott, hogy több a spirálod. Helyes rendezed el az információkat, mindent megfelelően dolgozol fel, és nem adsz dezinformációkat. De vannak itt mások, például Nada, az nem technikus. Ő a az információk telepatikus átvételének a médiuma, és sokat tud a meditációkról. Új szabályokat és terekt kapsz. Elég, ha jobban be fogsz futni. Hidjétek, hogy a ti erős akaratotokkal mindent elértek a végéig.“

 

301.7  Ivo: Hogy lehet eltérítteni a globális katasztrófát?

 

„Minden az egyénektől és a egységtől függ- tejesztjétek a „Tanulságos bezsélgetéseket“.

 

 Az emberek változnak, és ti már mindent felgyorsítotok a már ismer módszerekkel.

 

Egy újabb dolgot közlök veletek. Ami Nosztradámuszt illeti, gondoljátok át- a negatívról a poyitív gondolatra. Mindent meg lehet fékezni. Mindent el lehet kerülni óriási és globális meditációkkal. Mindent, amit Nosztradámusz mondott és megírt. Hogy a harmadik világ háború… évben lesz, nem fogom közölni. Abban hinni, hogy van olyan erőtök és elme potenciálotok, és ha összefogtok, nem csak ezt a háborút, de bármilyen negációt eltéríthettek. És az elmétek ereje és a szeretet és a mély esély elétrítti ezt a háborút. És nem kell semminek sem megtörténnie. Az elmétek ereje és a szeretet és minden pozitív képes materializálódni. Ha elképzelitek a globális békét. Ti a gondolatotok erejével megváltoztathatjátok a világot!!!

 

Kezdjetek nagy számban meditálni, a bolygó megmetéséért és minden háború eltérítéséért, hogy beálljon a béke!!!

 

Minnél több béke meditáció, annál jobban előhívjátok a pozitívat.

 

Ott, ahol ott a szeretet, boldogság és esély, ott a negativitásnak nincs joga lenni.

 

Ha a ebben a régióban csoportok vannak, terjesszétek el az információkat a meditációkról. Álapítsátok meg az időt, bárhol is van, és meditáljatok ugyan arra a helyzetre. És hidjétek el, hogy mindent elkezdetek megváltoztatni.

 

301.8  Ivo: Köszönöm Astar, ezt az óriási ötletet és vezetést.

 

„Ivo, te közölj a „Tanulságos beszélgetésekben“ mindent amire szükség van, hogy az emberek meg tudjanak tisztulni, közöld a meditációkat, mindenki elolvassa, és így foglalkozhatnak vele. Vedd tudomásul Ivo, miért vagytok itt és milyenek a feladataitok és nem csak neked. Úgy gondolom, hogy más rádiók is közölhetik ezeket a kontaktusokat, ez effektívebb lenne. Minnél több média, annál nagyobb erő. Legjobbak lennének főleg azok az állomások, amelyek az egész országban hirdetnek, de minden csak tőletek függ, hogy álltok hozzá és nem hagyjátok magatokat eltérítteni.“

 

301.9  Ivo: Újra elküldjem a fő politikusoknak a „tanulságos beszélgetéseket“?

 

„Ezzel nem rontasz el semmit, talán egy elolvassa és tovább adja. De már most rendes efektusa volt bizonyos politikusoknál. Attól függ, kinél hogyan, valakit most furdal a lelkiismerete, másoknál betegségek lépnek fel, vagy teljessen nehéz élethelyzetek. Elkezdenek visszaemlékezni, hogy olvasták a „Tanulságos beszélgetéseket“, és hogy ez talán nem volt olyan badarság, mint gondolták és olvasták. Azok a politikusok, akik már elolvasták, ezeknek ez a tudatalattiukban van elraktározva.“

 

301.10  Ivo: És mi van a Havel elnökünkel?

 

„Havelnál ennek nagy volt a hatása, egyenlőre csak betegségekként jelent meg ez nála. Most minden a kezében van. A viselkedésétől függ. Tudja mit olvasott. Ha pozitívan fog viselkedni, és elgondolkodik magáról, megjavul az egészségügyi állapota. Továbbá nem akarok rágondolni, mi fog történni. A legmagassab politikusok terjesztik a legtöbb durvaanyagú vibrációt és dezinformációt. Legyen minden úgy, ahogy ezt megválasztották! De ha valóban meg akarják változtatni az életük módját, önmagukba kell fordulniuk. És nem csak nekik. Ezt maga Astar közölte veled.

 

Örülünk, hogy így találkoztatok. Minden már előtte el volt rendelve és megtervezve. Gyakran fogjátok látni egymást, ez így van megadva. Átadni az információkat, és mindent ami velünk függ össze, tovább terjeszteni. És szintén hitelesítteni egymás között az információkat.“

 

301.11  Ivo: A három Ameriaki, akik 1998 január 17. Sedmihorkákban voltak, meg van nekik minden 2 „Tanulságos beszélgetés“, jelentkeznek még?

 

„Nem informálhatlak ebben a pillanatban azokról az Amerikaiakról, kapcsolatba kell lépnem. Igen, itt van: Helyesen terjesztik azt, amit kell, még ha kicsit jobban is igyekezhetnének. II. Részt megkapták, mindenük meg van, de csak tőlük függ, hogy tovább e fogják terjeszteni. Mi ebben segítteni fogjuk őket, de nekik kell dönteniük.

 

Amúgy kedves Ivo, ehhez a lótuszhoz, ami be van neked építve, !napja van meg, és meg volt állapítve, hogy 2 -3 hónapra lesz aplikálva. Ez 1998 június 10. Van. És ez csak a kezdet. Mi örülünk, hogy segíthetünk nektek, azoknak is, akik eről még nem tudnak.

 

301.12  Naďa: A mi közös földi életeink?

 

„A legfontosabbak voltak a kapcsolatok Nada Ivoval Egyiptomban, aztán Atlantisz, de ott be voltatok avatva a titkos tanításba és tudományba. Minden majd újra feleleveníthettek, minden el van raktározva. Mindent fogtok tudni a múltból. Személyesen ismeritek egymást Egyiptomból. Gyakran találkoztatok, ez a beavatás által volt a tudományba. Nagyobb család voltatok, sokat segítettetek egymásnak, és szintén bizonyos aspektusok miatt titkolni kellet a dolgokat. Ez összekötött benneteket. Mindenkinek más volt a feladata és munkája, és mindent nagyon jól teljesítettetek jobban mint az elvárások voltak.

 

Örülünk, hogy itt együtt ültök, és semmi sem véletlen ahogy minden tudjátok, ezek az utóhatások a múltból.“

 

301.13  Ivo: Meg lehet mondani %, hogy múlt évben és most csehországben és a világban a druvaanyagú vibrációk csökkenését?

 

„Igen, Csehországban ez javulás 35% és az egész világban 18%. És pedig a „Tanulságos beszélgetéseknek“ köszönhetően drága Ivo. Nem várt gyorsasággal terjed és ez nagyon jó. Még ha bizonyos Sötétség erői ezt le akarják fékezni, de most valüban rendes félelmeik vannak, hogy beleavatkozzanak a munkátokba.

 

301.14  Ivo: Tanulnak ebből a Sötétség erői?

 

„Visszatarthatatlanok, kemények, erőszakossak és nagyon agresszívek. De minden amit kisugároznak, viszatérül nekik.

 

Tanács mindenkinek: Minden kontaktus kialakításánál minden kontaktőr, ha ír vagy telepatikussan fogad, képzeljen el egy arany fény sugarat, amelynek olyan a formája mint kettő fordítva orientált kúp, amely a szívből jön, és ezt szétforgatja önmaga körül, és kialakítt egy arany védő pajzsot, tojás formából a teste körül, éppen a helyiségben, amelyben van, aztán más helyiségekben e terem körül, és ezt az arany fényt 1 km maga körül elterjeszti. Ezzel minden negatív ettől a fénytől elpattan sokszorosodva vissza és oda, ahoz akitől jött.

 

Egy újabb nagyon fontos meditáció mindeki részére, akik velünk együtt működnek, ezt naponta fogjátok csinálni, éspedig úgy, ahogy a könyvünkben is van: „Hajnalhozók- A Plejádok tanításai közölve a Föld lakosainak“ Barbara Marciniaková, éspedig a 111. Oldalon. Lásd: Fény oszlop!!!

 

Megnyílnak bizonyos kanálisok és ti mindent felszívhattok, amit szüksélges tudnotok. Továbbá már csak a döntésetektől függ.

 

TItt vagyunk én Astar, Ptaah, Anaháta, és mindenki a képernyőknél, mindenki a fény bolygókról, és szeretetről. Szeretünk benneteket, terjeszétek a fényt és szeretetet. Szeressétek egymást. Hallgassatok a belső vezetésre, és intuíció elvezet oda benneteket, ahol tudjátok, hogy lennetek kell. Minden visszatárül, nem féljetek semmitől sem, mert mindig veletek vagyunk

 

Egyenlőre búcsúzok tőletek én Astar Seran, én Ptaah és más lények.“

 

Most Ivo és mi is búcsúzunk tőlük, és tanácskozunk, mit tenni ez után.

 

 

302. Válaszok más kérdésekre.         (Átvette Naďa B.).

1998 június 13.  23:30-23:52 órakor.

Hely: Třinec.

 

Hárman vagyunk, kérdést Ivo teszi fel, Nada fogadja és leírja.

 

302.1  Ivo: Mikor lehetne diszpozícióban Ptaah portréja?

Tudod, mennyire szereti Miluska Drsková.

 

Astar: „A portré már befejeződik, nem lesz Amerikából. Astar- ez a cserenye volt a habos tortán a türelemért. A portré kb. 3 héten belül lesz az asztalon, nem fontos hogy most Csehországból lesz e vagy máshonnan. Igen, főleg Miluska, már jobban van pszichikailag, nem szabad annyi gyógyszert szednie, amelyek tönkre teszik a belsőjét, nagyon örülünk, hogy jobban van, hisszük, hogy az orvosok segítségével és a testi akaratával és szeretetével, minden rendben lesz, hogy jobban öszpontosíthasson a feladatokra, amelyek várnak rá.“

 

 „Most Ptaah csatlakozik, köszönöm a munkát, amelyet teszel e cseh föld embereiért, örülök, hogy így dolgozol, mint olyan szeretettel és hittel, és semmit sem kér és úgy cselekedik ebben a munkában. Minden az idő kérdése, akaraté és türelemé, és ez nincs rég, amikor a többiek átmennek a teszteken, és egyszer összejöttök a hajóinkon, megismeritek a galaxisokat, emberek, találkoztok a Magas tanácsal Petalben, sokan közületek új felelőségteljes feladatokat kaptok, nem csak te drága Ivo, meglátjátok, a munkátok meg lesz jutalmazva. Számoltunk, hogy az 1. Találkozáson 80 ember lesz jelen, de a nehéz tesztek után ez a határ csökkent 35, nincs kizérva, hogy lesz másik lehetőségük. De a 45 ember csoport egy héttel a megjelenés előtt specifikus módon lesz tesztelve, te is ott leszel drága Ivo, és Nadenka és Mirek annyira szeretet, szeretettel fogadjuka humorát. Anezkának drágámnak, bizonyos gondjai vannak a kiegyensúlyozottsággal, hisszük, hogy harmonizállódik és be lehet majd sorolni ebbe az 1. Csoportba, attól függ, mennyi ideig maradtok meg a belső vezetésen, hogy fogjátok oldani a mindig kialakuló nyomásokat, amelyek következni fognak, hidjétek, támogatunk benneteket, és az Elsődleges Teremtő is és más Fény erők lényei, hisszük, hogy minden úgy történik, ahogy annak kell, minden az isteni rend szerint, szeress.“

 

Most egy orvosi beavatkozás következik Ivonál kapcsolatban a lótusszal-

 

Továbbá meditáció folytatódik.

 

 

303.  Éjjeli felébredés.        (Átvette Ludmila Š.).    1998 június 14.  00:45-01:25 órakor.

Hely: Olomouc.

 

Felébredtem és ráezsméltem, hogy beszélgetek veled Ivo (aludtam e abban az órában?). Aztán rögtön jött egy impulzus és sovárgás menni a papírért, hogy ez fontos. A közlés érdekes a tartalmában. (Toll, papír, félalomban írom ezeket a szavakat:)

 

„Írd kérle, fontos, Itt Orton.“

 

Már egyszer volt egy olyan gondolat, hogy a bölcsesség a tisztasággal kapcsolódjon össze… (1.6.98)

 

Az elme tisztasága, a vágy a kapcsolatra velünk a szív tisztaságában és vágy a változás iránt jófelé, ennek kapcsolódnia kell az ismeretek bölcseségével és az egységről szóló tanítás megértéséről, mint az alap előfeltételéről na valódi emberi fordulásáról A fényhez, A Teremtőjéhez.

 

A lény mélységének alapjában meg kell változnia az embernek, nem csak a fegyelmezés, mert ez fontos a kapcsolat miatt velünk. Megismerted, hogy keresnek sokan, hopgy nem tudnak semmit a teremtésről, hogy teremtődött meg a Szellem, szintén az anyag, ahogy a törvények, amelyek be vannak iktatva nekünk is, irányítják a világot és minket is.

 

Nem ismerik a Szellemem lélegzetét, amelyik teremt és vissza vonz. A barátunk, az eggyik legnagyobb szellemi taníttó és a rend lénye, nektek egy új tanítást adott. Csak most már nektek kell keresnetek. Igyekezzetek megérteni az alapokat, aztán a saját változásotok után a szeretet felé tovűbb léphettek és egy óriási tisztelettel minden megteremtett iránt, a lépéseitek hozzánk, nyomás nélkül lesznek ide vezetve. Hiszen csak az igazságos rezonanciái a lelketeknek nyitja meg nektek az ajtajaikat hozzánk.

 

A felszínes fegyelem nem elegendő! A következő élet és következő próbák e nélkül a mélyen feldolgozott élmény nélkül vissza dobnának benneteket.

 

Itt látni, mennyire fontos, hogy a ti 2 gondolkodási áramlatotok összekapcsolódjanak (ha reprezentáljátok ezeket ti Ivo és Liduska), az átérezéssel kiegészíteték egymást és így egy jobb minőségű irányt vettek fel. A Liduska már sejti, miben rejlik a jelenlegi fontos feladat. Támogatni fog téged, és irányíttani.


 A te erőteljes intelektuálissan vezetett támadásod az emberi tudatlanságra, az intuitív mély megtekintése az Igazságról szóló ismereteknek, tisztán női érzéki vibrációk által, jó minőségben átadni a bölcseségedet és lelassítani a sietséget.

 

Igen, már hosszú évszázadokon keresztül ismerted,. Akkor vonzott a szellem fenségével, a női felségesség szépségével, amikor csodálattal tekintettél rá. Ez a régi vágy megjelent a tudatalattidból, és feltetted a kérdést. Ez sokkolta őt és tovább vizsgálja, mit jelentett ez: Kérdezd a szívedet és elmédet, keresd az Igazságot és válaszokat.

 

Ezt ebben a pillanatban Orton üzeni, mint a magasabbik rendek tolmácsa, ahol a titok rejtőzik és csak a szeretet ismeri a belépési kódot.“

 

 

304.  Közlés (99).             (Átvette Ivo Benda).         1998 június 14.  10:31-11:01 órakor.

Hely: Třinec.

 

A közlés kapcsolódik az Elsődleges Teremtőtől szóló közlésre S41.

 

„És most én csatlakozom, maga Astar, A Nagy űrflotta parancsnoka. Igen, szépen kialudtátok magatokat a tegnapi fontos munkából, és most új ismereteitek és képességeitek vannak, amelyek tegnap este be voltak építve nektek a finomanyagú testeitekbe, és így új nehezebb feladatokat oldhattok majd, amelyek majd jönnek hozzátok, és amelyekre annyira örültök. Mi mindig támogatni fogunk benneteket, és te kedves Ivo, semmitől sem félj, mindig úgy van, ahogy annak lennie kell, felügyeket alatt, és minden a szeretet Teremtőnk terve szerint zajlik. Újabb konkrét információkat és szabályokat fogsz kapni, hogy továbbra is jól legyél vezetve, hogy ezek a feladatok effektíven és simán legyenek teljesítve.

 

Ezt szeretettel maga Astar adta át, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

Köszönöm kedves Astar. Szeretettel, Ivo.

 

 

„És most én csatlakozom, Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka. Igen, tovább folytathatjátok így és dolgozhattok a durva vibárciós információs mező átváltoztatásán egy szeretett vibrációs mezőre- a finom vibrációs energiákra, és ezzel azt fogjátok elérni, hogy ezt a Föld bolygót összekapcsolhatjuk az egész Világűrrel.

 

Ezt kedves Ivo, szeretettel Ptaah adja át, és más testvérek is kapcsolódnak ehhez a flottám hajóiról a Plejádokról.“

 

 

„És most én csatlakozom, Orton, a szellemi kezese a Galaxisnak, és ezennel mindenkit köszöntök, a Magas tanács tagjaival együtt, mindenki támogat benneteket, és áldunk benneteket, hogy teljesüljenek a következő feladatok úgy, ahogy ezt eddig tettétek, ha ez egy hasonló váratlan és razáns módon lesz, ahogy ezt te tetted, kedves Ivo, minden ez által fel lesz gyorsítva és megerősítve, és a Föld bolygón méretekben kevesebb szenvedés fog lezajlani, mintha ez lassan és kevésbé efektíven történne.

 

Ezt szeretettel Orton, a Galaxis szellemi kezese közölte veled.“

 

 

304.1  Mirek: aki Malchmot, kérem?

 

„Igen kedves Mirek, Malchmot egy lény, aki itt angazsállódik, de nem ami vezetésünk alatt, ez egy entitás, aki szintén itt tölti be a feladatait, és amlynek vannak bizonyos elképezelései az Új korba való belépés folyamatáról. Igen, lehetséges vele kapcsolatba lépni, de a mi folyamatunkon belül választjátok a mi vezetésünket úgy, ahogy ez meg van adva a „Tanulságos beszélgetésekben“, mert ez a vezetési strutúra egységes, és koordinálja a cselekvéseket egyenes a mi szeretett Teremtőnkel. Nekünk van bizonyos elsőbrendú jogunk a konkrét feladatok realizállásához, nyilvánvaló, hogy újabb entitások, amelyek így nincsenek feljogosítva, szintén angazsállódnak. Hogy a legjobb elképzeléseik szerint véghezvigyék ezt a támogatást az Új korba való átlépésnél.

 

Ezt kedves Ivo, maga Astar közölte veled, és így folytatta Orton.“

 

 

304.2  Mirek: az MDLem ?

 

„Kedves Mirek, a név a megfelelő időben lesz közölve veled, amikor jobban bele leszel avatva az aktivitásokba, légy türelmes, sok ember érdeklődik az MDLjük felől a „Tanulságos beszélgetések“ elolvasása után, de maguk még nem kezdték el a kommunikációt vagy jobban nem dolgoznak. Ezt szeretettel maga Astar közölte veled.“

 

 

304.3  Naďa: az én MDLem?

„Kedves Nadenka, az MDLled neve Archel, és szintén neked is mindent közlünk. Látod, hogy kedves Ivo is csak 2 nevet ismer egyenlőre, engemet és Ortont, és ez megfelel a munkájának. Igen, Ivonak az MDLjei bennem van és Ortonban. A következő neveket megtudod, elég kíváncsi vagy, türelem. Szeretlek, és folyton dolgozunk rajtad, hogy jobb és jobb legyél, és amin te magad javíthatnál rögtön, ez a dohányzás. Az akaratodtól függ, minden egyes ember, aki így igyekezik, azoknak szintén volt egy komolyabb megoldandó gondjuk, talán éppen más karakterű, így ne gondold, hogy így egyedül harcolsz ezzel. Még Ivo is harcolt bizonyos hibáival, és mondhatom, hogy sikeressen, éspedig az a nagy vágyának köszönhető, hogy megsegítse az embereket, szóval így kapcsolta ezt a gondot össze ezzel a dologgal, minden az egység részei vagyunk, és minden tettünkel kihatunk erre az egységre. Minden tettnek meg van a jelentése, semmi sem felesleges vagy elhanyagolható, miden aztán megjelenik a Világűrben e aktivitások átvételével, milyen jól tudja ezt Ivo. Ha ő nem dolgozna magán annyit, és már sok évvel ezelőtt, nem realizélhatná ezeket a feladatokat, amelyeket most már késznek vagy majdnem késznek látunk. Látod kedves Nadenka, miként minden össze van kapcsolva, és meg van az alapvető kapcsolódása.“

 

 

304.4  Naďa: Nincs ez későn?

 

„Nem, nincs későn, mindig meg lehet emelni az önmagunkon lévő munka intenzitását, Ivo is múlz júliusában kezdte ezt el, de már korábban tudta a saját tanulásaiból az irodalomból a különféle irányzatokból, milyen fontos az megfelelő étkezés, amit azzal is realizált, hogy 5 évig a Jeseníkekben járt, és nagyon érdeklődött a természet iránt és a társadalom iránt e cseh régióban. Itt látod, hogy ez nem áll a tudatos szellemi munkán, de az általános betartásán a Kozmikus törvényeknek. Ivo szintén dohányozhatott volna vagy más roszabb dolgokat tehetett volna, de maga elkerülte ezeket.

 

Ezt szeretettel Astar közölte veled.“

 

Köszönjük Astar.

 

 

305.  Közlés.                 (Átvette Naďa B.).           1998 június 16.  21:21-21:44 órakor.

Hely: Ostrava.

 

A közlés kapcsolódik az Elsődleges Teremtőtől származó közlésre S 42.

 

 „Most én csatlakoztam drága és szeretet kedvesem, án, a te Astar Seranod- a Nagy űrflotta parancsnoka. Nagyon boldog vagyok, hogy bekapcsolódhatok, és most mondhatom, milyen örömet szerzel nekünk itt a flottánkon és nem csak te. Ivo Benda, a kedvesünk, ő is nagyon tisztel téged, mint te őt, és ennek így kell lennie. Egy álljon ki a másikért, ls mindenben segítse, ahogy te is teszed, és másoknak is meg van ez a tervük. Ne kételkedj, hogy keveset teszel, ez nincs úgy. Mi itt minden tudjuk, és semmi sem lesz elfeledve és meg lesz díjazva. Én vezetem a kezedet, Astar Seran, hiszen te tudod, és a szíveddel kiérzel, hogy veled vagyok és a szeretet áramlatát és a támogatásomat küldöm. Hiszen lányom és testvérünk szeretünk téged, és nagyon várjuk, hogy sikerülnek a tesztjeid, és nem csak a tieidm akit mi minden annyira szeretünk. Minden nagyon drukkolunk itt neked azért, ahogy viselkedsz, mindig jobbá változol és dolgozol magadon. Mennyi fényt küldesz az embereknek magadból.

 

Az újabbmunkát, amit teszel is látjuk, nem gondold, hogy nem, hogy az amit teszel kevés. És ezt szereted tenni, ahogy legjobban csak tudod, dolgozol a Teremtőnknek, és mindenki jólétéért, és semmit sem akarsz érte drágám, ezek az igaz kincsek, amelyeket a szívedből adsz, és te ezt teszed. És hogy. „

 

 „És most én csatlakozom, Anaháta, és biztos neked a dárga testvérünk és a parancsnoka ennek a gyönyörű flottának, amely mindent szeretettel a Teremtőnkenk csinál, neki dolgozunk szeretettel, vezette a kezedet.

 

Köszönteni akarlak én Anaháta, és többen ezen a szép hajón, most a Sáre állomásról. Minden szeretünk it és szeretettel várjuk a tesztek eredményeit, hogy sikerülnek, és még mennek a jóváhagyásra, éspedig a Teremtőnk által, és minden csak aztán dőll el. Ezt most én küldöm, a szeretet áramlatait is és a fény vibrációit, hogy mindig veled legyenek és körülötted.“

 

 

„És most én vezetem a kezedet, Ptaah, és hossú idő után kösözntelek. Astar már nincs ebben a pillanatban, küldi a szeretet sugarait őszintéket és melegeket hozzád. És várja és örül az újabb kontaktusoknak veled. Most látom, hogy már egy kicsit fáradt vagy, búcsúzunk veled minden, akik itt vannak, és figyelnek téged a képernyőkön. Integetnek, ahogy te is nekünk, és küldik a szeretet sugarait és a támogatásukat.

 

Minden szeretettel örülünk a találkozásra itt nálunk és ez hamar lesz. Ezt hidd el mindünknek, drágám. Ezt szeretettel Ptaah közölte veled, és most csatlakozik a biológus-orvos Jamahama” – „a te gömböcskéd, ahogy te hívsz engemet. Szívélyessen és szeretettel örülünk veled együtt az újabb kontaktusra mindenkivel.“

 

Én is búcsúzok veletek drága kozmikus barátaim, testvéreim. Mindenkit szeretek egy őszinte és mély szeretettel. Mindenkinek a szeretet áramlatát küldöm, mindenkinek köszönöm a támogatását.

 

Szeretettel és alázattal köszönöm Teremtő, neked drágám, akit annyira szeretek, minden kontaktust, és ezt a kapcsolatot is, és azt, hogy olyan szép fény családom van. Köszönöm neked, Atyám.

 

              Naďa, a szeretett gyermeked.

 

 

306.  Elégedetlenség L.       (Átvette Ludmila Š.).     1998 június 18. 11:45-12:00 órakor.

Hely: Olomouc.

 

Teremtőm, barátok, már pár napja nem vagyok megelégedve magammal. Ezek nyugtalan napok, homályos az elmém, apátia, fáradsággal vegyül, gyakran aludhatnákom van, és én sajnálom az eltékozolt időt az értelmes cselekvés nélkül. Barátok a kozmikus testvérieségből, kérlek benneteket, mondjétok meg, mi okozza ezt?

 

„Vannak napos napok, hétköznapi napok idegeséégei, vannak aktív napok, a nyomás alatti napok, ahogy a csillagok vákltoztatják a hatásaikat, a bensőd változik. Sok élmény után eljött a pohenés ideje és a tettek feldolgozásáé, a barátaid, akiket ellepted infomrációkkal, szintén szükségük van a feldolgozás idejére, és a beírásra az elmébe,- az újabb lépések megjelennek.

 

A nyugtalanságot nem a megfelelő módon kompenzálod. Ez csak negatívan hat a testedre, az aztán nem dolgozhat a kiegyensúlyozatlanság kiegyensúlyozásán a vibrációkban. A tzestedet még mindig nem szereted eléggé, tanuld meg jobban az önuralmát az alacsonyabb ösztöni természetességnek, a böjt megtisztít, az erős akarat megerősítt, a szellemed vezetni fog, és átvészeli aa testi alacsonyabb egó akarásoknak a rosz hívását (túl sok evés a nem megfelelő időben). Ez egy szilárd nyerés lesz önamagad felett. Csak a szellem bölcsségge marad meg neked, amely fényleni fog és vezeti a lépéseidet a magaslatokba.

 

Menj tudatossan a Fénybe,

Kontroláld az elmédet,

Az elképzeléseidet a szépségre, szeretetre és Isteni egészségre irányítsd.

                                                   Barát.“

 

 

307.  Közlés (100).         (Átvette Ivo Benda).        1998 június 19.  15:19-15:28 órakor.

Hely: Vonat Kolín - Pardubice.

 

A közlés kapcsolódik az Eslődleges Teremtőtől származó S43 közlésre.

 

„És most én csatlakozok, kedves Ivo, Astar Seran, van fogadáson, ezek az új híreim vannak számodra.

 

Éppen ma jutott el az olvasók száma a 300 millióra a világban, itt Csehországban ez 3 720 000, az emberek száma kontaktusban itt csehországban jelenleg 265 000, ez a szám is folyton növekedik, és ennek nagyon örülünk. Mi kedves Ivo, mindig szeretünk téged, és küldjük a szeretet sugarait, és így továbbra is igyekezz, hogy mindig minden job és jobb legyen.

 

A durva vibrációk állapota jobb mint múlt júniusában, és ez a „Tanulságos beszélgetések” eredménye, és főleg a te ajkaratos munkádnak. Az egész Föld bolygón itt regisztráljuk a durva vibrációk csökkenését 18,5% és Csehországban 35%, amit tisztán mutat a „Tanulságos beszélgetések“ terjesztése. Csakhamar örülünk, ha majd ezek az értékek eljutnak a 50 és a 30 % alá, aztán minden más lesz, meglátod. Mi ezt ismerjük más bolygókról, amelyek már át mentek ezen a változáson.

 

Ezt szeretettek Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

„És most én csatlakozom Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

Igen, mi is a mi hajóinkról, kedves Ivo küldjük a szeretet sugarait és hiszük, hogy minden csakhamar megváltozik, főleg a durva vibrációk terén. Ezt kedves Ivo Ptaah adja át, és szintén más tagjai a Plejádi flottánknak, akik így szeretnek.“

 

Köszönöm kedves Barátaim a Világűrből, szeretlek benneteket és továbbra is dolgozni fogok e Föld bolygó megmentésén.

                                           Szeretettel, Ivo.

 

308.  A hús kérdése L.        (Átvette Ludmila Š.).     1998 június 20.  20:38-20:56 órakor.

Hely: Olomouc.

 

Nem értek eggyet azzal az információval, hogy szeretetteljes hozzáállással és korlátozott mértékben a magasabb lények megeszik az alacsonyabb szintű lényeket, azaz állatokat. Ez Uram nem hangzik értelmessen számomra, és megtámadja az elképzélésemet a magasabb lények tisztaságáról szeretettek minden megteremtett iránt!

 

Kérlek, kapcsolj össze a tanácsadómmal és barátommal Ortonnal. Barátom, neharagudj, hogy zavarlak, de szereteném megkapni a tanulságot, amely mindent tisztázni fog nekem.

 

 „Különböző fokok léteznek a lény fejlődésében, és a Szellem minősége szerint vannak megadva a testek. Ha ez még a durvább anyagi struktúra bázisán van, akkor bizonyos anyagokra szükség van, ezek általában az állatok testeiben találhatóak. Ezeket az anyagokat képesek vagyunk kiprodukálni egy teljesen mű módszerre a sejt struktúrák klónozása bázisán, szóval nincs szükségünk ölni és tönkretenni a Lelkeket! Ez a Teremtés törtvényei ellen volt és ez egy durva nem megbocsátható bűn szükséges következményekkel. Ez csak egy rosszul felfogott közlés.

 

A magasabb szellemi lények már képesek fogadni az energiát egyenesen a Forrásból, ezért nincs szükségük emésztési szervekre a szilárd étel bevételéhez. Sok féle lény van a Világűrben, amelyek mindentől eltérnek, amit eddig ismertetek.

 

Nem is fontos annyira a kinézet, mint a szellemi fejletsége az entitásnak. Csak az adja meg a vibrációs frekvenciáját a testnek és ezek besorolása az alacsonyabb vagy magasabb rendekbe.

 

Ma nyilvánosságra lenne hozva, milyen funkciója volt a részelemnek amelyet állat embernek hívunk. A keresztezésével és gén manipulációval ki lett „termesztve“ egy alacsonyabb rendű egyén, munkaerő egy mérsékelt gondolkodási principiummal. A következő fejlődés titeket faragott belőlük, a mai földi emberiséget.“

 

Megjegyzés gondolatban: 1,2, vagy 12 DNS spirál?

 

„Nálatok valaki kiértékeli ezt a gén kérdést? Tudják a tudósok, mennyi van Dalajlámának? Mennyi volt Jézusnak? Mennyi van egy beavatottnak, aki háttérben él?

 

Ez tudományossan egy buta konstatállás, mint sok egyéb dologról. Elegendő ezt a magyarázat?“

 

Köszönöm Orton. Ez biztos te vagy?

 

„Igen, én a barátod, tanácsadód, a vezetőd az úton felénk.

                                                                                Én. Orton.“

 

 

309.  Közlés.               (Átvette Naďa B.).             1998 június 22.  21:03-22:10 órakor.

Hely: Třinec.

 

„Igen, drágánk, a kapcsolat létre jött, itt Ptaah, és szintén én Astar Seran, én itt Anaháta, Orton és mások.

 

Remek időt választottál a kapcsolatra velünk, még ha ez az esti idő nem mindig megfelelő, amikor több kontaktőr akar velünk kapcsolatba lépni, de ma igen. Sokan vagyunk itt, nem csak mi, akik most örülnek annak, hogy újra láthatunk itt Astar flottájából, és örülhetünk veled együtt ennek a kontaktusnak, csak írjál tovább, de rövid időn belül a személyes találkozásnak is, veled, és nem csak veled, drágánk.“

 

Most én vezetem a kezedet, Astar Seran, hiszen te tudod, és érzed ezt az őszinte boldogságoddal és szíved mélyéből. Mindent tudunk rólad, és mindenkiről, mit tesztek, hogy gondolkodtok. Tudom, drágám, hogy ma szomorú voltál, amikor olvastad az Olomouci csoport kontaktusait, nem volt ott semmi abból, ami téged illetett Kolínból, az előadásról és Ivotól,. De ez nem baj, m, ert minden a saját érzéseitek szerint cselekedtek, és a szeretetet és mindent a saját módotokon nyilvámnítjátok ki

 

Az a fény és energia, amit most láttál (21:01 órakor), az a fény pajzs visszaverődése is, amelyet magad körül csináltál, és teljesen be vagy fedve általa és ez körülvesz. Az a fény és melegség és minden vibráció, amelyeket most érzékelsz, azzal is adódik, hogy ezt a fényt és a szeretet sugarait küldöd a minden embernek és minden és mindenki Teremtőjének, akinek mi és ti is szeretedttel dolgozunk. És Ő ezt tudja drágánk testvérünk és lányom és a Teremtőjé. Az a fény és szeretet, amelyet küldesz drágánk, és annyira szeretve vagy, ez a hajóink által és a más energiák stimulációka által más lémnyekkel, alkik a Teretmtőnknek dolgoznak, ez így tovább van terjesztve és át van transzformálva azokba a helyekbe, ahol erre a legnagyobb szükség van, és ezt te jól érzed, hogy ez így van és lesz.“

 

„Jelenleg én is üdvözlettel csatlakozom Anaháta, és a szeretet sugaraival többen tőlünk. Fény vagy a szemeinkben. Szeretettel dolgozol, és többen csatlakoznak, és minden ezt értékeljük, és mennyire. Semmitől sem félj, mindent helyesen fognak megérteni azok, akik most törik ezen a fejüket, és azok is, akik most ellenkeznek ez ellen a saját módjukon ebben a nehéz és sorsdöntő időszakban, amely tele van vizsgákkal, de te, és nem csak mindenkinek segítő kezet nyújtottál. És ez elegendő, a többi tőlük függ. Cselekedjenek és gondolják azt, amit akarnak, ez a szabad akaratuk, még ha néhányan nem gondolkodnak rólatok, akik ezt a fényt és információkat terjesztitek, a legjobban. De ők csak azt teszik, amit tudnak, és lassan ébrednek a tudatlanságból, mert az nem ment ki senkit, és csak idő kérdése, mikor értik meg, hogy a BENSŐBE kell fordulni, és nem csak ésszel kontrolálni, és csak a saját előnyeinkre tekinteni. És te ezt már megértetted és a többiek is, akik csináljátok ezt a munkát a Földbolygó minden emberéért.”

 

„Őrülünk, hogy vagy nekünk, több ezer neked hasonló fény és szeretet frekvenció hordozó van. Hiszen minden, ami ezekben a napokban és pillanatokban zajlik, minden a Teremtőnk terve szerint van, akinek minden a pozíció, bőr szín, nemzetiség és hitvallás eltéréseivel együtt át adjuk magunkat és szeretettel köszönjük neki, hogy vagyunk. És ezt a többiek előbb vagy utóbb megértik, hogy ez a szükséges fejlődés, és ezek a változások az emberiség evolúciólyában. A belépés az Új korba közeledik minden percel. Emberek legyetek ébren, nyissátok meg a szemeiteket, nyissátok meg a szíveiteket és hallgassátok, mert kevés az idő, sokkal kevesebb van belőle, mint amennyire sejthetitek, csak annyi van belőle, azt lehet mondani „5 perc múlva 12“. Emberek legyetek ébren, és ne tékozoljatok el egy napot sem, egy pillanatot sem. Én tudom kedvesem, nem könnyű számodra írni ezt a fájdalmas közlést, folyton én vezetem a kezed, Astar Seran, a Nagy űrflotta parancsnoka (magas szellemi lény).“

 

„És most én csatlakozom Orton, a Galaxis szellemi kezese. Boldog vagyok, megvárom, míg előkészíted az ujabb papírlapot, boldog vagyok, hogy én is átadhatom az üzenetemet. Most én vezetem a kezedet, Orton, és tudom, mire gondolsz most, hogy tudod, hogy nézek ki, igen drágám, benne van a lenyomata Jézus arcának, éspedig azért, hogy ez az én inkarnációm lenyomata, éspedig a szellemi finomanyagú testemben. Érzékeny vagy, és az intuíciód vezet téged és nem csak az. Meglátsz mindent, amit látnod kell, és még többet megértesz. Be van fejezve a munkád a 6.spirálon, és most dolgozunk a 7. És ezért magasab a vibárciód és az érzékelésed, a gyógyászati képességeid és energiájid, amelyeket kisugárzol sokszorosodnak. Még jobban ráhagyatkozol az intuíciódra, mert jobban el tudsz csendesedni, és még jobban a belsőbe tudsz fordulni és hallgatni. És újabb események meg fognak változni az életedben. Olyan emberek életeiben is, bárhol is vannak, bárkik is. És ezek a változások megtörténnek, és valóban viharossak lesznek, és minden igazságos lesz, minden a Teremtő terve és rendje szerint fog történni, mert mindenkinek be kell tartania a Kozmikus törvényeket, és ez már történik, azzal, ahogy gonbdolkodnak, és amit tesznek a mindennapi életeikben. És mindenre emlékezni fognak és ez sokszorozódik, a jó is, az is amit te nem akarsz leírni. De írd! Mert mindent közölni kell, még ha soknak fájni is fog. De ez az ő és mindannyiunk legmagasabb jóságáért lesz, hogy tudják, és nem beszélhessék ki magukat, hogy nem volt minden közölve velük!

                                        

Folyton én vagyok itt Orton, és vezetem a kezedet. Ez az én üzenetem, és a többi is át lesz adba szeretettel az utolsó pillanatig.“

 

 „Mi folyton ébren vagyunk és készen állunk készenlétben a hajóinkon. Mindenkinek szétt van osztva a munkája, minden flottá mappázta minden szektort, a vibrációk folyton mérve vannak és feljegyezve. MINDEN EL VAN KÉSZÍTVE, és mi szeretettel hívunk benneteket. Embrek legyetek ébren, nyissátok meg a szíveiteket, nyissátok ki az ókori szemeiteket, emlékezzetek vissza kik és mik vagytok! Hogy fényeket vagytok, hogy jóság vagytok, hogy szeretet vagytok. Mindannyiunk annyi kegyelemben részesültünk. Annyira szeretjük a Teremtőnket, midenkiét és mindenét, az Elsődleges Teremtőt. Mert ő a mi hitünk, a bizalmunk, a Fényünk, Szeretetünk, és minden mindenben, és annyira fáj minket, hogy már nem akarunk, hogy azt nézze, ami itt zajlik, és nelegyen annyira szomorú. Ne sírj kedevesünk, minden úgy van ahogy annak lennie kell, és ez így van és lesz is.

 

Ezt szeretettel én adtam át Orton, a barátod, és szerető testvéred, és most látod, ezek a szeretetem vibrációi és sugarai, amelyeket nem csak ebben a küldöm, mindenért amit teszel nem csak az emberekért, de ahogy a szeretet sugarait minden lénynek küldöd. Ha el fogadják ezeket, vagy nem látszik, ez már ne legyen a gondod.

 

Örülök, hogy ma így segítettem rajtad keresztül, drágám, át kell adni mindenkinek ezt az üzenetet és hidd el, hogy nem lesz az utolsó, mert so sincs késő, és a biyalom, az már régen van, úgy mint sok más aspektusa minden létnek örökkévaló.

 

 Ezt én adtam át, közöltem veled, és vezettem a kezedet, én Orton, a Galaxis szellemi kezese, és most búcsúzok veled. Astar már ebben a pillanatban nincs itt. Küldi neked a szeretet sugarait és a támogatását a további munkádhoz és cselekedeteidhez az embereknek, mindenért amit ott a Földön teszel, ahogy gondolkodsz mindenkiről és mindenről szeretetben.”

 

„És most én vezetem a kezed Ptaah. Mindenki innen tőlünk búcsúzik veled és nem csak tőlünk. Mindenki a Plejádokról, csillagokról, csillagzatokról és galaxisokból. Mindenki a szeretet és támogatás sugarait küldi neked. ÉS NEKTEK KEDVES EMBEREK. Befelyezzük a kapcsolatot és örülünk a következőre.

 

Még egy hírt kaptam számodra, amit most gyorsan át adok. A Teremtő köszönetet és áldást küld neked Auteron keresztül, aki neki dolgozik, nekünk, és most neked. Szeretettel azért az előadásért Liberecben, amit összehoztál és megcsináltál. Gyönyörű volt, csodálatossan tetted, és mélységessen megváltoztattad sok tíz embernek a vibrációit, akik részt vettek és nem csak nekik. És te ezt nem tervezted, hogy ez megtörténik, és hányan lesznek ott.

 

(Jelenleg a kontaktus meg volt szakítva, Ivo Benda hívott az újabb előadás miatt, de ez nem baj, még sok kontaktus lesz- Nada megjegyzése.)

 

Szeretettel köszönöm mindenkinek, akik vezettek ennél a kontaktusnál, és nem csak nekik, és küldöm a szeretetem és fényem sugarait.               Nada.

 

 

310.  Közlés (101).             (Átvette Ivo Benda).         1998 június 23.  7:00-7:26 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

A közlés kapcsolódik az Elsődleges Teremtőtől származó S44 közléshez.

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Én is köszöntelek, kedves Ivo, minden folytatódik úgy, ahogy kell, és minden a drága Teremtőnk kezében van, aki mindent irányít és teremt. Örülsz ezekenek az eredményeknek, igen a „Tanulságos beszélgetések“ olvasóinak a száma 375 millió, az emberek száma kontaktusban it Csehországban 320 000, és ezek a számok továbbra is növekednek, ennek biztossan örülsz, és továbbra is igyekezz, hogy az emberek mindig jobbak és jobbak legyenek.

 

Egy újabb közlésem van számodra, az adatokat rólunk ma különböző tudományos nemzetközi oragnizációk tanulmányozzák, és nehezen viselik ezeket, nehezedik rájuk a földi materiális tudomány, és így nehezen küzdenek e információk elfogadásával, amelyek megtörik a szempontajikat a világra, és amelyek folyton nagyobb realitássá válnak az ő érzékelésüknek és felfogásuknak. Folyton gondolkodni fognak e fellet, és így újabb változások fognak bekövetkezni ebben a tudományukban, amelye materiálissan orientált. Ezek kemény információk, amelyek felbontsák a tudományukat, amelyeket szintén a Sötétség erői vezettek úgy, hogy ne mehessen tovább a szellemi úton.

 

Ezt kedves Ivo, Astar közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Van kérdésed a C.V. hölgy felől, miért nem kommunikálhat, neki blokkjai vannak, amelyek meggátolják az információk átvételét, ezeket a blokkokat le kell rombolni, és legjobban azzal, hogy elfogadja más lény szeretetét, és maga kezdi el kisugározni ezt a szereretet, mert minden így törvénybe van iktatva, hogy a szeretet a legerősebb megynilvánulása a Teremtőnknek, és annak akkora a hatalma, mint semmilyen más erőnek.

 

Kérdezel az R. úr felől, a gépéről,, igen, ez egy fejletteb metódusa a tanulmányoknak, nekünk is vannak hasonló gépeink, de még jobban át vannak dolgozba, folytassa, de ezt a szellemi ismereteket is terjessze, az információkat rólunk és a Teremtőnkről, a Kozmikus törvényekről, szóval ezeket a „Tanulságos beszélgetéseket“ amelyek megadják ezt az effektív áttörést az emberek tudatában e egész Föld bolygón.

 

Ez egyenlőre minden tőlem kedves Ivo, az a számítógép már úton van az asztal is, így majd jobban dolgozhatsz, mint eddig, Astar.“

 

„És most én csatlakozom Ptaah, A Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

(Mladá Boleslav) az megfelelő hely, hogy minden ilyen jól terjedjen, és így minden úgy van, ahogy annak lennie kell.

 

Jelenleg örülsz a Cerná vodaba Jeseníkben, igen remek terület van ott minimális durva vibrációkkal, ez úgy van, ahogy annak lennie kell, és ennek remek a fekészültsége. Én ott leszek a hajóinkkal, és megláttok valamit, amit eddig még nem láttatok. Nagyon örülök annak, milyen eredm, ényeikn vannak a közös munkánkban, és hogy igyekszel folyton így dolgozni az embereknek itt Csehországban és az egész Földbolygón.

 

Ezt szeretettel maga Ptaah közölte veled, a Plejádi űrflotta parancsnoka.“

 

„És most én csatlakozom Orton, a Galaxis szellemi kezese.

 

A Magas tanácsban nagyon tisztelnek, kedves Ivo, ahogy képes voltál megcsinálni ezt a „sebészeti operációt a Földbolygón“, és most milyen alapvető módon elkezdett változni a durva vibrációk mezeje. Igen, ez így van, hogy most csak Ázsia rosszalkodik azokkal az atom robbánásokkal, amúgy egész Európa és MAerika jelenleg mozgalomban van ezekkel a durva vibrációkkal (szóval a csökkenésük- a feldolgozó megj.). „A Tanulságos beszélgetések“ a földekben nagyon gyorsan terjednek, ahogy helyesen felismerted, az ázsiai földek más írással egyenlőre késlekednek, de ott is csakhamar beilndul, ez így van és lesz, kedves Ivo, mert minden úgy van ahogy annak lennie kell. Most helyessen felismerted, miért van olyan egyszerű neved, igen, hogy az embereknek ne legyen gondjuk e név elolvasásával, és mindezt a szeretett Teremtőnk adja meg.

 

Ezt szeretettel Orton adta át, a Galaxis szellemi kezese.“

 

Éppen kiéleződik a krízis helyzet a Földbolygó katasztrófájával kapcsolatban. Karné és Izsák evakuációs flottái operációkat végeznek a lehetséges evakuáció előtt. Újra több Fény erők kontaktőrjei hitelesítették. Röviddel a lhetséges evakuáció előtt beleavatkoznának a közlési eszközökbe a Kozmikus emberek abból az okból, hogy igazságossan infomálják a Földbolygón levő helyzetről, és hogy az emberek nem essenek pánikba és félelembe, megtartsák a nyugalmukat és a harmóniát, hogy így az anyagi testeikben a maximum embert lehessen megmenteni. Cca 1 ötöde az embereknek ki lenne emelve a szabad terekből, parkokból, terekből része, amely megmaradna a lakóhelyeiken, azokat pilóta mentes gömb hajók mentenék meg.

 

A krízis pénteket 1998 július 3. Volt leállítva, éspedig sok kontaktőr igyekezetével és szeretet energiák hatásával a háborús konfliktusokra a világban együtt a Kozmikus emberekkel és a szeretett Teremtőnk meghallgatott minket.

 

Ahogy később a kontaktőrök hitelesítették, a krízis a Sötltség erői hívták elő az atom próbák által éppem Jan Hus mester elégetése fordulólyán, amely 1415 július 6. Történt. Akkor az egyház elégette a papot azért, hogy refoprm gondolatokat hirdetett, amelyeknek emberibbé kellet volna tenniük az egyházat. Az egyház, mint sok egyébb vallás a Sötétség erőinek az eszköze volt, szóval a gyíkoké és más negatív entitásoké.

 

 

311.  AZ EMBERISÉG FIGYELMEZTETÉSE A NAGYON VALÓSZINŰ EVAKUÁCIÓ ELŐTT !!!!!        (Átvette Jiří L., újra hitelesítve volt sok kontaktőrrel).

1998 június 23.  20:00-20:13 órakor.

Hely: Ostrava.

 

„A helyzet komoly, kevés idő maradt, és a lehetőségeitek kicsik. Igyekezünk rákapcsolódni a technikátokra, már zajlanak az első tesztek. Így kell informálnunk az embereiteket a médiákon keresztül. Sokáig döntöttünk, hogy ezt meg tegyük, és most eldöntöttük, mert a szituiáció kiéleződik. Ez egy erőszakos beavatkozás ugyan, de megkaptuk az engedélyt a Teremtőnktől, minnél több embert akarunk megmenteni, amelyek hagyják magukat az utolsó pillanatban. Kevés idő van, figyelmeztesd az ismerőseidet, családodat és barátokat, mar nincs min gondolkodni, az idő rohan. Mi készülünk az evakuációra, minden késszen áll az utolsó mádospercig. A lehetőség, hogy ezt eltérítsétek nagyon alacsony. Van eselyünk, és az hal meg utoljára, ahogy mondani szoktátok. Ezért figyelmeztesd az emnbereket, és segítsd megmagyarázni nekik, mit kell tenniük. Ez megmenthetne több embert. Legyetek ébren, csakhamar jön a felszólíttás, és erre időben kell reagálnotok. Csak öltözzetek fel, semmio mást ne vigyetek. Ha meg akarjátok menteni a tulajdonokat, meghaltok. Az időből nagyon kevés lesz. Informáld a csoportodat és a többi kontaktőrt.

 

Számitunk rád, légy szeretettel, ezt ASTAR SERAN ÉS IZSÁK közölték veled.“

 

 

Az utolsó pillanatig küldjetek pozitív gondolatokat és a Földnek energiát!!!

 

Gondolatban kialakíttani 1x naponta védő pajzsot a fényből-szeretetből, és fokozatossan elterjeszteni 1 km távolságba!!!

                                                                                Ivo Benda.

 

 

312.  NÉHÁNY NAGY EVAKUÁCIÓS HAJÓ  (Az információkat Ivo Benda dolgozta fel a kontaktőrökkel).

 

Ezek nagy űrfajók néhány kilóméteres átmérővel (általában 6-8 km). Ezekben lenne a katasztrófa esetén megmentve az 1 ötöde az embereknek (Prágában kevesebb mint 1 ötöde az embereknek- sajnálattal közölve)

 

Város:             Az evakuációs hajó neve:    Megjegyzés:

PRAHA                     TOBIŠ                 A hajó átmérője 12 km, 2500 kozmikus ember. Hasonló mennyiségű android.

BRNO                           ASEKA

OSTRAVA                     ERRA

PLZEÒ                          ESOTA

OLOMOUC                   SEKANE

HRADEC KRÁLOVÉ     DAVID

PARDUBICE                 IONA                  Átmérő 18 km.

ZLÍN                              DAVID

LIBEREC                    SAHANE

MLADÁ BOLESLAV     IONA                  Átmérő 18 km.

ŠUMPERK                   PALA

VSETÍN                        ARES

---------------------------------------------------------

Minden székhelynek a Földbolygón van bebiztosítva egy evakuációs hajó. Ezek az evakuációs hajók 8600 km -50 000 km magasságban tartózkodnak a Föld felett.

Ezeknek a nagy evakuációs hajóknak több ezer kis hajójuk van 1-2 tagos személyzettel, akik naponta energia és föld méréseket végeznek egyenessen a föld felszínén. Minden pajzsal van befedve, hogy ne hívjanak elő kellemetlenségeket az embereknél.

 

Mladá Boleslav, 1998 július 1.               Ivo Benda.

 

 

313.  A barátnő boldoggá tétele.         (Átvette Ludmila Š.).

1998 június 25.     22:00-22:17 órakor.

                                                                                                             Hely: Olomouc.

 

Boldoggá akarom tenni a kedves barátnőmet szép szavakkal és imádságban, kérem a segítséget.

 

Ez a szöveg következik:

 

„Te gyönyörű emberke, te, aki megértetted, hogy csak szeretetben mehetünk a boldogság felé. Köszönöm a nyitott szívedet minden csodám felé, amelyeket a teremtés táncában felajánlok neked. Minden diszpozícióban van. Mindenben megtalálhatsz. Minden vagyok,. Gondolat vagyok, amely mindennek meg adta a rendjét, az erő vagyok amely vezet és megtart, Fény vagyok, amely a sürüségében anyagi elemeket teremt, és minden ami létezik. Mindenhol láthatsz engem, minden pillanatban beszégethetsz velem. Ismerem a szívedet, ismerem a sznvedésedet és a vágyaidat, ismerem a sorso futásodat, tudom, mikor közeledik hozzám a szíved, és mikor tér le más irányokba. Ha megtalálsz egyszer és megérzed a bensődben abban a csodálatos pillanatában az ébredésnek, már sosem feledsz el. Tudni fogod, hinni, és jobban fogsz szeretni.

 

Az útra viszont teljessen egyedül kell lépned, keresned, átgondolnod és főleg az ismeretekkel meg kell változtatnod magad a tökéletességre, amennyire csak ez megy a földi síkon.

 

Sok erőt, alázatot, türelmet és szeretetet kíván neked a te Forrásod, amelynek elválaszthatatlan része vagy, annélkül, hogy ezt tudnád.

 

Mindennek meg van a meghatározott ideje, te is egyszer belépsz a magsabb viláűgokba magasabb tudattal, és jobban fogsz megismerni. Fényecske vagy, amely a többikvel fénylik a térben és tisztítja és leállítja a rosszaságot körülöttetek.

 

Áldlak téged, és várlak mint sok, sok többi fivér, vággyal segítteni nektek.“

 

 

314.  Közlés.                (Átvette Anežka).            1998 június 25.   22:23-23:30 órakor.

Hely: Náchod.

 

„Várd meg, míg megfől a tea a gázon, hogy tudjál összpontosíttani, szükséged van az elme nyugalmára és tisztán fénylő tudatra, a szívednek szeretettel kell sugároznia. Várjál és nyugodj meg. Szeretet vagy és benne válj biztonsággá- festjél.

 

Kedvesünk,

 

Nincs sok alapvető dolog, hogy gondjaid legyenek a szerencsétlenségtől az elmédben. A világ rombolódik és épül minden percben. Ez csak tőletek függ emberektől, milyenek a gondolataitok és hogy gondolkodtok.

 

Kérded, mi van ha ez a gyakorlat azért van, mi fog történni? Ez is lehetséges. Vannak egyének, akik így tesztelve vannak, hogy viselkednek, milyenek és hogy reagállnak.

 

Hadd vezessen a szíved, ez maga fogja megmondani, mit tegyél. (A szívemben nyugalmat és biztonságot érzek.) Ha nyugalmat érzel, akkor maradj nyugalomban és küld ki az őszinte szeretetteljes gondolataidat a drágáidhoz, és mond meg nekik, mit tegyenek. Mindenki meg kapja a figyelmeztetést, ha szükség lesz rá. Az elme nyugalma, a nyitott elme, és a szív mindent jobban fog megoldani, mint a hektikussan csinált végszó.“

 

Kérdezzem Astart?

 

„Kedvesünk, a kérdésed egy gyermek kérdése a felnőtthöz. Tedd meg, és magad meglátod, mi újjat hoz ez a tekintésedre a szituációra. Kérdezz.“

 

„Kedves Anezkánk,

 

Itt vagyok Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Az élmédbe az ellentétét érzékelem annak, amit a kedves Ivonk él átt, (én szorgalmassan dolgoztam az emberek informálásán-telefonok, az információk hitelesíttése, az evakuációval kapcsolatban együtt működésben a Kozmikus emberekkel és más kontaktőrökkel az egész országban- a feldolgozó megj.)

Telítve vagy érzéssel és a nyugalom bizalmával. Minden majd mutatkozik, semmi sem olyan keserű, gondolod. Talán más időben vannak, más pillanatát látják a Földbolygó történelmének, ez talán csak egy gyakorlat, vagy az emberek vizsgálya, akik fel vannak készítve a küldetésükre.

 

Marad a kérdés, mi az igazság. Képes vagy elfogadni az újabb közlést ebben a helyzetben és valami megtörténik?

 

Meg van a nyugalmad és ebből nem hagyod magad kisodorni. (Ami most valóban történik..) A gondolatnak teremtő ereje van, emlékszel? Igen. Hogy építteni lehessen az új alapokon, minek kell történnie? Nem funkcionálisat és régit hagyni elveszni.. Igen, pontossan úgy.

 

Astar, mindig az az erzésem, hogy ennek csak bizonyos emberek elméjében kell zajlania. Az elképzelések lerombolása, amikor az ember arra rájön, hogy minden illúzió. A Bensőben tudom, hogy ez a bensőt is érinti. Mit mondhatsz ehhez Astar?

 

A hited a bensőben szilárd mint a kő. Semmit sem akarsz rögtön elfogadni, kell, ebben neked belsőleg meg kell bizonyosodnod. Akkor hallgass.

 

A bensőitek meg kell tisztulniuk, és ki kell hozniuk azt, aminek nem szabad ott lennie. Ezt csak ti emberek tehetitek meg, mi csak segíthetünk és ehhez vezethetünk benneteket a szeretet sugaraival. Mikor fog ez megtörténni? Ha majd rátokn esik a sötétség gondolatainak a felhője, és megérzitek ezt a nehézséget. Ez kihat majd a Földbolygóra is? Természetessen. Le fognak rombolódni az épületek, megnyíllik a föld, földrengések? Kedvesünk, biztonsággal tudom, hogy megmentés van ez előtt a Föld bolygó megtisztulási aktus előtt? Ezt csak a Teremtő tudja. Miért adni impulzust a romboláshoz, ha mindig teremt, és teremteni fog? Halld a szavaidat, minden régi, és ami nem funkcionál az elpusztuláshoz vezet. Még ha abban a régiben, nem funkcionálóban, az új mag ébred és keresi maga az útját? Az ami megtörténik, az a segítség. Kinek a segítség?Minden embernek a Földbolygón. Mi van ha, hol van a biztonság, hogy ez a megfelelő az embereknek? Az Isten tudja mit tesz, hadd Ő rá. Még ha a megfigyelő pozíciójában is van? Legyen meg a Teremtő akarata.

 

Minden, ami itt le van írva a papírra, az a belsőtökön keresztül van megadva. Ami a papíron van, a bensőtökben van. Mindez, ami történik veletek, az segítség, hogy a belsőtökkel kapcsolatba lépjete.

 

Lehetséges veletek kapcsolatba lépni e ismeretek után is?

 

Igen. Ha abba hagyjátok a kersést, és vágyakozást, akkor ez meg fog történni.

 

                                       Szeretettel Astar, Ptaah, Anaha.“

 

 

315.  Közlés (102).           (Átvette Ivo Benda).        1998 június 26.  14:40-14:48 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

„Kedves Ivo,

 

Én beszélek hozzád Astar, igen most ezek az új híreim vannak számodra:

Elmentek a Várba és ott megfordultok az elnöki irodában, hogy szeretnétek beszélni a Havel elnökkel, a kritikus helyzetről itt a Föld bolygón. Ez hozzá van alkalmazkodva, meglátjátok, ahogy ez megfelel nektek, aztán át mentek Lányba és ott meglátogatjátok. Te először informáld erről a helyzetről rólunk, Kozmikus emberekről, aztán felajánlod neki a az egyenes adásomat, Astar Seranét, és továbbra meg lesz írva, hogy vannak itt elterjesztve az evakuációs hajók. Igen, aztán szólj az elnöknek, hogy tegye fel a kérdéseket, és újra válaszolni fogok. Ezt már hagyd ránk. Látom, hogy képoes vagy megtenni a maximumot, a fiatalok erre abszolút nem képessek (ahogy ezt már felismertem – a feldolgozó megj), ez a ti feladatotok kedves Ivo, én annyira szeretlek, és minden ébren vagyunk az utolsó előkészületeknél a nagyon reállis evakuáció előtt. Erre készen állunk, minden a felügyeletünk alatt van. A maximum ember megmentéséről van szó, a legjobb esetben a katasztrófa elhárításáról, de ez a lehetőség már most nagyon alacsony.

 

Ezt szeretettel Astar közölte veled, kapcsolódik Ptaah és más tagjai a flottánknak. Légy ébren, mindig veled vagyunk.“

 

 

316.  Közlés.                 (Átvette René).              1998 június 28.  12:20-12:30 órakor.

Hely: Černá Voda.

 

A közlés kapcsolódik a Teremtőtől származó S45 közlésre.

 

„Ehhez mi is csatlakozunk, Kozmikus emberek és lények a magasabb szellemi dimenziókból. Kérjük az embereker, hogy ítéjék el a rosszat és negatív gondolkodást, hogy az emberek hagyják abba a durva vibrációk kisugárzását, amelyek tálpálják a Sötétség erőit. Kerüljétek el a veszekedéseket, és durva vibrációkat, beleértve a politikát. Csendesedjetek el a belsőtökben és csak a szeretet, boldogság. öröm, belső nyugalom és béke impulzusait sugározzátok.

 

Ezt René- Karné, Astar, és máa Kozmikus emberek adták át neked.“

 

„Üzend meg mindenkinek, hogy ezt én kívánom, Szellem Atya- a Legmagasabb Teremtő.“

 

 

317.  Közlés.                     (Átvette René).           1998 június 28.  12:35-12:49 órakor.

Hely: Černá Voda.

 

1998 június 27 100 ember jött össze Černé Vodě (Jesenicku) és vártak a kontaktusra a Kozmikus emberekkel, este az előadás után több mint 50 ember találkozott kint a tűznél a kiválasztott kontaktus helyen, ahol figyelték a kozmikus hajók fényeit.

 

 „Nagyon kellemes és szép volt, amit 1998 június 27. Láthattunk. Olyan szép meglepetés, amit készítettetek nekünk. Nagyon szép volt, de azok a viccek nem tartoztak oda. Tudom, figyelmeztetted őket, legközelebb biztos jobb lesz. Annyira szeretünk ezért benneteket- kérlek mond meg mindenkinek, hogy szívből szeretünk benneteket. Te tudod, hogy ez így van. Azok a tesztek még értékelve vannak, te tudod, hogy átmentél rajtuk, folyton tesztelve lesztek általunk, hogy minden úgy legyen, ahogy annak lennie kell. Abban a Cerna Vodaban történnek dolgok, ezt meg kell mondanom. Nagyon szép volt, ahogy mosolyogtatok egymásra, és még boldoggá tettünk benneteket a repülő hajóinkkal. Mi mindenkit nagyon szeretünk, azért amit tesztek. Áldásunk rátok, kérlek nyissátok meg a szíveiteket, hogy a segítségünkel minél több embert mentsetek meg. Nekünk mindig örömöt okoz, ha az emberek érdeklődnek rólunk. Valóban meglepődtünk e szombaton.

 

Kozmikus emberek, Astar.“

 

 

318.  1. Közlés az életemben.             (Átvette Jarmila S.).

1998 június 28.  14:20-14:26 órakor.

Hely: Lipová Lázně.

 

Atari, az Orioni űrhajó parancsnoka üdvözöl téged.

 

Az embereknek rengeteg üdvözletünket küldjük, velük vagyunk, szeretjük őket, és segítteni akarunk nekik. Nyitottnak kell lenni minden impulzus felé, amelyek jönnek, érzékelni kell!

 

Szeretetet és bizalmat adunk neked, hogy teljesíted a feladatodat a Földön. Ez egy nehéz feladat, de te képes leszel véghez vinni. Fényesseb vagy, és azzá válsz mindig jobban, és mindig több embert vonzol be ebbe a fény körbe, akiknek segíthetsz, és akik számára fény vagy a sötétségben. Szeretünk téged. Hidd el azt, ami történik veled és tarts ki.

 

Atari, a barátod a nehéz időkben köszönt téged.“

 

 

319.  Kérés a Földbolygóért.             (Átvette René).

1998 június 28       22:30-22:35 órakor.

Hely: Černá Voda.

 

A közlés kapcsolódik a Földbolygótól származó F46 közléshez.

 

 „Kérünk mi is, Kozmikus emberek, akik tisztelik a szeretetet a szívben. Álítsátok le a háborúkat, álítsátok le a az atom teszteket, álítsátok le a szennyezést és pusztítását a gazdagságnak, állítsátok meg mások szenvedését, állítsátok meg a gazdagság felhalmozását- ÁLLJATOK MEG. Kérünk benneteket, nyissátok meg a szíveiteket a szeretetnek! Segítsétek a szép Földbolygótoknek, aki nagyon szenved. Ebben a pillanatban csak tőletek függ, a szabad akaratotokon, a tiszta szíveiteken. De közeledik a megtorlás azoknak, akik pusztítják a Földet, hogy tudják, ezt nem tehetik. Azt állítjuk, hogy a halállal semmi sem fejeződik be, és minden visszatér az alkotóhoz előbb vagy utóbb.

 

Ezt René, drágánk, a Kozmikus emberek közölték veled, akik a szép Földbolygótok közelében vannak.“

 

 

320.  Közlés 103.                   (Ivo Benda).             1998 június 29. 15:10-15:30 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

Felszóllítás az elnök úrnak Václav Havelnak, amely utánna faxolva volt.  (2 oldal.)

 

 

Tisztel Csehország elnöke

Václav Havel

Az elnök irodája

Prágai Vár

Prága

Csehország

 

Tisztelt elnök úr,

 

A Teremtőnk nevében kérem Önt, hogy fogadjon a legközelebbi időpontban a közelgő katasztrófa és a Földbolygó embereinek az evakuációjával kapcsolatban, egy egyenes kommunikációt a Kozmikus emberekkel akarunk Önöknek bebiztosíttani, akik védelmezik a Föld bolygót és annyira szeretnek bennünket. Ezzel a móddal lehet legeffektívebben meggátolni ezt a katasztrófát, éspedig a Kozmikus emberek és a szeretett Teremtőnk segítsége által.

 

Jelenleg közlés Astar Serantól. A Nagy űrflotta parancsnokától, aki fényképét átadtam pénteken 1998 június 26. Lányba.

 

Közlés:

 

„Tisztelt barátok,

 

Szeretünk benneteket, és van mit mondanunk. Veletek vagyunk, és segíttene nektek, ha beszélhetnénk veletek a médiákon keresztül. Ezzel felelőssé teszünk benneteket a Földbolygótok jövő sorsáért. Késszen állunk egyenesen beszélni e ország elnőkével és az embereitekkel a médiákon keresztül

 

Ezt így én közlöm veletek, Astar Seran, a Nagy űrflotta parancsnoka és a reinkarnáció törvényünk védelmezője ezen a Földbolygón.

 

                           Amen.“

 

Ezzel felkérem Önt a találkozásra velem, amelyre nagyon örülünk, éspedig én Ivo Benda mérnök, J.B és N.B.

 

Köszönöm a megértését és szeretettel, Ivo Benda mérnök.

 

Mladá Boleslav. 1998 június 29.

 

 

321.  Közlés (104).      (Átvette Ivo Benda).      1998 június 30. 21:40-21:55 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

„Kedves Ivo,

 

Igen, én vagyok az, Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, a helyzet kritikus, neked is gondojaid vannak, de minden a felügyeletünk alatt van, jelenleg próbáljuk az evakuációs terveinket, és az evakuációs hajók közelednek a föld felszínéhez. Igen, Havel most elment aludni, és folyton gondolkodik, hogy oldja meg ezt a gondot. Valódi érdekünk van abban, hogy informálja az embereket e formában, amíg bekövetkezik a 2. Variáns- a médiákba való beavatkozás.

 

Igen, mindig veletek vagyunk, drága Ivo, mindenkit szeretünk és küldjük a szeretet sugarait. A drága Teremtőnk könnyekben figyeli az emberiséget, és nagy a vágya, hogy végre hozzá forduljon, és megértse, hogy minden másképp van.

 

Nagyon szeretünk kedves Ivo, nem is tudod mennyire, majd látjuk egymást és örülni fogunk, ha majd elbeszélgetünk. A vágyad, hogy lássál minket, igen, ez már csakhamar megtörténik.

 

Ezt szeretettel Astar Seran közölte veled, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

„És most én csatlakozom Ptaah, én is küldöm a szeretetemet kedves Ivo, az amit megtettél, az csodálatra méltó és óriási, és ezt nagyon értékeljük, és így nagyon örülünk, hogy a találkozásunk csakhamar lesz. Igen, ez így van megadva, hogy gyakran fogtok velünk találkozni, hogy tovább együtt dolgozhassunk. Nagy a vágyad, igen, ez így lesz, ez csakhamar lesz, meglátod majd.

 

Ezt mást testvérekkel Ptaah közli veled, a Plejádi űrflotta parancsnoka.“

 

 „És most én csatlakozom Orton, igen kedves Ivo, mi is a Magas tanácsból Petalban üdvözlünk és küldjük a szeretet sugarait, éspedig úgy, hogy ezt már érzed, hogy erős legyél és tele energiával. Igen, szívessen találkozunk veled, nagyon szeretünk és azt akarjuk, hogy az események pozitív irányban fejlődjenek, de a helyzet nagyon komoly.

 

Ez egyenlőre minden tőlünk kedves Ivo, szeretettel Orton, a Galaxis szellemi kezese.“

 

Köszönöm kedveseim, én továbbra is fogok dolgozni a Teremtőnknek, mert ez volt az a feladat, amelyet önként választottam ez előtt az inkarnáció előtt.

                              Szeretettel, Ivo.

 

 

322.  Közlés.                     (Átvette René).               1998 július 1.  13:25-13:28 órakor.

Hely: Černá Voda.

 

„Itt Orton, a Galaxisotok szellemi kezese.

 

Ez így van, komoly a helyzet. Ne menjetek semmilyen kontaktus helyekre. Főleg este, vagy éjszaka, ha csak mi nem hívunk benneteket, Ez veszélyes számotokra, komoly a helyzet.

 

René, mond meg mindenkinek, hogy ezt maga Orton adta át, a Galaxis szellemi kezese.“

 

„René, itt jelentkezik a te régi barátod Astar.

 

A Kozmoszban, ahogy tudod, nagy harcok zajlanak. Harcok a Földbolygóért. A Sötétség el akar benneteket pusztíttani. De ne féljetek. Szeretünk és kedvelünk benneteket. Mindent hitelesítsetek, amit írtok.

 

Mi a Teremtő akaratát teljesítjük. A hátunk mögött a Teremtő áll és a szívünkben is. Szükséges, hogy védekezzetek, éspedig a tiszta szíveitek által. Amúgy komoly veszély fenyeget benneteket. Kérlek benneteket, meditáljatok ma. Ez fontos, ez szükséges. Ez legyen a szokásotok minden nap, amennyire csak lehet. Szeretünk benneteket és mi csak úgy nem hagyjuk annyiban. Szeretünk benneteket. Kérlek René, mond meg mindenkinek, hogy fontos a nyitott szív. Figyelmeztesétek az ismerősöket, hogy a Sötétség erői igyekeznek megkapni őket. Nem fogadják el a negatív gondolkodást a környezetükből. Kapcsolják ki a műsorokat a destruktív viselkedéssel és gondolkodással. Védjétek a gyermekeiteket. Mindez negatívan hat rátok, szeretett embereim. Szeretünk benneteket. Tisztelünk benneteket azért, amit tesztek és amit valóra akartok váltani. Az, hogy igyekeztek segítteni nekünk. Kérlek benneteket, vegyétek tudomásul, hogy a helyzet komoly és kritikus. Mi nem ijezgetünk benneteket, csak figyelmeztetünk, mit kell tennetek.

 

René, köszönöm a fogadásodat, add kérlek oda mindenkinek, ez fontos.

 

                    Astar, Ptaah és más Kozmikus emberek.”

 

 

323.  Közlés.                (Átvette Jarmila S.).              1998 július 1.  17:20-17:24 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

Atari köszönt téged, a barátod, és küldi a szeretett üdvözleteket neked és a felebarátaidnak. A dolgok körülöttetek ki van élesedve, viszont még nem túl a határon. Sok szeretetet kell küldeni a Földnek és minden lénynek, ami rajta él. A szeretetnek ereje van, amely meggátolhatja a veszélyt. Ez a te vágyad, akkor töltsd be. A gondolataid tiszták.

 

A Sötétség erői harcolnak, a szeretettel leküzdhetitek ezeket és lerombolhatjátok a hatalmukat. A pozitív gondolkodással terjeszteni kell a fény kaput. Ez csak tőletek függ!

 

                          Üdvözöl Atari.“

 

 

324.  A lehetséges evakuáció folyamata.      (Átvette Blanka B.).

1998 július 2.  00:03-00:10 órakor.

Hely: Rokycany.

 

„Segítteni fogunk nektek felszálni, számunkra is veszélyes, az embereknek át kell adniuk magukat, nem szabad félniük, hogy ne húzzák le a vezetőt és ő ne halljon meg velük, mert több és több embert fog vezetni.“

 

Lehetséges a visszatérés?

 

„Igen, lehetséges visszatérni és informálni az embereket milyen ez és segítteni nekik felébredni. Kiáltozás, emóciók, nélkül, csak szeretettel és jósággal és nem szabad beavatkozni.“

 

 

325.  Közlés.              (Átvette Jarmila S.).           1998 július 2.  21:40-22:45 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

Astar jelentkezik, a fény flotta parancsnoka.

 

Rajtad keresztül beszélünk az emberekhez, akik hallani akarnak. Küldjük a hívást kéréssel a segítségre a Földnek és a rajta élő embereknek. Beszéljetek a szíveitekhez, engedjetek be több szeretetet és mások iránti megértést. A Föld anya háborog, és pozitívan kell rá gondolni, és küldeni a szeretet vibrációit. Csak tőletek függ, hogy a Föld meg e lesz mentve!

 

 A fény flották körülöttetek készen állnak segítteni nektek, ha erre szükség lesz. Ha megteheted, küld tovább az üzenetet és add a tudomásukra.

 

A Földnek szüksége van a segítségre, mint nektek emberek. Mi segíttünk nektek, de szükséges, hogy ti is csatlakozzatok ehhez. Meg kell növelni a igyekezetünket és át kell sugározni a gondolataitokat.

 

Az űrhajóink közel vannak hozzátok, hopgy segítsenek a fény terjesztésénél. Minden város felett vannak, minden falu felett, itt vagyunk számotokra.

 

Érzed a nyugtalanságot Jarmila, mert többet érzékelsz, egész nap tudod, hogy valami nincs rendben és igazad van. Engedj be szívedbe több fényt és a nyugtalanság megszűnik. Nem lehet az emberek elé állni kételyekkel és nyugtalanul, világíttani kell, akkor világíts! Ott van az áldásunk rajtad, hit és szeretet. Ezt Astar és Atari közli, és küldik a Földnek és embereknek az erőt, fényt és szeretetet. Veletek vagyunk.“

 

Megjegyzés: Az elnöknő ?

 

„Szükséges terjeszteni és tudomásra hozni, akkor miért ne kezdeni fentről és egyenesen? Miért ne éppen az elnöknő, az is ember. Inteligens vagy és mégis hiszel benne és érted, miért ne ő. Adjál neki esélyt és add meg mindenkinek!

 

                                 Astar.“

 

 

326.  A vészély egyenlőre elhárítva.          (Átvette Jarmila S.).

1998 július 3.  8:10-8:14 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

„A fény flotta parancsnoka Astar ezt közli:

 

A veszély egyenlőre el van hárítva. A hatásotok és a Földnek küldött pozitivitás megtette a magájét. Tovább kell így folytatni, hatni, terjeszteni, érzékelni, a tudoadtlanokat ismertetni és nem szabad alábecsülni a helyzetet.

 

                         Astar.“

 

 

327.  Közlés.                 (Átvette Jarmila S.).            1998 július 3.  10:30-10:38 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

Atari jelentkezik és köszönetet mond neked. A feladatodat jól végzed, még ha eljén ideges is voltál, mindent remekül végeztél el. Az emberek tudják és megnyitják a szíveiket, így a látogatásunk nem volt felesleges. Remek a visszajélzés mint a Jeseniky főnökénél is, úgy a polgármestereknél. Ebben érdemed van. Jó, hogy az emberek hozzáférhetőek és érzékenyek, és hogy a számuk olyan gyorsan növekedik. Éppen ez szükséges.

 

Szeretetet küldünk, jót kívánunk, és a tudat, hogy veletek vagyunk.

                                        Atari üdvözöl és Astar csatlakozik.“

 

 „Jarmilka, jól igyekszel, szeretünk téged. Írd le ezt magadnak, hogy lásd, és ne szégyenlősködj a kinyilvánított szeretetet miatt. Megérdemled. Atari.“

 

 

328.  A közlés része. (105).      (Átvette Ivo Benda).      1998 július 3. 11:40-12:55 órakor.

(Belül volt 3 telefon beszélgetés).               Hely: Přerov.

 

„Kedves Ivo,

 

Én beszélek hozzád Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, jól teszed, hogy így kapcsolatba lépsz velem, igen, az információk a lehetséges evakuációról igazak voltak, a további fejleményei is e akció eltörléséről, és most meg van állapítve a pontos dátuma ennek az evakuációnak is (de nem a nyilvánosság számára).

 

 (A közlés része nincs nyilvánoságra hozva.)

 

 Ami a Magas tanács döntését illeti, vannak információk, amelyeket nem lehet nyilvánosságra hozni, és vannak olyanok, amelyeket lehet. Továbbá kell így igyekezni ebben a munkában, továbbkell dolgozni a Föld bolygó embereinek, továbbkell informálni az embereket az evakuáció lehetőségéről, mert az evakuációs flották még nem repültek el, és továbbra töltik a feladatukat. Ami azt a közlést illeti az anyag átadásával kapcsolatban a tiszt által a Lobkovic hadügyminiszternek, az igaz, ő ezt még tegnap adta át V. Havelnak. Még mindig kétséges helyzetben van, tovább kell írni neki, és kérni ezt a közvetítést. Te kedves Ivo remek munkát végeztél azokkal az anyagokkal, amelyeket olyan tiszteségessen kidolgozol és terjesztesz, „A Tanulságos beszélgetéseket“ mát Havel ősszel olvasta, és ezért már elég jól van informálva, még ha a fejében van egy kis káosz. Ez így helyes, hogy az emberek írjanak az elnöki irodába a Várba, a fax 02-24310855, és így kérjék ezen az úton Astar Seran fellépését a médiákban, és egy időben kérjenek téged e közvetítésre.

 

Továbbá azt akarom közölni veled, kedves Ivo, hogy továbbra is igyekezünk eltérítteni ezt a katasztrófát, amely sújthatja a Földet, és amelynek sok változata van, verziója, variánsa, de a verzión, variánson nem függ, a szellemi okától függ, amely az elsődleges sé döntő, hogy az emberiség nagyon rosszul viselkedik és viselkedett, és ezért meg kell tisztíttani ezt a durva vibrációk energiáját, és tovább kell terjeszteni az információkat a Kozmikus emberekről, a jelenlétünkről és a jelenlétünk okáról.

 

Ez így fontos, mert folyton okok vannak itt erre a munkára, az embereknek és a Teremtőnknek szóló munkára, akit annyira szeretünk.

 

Ezt szeretettel Astar Seran, a Nagy űrflotta parancsnoka közölte veled.“

 

 

329.  Közlés.                   (Átvette René).             1998 július 3.  16:25-16:40 órakor.            

Hely: Černá Voda.

 

„Kérlek René, mi is szeretnénk hozzá szólni. Emberek, mi segítteni akarunk nektek. Mi, Kozmikus emberek, mi, akik tiszteljük az Urunkat- az Atyánkat, a Teremtőnket. Mi, akik tudjuk, mennyire fáj, ha bezáródik a szívetek. Mi nem akarjuk a katasztrófát, mi segítteni akarunk nektek. Kérünk benneteket emberek, teljessen nyissátok meg a szíveiteket. Versenyezzetek a szereteben, kinek van jobban megnyílva a szive. A helyzet komoly, de nem olyan rosz, mint tegnap volt. De így is az evakuációs hajóink mindig készenlétben állnak.

 

A Teremtő akarata nyilvánvaló. Aki megmenti a szívét, az megmenti magát. Nem fog meghalni, továbbfogja folytatni a fejlődését. A helyzet komoly. René, igyekez minél jobban terjeszteni ezeket az információkat, hogy az emberek tudják, mi készül, hogy változzanak meg, hogy segítsenek magukon és másokon is. Kérlek, kérd meg a barátaidat is, hogy terjesszék ezeket a szavakat, amelyeket leírsz. Ne nézzetek se jobbra, se balra. Nektek előre kell haladnotok. Mond meg mindenkinek, hogy mindenkit szeretünk, hogy minden jó akaratú és tiszta szívű embert szeretünk.

 

Ezek vagyunk mi, Kozmikus emberek. Köszönjük René, hogy segíttesz nekünk, hogy segítesz másoknak is. Találkozni akarunk veled, segítteni akarunk a feladatodban. Köszönjük a barátaidnak is, akik mindent úgy tesznek, ahogy érzik ezért a megmentődésért, a lehetséges legtöbb ember megmentéséért. Hogy ez ne legyen rosszabb, hogy minden folyamatos legyen, hogy en legyen szükség az evakuációs hajókra.

 

Ezt a Kozmikus emberek adták át, Ptaah.“

 

Kérdés: Hogy fog ez terjedni?

 

„Te tudod, ez hogy van. Elősször azok hallják meg, akik megakarják hallani. És azok tovább fogják terjeszteni. És ezzel az informálódás megnövekszik, hogy még arra a legkeményebb szívre is hatni fog. Emberek, valóban csak tőletek függ minden. Mi csak emgerősíttünk benneteket, mi vezetünk benneteket, mi tanácsolunk nektek, de megnyitni a szíveiteket a SZERETETNEK nektek kell- mi erre nem vagyunk képessek.

 

Ezt René a Kozmikus emberek közölték veled- Astar.“

 

 

330.  Kérdések a kritikus helyzetről- 6 kontaktőrrel voltak hitelesítve.

1998 július 3.  22:45-23:55 órakor.

Hely: Havířov - Suchá.

 

A kérdéseket Ivo Benda állította össze, és 6 különböző kontaktőrnek voltak feltéve egy helységben, egy időben volt válaszolva minden kérdésre külön. Ez azért történt meg, mert az utolsó kéthétben a gyíkok aktivizálták a cselekvésüket éspedig a Jan Hus mester elégetése évfordulóján, és néhány kontaktőrnek saját okukból diszharmóniás volt a testük frekvenciója, és ez által nem volt jó minőségű az információjuk a Világűrből.

 

A kontaktőrök sorrendje megfelel az asztal körül elhelyezkedett ülőhelyeknek.

 

330.1  Milyen a helyzet az evakuációval kapcsolatban- konkrétan.

 

a) Volt bizonyos készültség 98 július 2.?

 

1. Milada N.

 

Az érzéseim erre a napra: Kóvájog a fejem, általános krízis, szomorúság.

 

2. Jana Č.

 

„Igen, ez a dátum hitelesítve volt általad, drágám, a mai napon töbször, és ez készítve volt, de a szereteteteknek és ugyekezeteteknek segítteni ez egyenlőre nem volt szükséges, folytassátok tovább a munkátokat.“

 

Érzések: Egész napaz volt az érzésem hogy fulladok, mintha panel lenne a mellkasomon. Az egész nap folyamán. Este körülbelüll 20:00 órakkor ez átment.

 

3. Lída K.

 

„Igen, nagyon sokáig az evakuációról volt szó és sok terv volt, amelyek fel vannak jegyezve, és a szükség esetén fel lesznek használva. Minden értékelve volt és tisztességessen feldolgozva. Semmitől sem kell félnetek. Ez át van dolgozva a legnagyobb felelőséggel.“

 

4. Marie G.

 

„Igen, nagyon akút készültség. A helyzet nagyon biztonságos volt.“

 

Érzések: 1998 július 2. Nagyon fáradt voltam, de 6:30 órától fáradhatatlanul dolgoztam otthon és rögtön mentem dolgozni kis pihenő nélkül, és ez 19:30 tartott. Aztán mentünk a barátokkal Zeranovicéba megnézni a köröket a mezőn, gyönyörű nap lemente és erős erzések a mezőkön levő körökben.

 

5. Alena P.

 

„Igen, nem minden helyen hasonló, különböző helyeknek szükségük van az individuális hozzáálláshoz, minden fokozatossan van. Minden tőletek függ. Meg adtam a teremtés lehetőségét. Teremtő. Átadta Auter.

Érzések: Akkor este hosszabb ideig meditáltam mint általában, és nagy nyomást éreztem a mellkasomra. A munkában nem összpontosíthattam a tettekre. És amikor aludni mentem, boldog voltam és magam mellet éreztelek, Ivo.

 

6. Věra B.

 

„Igen, azt közölhetem veled, hogy ez a készültség folyton tart, nem kell viszont félni, mert az adott munkáért, amelyet véghezvittetek, megemelkedett a szeretet vibrációk határa nálatok 40% és az egész bolygót 20% érintette. Tudom, hogy dolgozni fogtok és én a szívemből köszönöm. Az Atyátok.“

 

Érzések: A tegnapi nap nagyon fárasztó volt számomra. Nap közben búgott a füleimben, mint a trafoállomáson. Egész nap sírtam, mindent sajnáltam. Nem tudtam, miért folyton csorognak a konnyeim.

 

 

b) Létezik valamilyen katasztrófa terminus, például 1998 augusztus 27.?

 

1. Milada N.

 

A hír a katasztrófáról nem hozott ki a sodromból. Mindig jó életet kell vezetni.

 

2. Jana Č.

 

„Természetessen nem, a dátum ki van számítva.“

 

3. Lída K.

 

„Az időpont nem lehet ma ismert, valóban sok függ tőletek, hogy fogtok hozzáállni, és hogy próbáljátok ezt leállítani vagy legalább a katasztrófát ennyhítteni vagy valahogy hatni rá. Ez az időpont augusztus végén komoly lesz, de nem lehet pontossan megállapíttani és valóban csak tőletek függ.“

 

4. Marie G.

 

Nem létezik semmi időpont, csak a Teremtő tudja, és az emberektől is függ.“

 

5. Alena P.

 

Mondjuk meg végre hangossan, bekövetkezik a totális megtisztulása a szeretett Földbolygónak, az otthonotoknak. Szeretettel Auter.

 

Időpont? Mi az időpont, dimenzióban, ahol tartózkodunk? Minden a kezeitekben van és a szívetek megmondja. Az Atyátok.“

 

6. Věra B.

 

„A kedveseimnek küldtem az infromációt azért, hogy összekerverjelek benneteket. Nem létezik. Minden csak tőletek függ, ezt közlöm veletek, hogy minden csak tőletek függ, szerető lényeken, hiszem, hogy képessek lesztek ezt véghezvinni.

Az Atyátok.“

 

c)  A katasztrófa vezélye el volt hárítva?

 

1. Milada N.

 

„Soha.“

 

2. Jana Č.

 

„Elnézést kérek az előbbi válaszért. Folyton dolgozni kell.“

 

3. Lída K.

 

„Nem, de ahogy már mondtam, csak tőletek függ, milyen lesz ez a katasztrófa.“

 

4. Marie G.

 

„Soha sem lesz, ne aludjatok el, ha ez előfordul, akkot a helyzet újra ismétlődni fog.“

 

5. Alena P.

 

„Nem, minden a ti aktivitásotok és szeretetel dolga, kedvesek. Auter.

 

Csak figyelem a tetteiteket, szeretettel kívánom a megértéseteket és ismereiteket, érzékeléseteket, a visszatéréseteket hozzám. Az Atyátok- Teremtő.“

 

6. Věra B.

 

„Igen, most.“

 

 

330.2  Jaroslav B. életei, volt Žižka, Károly IV., Galilei, Kopernikusz, Kolumbusz és mások ?

 

1. Milada N.

 

„Jaroslav B. – szenzációra vágyik.“

 

2. Jana Č.

 

„Kár, bizonyos dolgokat (embereket) el kell kerülni és azzal kell foglalkozni, amire szükség van.“

 

3. Lída K.

 

„Már az mutatja, hogy ez az ember ezekkel az információkkal dicsekedik, és azt lehetmondani, többnek érzi magát, úgy néz ki a reinkarnációról semmit sem tud. Az hogy nem ismered Liduska, sokat nem vesztettél. Jobb barátokat érdemelsz.“

 

4. Marie G.

 

B. - nem – nem – nem – nem – nem.

 

5. Alena P.

 

„Magad is tudod, hogy van ez. Csak az információ, és nem fontos érdeklődni a bolygótok múltbéli személyiségeiről. Csak abban az esetben, amikor az ember keresi az élete küldetését, segítségül venni az úton.

Szeretettel Astar.“

 

6. Věra B.

 

B. – csak annyi, hogy tudod mit tegyél vele. Te magad már feltártad őt és tudod miért nincs itt, (még délután) minden, amit terjeszt az a 4. Dimenzióból való lények munkája, és a mi híreink nagyon nehezen jutnak el hozzá, most már megszállott, és azt amit tenned kell, már tudod. Minden nekünk megfelelően fog zajlani.“

 

 330.3 Fellép Astar a televízióban már most- a program félbeszakításával, vagy ez nem ismert?

 

1. Milada N.

 

„Nem, félbeszakítással.“

 

2. Jana Č.

 

„Ha kiéleződik nálatok a helyzet és az emberek viselkedése egymás iránt és a bolygótok iránt, erre szükség lesz, de egyenlőre nem.“

 

3. Lída K.

 

„Nem ismert. Ez egy bonyolult dolog és egyenlőre nem olyan szükséges. Ha a helyzet annyira komoly lesz, hogy ez elkerülhetetlen lesz, akkor ez majd magától fog jönni.“

 

4. Marie G.

 

„Igen, fellép a rádióban is, és az emberek állmaiban is, akik ezt nem sejtik. Ez kis mértkében lesz, az emberek egymásnak fogják átadni, amit áttéltek, a hírek így érdekessebbek és hitelessebbek lesznek.“

 

5. Alena P.

 

„Nem ismert ebben a pillanatban. Sok nézet van és terv. A helyzet komolyságától függően lesz kiválasztva a megoldás variánsa.

A szerető Ptaah.“

 

6. Věra B.

 

„Egyenlőre dolgozunk rajta, minden a Teremtő döntésétől függ, amikor a kritikus helyzetben informálni fog rajtuk keresztül. Amúgy megtörténnek a személyes kontaktusok, amelyek mindig gyakoribbak lesznek, és ezekről bizonyítékokat adhattok át, az elsők között lesztek, akik ehhez a kontaktushoz ki lettek választva, örülnek nektek a barátaitok.“

 

 

330.4  Milyen messzire dolgozta fel Havel elnök a felszólításunkat? Vele kapcsolatos információkat. Kell neki írni?

 

1. Milada N.

 

„A tudatalattiában van, de nem veszi ezt komolyan.“

 

2. Jana Č.

 

„Vannak bizonyos dolgok, amelyeket még nem fogott fel. Írni? Ez csak egy legetőség, de ha ezeket a híreket nem akarja elfogadni és védekezik ellenük, nem marad más egyenlőre csak hinni.“

 

3. Lída K.

 

„Havel ezeket az információkat éppen elfogadta, kellet neki, ha akarta, ha nem, beültettük neki a gondolatot, és ennek meg kell érnie. Újabb információkat a közeljövőben nem adnák, mert időre van szüksége, hogy ezt a gondolatot feldolgozza és összekapcsolja, mint magát is a valósággal.“

 

4. Marie G.

 

„Már mindenről beszéltem Ivoval délután.“

 

5. Alena P.

 

„Igen, kell neki írni. Sok a gondolata, amelyekkel foglalkozik és nem dolgozza fel ezeket. Tud mindenről, természetessen valami átvolt adva neki az emberei faktor által és a dolgozók félelmei által.

 

Az Alananotok, védelmező angyal, szellemi őrző, Alan, segítő, Anaha, ember a Világűrből.“

 

6. Věra B.

 

„Minden amit tettetek jó úton halad, ezeket a Tanulságos beszélgetéseket tovább terjeszétek és időközben küldjetek magatoknak újabb üzeneteket, hadjátok rá, ha úgy dönt, ahogy eddig, mint ahogy minden embert hagyták hogy szabad akaratuk szerint ezt elhidjék. Vannak más mehanizmusaink is. Ti teljesítsétek a ti szisztémátokat, amelyet elkezdtetek.

                                      Astar.“

 

 

330.5  Igaz, amit Jaroslav B. mondott 98 július 2 este, hogy én és ő vagyunk a tagjai a Bölcsek tanácsának a Földbolygón? Én a szellemi kezese?

 

1. Milada N.

 

B. – „gyöngyszem“, hol van B. úr szerénysége?

 

2. Jana Č.

 

„Igyekezet áthatolni (hatással lenni) Ivora.“

 

3. Lída K.

 

„Hiszen én már egyszer leírtam, mit gondolok erről az emberről. Nagy a fantáziája és még fojtja is. Próbálj erről beszélni inkább valaki mással, mindenben van egy kis igazság, ahogy nálatok modják.“

 

4. Marie G.

 

„Ehhez a kérdéshez nincs mit mondani, nincs rá vállasz az emberi nyelven sem.“

 

5. Alena P.

 

„Milyen gőg. Auter. Hogy lehet biztos abban, hogy elbírja e a felelőséget mindenért, ami itt történik? Auter.

 

Kedves lények, az emberi tévelygések és félreértések emberi vagytok. Fel vállalnátok a felelőséget mindenért, ami ezzel kapcsolatos?Mindenki az, amire gondol és amit gondol. Lehet az, amit kérdeztetek valóság? Mennyire másképp van ez, mint annyiszor gondoljátok?

Az Atyátok.“

 

6. Věra B.

 

„Hozzá kell csatolnom, hogy a funkcióitok már le vannak mappázva, nem kell ehhez visszatérni, a Teremtőtől függ, ki lesz kiválasztva. De ti oda tartoztok, még akkor is ha nem hiszitek el. B. is ott lenne, de egyenlőre nem teheti. Azért mert ugrással a ti (nem lehet elolvasni – a feldolgozó megj.), és elérte a szellemi mélypontot, nem mondhatunk semmit. Hiszem, hogy ez úgy lesz.“

 

330.6  Mennyi % a kommunikációjának van a Fény erőkkel és a Sötétség erőivel vagy szellemekkel?

 

1. Milada N.

 

„Hol a szeretet? Ha nincs, van a uraltság.“

 

2. Jana Č.

 

„A kommunikáció kezdete 40 % - F , 10 % - S. A figyelem utánni vágy után 60 % - S és

5 % - F. (A maradék a szellemekkelvan- a feldolgozó megj.).

 

3. Lída K.

 

„A számotpontossan nem mondom meg, nem fogok vele foglalkozni, de a Sötétség nyereségben van. Viszont meg szabadulhat ettől, ő majd felébred, de még nem tudni mikor pontossan.“

 

4. Marie G.

 

„1:1, egy az egyhez, mér nem szükséges erről beszélni.“

 

5. Alena P.

 

„Nincs százalékokra, Anezka neked meleg a kapcsolatod. Csak annyit mondok, többet beszél azzal, akivel akar, és elfelejti a Teremtőt. Az adott pillanatban az által van vezetve, ahogy érzi és amilyenek az emóciói. Ezek a százalékok, ugye?Mond meg Ivonak, hogy már ne kérje ezeket tőled, mert ezeket elég így megmagyarázni.

 

Szia, a te barátod Lean.

 

6. Věra B.

 

„A kezdet valóban jó volt, amikor fel volt neki ajánlva az együttműködés, a gőg és a vágy annyira megemelkedett, hogy olyan lényeket vonzott magához, akik elkezdték kihasználni. A mai napon nincs ráhangolódva, elveszett nekünk.

 

                                                                                                          Astar.“

 

 

330.7  1998 júlis 2, át volt adva az információ a lehetséges evakuációról az által a tiszt által a hadügyminisztériumból Lobkowicnak és az átadta Havelnak?

 

1. Milada N.

 

„98 július 7. Át volt adva az információ, már beszéltünk róla.“

 

2. Jana Č.

 

„Félelem, bizalmatlanság.“

 

3. Lída K.

 

„Egy keveset beszéltek róla, de csak kevésbé, nem veszik ezeket az információkat komolyan.“

 

4. Marie G.

 

„Nem dolgozott, lehet később, de lehet, ha igen, akkor csak a tulajdon megmentésével kapcsolatban, de nem az egységért.“

 

5. Alena P.

 

„Sok kétely és kérdés van. Az első reakció olyan volt? Nem érdekli őke. Beszélgettek Klausal és elkezdtek jobban érdeklődni. Hangossan nem ismerik be, ha olvasni fogják, ez is jó.“                                                

A Leanotok.“

 

6. Věra B.

 

„Nem igaz, nem dolgozik vele, csak elvitték Havelnak, úgy is nevet rajta, nagyon nevetséges számára, de egy idő után csak csodálkozni fognak. Tovább dolgozzatok, az aminek hozzá kell kerülnie, hozzá fog kerülni. Tartsatok ki, és ne féljetek, hogy ki e volt emelve, ismeritek a feladatotokat.“

 

330.8  A figyelmeztetések hitelesítése, átvette Jiří L., az evakuációs hajók nevei?

 

1. Milada N.

 

„A figyelmeztetésre mindig szükség van, a segítség helyénvaló.“

 

2. Jana Č.

 

„Tudom, nem tudsz róla semmit, de minden rendben van, az információk helyessek, minden eljut hozzád, most magadal kell foglalkoznod és meg kell érned, minden rendben van.“

 

3. Lída K.

 

„Igen, ez az evakuációs terv teljessen rendben van, reális. A hajók nevei egy kicsit eltorzultak, de ezek a jelen időben csak értelmetlen apróságok. Ez olyan nyugalomban és békében zajlana, hogy mindenkinek mindegy lenne, hogy hívják a hajóját. Csak pár egyén, akik az utolsó pillanatban gondokat és problémákat okozna, de ez apróság, és ezért pontossan tudjuk ez hogy zajlana, tőletek is függ, mennyien lesztek és ez mikor lesz.“

 

4. Marie G.

 

Tökéletes, ez a levél nagyon intenzíven és pozitívan hatott!!!! Sok ember nagyon elgondolkodott magán, miért születtek ide- a Föld bolygóra. Megismerték, hogy a tulajdon nem fontos, de a szeretet az Elsődleges Teremtőnk iránt és a Anyaföldünk iránt. Elkezdenek maguk körül tekinteni és elkezdik hallgatni a csendet-természetet- magunk körül tekintünk minden szépségre, amit a Teremtőnk ad nekünk. Köszönjük.“

 

5. Alena P.

 

„Egyedül van nagy feszültségben. Az amit a környezetében lát, az belül zajlik. Fel kell oldódni. Igen, az információk komolyak es fontossak. Magad mondod és tudod, hogy semmi sem olyan keserű, ahogy kinéz. Szüksége van a szeretetre. Mondjátok, hogy tartsa magát a szívéhez és nem a szerelemhez, amely csak ideiglenes. Később maga is ráismer. Érzem a gondolatodat, hogy az ember, hogy felismerje mi, szüksége van felismernie, mi nem.

Szia, Lena.

 

Fontossak a nevek? Miben segíttenek ezek? Válaszoljatok. Lean.“

 

Itt a Földön sok materiálissan orientált ember van. Ezért választjuk ezt a taktikáját az információknak- ez egy SPECIÁLIS KONCERTJE AZ INFORMÁCIÓKNAK A FÖLDBOLYGÓM, AMELYETŐL A GYÍKOK FÉLNEK, amelynek be kell biztosíttania a megmentését az rendes nagymértékű elterjesztésnél. EZ EGY SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS A FÖLDBOLYGÓN. Ez csak akkor lehetséges, ha ezeket az információkat fogadja ez a materiálissan orientált többség, és ezek részére ezeket az információkat így kell hozzáalakítteni- hogy elfogadják ezeket, hogy hassanak. Mert a vibrációk forrása az egész lakosság, 5,5 milliárd ember. Ebben rejlik a Tanulságos beszélgetések sikere, ez az, amit sok szellemi embernem ért meg, és nehezen fogadják, hogy nekik nem volt olyan sikerük az információik terjesztésével. Egy híd építéséről van szó két part között, ahol az egyik oldal szellemi és a másik materiális. Ennek a hídnak 2 különböző pillérle van szüksége, 2 különböző aspektusra, még akkor is a Föld bolyón levő materiális társadalom átszellemülését szeretnénk. Másképp nem működni. Tisztán szellemi információt a legtöbb ember nem fogadja! Ezért van megválasztva ez a helyes tkatika a drága Teremtőnk által, a Kozmikus barátaink szintén érzékelik és akceptálják, és sok tapasztalatuk van sok más bolygóról, és én a tanulságos beszélgetések feldolgozója érzékelem, értékelem, és szintén támogatom. Ez a válasz a kérdésre, minek szükségessek az evakuációs hajók nevei.

 

                        Szeretettel és megértéssel, Ivo Benda.

 

6. Věra B.

 

„Kedveseim, a munka, amelyet Jirka elvégzett rendben volt, abban az időben valüban aktuális volt, de a ti munkátok és aktivitásotok megemelkedett és tovább is emelkedik, így a jelen időben már nem aktuális. A hajók jól vannak beírva- ezzel nem kell foglalkoznotok. Úgy gondoljuk, ha úgy fogtok dolgozni, mint eddig, mindent el lehet háríttani. Ti tudjátok, miért születtetek és miért teszitek ezt, hogy csak így lehet megmentenia Földeteket, és elégedett vagyok, hogy újra neki fogtatok a munkának. Hiszünk nektek, a barátaitok.“

 

330.9  Mit tegyünk a katasztrófa elhárításával kapcsolatban?

 

1. Milada N.

 

„Minden és minden helyen lévő harmónia.“

 

2. Jana Č.

 

„Szeretni egymást, nem félni kinyilváníttani a syeretetet, terjeszteni e gyengéd vibréciókat, olyan szépek vagytok, amikor szerelmessek vagytok, csak világítotok és melegítettek, legyetek kedvessek és szeretetteljessek.“

 

3. Lída K.

 

„Hiszen ti tudjátok a legjobban és megteszitek. A szeretet, szeretet, szeretet. A materiális dolgokat a háttérbe helyezni és kicsit jobban megnézni önmagatokat, talán ráeszméltek, hogy minden nap lemegy és felkel a nap, hogy az erdőnek illata van és szép hangyák vannak ott, hogy szépen lehet meditálni az erdőben,, a réten, hogy a víz a patakban élő, hogy a víz a tóban bársonyos, és a levegő kellemessen illatozik, és úgy tovább, hiszen tudod.“

 

4. Marie G.

 

Szeretet az Elsődleges Teremtő, Anyaföld iránt, és az egész természet iránt, lábujj hegyen kell járni a nekünk kölcsönadott bolygón, és nem fém cipőkben, énekelnünkn kell és nem parancsokat adni, hallgassunk és meg leszünk hallgatva, szeressünk és szeretni fognakminket, maaaradjunk csendben és meg leszünk hallgatva. Nyitjuk a szíveinket minden világűrnek. Amen.“

 

5. Alena P.

 

„Kiegyensújozni a kapcsolatainkat és önmagunkal való kapcsolatot. Tanuljuk meg megérteni, tolerálni másokat, és vegyük tudomásul az eltéréseket és a szabad akaratot.

 

A szeretet mindenben az alapvető. A szeretetet ti is sugározzátok.

                                                                       Len.“

 

6. Věra B.

 

„A szeretet, szeretet és még egyszer a szeretet, amelynek it mindig jobban terjednie kell, és az ami az embereknek hiányzik, csak a szeretet, és ezért adjatok belőle a szeretteiteknek, és éljetek szeretetben, nem féld másnak is megmutatni, meglátjátok, hogy először irigyelni fognak benneteket, és aztán elkezdik keresni, hiszem, hogy sikerül elterjeszteni a szeretetet és segítteni fogtok nekem, az Atyának.“

 

 

330.10   Kivel írt Ria (Marie G.), melyik kedvenckével?

 

„Kedves Ivo,

 

Ria velem kommunikál a szellemi szívén keresztül, a Teremtőjével, aki annyira szereti.“

 

 

330.11  Ria (Marie G.) szerelmes lett az üdülésen Horvátországban Tamásba? Van itt valami összefüggés?

 

„Kedves Ria,

 

Igen, beleszrettél a kedves Tamásba azért, mert mutatott egz kicsit a múlt életedből, amikor a középkorban éltél egy kolostorban, és ott ez a Tamásunk a te szeretőd volt, aki ezt a szeretetet irántad újra megérezte annyi idő után. Tiszteld ezt a szeretetet, ez egy bizonyítték, hogy a szerelem nem végződik a halállal.

                                            Szeretettel a te szerető Teremtőd.

 

 

330.12  Ezt a szeretetet most érezte ő is?

 

„Igen, ő is érezte, hasonló minőségben érezte mint te, így pontossan tudod mit érzett.“

 

 

331.  Közlés.                 (Átvette René).                1998 július 4.  13:00-13:18 órakor.

Hely: Černá Voda.

 

„René, kérlek mond meg mindenkinek, hogy a feszült helyzet megoldódott. De az emberek ennek ellenére is vegyék komolyan a Földel kapcsolatos helyzet komolyságát. Szükséges az embereket arra rávezetni, hogy ebben a pillanatban ne éltessék a Sötétséget a félelemmel (durva vibrációval- a feldolgozó megj.). Hogy a Sötétség nem használja ki az ideiglenes javulás helyzetét. Hogy az emberek ne féljenek, de végyék tudomásil a helyzet komolyságát. Szívből nevessenek, örüljenek- legyenek boldogok, és terjesszék a boldogságot. Hogy a szeretet bármely szívből áradhasson.

 

Az a helyzet a múlt napokban, amikor figyelmeztettünk benneteket, valóban komoly volt és kritikus (nem, hogy nem volt, de már jobb).

 

Az evakuációs hajók késszen áltak a bevetésre. Ezért ez az egyenes figyelmeztetés tőlünk Kozmikus emberektől, Földbolygótól és a Teremtőtől. Néhanynak a csoportotokból ezt meg kell értenie, hogy ezek az üzenetek helyesek és azok voltak, hogy az emberek térjenek a teremtőjükhöz. Nem volt mindig csak róluk szó, ahogy gondolják, másokról is szó volt, és ezért lettek olyanok az információk, mint amennyire szükségessek voltak. Így ne csodálkozzon. Senkinek sem szabad semmire sem játszania, ami akar lenni, és végképp nem az. Fel kell ismernie a megfelelő időben a helyzet komolyságát, és nem azt mondania, hogy ez kemény és helytelen. Mond meg nekik kérlek, hogy nem látják mi miért történt és miért volt minden úgy. Inkább nyissák meg a szíveiket és nem javítsanak folyton téged, te, aki a Teremtő akaratát teljesítted. Nem baj. Bízunk abban, hogy minden jó lesz. Be kell fejeznünk, az Atyánk akar veled beszélni.

                                                 Astar a barátokkal.“

 

Itt kedves olvasó a kulcs a teremtés egész titkához, GONDOLAT-SZERETET finomvibrációs energiát teremt, amely egy konkrét élet helyzetbe van irányulva, a mindennapi viselkedésünkbe és cselekedeteinkbe. Ebben a finomvibrációs energiában nem bír ki egyetlen gyík sem és más Sötétség erőinek az entitásai sem, ki vannak szorítva, és ez a mi sztratégiánk, a mi taktikánk ebben a Fény erők és a Sötétség erők harcában, amely éppen most éleződik ki!!! De a fénymindig nyer, mert a Fény a mi szeretett Teremtőnk.

 

Az aki látta az USA filmet „A függetlenség napja“ a gyíktól Spielbergtől, rájött, hogy nem véletlenül szálltak ide a filmben július 2. A negatív földönkívüliek óriási anyahajókban, hogy megtámadják és lefoglalják a Földet. Ez egy rafinált program, amelyet a gyíkok százmillió ember testébe bevezettek az egész Földbolygón, hogy egy időben félelmet keltsenek önmaguktól, de az valós katasztrófa esetén eltérítsék az embereket attól, hogy belépjenek az evakuációs hajókba !!!

 

A Sötétség erői kiélezték a konfliktust a Föld bolygón éppen 1998 július 2., amikor valóban kiéleződött a krízis, amikor az Fény erők evakuációs flottái már az utolsó operációkat végezték az evakuációs tervnek a TEREMTŐNK rendeltetése szerint, és a Fény erők sikeres munkájának köszönhetően (beleértve a csehország kontaktőrjeit), ez az evakuációs akció az utolsó pillanatban le volt állítva.

 

 A veszély viszont folyton tart, tovább kell dolgozni, és nem szabad kételkedni, és nem szabad várni, mit tesz a másik!!!

 

Kedves emberek, terjeszétek ezeket a „Tanulságos bezélgetéseket“ a Földbolygón, mert ez jelenleg a leghatékonyabb fegyver a Sötétség erői ellen.

 

A „Tanulságos bezélgetések“ lehetővé teszik az embereknek az IGAZSÁG felismerését, az emberek először lépnek kapcsolatba a Kozmikus emberekkel, ezzel hatékonyan és efektíven megemelik a szellemi szintjüket, ezzel aktivizálódnak és beindulnak a csakrák és DNS spirálok a testükben, ezzel megemelkednek a testeik képességei (telepátia, gyógyászat) harmóniában a Kozmikus törvényekkel, és ez által kijutnak a Sötétség erőinek a hatása alól, mert éppen a Sötétség erői 300 000 évvel ezelőtt lecsökkenteték az embernek a Földön a Dns spirálok számát 12ről -2re., hogy ezekből uralható bábukat csináljanak, akik félelmet produkálnak- durva vibrációkat, eledelt a Sötétség erőknek.

 

A könyv „Tanulságos beszélgetések“ az egyetlen hatásos eszköz itt a Földbolygón, amely ezzel beiktatja a FÖLDBOLYGÓ ÉLŐ KÖNYVTÁRÁT

(lásd a könyvet Hajnalhozól és a közlést a Tanulságos beszélgetésekben). Mert e könyv segítségével zajlik ez az egész fent említett folyamat.

 

Csehországban rengeteg „szellemi irodalom“ van és UFO irodalom, de egyik könyvnek sincs ez a kulcsfontosságú funkciója, mint a Tanulságos bezélgetéseknek, éspedig ebben a fontos sebészeti operációban, amelyet a Teremtőnk végez ezzel a Földbolygóval az Új korba, magasabb dimenzióba való belépésnél.

 

MINNÉL TÖBBET MEDITÁLJATOK, TERJESSZÉTEK A SZERETETET ÉS FÉNYT.

 

Ezt szeretettel Ivo Benda, feldolgozó, garant, és e Tanulságos beszélgetések terjesztője közölte veletek.

 

 

332.  Közlés.                  (Átvette Jarmila S.).              1998 július 5.  00:10-00:28 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka üdvözöl.

 

Érzékeny vagy minden miatt, amit olvasol és megtudsz a Tanulságos beszélgetésekből. Érted, de nyugtalanság van benned. Félted a családtagjaidat és ez természetes. De reggeltől tudod Sol-tectől, hogy a családod (úgy, ahogy te is érzed) rendben van, és meg lesz mentve. Viszont aggályaid vannak az emberiség felől, érted a megtisztulás principiumát a durva vibrációktól, de nagyon erőszakosnak tűnik neked. Egyet értünk veled, de ez másképp nem megy- mi van az emberekkel, akik nem tanulnak, és a szeretet nem mond nekik sokat. Azt mondod magadnak, van e értelme még valamit építteni, újíttani, szépítteni a Földön, amikor mindennek tönkre kell mennie. Hidd el, hogy van. A legjobban viszont a szívet kell tisztíttani minden lerakódástól és negatív vibrációtól. Ennek van a legnagyobb értelme. Ne légy nyugtalan, minden jóra fordul. A hit és a szeretet nyerni fog a hazugság és az erőszak felett, ahogy az elnökötök is mondja. És igaza van. Szeretünk téged, és köszönjük az igyekezetedet megnyitni az emberi szíveket a szeretet iránt. Neked ez ma sikerült, megérdemled a dicséretet – a meditáció hatásos volt és az emberek megértették.

 

                                       Astar és Atari üdvözöl. Szeretünk téged.“

 

Én is benneteket!

 

„Mi ezt jól tudjuk, és ezért hangolódtunk rád és figyeljük a tetteidet- ez jól megy neked. Csakhamar megmutatkozunk neked. Lehetőséged lesz látni minket és láthatod a hajóinkat, hogy nagyobb és konkrétabb elképzelésed legyen. Tudjuk, hogy örülsz a találkozásnak.

 

                                       Üdvözlünk.“

 

 

333.  Közlés.                  (Átvette Jarmila S.).              1998 július 5.  19:00-19:11 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

„Köszöntünk és meg akarjuk neked köszönni azt, amit ma tettél az emberiségért. Gyengédebbé és sugárzóbb vibráló lénnyé válsz. A miénk vagy, és mi szeretünk. Jól ügyeskedsz, szeretettel és fénnyel hatsz, még ha az elején nem hiszel magadban, majd belejössz, és ránkhangolódsz, és mi segíttünk neked. Küldjük a gondolatokat, amikor tanácstalan vagy, hogy megfelelően tudjál válaszolni. Mondj igazat és sugározz!

 

Atari és Astar köszönt téged, csatlakozik Kohun. Veled vagyunk. Szeretünk.“

 

 

334.  Közlés.                   (Átvette Jarmila S.).          1998 július 6.  0:05-00:23 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

Astar köszönt téged, a fény flotta parancsnoka és a hozzászólásaidhoz ezt csatolja:

 

Ruda- magad láttad az auráját, ez egy olyan ember, aki rendben van, csak tanácstalan bizonyos emberi problémák oldása közben. Ezen nincs semmi rosz. Valami igyekezik negatívan hatni rá (ez volt a a szürke folt az aurája bal oldalán) de ő tudatában van ennek, és igyekeszik ezzel valamit tenni. Elég viszont csak segítséget kérni tőlünk vagy egyenessen a Teremtőtől, és minden gyorsabban fog megoldódni. Könyebben szabadul meg a kételyeitől, és újra hinni fog magában. Szeressük és hisszük, hogy ő egy jó ember. Megmondhatod neki, ez is segítt a gyógyulásában.

 

                                         Ezt Astar és Atari közölte.“

 

„A gyógyulásoddal kapcsolatban. Helyessen mondod, nehéz gyógyíttani másokat, miközben vannak a látható gondok az egészségben. Kérded, hogy kérhetsz e tőlünk segítséget és valami meggyógyíttását, amiben tanácstalan vagy. Igen, segíthetünk.Igen, segíthetünk. Alapvetően már most gyógyulsz a vibrációid megemelésénél, és az, hogy a gondod momentálissan inkább rosszabbodik az csak egy ideiglenes része a gyógyításnak. Minden rendben lesz. Még egy hónap és aztán semmit sem fog ismerni.

 

Közli Jamahama és gyógyítt téged. Érzed, ugye? Látom, hogy mosolyogsz- ez jó.“

 

Üdvözlünk, pozitív gondolatokat küldünk neked és a családtagoknak. Szeretünk.

 

                                         Atari, a barátod.“                                                                                                    

 

 

335. Jan Hus Mester elégetésének az évfordulója 1415 júulis 6.   (Átvette Ivo Benda)

1998 július 6. 9:44-10:15 órakor.

Hely: Dolní Lomná.

 

Ivo:

Kedves barátok a Világűrből, drága Teremtő és a Legmagassabb Teremtő is. Tegnap este meglátogattam a barátokkal 1998 július 5, Jan Hus Mester elégetésének az évforduján a szent helyet Horní Lomnában, amely varázslatos módon hatott rám, és amely a Anyaföld erejét és energiáját adta meg nekem, amit nagyon szépen köszönök neki és igérem, hogy továbbra is dolgozni fogok e szép Földbolygó megmentéséért minden elővel és „életlennel“ együtt a felszínén, alatta és felette. Mindenkinek köszönöm, aki vezet engem, és segítettek ebben a nehéz munkában és hiszem, hogy ez a munka általam és sok más ember által és lénnyel a Világűrből sikeressen véghez lesz véve. Ez a szívből jövő kívánságom, és tudatában vagyok annak, milyen nehéz ez a munka. Egyidőben tovább fogok dolgozni a gátak lerombolásán a Földi emberek és a Kozmikus emberek között, és továbbra is dolgozni fogok a hidak felépítésén a Föld bolygó civilizációja és a Kozmikus emberek civilizációi között, akik szeretettel dolgoznak a Teremtőnknek.

 

Csak egyetlen kérdésem van hozzátok, véletlen, vagy ennek így kellet lennie, hogy meglátogattam ezt a helyet a Jan Hus Mester elégetésének az évfordulóján, vagy egy nappal hamarabb kellet volna meglátogatnom (1998 július 4.), mint ezt erőszakos módon rám erőszakolta néhány ember a környezetemben? Ezzel több kérdésre kapok választ, amelyek ezzel kapcsolatban állnak. Köszönöm.

 

„Kedves Ivo,

 

Én beszélek hozzád, Astar Seran, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, ahogy ezt helyessen felismerted a kérdésedben, nem véletlen, hogy meglátogattad a szent helyet a Jan Hus Mester elégetésének az évfordulóján. Ezt így a Teremtőnk irányítja, és e folyamat közben megmutatkoztak az eltérések a Havírovi csoportotokban, mindenkinek ott kellet volna lennie 1998 július 5., e fontos évforduló időszakában, mert akkor a tested vissza volt adva a Földbolygónak és ennek így kellet lennie. Megmutatkozott, hogy néhány ember a Sötltslg erők nagy hatása alatt van, és azok nem voltak képessek meglátogatni ezt a helyet éppen 1998 július 7., szóval e fontos napon. Te ebből tanulságot vettél, és ez előre meg volt adva, hogy ezek az emberek így legyenek figyelmeztetve, hogy valami nincs rendben velük. Éppen e emberek számára a munka a hivatásukban fontossabb ezen a napon, mint hogy megtiszteljék e személyiség emlékjét, és ezért történt ez meg így.

 

Ezt szeretettel Astar Seran közölte veled, aki így szeret és hiszi, hogy néhány ember a Havírovi csoportból megtalálja az utat hozzád“.

 

„És most én csatlakozom, Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka.

 

Igen, és is veled együtt átértzem a szeretetet, kedves Ivo, és sok sikert kívánok az embereknek és az egész Világűrnek szóló fontos munkádban.

 

Igen, ahogy most Astar mondta, ez így van, az emberek olyan, amilyenek, különbözőek, éspedig a ti csoportotokban is Havírovból. Az emberek egy részének még keményen kell dolgozniuk magukon, hogy magasabbra juthassanak, szoríttunk nekik és ebben segítteni akarjuk őket, mint ahogy téged is segíttünk. Igen, azt gondolom, hogy a helyzetet remekül kiáltad, éspedig éppen ezeknek az ismeretknek köszönhetően ebből a könyvből Az embereknek szóló üzenet Ortontól, ahol valóban azt írja, hogy ha nincs enyhe megoldása a konfliktus befejezésének az emberek között, a legjobb elmenni (az okosabb enged), és te ezt tetted, és én kedves Ivo így szeretlek.

 

Továbbá azt akarom közölni veled, hogy az emberek továbbra is kapcsolatba lépnek velünk, jelenleg ez már 670 000, és ez a szám továbbra is növekszik. A Tanulságos bezsélgetések olvainak a száma jelenleg 635 millió, és ez a szám mindig emelkedik óriási tempóval. Ez egy nagy változás, ez a világ a latin nyelvekkel már jól informált rólunk, és ez fontos, most még Ázsia hiányzik egy más nyelv csoportal, és ezért tudod mit kell tenned, hozzá fordulhatsz ehhez a hölgyhöz, aki kínai nyelvre fordítt, és aki ezt kiválsztotta feladatul a születése előtt. Veled vagyok, kedves Ivo, minden tagja a Plejádi űrflottámnak szeretetet külde és nagyon vágynak a találkozásra veled. Mi már nagyon örülünk, és boldogok vagyunk, hogy a Földön van ilyen emberünk, mint te.

 

Az űrflotta minden tagja nevében ezt Ptaah közölte veled.“

 

„És most én csatlakozom, Orton, a Galaxis szellemi kezese.

 

Igen, minden amit Astar és Ptaah írt, igaz, nem mindenkinek sikerült kiküszöbölni a Sötétség erők hatását, és ez így van és lesz kedves Ivo. Az, hogy valaki tagja vlamilyen csoportnak nem jelenti azt, hogy automatikussan kikerült a Sötétség erőinek a hatása alól, és örökre. Te ezt tudod, de többi más ember még nem, és így ezt közlöm veled.

 

Mindig veled vagyok, igen ezt a krízis és ez a Lomná, kapcsolatban áll Jan Hus Mester elégetésének az évfordulójával, mert ő is szellemi vezető volt a Földbolygón, és a Sötétség erői ki akarták használni ezt a lehetőséget ezekhez a célokhoz. De ez nem történt meg, neked köszönhetően kedves Ivo, és más embereknek, akik bekapcsolódtak e katasztrófa eltérítésébe, egyenlőre nem történt meg, és ez valóban siker, még ha ez nincs is definitíven leállítva. Ez csak akkor lesz, amikor a Földbolygó belép a Bolygók kozmikus konföderációjába, és te annnyira dolgozol ezen, és így a megsemmisülés rizikója sok fokkal alacsonyabb lesz, sok fokozattal, mint most.

 

Ezt kedves Ivo szeretettel Orton, a Galaxis szellemi kezese közölte veled.“

 

 

336.  A vibráció növekedése.    (Átvette Jarmila S.).    1998 július 6. 21:40-21:56 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

Atari a barátod jelentkezik.

 

Nem tudod, mi történik veled, miért van a félelem, miért van az a nyomás a mellkasodon. Ez a természetes folyamat a vibrációk megemelésének, és a szellemi tested finomabbá tétele. Jó minőségű isteni lénnyé válsz. Mosolyogsz, mintha kételkednél, de ez így van. Meg van a támogatásunk és teljes bizalmunk. Szeretünk. A nyugtalanságod megszűnik. Te ugyanis egyenlőre nehezen viseled a negációt és a téged körülvevő káoszt. Azzal, ahogy finomodsz, mindent többszörössen érzékelsz – erre képes vagy. Hadd vezessünk téged, és magától fog minden menni. Ne gyötörd magad folyton. Küldjük az energiát és a legszebb tiszta szeretet vibrációját, amelyre képes az ember. Érzed a melegséget a szíveden, érzed a rezgést? Nagyon kellemes ugye? Ez a jutalmad tőlünk azért, amit átélsz az emelkedésed közben.

 

Szeretettel Atari, Astar, Kohun, Sol-tec, Jamahama- a rólad gondoskodó orvos.“

 

Annyi szeretet egyszerre? Annyi rokonszenvs és értékelés? Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!

 

„Mi köszönjük neked a tiszta szívedet és a jóság gondolatait minden békés lény felé a világon. Ezért szeretünk téged. Csodálatos lény vagy!

 

                         Az emberek a Plejádokról“

 

 

337.  Közlés.              (Átvette Jarmila S.).         1998 július 7.  22:51-23:07 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

„Ma Ebermach barátod jelentkezik neked, még ha csodálkozol is miért. Én is üdvözölni szeretnélek, meg akarom köszönni az eredményeidet és támogatni akarlak. Gondjaid vannak önmagaddal, a félelmeiddel, amelyek kapcsolatossak a személyes növekedéseddel. Csak annyit szeretnék mondani, hogy ez egy természetes állapot, és a aggodalmad felesleges. Jól igyekszel, és én egész este próbálkozok rád hangolódni, hogy ezt ismertessem veled. Szeretünk itt téged, és örülünk a találkozásnak veled. Ez nagyon kellemes és sokat fog adni. Nekünk is. Közülünk való vagy, és mi hosszú idő után újra látunk téged.

 

                                  Ebermach üdvözöl.“

 

 „Többet kellene aldunod, hogy a tested jobban és gyorsabban megújuljasson és regenerálódhasson. Ezt Jamahama üzeni. (Az is gyógyul, amit megigértem, még ha kételkedsz is ebben.)”

 

Erős érzésem volt, hogy a hajót közepén vagyok, és ti körülöttem. Kezet adtatok nekem.

 

 „Igen, ez így volt. Átélted a találkozás pillanatát velünk. Megláthattál bennünket és megérinthettél minket. És te ezt úgy érzékeled, mint valami kellemessen hideget. Tudjuk ezt. És minket is olyan boldoggá tesz, mint téged.

 

                                  A fény flotta parancsnoka, Astar Seran.“

 

 

338.  Közlés (105).           (Átvette Ivo Benda).          1998 július 8.  17:22-17:34 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

„Kedves Ivo,

 

Igen, én vagyok az Astar, veled vagyok és figyelem, ahogy másolod ezeket a közléseket abból a kritikus időszakból.

 

Igen, ez úgy van, ahogy írod, ez a Jan Hus Mester elégetésének az évfordulója volt, mert akkor voltak ezek a Sötétség erői offenzívában. Most ez a har kiéleződik és a Sötétség erői elvesztik a földet a lábuk alatt, ahogy mondjátok, és ezért éppen ez történt. Itt talán látható, hogy hatnak ők, hogy megtalálják a hozzájuk illő földieket a törvény szerint: A hasonló vonza a hasonlót. Igen, sok kontaktőr hatása miatt ez a krízis le volt állítva, legalábbis egyenlőre.

 

Igen, érzem a szeretetetdet irántam, kedves Ivo, igen, a kezem a bal arcodon és halántékodon van, hogy harmonikus legyél, és jobban konszolidáltabb a nehéz elmúlt hét és hétvége után.

 

Kérdezel a spirálok és a csakrák száma felől, igen, még mindig 8 van, mint régebben, mindig segíttenek a biológus-orvosaink, hogy kiálld ezeket a nehéz helyzeteket, amelyeket az élet hoz neked. Igen, ott Havírovban valóban néhányan a Sötltslg erők hatása alatt vannak, a saját akaratukkal és szorgalmukkal kell ebből kikerülniük, igen, az utolsó közléseid, amelyeket a vonatban fogadtál igazak.

 

Ezt szeretettel maga Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka közölte veled.“

 

„És most én csatlakozom Ptaah, igen, sok volt most rád, de neked ezt sikerült megoldanod, kedves Ivo, elég megfontoltan oldotad a kritikus helyzetet a hétvégén a Dolní és Horní Lomnában, igen, mi szeretünk téged, ezt a többi embert is, akik voltak és vannak a gyíkok hatása alatt. De informálni kell őket, ahogy ezt Anezkával tetted (informáltam őt- a feldolgozó megj.), hogy fel tudják fogni a porblémát és szeretettel és alázattal dolgozhassanak rajta. Ez kedves Ivo, minden ehhez.

 

Ezt szeretettel Ptaah, a Plejádi űrflotta parancsnoka közölte veled.“

 

 „És most én csatlakozom, Orton, én is küldöm a szeretet sugarait, üdvözölnek a Magas Tanácsból Petalban, és tisztelik az embereknek, Földbolygónak és a Teremtőnknek szóló munkádat, mert ez fontos munka. Mi továbbra is támogatunk téged, ls sok további sikert kívánunk nekedm kedves Ivo.

 

Ezt szeretettel Orton, a Galaxis szellemi kezese közölte veled.“

 

Köszönöm kedves barátaim a Világűrből. Szeretettel, Ivo.

 

 

339.   Csoport munka – symfónikus koncertje az információknak- aktuális

 

                                            (Átvette Naďa B.).        1998 július 10.  14:30-14:50 órakor.

Hely: Třinec.

 

„A fontos munká számotokra éppen most annak a megértése, hová tartotok. Egyenlőre nem menthettétek meg a élet környezetet, nem dematerializáltátok a bolygót, nem etettétek meg a szegényeket, mert nem voltatok képessek megszabadulni a hiányból származó félelmtől, és a uralkodás szükségeltétetől. Mert minden az életeitekben azon alapult, hogy minden a másik energiájának a megszerzésével kapcsolatos harcra irányult, így nem voltatok képessek másoknak adni energiát. Szeretteim, vegyétek tudomásul, hogy az energiát nem azzal meríttitek, hogy más emberektől fogjátok elvenni, hanem hogy a természetből fogjátok merítteni és az étkezés módjából. Szükséges tudomásul venni, hogy minél könyebben fog belétek áramlani az energia, annál gyorsabban és misztikusabban fog nektek a Világűr válaszolni. És mindig, amikor az intuíció szerint fogtok cselekedni, mi előre fogunk benneteket hozni, és megemelkednek a vibrációitok. Legyetek érzékenyek ez iránt az új folyamat iránt, amely előre fog vinni benneteket, legyetek éberek, a világra való új szemlélet kialakulásának a folyamatában vagytok. Ti, akik kerestek, már tudjátok, hogy a Világűr egy óriási energia szisztéma, és minden emberi konfliktus e energia hiányában rejlik, és a megszerzésével kapcsolatos manipulációban jelenik meg. A konfliktust azzal fejezhetitek be, hogy tudatossan fogjátok merítteni az energiát a magasabb forrásból. Bekövetkezett az idő, amikor tisztázhatjátok a régi és ismétlődő drámáitokat, és megtalálhatjátok a valódi énjeiteket. A valódi titka a boldogságotoknak és a harmóniának e magnetikus áramlatban való megmaradás és annak a tudása, milyen módon lehet kialakíttani a kapcsolatokat a töbiekkel, és ebből a legjobbat kiemelni a felszínre, és a válaszok mindig érkezni fognak. Emeljétek meg a fogékonyságotokkal kapcsolatos érzésieteket. Az ismétlődő ingadozása az energetikai szinteteknek csökkenti a vibrációkat. Tegyétek túl magatokat a félelmen, és tartsátok meg az eddigi vibrációitokat minden helyzetben. Legyetek mindig tudatossak arra, hova tartotok. Ez a Fényről szóló kép kialakíttása, amelynek hihetetlen szépsége és energiája van, és rólatok szóló, akik növelitek ezt a kapcsolatot a környezet szépséggével az által, hogy érzékelitek a tudatos szinten, és nyitottak a szemeitek. Minnél több szépséget fogtok látni, annál gyorsabban fogtok fejlődni. Annál nagyobbak lesznek a vibrációitok. A végén a megemelt vibrációk megnyitnak a mennyek felé, amelyek előttetek állnak. Ez viszont még nem vagytok képessek látni és felismerni. Bármikor kételkedtek az utatokon, vissza kell emlékeznetek merre tartotok, hogy fejlődtök, és ez az alapja az élet egész folyamatának. Az existenciátok oka a mennyek elérése a Földön. Legyetek kapcsolatban az energiával, legyetek nyitottak felé, és ne hagyjátok magatokat semmivel és senkivel uralni, és neengedjétek a bolygó kizsákmányolását. Ha visszatértek a régi viselkedésmódokhoz, akkor nem élitek túl.

 

Mindenkinek azt kell tennie, ami az erejében van, hogy ez az üzenet kijusson a Fényre.

 

Jelenleg ugyan kicsi, de nagyon alapvető példát adunk a csoportos munkához.

 

Minden személynek csak akkor lenne szabad beszélnie, amikor hozzá kerül az energia. A kucs ehhez a folyamathoz a beszéd, akkor, amikor eljön a pillanatod, és megerősíttő energiát kell küldeni, amikor a másikra kerül a sor.

 

Sok ember uralkodó és önző, amikor a csoportban vannak, előnybe helyezik az egójukat és a nem szerény büszkeségük. Ezek az emberek érzik a gondolat erejét, és kinyilvánítják, és aztán mivel az energia robbanás olyan kellemes, ők maguk beszélnek tovább, és hosszú ideig azután is, amikor az energia valaki másra kell hogy irányuljon. Így próbálják a csoportokat uralmuk alá venni. Azok a kevésbé harciassak aztán visszahúzódna,, még ha érzik is a gondolat erejét, már nem konckáztatják meg a kimondását. Amikor ez történik, a csoport széttoszlik, és ezzel az történik, hogyminden üzenet nincs átadva, kihallgatva, és komndva. Ugyanaz a dolog történik, ha néhány tagja a csoportnak nincs elfogadva a másikkal. Az elutasított és különallü egyének nem juthatnak energiához, és a maradék már szét van vállva.. Ha valaki nem szimpatikus nekünk, van nem tetszik, vagy fenyegtve érezzük magunkat tőle, beáll a természetes tendenció arra összpontosíttani, ami ezen a személyen nem tetszik nekünk, vagy arra, ami irritál bennünket rajta. Sajnálatos módon, ha ezt megtesszük, ahelyett, hogy a mélyebb szépségét látnátok annak az embenek, és energiát adnátok nekik, csak elveszitek tőlük, és ez feleslegessen rongállja őket. Ők aztán csak azt veszik tudomásul, hogy egyszerre csak kevésbé szépnek és kevésbé önérzetesnek érzik magukat, és csak azért, mert az energiájukat tönkre tettétek. A valóban működő csoportban az ellentétét cselekvő igyekezet honol. A gondolat, hogy az energiája és a vibrációja minden tagjának a csoportban emelkednie kell a feléjük sugárzott mások energiái által. Ha ez megtörténik, minden egyén energetikai mezeje egybeolvad, és kialakul egy gyönyörű energia, csak aztán vállik egy testé a csoport. (A része nem volt feljegyezve.)

 

Szeretettel közölte Orton, Astar, Ptaah, Magas tanács Petalban és mások.“

 

 

340.  Közlés.             (Átvette Jarmila S.).           1998 július 10.  19:35-19:53 órakor.

Hely: Lipová - Lázně.

 

Atari és Astar köszönt és ezt közlik :

 

A találkozás, amelyet létre akartok hozni 1998 július 18. (a Staroměstském náměstí  Prágában Husnál – a feldolgozó megj.), annak nagyon pozitív hatása lesz az egész Földre. Veletek leszünk a meditáció közben, az összes pozitív vibrációt érzékelni fogjuk veletek együtt, és boldogok leszünk miattatok és a Föld miatt. Erő van bennetek, kreatív erő, a jövőt teremtitek, és ez csak tőletek függ. Mi teljes szívből segíttünk nektek, és növeljük minden pozitívumotokat és megadjuk neki az értelmét és irányát. Ez viszont csak tőletek függ!

 

Válaszok a kérdésekre:

 

„Emberek, miért azok a kételyek önmagatokkal és másokkal kapcsolatban? Hiszen hasonló céljaitok vannak, akkor miért vizsgálni, hogy ez vagy az jobb vagy remekebb, mint a másik? Egyforma az irányotok, csak mindenki máskor érkezik meg. És ebben van a keresésetek értelme. Senkit sem fogunk megnevezni, mert mindenki egyforma helyzetben van. Mindenkivel bármilyen érthető formában közölnénk, hogy letért a helyes útról. Egyenlőre az nem történt meg, azért lépünk kapcsolatba veletek és kontaktust teremtünk veletek. Jobban higyjetek önmagatokban és ne keressétek a hibákat és eltéréseket önmagatokban sem és a fény család más tagjaiban sem. Nem vagyunk itt azokért, akik nem gondolkodnak őszintén. Azokért vagyunk itt, akiknek tiszta a szívük – és ezek ti vagytok, akik érzitek, hogy veletek vagyunk, értetek vagyunk itt.

 

Ezt Astar Seran közölte veled, a fény flotta parancsnoka.“

 

 

 341.  Közlés (106).            (Átvette Ivo Benda).        1998 július 13.  15:23-15:33 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

„Kedves Ivo,

 

Én beszélek hozzád, Astar, igen, kérdezel Radim felől. Igen, neki az a feladata, hogy egy gépet iktasson be, vezetni fogjuk ebben, egyenlőre próbáljon kapcsolatba lépni velünk, hogy újabb információkat szerezhessen.

 

Igen, ez úgy van, kedves Ivo, mindin mozgódul, igen, helyesen leplezted le a USA fimet „A függetlenség napja“., igen, most már megfelelően zajlik minden, úgy ahogz kell, ez a Zlín, újra egy óriási akció, a szövegeknek köszönhetően, amelyeket oda küldtetek,, ennek köszönhetően a médiák nagyobb számban vannak, mint azelőtt, és ennek köszönhetően minden felgyorsul. Ez remek, és készen állok a csehország emberinek adni egy üzenetet a Földbolygóról, és így minden olyan irányban megy, amely a szeretett Teremtőnk akarata szerint zajlik, szóval az emberek informálása értelmében a Földbolygón.

 

Ezt kedves Ivo, szeretettel Astar Seran, a Nagy űrflotta parancsnoka közölte veled.“

 

 

342.  Beszélgetés.            (Átvette Petr S.).         1998 május 21.  14:55-15:17 órakor.

Hely: teázó a fa bábunál.

(Lerövidítva.)

 

„Üdv Soty,

 

Üdvözöllek én Alex, szép, hogy most lerírtad a közlést Astartól abban a K., örülni fog. Szeretlek azért, amilyen vagy, én vagyok az MDLled. Tegnap az Elefántnál (teázó), ahogy összejöttetek, az nagyon príma volt. Ott votunk veletek, és jól éreztük magunkat. Itt a Babunál ez helyes, már előre örülünk annak, hogy itt holnap minden összejöttök. Itt leszünk veletek. Nagyon szeretünk benneteket azért, hogy a drága Teremtőnknek dolgoztok.

 

Honnan származol Alex ?

 

Andromedáról vagyok, ahogy már Marek is mondta. Egy bolygóról, amely valóban nagyon szép-A nevet még nem mondom meg, mert még nem vagy képes fogadni a neveket és számokat. Elég gyakorolni és kitartani. Már csakhamar mindent megtudsz.“

 

Beszélhetnék most Guetzallal?

 

„Persze, hogy igen, kedves Soty, üdvözöllek én Guetzal, és így beszélgethetünk együtt.

 

Guetzal, milyen az ha 4 feleséged van?

 

Ez príma, igaz hogy 4, ugyan 4 anyósod van, de nálunk ezt nem veszik úgy. Ezt valami ember tőletek nehezen viselné. Mi itt a bolygónkon boldogan élünk egymás között, segítjük egymást, és örülünk az életnek. Már csakhamar ugyanaz nálatok is lesz, tudom, már alig bírod kivárni.“

 

Hol van most Pleja?

 

Pleja az apjánál van Ptaahnál az anyahajónkon. Itt vagyok és én is üdvözöllek, kedves Soty. Most én csatlakoztam Pleja, a testvéred és a barátnőd. Látom, hogy már nem ír a tollad, de te ébren vagy és tapasztalt vagy, és ezért ma otthonról kettőt hoztál. Ez sem véletlen. Kiérezted ezt, mert szótfogadsz a teremtőnknek, aki vezet téged. Valakinek úgy tűnik, hogy ez apróság, amikor a tollakról beszélünk, de ez a tipikus példája annak, mennyire vagy fogékony. Ha nem vinnéd el otthonról a másik tollat, akkor nem folytatnád a kontaktust velem, és káromkodnál.

 

Hol vagytok éppen most a hajótokkal?

 

Folyton figyelünk benneteket. Már csakhamar találkozunk veletek személyessen is. Nagyon örülök neki. És nem csak én. Érezd jól magad.

 

Ezt szeretettel először Alex közölte veled. Aztán csatlakozott Guetzal és Pleja.

 

Köszönöm drágák. Köszönöm drága Teremtőm ezt a kapcsolatot. Szeretettel, Soty.

 

 

343.  Telepátia és az Erra bolygóról.       (Átvette Iva Kristová).

1998 május 23.  Reggel.

Hely: Kroměříž.

 

„Boldogok vagyunk, hogy kapcsolatba léptél velünk Ivuskánk. Tegnap a parkban igyekeztünk önbizalmat adni neked, és sokat hatottunk rád, hogy megújuljanak a fogékonysággal kapcsolatos képességeid.“

 

Az a visszajelzés, amit hallotam, az a Teremtőtől volt?

 

„Igen, a Teremtő természetessen hatott rád, ls azért mert hozzá fordultál, ezért válaszolt neked- Auteron keresztül- ez a leggyakoribb közvetítő, szellemi személyiség.“

 

Szóval, amikor a Teremtővel beszélek, ez egy közvetítőn keresztül zajlik?

 

„Általában igen, nem kell tartanod a torzulástól, tudod, nekünk meg van a képességünk megérezni az impulzusokat, mintha lemásolnánk ezeket, és így teljessen változatlanul csak felerősítjük ezeket és átküldjük nektek.

Mi monitorozzuk- feljegyezzük a gondolataitokat, de ez egy olyan gyors folyamat, hogy ha ti egy valamire-valamiképre gondoltok, mi rögtön reagállhatunk rá, csak nagyon fel kell erősítenünk a gondolati impulzusunkat. Ez nem csak a felelrősítést illeti, de e gondolati impulzusok lelassításáról is, éspedig úgy, hogy képessek léegyetek ezeket felfogni mondatokban, mert amikor ez nagyon gyorsan megy, úgy mint amikor egymás között kommunikálunk, ti ezt nem hiszitek el, és azt gondoljátok, hogy ezeket kitaláljátok, mert csak az értelmét fogjátok fel.“

 

Hogy van ez a telepátiával közöttünk emberek között (Daniellával való próbálkozás után a telepátiára)?

 

„No, egyenlőre ez nem ment nagyon, azokból az okoból, amelyeket rögtön közöltük veled, de természetessen ezt megtanulhatjátok, és a jovőben ez teljessen természetes módja lesz a kommunikációnak. Az szükséges, hogy ellazuljatok – de nem aludni, és teljessen öszpontosíttani a sugárzásra és a vételre. Az elején ez nehezebb, mert nem ismeritek egymás gondolati hullám hosszakat (frekvenciókat), és csak keresegetitek, hová hangolódjatok rá. De ha majd egyszer tudatossan találkoznak a gondolati impulzusaitok, akkor az agyatok erre emlékezni fog, hol sugározott, és legközelebb már könnyebb lesz. Ez úgy van, mint a konztaktus felvételénél velünk kedvesünk, most, h már tudod, hogy tedd ezt, ez magától megy, akkor sokkal többet igyekeztél, és még sem hallotál bennünket, még ha bezéltünk is veled.

 

Érdekel, hogy öltözünk mi Kozmikus emberek. Olyan anyagból van öltözéküml, amely szorossan hozzásimul a testünkhöz, de feleslegessen nincs diszítve, csak funkciós- segítti a termoregulációt. Igen, igazad van, nálunk nem létezik kövérség vagy valami hasonló, és nem szégyenkezünk a testünk miatt, hiszen mindez természetes. A test ajándék, de túlzottan nem foglalkozunk vele, mint ez nálaatok történik, például a Szépségkirálynő versenyek és a színésznők és modellek, nálunk ez senki eszébe sem jutna, ilyan módon ünnepelni a külső burkolatot, amelyen nincs érdemetek. Mi nem teszünk szemrehányást, ez egy szükséges fejlődés, amikor a bolygótok átmegy e materializmus fázisán, és az emberek csak az anyagnak külső megjelenése iránt fogékonyak, mert félnek mélyebben betekinteni és felismerni, hogy az anyag csak egy energia, amely a csak bizonyos benslő energiákat tükröz. Természetessen a nők nálunk tetszeni akarnak, de csak a fizikai külsőnek nincs akkora hangsúly adva. Csak a fiataloknak van itt néha ez a hajlama, de sokkal kisebb mértékben, mint nálatok, majd időve ezt megismeritek. Ők már nagyon örülnek nektek.”

 

Errával kapcsolatos kérdések:

 

„Sportok, mint versenyek itt nincsenek nagyon, ezt inkább a mozgásból származó örömből tesszük. A legkedveltebb itt a természetben való séta, amelyben megtaláljuk az egységet a Teremtővel. Ti ezt instinktíven teszitek a kiruccanásaitokon, ahogy ezt hívjátok, és miezt szeretjük figyelni, amikor az emberek a bolygótokról így töltik a napukat, és igyekeznek megérteni a természetet és a titkait.

 

A mi természetünk hasonló a tietekhez, csak a színek lepnének meg benneteket. Például zöld növényeken kívül (abból van a legtöbb) vannak kékek, sárgák, lilák…

 

És ez hasonlóan van az álatoknál is, hasonlóak mint a tieitek, kisebb apróságokban térnek csak el.

 

Az égbolt szintém kék, de finoman zöldel, és a naplementénél más színekben is flnylik, mi többet tudunk megkülönböztetni, mint ti, és ez igaz a hangokról és a tónusokról is. A ti érzékelésetek 300 000 év után mű módon korlátozva van a Sötétség erői által, de jelenleg kezdenek megújulni a DNS spiráljaitok (azok, amelyeket a gyíkok 300 000 évvel ezelőtt leredukálták 12 – 2). Kezdek mélyebben érezni, és meglepbenneteket, hogy a zenében most olyan hangokat hallhattok, amelyeket azelőtt nem hallotatok, és néha olyat láttok, amit azelőtt nem láttatok. Ez így van, a fogékonyságotok élesedik és a felszínre tör.

 

Igyekezzetek gyakrabban járni a természetbe, amelyből erőt vesztek, a természet segítt nektek megtisztulni, és így közelebb juttok a Teremtőnkhöz.

 

Ezt közölte Astar, Ptaah, Jamahama és mások csatlakoztak.“

 

 

344.  Beszélgetés.                  (Átvette Petr S.).              1998 május 24.  Reggel.

Hely: Olomoucko.

 

„Szia Soty,

 

Látom, hogy szépen kialudtad magad, ma valóban szép reggel van nálatok. Tegnap, amikor éjjel mentél égboltot figyelni, az, amit láttál, hajónk volt. Értékeljük a vibrációs teszteket, amelyeket tegnap csináltunk. Legközelebb ha majd csoportokra oszlotok, mér érdekesebb lesz, és talán valami töténni is fog. Minél jobban fejlődtök, annál többet láttok meg. Szeretünk benneteket.

               Ezt szeretettel Alex közölte veled.“

 

„És most én csatlakozom Astar. Üdvözöllek kedves Soty, jó, hogy abban a házikóban aludtatok, jók itt a vibrációk. Mindenkivel az álmában kommunikáltunk és dolgoztunk rajtatok, még ha erre most nem is emlékeztek. Ma egy csodálatos nep lesz, és nektek köszönhetően is barátaim. A szeretett Teremtőnk, akinek szeretettel dolgozunk, szép időt adott nektek, mivel itt szép környezet van, és most nincs szükség esőre. Tegnap kedves Soty, ahogy figyelted a csillagokat este, nagyon szép volt a láthatóság. Majdnem ugrándoztál az üdvösségtől a szépség felett. Várd ki, ha majd téged és a többieket felvisszük a hajóinkba, és megmutatjuk nektek e Világűr szépségeit. Majd csak akkor fogsz üdvösségben úszni. Nagyon szeretünk benneteket, az által is, hogy itt találkoztok, pozitív energiát teremtetek, amely olyan erős, hogy ez által könnyítt a Földön.“

               Ezt szeretettel Astar közölte veled, a barátod.“

 

„És most én csatlakozom Ptaah. Szia Soty, azok a vibrációs tesztek egyre jobbak. A közeljövőben képessek lesztek érzékelni a látni minél többet. Tegnap az AP-2 ez tökéletes volt. Ahogy nézted az égboltot (az AP-2), így pislogtunk neked a hajóinkból. Mindenkit nagyon szeretünk, és szoríttunk nektek a munkátokban a Teremtőnek.

               Ezt Ptaah közölte veled, a barátod.“

 

„És most én csatlakozom Ingrid, a 9. Dimenzióból. Nagyon szeretlek kedves Soty, azért amilyen vagy, és ahogy dolgozol. Minél tovább annál fogékonyabb és érzékenyebb vagy, és ez rengeteg lehetőséget kínál neked. Az újabb spirálokkal és a csakrák megnyílásával, mindig nagyobb képességeitek lesznek. Neked most 6 spirálod van, ahogy már régebben mondtam. Amint egyszer hagyod a Fényt bejutni a lényedbe, már nincs visszaút. Ez egy gyönyörű állapot, amikor megérted a Teremtés értelmét és a létét. Mindenkit nagyon szeretünk, továbbra is igyekezz, idővel többettudsz meg az MDLjediről. Érzékenyebb vagy, és ezért igyekezz otthon is fogékony lenni rám.

 

Mindig veled leszek,

               A szerető Ingrided.

 

„És most én csatlakozom Jamahama. Szia drága Sotyka, örülök neked. Mindenkinek. Repültök az utatokon a Fény után olyan tempóval, hogy mindenki csodálkozik. Boldog fiatal emberek vagytok tele elánnal, és ezért jól érezzük magunkat veletek. Veletek vagyok a helységben, és nem csak én.“

 

Hol vagy pontossan?

 

„Itt ülök melleted a bal oldalon, ott ahová a dolgaidat tetted. Igen, érzel engem, valóban itt vagyok veled. Érzed a melegemet, és ez jó. Ezzel átadhatjuk egymásnak a szeretet energiájinkat. Tegnap az AT-2 sokan voltunk, a hajók is, ahol kiérezted ezeket, valóban ott voltak. Ott áltam melleted Astarral, Alexal és Ingriddel. Ez gyönyörű volt, ahogy egymás kezét fogtuk, magad is érezted. Szeretünk benneteket, mindig veletek vagyunk.

 

               Szeretettel Jamahama, a biológus-orvos és a Barátod.“

 

Egy órával később.

 

„Kedves Sotika,

 

Újra én vagyok az, az Ingrided. Látom, rengeteg energiád van és vágyad folyton írni, hiszen már nincs is papirod. Nagyon szeretlek. Kérdezel a másik MDLled felől. ahogy már Elefántka (Jana) mondta, ez nő. Szintén nagyon vágyik a kapcsolatra veled, amimár csakhamar meg fog történni. Szintén nagyon szeret, és üdvözleteit és szeretetét küldi neked.“

 

Itt vagy velem Inka?

 

„Igen, kedves sotika, veled vagyok.“

 

Hol pontossan?

 

„Itt vagyok előtted, érzed a melegségemet. Hana figyel és lát engem. Te vagy az én Soty harcosom, tudom, hogy ha az utolsó lennél, aki megmenthetné a csodálatos Földet, akkor a végéig harcolnál. Erre természetessen nincs szükség, csak valahogy definiálni akartam a természetedet. Érdezd jól magadat.

 

               Ezt szeretettel Inka üzente, avagy Ingrid.“

 

Beszélhetnék Plejával?

 

„Igen, kedves teső. Én is itt vagyok Pleja. Nagyon szeretlek, ahogy ezt már tudod. Ha vannak kérdéseid kérdezz.“

 

Megkapta K. azt a csomagot?

 

„Igen, megkapta, nagyon örült annak, hogy visszaírtál neki. Eléggé boldoggá tette az a hír Astartól, amit küldtél neki. Ha segítteni fogsz neki, ez csak jó lesz.“

 

Hol vagy éppen most Pleja?

 

„Itt vagyok veletek, itt ülök Hanka mellet, igen ott, ahová most néztél. Higyj az intuíciódnak.“

 

Üdvözölhetnéd a testvéredet Semjaset?

 

„Igen, természetessen, de ha akarod, akkor te magad is beszélgethetsz vele.“

 

Persze, hogy akarok..

 

„Szia, kedves Sotika,

 

Üdvözöllek én, Semjase. Örülök, hogy beszélni akarsz velem, már vártam. Tudom, hogy jól ismersz Meier könyvéből, hiszen akkor, amikor először olvastad, álmodban se jutott volna az eszedbe, hogy egszer így kommunikálhatnál velem. És látod, itt van. Olyan boldog vagyok kedves Sotika, hogy ez itt olyan jól fejlődik, ez valóban egy nagymértékű esemény.

 

Kedves Semjase, szőke vagy?

 

„Igen Sotika, szőke vagyok, ahogy ezt már tudtad. Jana azt gondolja, hogy keversz Askettel, aki szintén nagyon üdvözöl, de légy biztos abban, amit tudsz, Megmondhatod Janának, hogy Svájcbam a Semjase ezüst csillag központjában, van egy tincsük a szőke hajamból, amelyet Meier kívánsága miatt ajándékoztam nekik.

 

Szintén nagyon örülök, kedves Soty, ha majd személyessen találkozunk, ez csodálatos és megemelő lesz, csak várd ki.“

 

Hogy veszik az emberek az Errán a híreket a Földről?

 

„Minden a mi Erra bolygónkon mindig türelmetlenül várják, amíg valaki közülünk oda repül az új hírekkel a Föld bolygó állapotának fejlődéséről és tiétekről, a lakosokéról. Csodálattal fogadják a híreket, hogy itt ti léteztek emberkék, és te is közéjük tartozol, akik olyan hévvel kezdtek el dolgozni, amit nem si vártunk. Csodállunk benneteket, a teljesítményeitekért és elhatározásotokért, amellyel meg akarjátok menteni ezta szép Földbolygót, az Élő könyvtárát enneka Világűrnek. Ez a kincs minden kincs felett, hiszen ide összpontosulnak az energiák az egész Világűrből, hogy támogassanak benneteket. Az állapot és a helyzet a bolygótokon ki van emelve minden fölé. Ez ugyanis egy fontos operáció a Földetekkel.

 

 Küldöm az üdvözletem kedves emberek a Földről, éspedig minden Erra lakos nevében, az otthoni bolygónkról. Sok millió ember feszülten várja, hogy fognak a dolgok kifejlődni, és ezért próbáljátok átérezni, mennyire bíznak bennetek a többiek, és szeretettel szoríttanak benneteknek. Ezek nem csak az emberek az Erráról. Sok bolygó van és sok milliárd lény, akik támogatnak benneteket a szereetetükkel. Nagyon örülök ledves Soty, hogy mindig a Teremtőnkhöz fordulsz. Ő szeret benneteket, és csak idő kérdése, mikor fog hozzá fordulni a Földbolygó emberiségének a maradéka. Soty, mond meg mindenkinek, akik itt vagytok a házikóban, hogy üdvözlöm őket és nagyon szeretlek benneteket.

               Ezt szeretettel Semjase közölte veled, a testvéred és barátnőd.“

 

 

345.  Közlés (107).         (Átvette Ivo Benda).        1998 július 16.  10:37-10:52 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

A közlés kapcsolódik a Teremtő S55 közléséhez.

 

„És most én csatlakozom Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, kedves Ivo remek eredményeid vannak, és mi mindig támogatunk téged, és továbbra is fogunk, mert ez az embereknek szóló munka, Földnek, és a Teremtőnknek.

 

(Ezt itt olyan embereknek mutatom, akik igyekeznek megkérdőjelezni ezt a munkát, akik a gyíkok hatása alatt vannak a rosz szellemi szintüknek köszönhetően, éspedig azok is, akik „kommunikálnak“, de általában a szellemekkel és a gyíkokkal- a feldolgozó megj.)

 

Ezzel jelenleg a médiákba való behatolás fázisában (az én esetemben ez 1000 óra munkát jelent a „Tanulságos beszélgetésekkel“ az utolsó évben és az óriási vágyat informálni az embereket- a feldolgozó megj.) igen, tedd oda azokat az információkat, az újabb fellépésünket bízd a teremtőre, ő ezt engedélyezi, és ez így van és lesz.

 

Ezt szeretettel maga Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka közölte veled.“

 

 „És most én csatlakozom Ptaah, így van kedves Ivo, mindenki szeret itt téged, támogatunk ebben a munkában, amelyet továbbra is eltekintve bizonyos emberek „tanácsaitól“, akik hatás alatt vannak, szeretettel végzed az embereknek és az egész Világűrnek. Igen, az Tanulságos beszélgetések olvasóinak a száma eléri a 950 milliót, és ez remek, mert ezzel 1 milliárdnak vannek a tudatalattiában ezek az alap információk rólunk, Kozmikus emberekről. Ez fontos, igen, ennek nagyon örülsz, érezzük, és ez a munkánk, kemény munkánk, ezzel a sikerrel van honorálva. Igen, kedves Ivo, az ami sikerült neked, ahhoz nincs hasonló, és ez nagy hatással lesz az egész Világűrre. Mindenki szeretetet külde neked, üdvözölnek a testvéreink Alena, Hljara, Irena és Semjase, ők is örülnek, hogy itt a Földbolygón létezik ilyen ember, mint te vagy kedves Ivo.

 

A Plejádi űrflottám minden tagja nevében ezt Ptaah közölte veled.”

 

„És most én csatlakozom Orton, igen kedves Ivo, sikeressen átmentél az újabb időszakon, minden a Magas tanácsból gratulállunk és sok újabb sikert kívánunk ebben az embereknek és a szeretett Teremtőnek szóló munkádban. Igen, jelenleg a médiák dolgoznak vele, rengeteg információ volt a sajtóban, igen, továbbra is igyekezz, tartsd a harmóniádat, és a rádióba és a televízióba való közlésekkor továbbra is vezetni fogunk, hogy rendben legyél, hogy ezek az információk eljussanak oda, ahová kell. Minden tagja a Magas tanácsnak Petalban küldi a szeretet sugarait, és azt kívánják, hogy magad is meggyőződhessél róla, hogy hatnak ezek az eredmények erre a Földbolygóra, és milyen dinamikussan változik minden. Ez megleszz neked mutatva a hajóinkon, a Kozmikus emberek által, kedves Ivo.

 

Ezt szeretettel Orton, a Galaxis szellemi kezese közölte veled.“

 

Köszönöm kedves testvéreim a Világűrből. Szeretlek benneteket. Ivo.

 

És most egy a sok levél közül, amelyeket naponta kapok, amiért ez úton azoknak, akik ezeket írják, nagy köszönetet mondok. Ivo.

 

Kedves Ivo!

 

Nagyon hálás vagyok a kapcsolatom hitelesítéséért. Kezdek bizonytalan lenni a hírekben, amelyeket kapok, és ezért kérlek, tudd meg nekem, kire hangolódok rá. Az érzésem, hogy talán mindenkivel kommunikálok, néha veled is.

 

A kommunikációval vak utcába kerültem. Már nem tudom, mi az igazság és mit okoz a tudaltalattim.

 

Egyet tudok, de biztossan, hogy rajtad keresztül megismertem önmagamat és képes voltam megbocsáttani magamnak. Ez számomra értékes felismerés és ezért kösönetet mondok, hogy vagy, hogy élsz és szeretetet terjesztesz a világbna. Egy értékes személyiség vagy az emberek számára, akik tisztelnek téged, és örülnek az előadásaidnak. Továbbra is maradj ilyan, és csakhamar meglátod a Kozmikus barátokat is, akiknek küldjél sok szeretetet tőlem.

 

Szeretettel veled és a Kozmikus barátokkal búcsúzik és örül az előadásra Hranicében

 

                                                               Irena T.

 

Kedves emberek,

 

Ha így kezdődik a kommunikációtok, ez teljessen rendben van. Olyan, mint amikor a gyerek tanul járni. Amint több közlést fogadtok, elkezdtek hinni magatokban, és aztán szükséges mindig a szeretetben, alázatban és harmóniában élni, nem szabad hogy az egó vagy valami hasonló felemésztjen benneteket, mert minden egyek vagyunk. Az újabb kommunikáció ennek fog megfelelni.

 

Annak, akinek később a vibrációi rosszabodnak a helytelen gondolkodása és cselekedetei által, ez fog megtörténni a kommunikációjával is, ami már sok emberrel megtörtént, szóval az alcsonyabb test frekvenció által ráhangolódik a szellemekre és a Sötétséeg erőire, és ezek rafináltan viselkednek. Ez a százalék emelkedik arányossan a test frekvenció csökkenésével. Ezt elősször nem lehet jól felismerni az első pillantásra.

 

Ezért szükséges folyton hitelesítteni több embernél csoportokban, és e rossz jel esetén a kommunikációt abba kell hagyni, és önmagunkra összpontosíttani, miben csinálok hibát, és ezt a hibát meg kell oldani. Ez nem katasztrófa, önmagunknál kell keresni!

 

Ezt kedveseim szeretettel Ivo Benda adta át.

 

 

 

 

 

A OLOMOUCI BÉKE CSOPORT ÜZENETEI

 

 

 

 

Telepetikus kontaktusai a fiatal emberknek a Kozmikus Barátokkal, Fény lényekkel és a szeretett Teremtővel.

 

 

www.feny-angyalai.hu

 

 

 

Az Olomouci béke csoport üzenetei

 

 

Szeretettel a szívünkben hozzuk ezeket az üzeneteket. Az Atyánk-Teremtőnk által vagyunk megbízva, támogtva a szellemi segítői által és a barátaink által a világűrből. Megkezdtük ezt a feladatot, hogy összeálítsuk e üzeneteket mindenki számára. Ezt szeretettel teszük, a szívünk vezet minket. Szeretünk benneteket kedves emberek és ezek a hírek éppen nektek szólnak.

                                     Olomouci csoport.

 

 

Mi nem rég jöttünk össze. Az útjainkat az ember lelke iránti érdeklődés kapcsolta össze. Alig ismerjük egymást két hónapja, miközben a csoportunk tagjainak száma folyton változik. Majdnem mindenkinek telepatikus kapcsolata van a barátokkal a világűrből és az Atyával-Teremtővel. Nincsenek szabályaink. A szeretet kapcsol össze minket, azért találkozunk. Szeretjük a bolygónkat és látjuk, hogy a összebonlás határán van. Érezzük, ahogy szenved. Közeledik az idő, amikor mindenkinek döntenie kell, hogy be e akarunk lépni az Új korba szeretettel vagy sem. Mindkettő az emberek útja. Ezek az üzenetek megnyithatják a szemeiteket. Kedves emberek álljatok meg, és nézzetek körül. Csendesítsétek el a szíveiteket és hallgassátok meg önmagatokat. A szívetek riadót zeng.

Marek V.

Jana L.

Barča V.

Radka N.

Petr L.

Iva K.

Petr S.

Jirka K.

Honza T.

Hanka K.

 

„Kedves emberek induljatok el a szívetekkel a kezeitekben, az idő amikor valaki bántalmazott benneteket elmúlt.

                                     Kozmikus barátok.“

 

„Úszol mint a víz,

Repülsz mint a szél,

Sugárzol mint a nap,

Mindenben benne vagy.

Ennyi az igazság rólad.

Barátok az űrhajókból.“

 

 

346.  Közlés.                     (átvette Radka N.)             1998 május 7.  16:00-17:00 órakor.

 

„Kedves Radka,

 

Nagyon nehéz veletek emberekkel, amikor nem vagytok képessek megszabadíttani az agyatokat minden feleslegestől, amelyekkel megkeveritek az elméteket, és amire nem is kellene gondolnotok. Mindenki közületek sokkal többre képes, mint amit eddig gondolt. Elég csak akarni. Te ezt tudod. Most már azt is tudod, miért soha nem kaptál egy kézzelfgoható bizonyíttékot, amely meggyőzne az exisztenciónkról. Ez azért volt, hogy erre az útra a nehezebb, de annál szebb módszer által- emberi felismerés akartunk rátérítteni. Ami együtt sikerült nekünk.

 

Hogy képzeljem el a Teremtőt?

 

Képzeld el, mint energiát, amely minden élőlényen keresztül áramlik. Miért nem hathatna ez az energia az emberi agyra annyira, hogy átadjon neki egy üzenetet? A telepatikus átvitel is egy energia forma. Én tudom, hogy neked folyton az a tendenciód, hogy a teremtőt úgy képzeled, mint egy fehérhajú urat, aki a felhőn ül a szent koronával a fején. Ez nincs így, és próbálj megszabadulni ettől az elképzeléstől.

 

Szeretettel vagy körülvéve. Tőlünk, Teremtőtől, és felebarátaidtől. Tudod, hogy ez milyen kellemes érzés és ezért terjeszd a szeretetet tovább. Hogy az egész Földön terjedjen. Sok embernek szüksége van rá. Nem csak azok, akik véleménye fontos neked, de a többieknek is.

 

                                     Astar és Orton.“

 

 

347.  Közlés.                    (Átvette Marek V.)          1998 május 15.  12:00-12:30 órakor.                                 

Hely: Olomoucko.

 

„Kedves Marek,

 

Én jelentkezem neked a Teremtő, Auter szája által beszélek. Szomorú vagyok, amikor látom a gyerekemet, amikor úgy szenved. Tudom, szükséged van a simogatásra. Érzed azt a blokkot a szíveden. A sírást folytod vissza magadban. Ne légy szomorú drágám. Én vagyok az egyetlen, aki egy másodpercre sem hagy el. Én mindig veled vagyok a legnehezebb pillanatokban is. Közel engedted őket magadhoz, és ők megbántottak. Most ne félj, ők is a tudatlan gyerekeim. Ülj le, bármikor amikor érzed, hogy szükséged van rám. Mindig itt vagyok, és meditáció közben áthatolok a testeden. A fényem kinyitja a csakráidat. Éppen most a szívedet. Ez a legnehezebb időszak. Jelenleg könnyen sebezhető vagy a szeretteid által is. Kérlek bocsájsd meg mindenkinek, mert ők is a gyermekeim. Bocsásd meg magadnak azt, amilyen vagy. Az egyetlen, ami elegendő, az elme lenyugtatása és átérezni engem, az Atyátokat. Ne szenvedj e materiális világtól. Mindent amire szükséged van, azt megkapod tőlem. Csak nyugodtan ülj le, érezz át engem, hiszen én te vagyok. Szeretlek téged, és minden teremtésemet. Boldoggá teszel, akkár csak egy kis pillanatra is, amikor nekem adod a szívedet. Ne figyeld a ti világotokat. Tedd azt, amit a szíved diktál. Nem tévedhetsz, én veled vagyok, és az utat fényesseb és fényesseb.

 

Szeretettel a szerető Atyád- Teremtőd.“

 

 

348.  Közlés.                           (Átvette Jana L.)                     1998 május 18.  Este.

Hely: Olomoucko.

 

„Gyermekem, csakhamar eljövök Hozzád,

Meglátogatlak –álomban is

Együtt vagunk

Még akkor is ha sülyesdsz

Én a Te Legmagassabb Atyád,

Azt adom neked, ami boldoggá tesz

A szív kincsét

Az érzés kapuját

Estétől reggelig

Jól figyelj engemet gyermekem,

Jól érzékelj

Minden meg lesz mondva

És te mindent megtartasz.

Az angyalaid Veled vannak

A szellemi testeid sugároznak

Néha lángolnak, néha nem

12 arcuk van

És még ami a legjobb,

Azt gyorsan megérted,

Hogy a világűr egy gömb és nem egyébb

Végtelenség.

Szeretem a gyermekeimet

Hiszen hozzám repülnek

A szeretetük szárnyain

Angyali hangokon

Más gyerekeknek tanácsolnak.

Miként fogok én mindenkit megszépítteni.

Minden gyermekemet- embert

Magamhoz viszek a világűrbe

Ők megkapják, amit látnak

Ami méretre van.

Készüljetek fel az elrepülésre,

Egy kis ideig itt pusztaság lesz.

De a következő másodpercben

Az egyetlen nap fog sütni-

Én megjelenek és a fiam is,

Mindenben ott leszek, ahová nézni fogsz,

Megszólal a paradicsom hangja

Isten szellem, Atya, Fia egyben.

 

Ezt szeretettel küldi a szerető Atyád- Teremtő és Isten Szellem.“

 

349.  Közlés.                     (Átvette Marek V.)                 1998 május 21.  9:00 órakor.                                                           

Olomoucko.

 

„Kedves Marek,

 

Őszintén üdvözlünk, mi minden a Kozmikus hajókból. Szeretettel figyelünk, hogy küldöd a szeretetteljes gondolatokat Karelnak és Alenkának. Gyönyörű érzésed van, amikor adst. Ha majd ezt minden megtanuljátok, az lesz majd. Hagyjátok abba a gondok keresését önmagatokban. A gyermekeim vagytok (Teremtő), fény vagytok. Nem kell félnetek magatokkal kapcsolatban, én majd törődök veletek. Ne félj, ne hagyd magadat megzavarni. Árasz szeretetet, amennyire csak tudsz. Tanítsd meg erre a többieket. Legyél példakép. Ha teljessen eldobod az egódat, teljessen átérzed a jelenlétemet. Az Atya – teremtő jelenlétét. Szeress és szeress, szeretve vagy és szeretve leszel. Úgy ahogy csillog a tiszta cseppje a reggeli harmatnak a fűn, olyan tiszta s szereteted az emberek iránt. A változások csakhamar bekövetkeznek, ézért ne vesztegessetek el egy másodpercet sem és dolgozzatok a magassabik énetek megtalálásán. Vegyétek tudomásul belül emberek, mit vétettetek a bolygótok ellen. Eljött ez idő, amikor a Föld már nem visel el újabb csapásokat. Ő titeket tükröz. Ti vagytok a árvízm ti vagytok a tűz az erdőben, ti vagytok a földrengés. Kérlek benneteket gyermekeim, nyissátok ki a szemeiteket. A vég közeleg, milyen, ezt csak én tudom. Csak ne várjatok, nem marad hátra sok időtök. Kezdjétek el most. It vannak emberek, akiknek szükségük van a segítségetekre. Ezért ne nézzetek csak a gondjaitokra, azokat megoldom én, ezt már tudjátok. Mutassátok meg a többieknek, ki old meg minden gondot és szenvedést. Legyetek példaképek a sáját példátokon belül, az emberek megtalálják a tanulságot. Éljétek a fényt, engem fogtok élni. Ez a közlés a családotoké, de minden Föld lakosé is.

                                     Atya –Teremtő.“

 

 

350.  Közlés.                (Átvette Marek V.)            1998 május 21.  22:00-22:15 órakor.                                                       

Hely: Olomouc.

 

 

Sugározzátok a belső fényeteket, gyermekeim. Ti gyújtottátok meg a kis szikrát, és csakhamar nagy tűz lesz belőle. A Föld örökre megtisztul a durva vibrációktól. Legjobban akkor fogtok érezni engem, ha álltok. Én bennetek nyugalommal megjelenek. Én veletek vagyok, érezzetek át, kedves emberek. Ti mindannyian, szép teremtményeim.

 

                                     Az Atyátok-Teremtő és Orton.“

 

 

351.  Közlés.                      (Átvette Petr S.)                         1998 május 24.   Reggel

Hely: Olomoucko.

 

„Drága Péterem,

 

Igen, én vagyok az Az Atyátok – Teremtő. Szeretlek benneteket gyermekeim, hogy olyan szépen dolgoztok nekem és minden ember jólétéért a Földemen. Már csakhamar bekövetkezik e Földetek megtisztulása, minden a tervem szerint zajlik. Ennek a megtisztulásnak az lesz a következménye, hogy elvállik a jó mag a gaztól. Csak tőletek függ, hogy fogtok hozzá állni a bekövetkező eseményekhez. Érezzetek át a testitek által, mindig szeretettel lépek belétek drága gyermekeim. Ti vagytok az én drága kincseim és nagyon vigyázok rátok azért, mert itt terjesztitek a Fényt és szeretetet, szóval az atribútjaimat, és maglátjátok, mi fog történni. Többet meditáljatok gyermekeim, te is Sotyka. A meditáció az elme és a lélek gyönyörű állapota, érezzetek át, ahogy belétek lépek. Mindig veled vagyok fiam, és ezért nem kell semmitől sem tartanod. Védelmezlek benneteket, mert bennetek van elrejtve az erő, és pedig a szeretet hatalmas ereje. Mindig veletek vagyok drágáim.

 

Ezt szeretettel az Atya- Teremtő közölte veled Ingriden keresztül.“

 

 

352.  Közlés.                    (Átvette Marek V.)                          1998 május 30.

Vonat: Olomouc–Kolín.

 

„A pozitív gondolat összekapcsol. Mindenkit a Fény kapcsol össze. Te fény lények vagytok. A fény szeretet és a szeretet Isten. Kedves emberek nem is sejtitek, mennyire össza vagytok kapcsolva belül. Ti vagytok a Fény és a Fényt nem lehet szétválasztani. Ennyit a közös összehangolódásról.

 

                                     Ezt Orton adta és te magad a tudat magasabb szintjeiről.“

 

 

353.  Közlés.                   (Átvette Jana L.)                 1998 május 30.         Délután.

Hely: Kolín (előadás).

 

„Emberek, gyermekek a kedveseim vagytok.

 

Ti minden belőlem származtok és hozzám tértek vissza. Benneteket szeretlek, mert ti vagytok a teljes és végtelen része a teremtésemnek, önmagamnak, lény, amely egyesült a Fényemmel. Ti vagytok az Egység. Szeressétek egymást és a szeretetet osszátok meg mindenkivel, ezzel önmagatokat is szeretetben részesíttitek, és engemet is, semmilyen ÉN vagy TI már nem fog létezni. Mi egyesülünk, már egyesültünk, de az énjeitek ezt egyenlőre nem akarják, vagy nem tudják elfogadni. Minden tanultok, min kell dolgozni, és ebből véleményt alkotni, ti egy időben látszólagos hibákat is véthettek. Azért mondom, hogy látszólagos, mert ezek valójában nem hibák. Ezek a ti megnyilvánulásaitok, így az enyémek. Azért minden, amit tesztek, tegyétek azzal a tudattal, hogy ezt én teszem, mi teszük. A mi egyesülésünk megadja nektek a válaszokat minden kérdésre, amelyeket feltesztek. Sok van ezekből. Mindezt viszont ti tudjátok. Az hogy kérdeztek, az a fejlődés folyamata. Sosem haragudjatok önmagatokra, ezekért a kérdésekért sem, még ha alacsonyabbrendűek vagy önzők is. Mindez titeket szolgál, hogy képessek legyetek azt végezni, amihez megkaptátok az engedélyemet. Ti-minden emberek eltérés nélkül, a gyermekeim vagytok, az egész nagy világűrt vezetem és bízzatok abban, hogy minden úgy történik, ahogy ennek lennie kell. Mindezt kedves Janicka, add át az embereknek. Én és ti azok MI vagyunk. Mindez egy tánc, játék a világűrök színpadán. Mindennek meg van a játékosnak szóló szabálya. Ti magatok is játszotok és nem csak a fizikai szinten, máshol is hattok és mindezt csakhamar megértitek. Legyenek tiszták a gondolataitok és szeretet a szíveitekben, csak ez és az alázat a teremtés folyamata iránt segítt nektek felgyorsíttani ezt a Föld megtisztulásának a folyamatát. Már minden rég meg van írva, és én ismétlem. Térjetek vissza hozzám, kedves gyermekeim, csak azért éltek, hogy ezt felfogjátok. Ami a jövőben történni fog, az csak tőletek függ. Ti szeretetteljessek, fénylőek, szépek vagytok

                                               SZERESSETEK

                                               Csak a szeretetek változtat megmindent.

                                               Az Atyátok- Teremtő, Istenetek- Szellem, a legmagassabb Atya….“

 

 „Legyetek egyszerűek, legyetek önmagatok, csak a határ nélküli őszinteség által éritek el a megvilágosodást a Fényem által, csak a határok nélküli Szeretet és teljes odaadás a teremtésnek az egész lényetekből szabadít meg benneteket a láncoktól. Kirepültök. Azok válnak belőletek, akik már voltatok- cherubinok,, szerafinok, angyalok. Ezek is köztünk vannak. Ez szükséges a bolygótok átlépéséhez. Minden bolygónak így kell ezen átesnie és ez időben sokan vagyunk itt- Fény lények.

                                     Szeretlek benneteket Atya-Teremtő.“

 

354.  Közlés.                   (Átvette Honza T.)                  1998 május 31.  9:00 órakor.

 

„Szia, Teremtő.

 

Helyessen érezted meg, hogy az a nyírfa védelmez, az anyaszeretet, segítség által, csapadékot nyújt annak a kis fának. És egyszer egy nagy erős fa fog állni, de amíg ilyen kicsi, a nyírfa lesz az anyja.

 

Talán egy kis ideig egymás mellet fognak állni, de aztán a tölgynek mindig több vízre és helyre, fényre lesz szüksége, és a nyírfa helyet ad neki. A természet egyedül fogja megsegítteni, vagy valaki baltával levágja, abban a pillanatban fájdalmat fog érezni. De ő egyben tudni fogja, hogy erre szükség van. Abban a pillanatban szeretettel fog gondolni a tölgyre még ha akkor már nem lesz kis fa, hanem öreg tölgyfa és a szeretete a fájdalmat majd csökkenti, mert tudni fogja, hogy eljött az ideje, hogy tovább növekedhessen, helyet kell adnia neki. Ez a bizonyíttéka annak, hogy az önzés nem jól. A nyírfa tudja, hogy ez így fog végződni, lophatná a élelmet, hagyhatná elpusztulni. Talán tovább növekedne. De így, hogy a tölgyet élteti. Boldogabb, az élete szeretettel van feltöltve.

 

 

355.  Szeretet a másik iránt.        (Átvette Honza T.)        1998 május 31.  22:07 órakor.

 

„Azt szokják mondani, hogy szeretet a másik iránt, bármilyen szeretet ez. De egyidőben ismerni kell önmagunkat, tudni, hogy ezt megérdemeljük. Önmagunkat kell dicsérni, megsimogatni önmagunkat, azt mondani, hogy szeressük az énünket. Ez furcsán hangzik, de ez így van, hogy akarod, hogy mások szeressenek, amikor nem tudod, hogy szeretnéd önmagadat.

 

Ezért az első lépés az, hogy szeretetet adsz másoknak, ha elsőször önmagadnak adsz. Helyessen, a szeretet olyan, mint a lepke, ha kergeted, sosem kapod el, nem szabad oda figyelni rá, és ő leül a karodra.

 

A szeretetre nem lehet nyomást gyakorolni, csak várni lehet, ez magától jön, és nekünk fel kell készülnünk, hogy fogadjuk.

 

 

356.  Közlés.                    (Átvette Jana L.)                 1998 június 1.  7:50-8:25 órakor.                                                    

Hely: Olomouc.

 

„Gyermekeim, én a ti Atyátok figyellek benneteket és simogatlak benneteket és hihetetlenül boldog vagyok, ahogy lépkedtek az utatokon és nem estek el. Nektek már nagy a bizalmatok és én ezt érzem és nagy ajádékokat adok nektek. A szellem ajándékait, amelyet megérdemel minden szeretetteljes ember, aki önmagát másoknak adja. Tovább tanuljatok szeretett gyermekeim, és emlékezzetek arra, hogy minden dolog amit készítettem nektek, tovább visz benneteket, há ezeket átvészelitek. Ez szenvedés és szeretet is, amiáltal ebből a világből a másikba kell repülnötök, ahol már nincsenek akkora eltérések. Ott szép természet vár rátok és szép emberek, olyan közeliek számotokra, és annyira szeretnek benneteket, és az álatok és más Isteni teremtések is. Ezt a te Jamahamácskád adja. Tudod, olyan szép és mély erdők vannak ott, egészséges fák és magassak, és szintén végtelen rétek tele álatokkal kicsikkel és nagyokkal. És színes madarak, szép hangokon énekelnek ott, ahol a patakocskák és kristály tiszta vizek folynak a fűvel benőtt partokon. És az égbolt szépen tiszta, meleg nyirkos levegő és a Nap boldogítja azt a természetet és a gyengéd, mindenhol jelenlévő zene, amely hasonlítt a természet zenéjéhez, de mégis más, más fényekből közeledik – mindent kísér ott. Angyalok vannak ott és az átlászó testeikkel az emberek felett lebegnek és kísérik őket, mint titeket. Minden olyan gyengéd, tiszta és félig átlátszó. De te ezt el tudod képzelni, Janicskánk, ezt már mutattuk neked. Arisiel is gyakran elvisz téged megmutatni a kozmikus embereknek. A többi kedveske is a csoportból és más emberek járnak oda sétálni, csak nem tudnak erről, mint te, amikor látod ezt. Ha meditálni akarsz majd, akkor csukd be a szemed és érezd át az érzést. Rögtön ott leszel, és mindent átélsz, drágánk. Nagyon szeretünk benneteket, embereket.

 

És én az Atyád még azt akarom mondani, ezt is küld tovább. Ezt a szép leírást, hiszen te tudod- jó, ha az emberek tudják, hová lépjenek. Mér gyakran nem is tudják, mit értenek az alatt, hogy Isteni királyság. A lakóhelyek is elvannak it készítve nektek és milyenek. Semmilyen éles élek, és bent egyszerű És tiszta tér, amely a szellemi fejlődéshez kell, úgy hogy a test tudjon pihenni a harmonikus környezetben és ne távolodjon el a természettől. Minden a természetbő származik, az anyagok is, amelyekből a házak (általában gömbök) készültek. Mindegyiknél van kert és a szeretett növlnyekkel és virágokkal van kiültetve. Ez a harmonikus otthon és nektek csak ez legyen a szemetek előtt, mert ezt az elképzelést, gondolatot ti adjátok a többieknek és ez az én kívánságom is és a tiszta lét tudata ez. És ez így lesz. Ezt fogják az emberek eléképzelni és tudni fognak róla és ez megtörténhet. Aztán ezt a földet megszabadíttom minden szomorútól és tudatlantól, hogy benneteket gyermekek, hűségesseket és szeretőket megszabadítsak a Tudatlanság hatalmából. Megbízok bennetek, kedves Fényvivőim, hogy ezt a szeretetről szóló munkát, itt a Földön végezni fogjátok, hogy mindezt elterjesztitek mindenkinek. Ez a feladatotok drágáim, és én ebben folyton támogatlak benneteket és mindig a ti oldalatokon állok. Szeressétek egymást és mindenki úgy, mintha holnap el kellene búcsúznotok, ez az út, amely ezt megváltoztatja. Én mindig vigyázok rátok kedveseim, szeretteim, és nagy örömöt okoztok nekem.

 

                                     Szeretettel az Atya- Teremtő.“

 

 

357.  Közlés.                   (Átvette Petr S.)                   1998 június 2.  12:00 órakor.                                     

Hely: A parkban, Olomouc.

 

„Kedves gyermekem,

 

Én vagyok az, az Anya Földed. Kapcsolatba akartál velem lépni, és látod ez megy. Szeretlek gyermekem, tudom, hogy te is engem. A kapcsolatunk mindig jobban elmélyül. Ez gyönyörű. Köszönöm gyermekeim ayert, hogy olyan szeretettel és elhatározással dolgoztok a megmentésemen. Ezért nagyon szeretlek benneteket és a szeretetemmel és a szépségemmel halmozlak el benneteket. Azok a meditációk a megtisztulásért valóban felszabadulás számomra. Bekövetkezett az idő, gyermekeim, hogy megtisztuljak. Hagytam, hogy éljetek a földemen, gondoskodtam rólatok, életet adtam nektek, élelmet, és ti ezt kihasználtátok. Szeretettel türelmessen viseltem a fájdalmat, amelyet okoztatok nekem a kíméletlen viselkedésetekkel. Megmérgeztétek a folyóimat, tengereimet, beszennyeztétek a levegőt, kiritkítottátok az erdőimet, úgy viselkedtek velem, mint egy élettelen anyaggal. De én élek! Csak türelmessen vártam, gyermekeim, hogy fogtok fejlődni. Azt gondoltátok, hogy mindennek az urai vagytok, uralkodni akartatok a természet felett és meg akartatok hódíttani engem. Kíméletlenül bányászátok az ásványokat és meg sem köszönitek. Mindezt türelmessen és szeretettel viseltem. Jelenleg bekövetkezett az idő a megtisztulásra. Mindenki megkapja, azt amit megszolgált. Nem veszitek figyelembe a figyelmeztető jeleket, mint a földrengések, árvizek, orkánok, nagymértékű szerencsétlenségek és a globális felmelegedés. Mindezt magatok okoztátok, kedveseim. Már nem akarom tovább elviselni a fosztogatásotokat. Képes vagyok megtisztulni úgy, hogy sokan csodálkoznának. Viszont kéz kézben megyek Istennel. Része vagyok Istennek, szintén mint ti is. Minden össze van kapcsolódva. Csak ti ezt nem veszitek tudomásul. Tudom, vannak már itt olyan emberek is, mint például te Sotykám, akik már mindent elkezdtek tudatosíttani, és e szerint viselkednek. Védelmezik a természetet, a szépségemet és ezért hálás vagyok nektek. Minden gyermekemet szeretem, eltekintve attól, amit végbe vittetek rajtam. Bekövetkezett a megtisztulás ideje. Hagytalak benneteket, hogy tanuljatok a saját hibáitokból, és csak kévés ember tudatosította és fogadta meg. Most bekövetkezett a megorlás ideje. Azok, akik csak önmagukra gondolnak, mások kárára és az én káromra, el lesznek mosva az én nagy tisztíttó hullámom által, amelyet kiküldök a megmentésként. A tengerek és folyók kifolynak a partokról, a vulkánok elkezdenek tisztíttó tüzet okádni, és megindulnak a földrengések. Mindent szeretettel teszek irántatok, drágáim. Csak azok, akik szót fogadtak az Isteni törvényeknek, leszenk megszabadítva ettől a megtisztuló helyzettől. Szeretlek benneteket gyermekeim, és a szerető anyátok vagyok.

 

                                     Ezt szeretettel az Anyád közölte veled- Földbolygó.”

 

 

358.  Közlés a Teremtőtől önmagunkról.          (Átvette Honza T.)

1998 június 2.  18:00 órakor.

 

„A kezdet ott van, ahol az első lépést akarom megtenni. A Világűr teremtett meg engem, azért én is megteremthetem azt. A természet védelmez engem, azért én is védelmezem azt. A Teremtő teremtett meg, azért én is Teremtő vagyok. Kialakítottam magamnak a Világűrt. És ezért a Világűr a részem. Soha sem végződő részem. A szeretet teremtett meg engem, ezért én is szeretet vagyok, és bárkinek adhatok belőle, magamnak is. Minden amit adok viszatér hozzám, azért senkinek sem szabadna semmit sem tönkre tennie, mert önmagát teszi tönkre.

 

Mély gondolat, de ez így van. Mindennek meg van a hatalma elvenni és adni, amíg a töbiekkel igazságossan fogunk cselekedni, velünk is ez fog történni. Ez igaz ebben is, mint ahogy önmagunknak is adunk, úgy adunk másoknak is, mert ha valamit szeretettel akarunk megteremteni, annak a szeretetnek bennünk kell lennie.

 

Ezt egy időben mindenki, aki akarja, használhatja mint az imát önmaga támogatásához. A személyiség, amely benne kialakul, már most megteremhet benne a világűr. A világűr, amely szeretettel teremt. A benső én világűre. Megmondhatjuk önmagunknak, mit vagyunk képesek véghez vinni, vagy hogy képessek voltunk ezt megtenni és magunk jövünk rá hogy.

 

De kialakíthattok saját (slogant vagy imát). Hívjátok, ahogy akarjátok. Nekünk fogja ez felelvenítteni, amit már megtettünk és amit még meg kell tennünk. Például: Képes vagyok egysülni a természettel, benne lehetek, és ő bennem lesz, megtanulhatom a nyelvét, megismerhetem jobban a szeretetet, de a félelmet is és fájdalmat és következőképpen megtanulhatom gyógyíttani a természetet és ő engem fog gyógyíttani.

 

Ahogy megismerem a természetet, elkezd bennem felmerülni az ismeret. Alapokat építtek a Világűrömnek. Kontrolállom, milyen mennyiségű energia áramlik bennem. Tudatában vagyok a kapcsolatomnak a szellemiséggel. Szeretet van bennem, amely alkotja az énemet és továbbá küldjük másoknak.”

 

 

359.  Az út a tudatossághoz.           (Átvette Honza T.)       1998 június 3.  19:30 órakor.

 

Mindenki magáért cselekszik a tudatosság útján, igyekeznie kell vagy fel kellene ismernie miért és hogyan. Fel kellene ismernie az értelmét, miért van itt, miért épp neki kell megtennie, amit meg kell tennie.

 

Fontos kinyitni a szemeinket. Megbeszélni önmagunkal, mit akarok és lassan kialakíttani az utunkat. És éppen az első lépéseknek az kellene lennie, hogy megértsük önmagunkat, megismerjük a természetet, fejlődjünk és egymást kiegészítsük. Nincsenek eltérések az utak között, azért ha valamelyiket kiválasszuk, hinnünk kellene, hogy éppen ez a megfelelő. Aztán megbizonyosodunk róla, hogy helyessen megyünk. Nem gond, ha valami nem sikerül. Meg kellene ezt értenünk, fel kellene ismertnünk, mi és miképp történik, ez lehet egy jel is, hogy megkell álnunk és rendessen körül kell néznünk.

 

Minden magától fog menni, úgy ahogy annak mennie kell, de ebben hinnünk kel. Csak tőlünk függ, hová jutunk.

 

                                     Astar és a Teremtő.“

 

 

360.  A Földbolygó közlése.          (Átvette Barča V.)

1998 június 3. 19:35-19:55 órakor.                                                              

Hely: Olomouc.

 

Megpróbálhatnák kapcsolatba lépni a Földbolygóval? Halassz engem Földecske?

 

„Kedves Barunko,

 

Nagyon örülök, hogy kapcsolatba akartál lépni velem. Tudod, elég nehéz számomra kibírni ezt, védekeznem kell, ez mégis bántalmaz engem és a további csapásokat már nem viselem el. Ez így van, és a Teremtő által engedélyezve van, hogy védekezzek. Mindenkit nagyon szeretek, de sokan elfeledik, hogy én is élek! Élő vagyok, mint ti mindannyian. Ne bántalmazzatok továbbá, hiszen maj védekeznek kel, és akkor már nem lesz idő a bocsánat kérésre és rá fogok kényszerülni a megtisztulásra. Ezt kérlek mond meg így az embereknek, hogy így vigyázzanak. Már továbbá nem tűrhetem ezeket a fájdalmakat, amelyeket okoztok nekem. Állítsátok meg, ne hadakozzunk együtt. Hiszen mindenki békét akar a Földön, így ne háborúzzatok velem. Olyan vagyok mint az anyátok, aki felnevelt benneteket és ti a gyermekeim. Néhányan viszont bántalmaznak engem, talán nem is tudatosítják, de ez így van. Mond el ezt mindenkinhek kedvesem,

 

             Szeretettel a Föld, az anyátok, aki szeretettel mindenkit felnevelt.

 

Halgassátok ki a hívásomat és álítsátok le a nukleáris kísérleteket, rákényszerülök az önvédelemre, és a Teremtő akarata által rögtön megtisztulok. Mindenkit szeretek, szeressetek ti is engemet.“

 

Köszönöm neked kedves Földecske, ezt a gyönyörű üzenetet. Igyekezni fogok arra, hogy meg legyen hallgatva.

 

„Védelmezlek benneteket gyermekeim, szeretetben hordozlak benneteket, ti ezt így adjátok vissza nekem, nem is tudjátok, milyen örömöt okoztok nekem, gyermekeim. Én szeretlek benneteket, és ezért eljövök hozzátok a Földre. Ez már csakhamar lesz, majd kivárjátok ezt. Egyenlőre imádkozzatok és terjesszétek a szómat és béke lesz a Földön. Szeretlek benneteket földi gyermekeim és örülök a találkozáősunk napjára, amikor leszállok hozzátok a mennyből és a szátokból el fog hangzani a nevem és ez így van és lesz, mert ez az én akaratom, a legmagasabb akaratom.

 

                      Szeretlek benneteket gyermekeim, szeretettel Az Atya-Teremtő.“

 

 

361.  Közlés a Teremtőtől.         (Átvette Petr S.)         1998 május 4.  6:30-7:10 órakor.

Hely: AT-2, Olomoucko.

 

„Szia fiam,

 

Én vagyok az Atyátok- Teremtő- Mindenkinek szép napot kávnánok. Szeretettel irántatok gyönyörű fényvivők küldtem nektek egy szép, nappal átvilágított napot. Kedves, hogy itt aludtatok a tisztáson, közel a természethez és így közel hozzám. Mertén vagyok a természet. Én vagyok minden. Szeretlek benneteket drága gyermekeim amennyire csak tudlak benneteket szeretni, és védelmezlek benneteket. Csak azt mondhatom, hogy csakhamar befejeződnek a a szenvedéseitek, alergiák, a forgók fájdalmai, a legjobban ti tudjátok, mitől szenvedtek. Egy a végső napokból van a VIRRADÁS előtt. Egy olyan nap előtt állunk, amikor a fenség és a szeretet által magam látogatom meg ezt a Földet és megtisztíttom mindörökre. Ez a nap kedves gyermekeim a fény gyorsaságával közeledik, nem ismeritek a napját sem az óráját az eljövetelemnek, csak én magam tudom és ez jó. Bízzatok bennem kedveseim, és minden simán fog menni. Minden jól fog sikerülni, mert az én kezeimben van, a szerető Teremtőtökében. Igen, Soty, az esemény a Nappal egy az utolsó figyelmeztetésekből, amelyek titeket embereket vissza tud fordíttani az útra felém. Továbbra is dolgozzatok gyermekeim, úgy mint eddig és meglátjátok mi fog a további napokban történni. Bármi is történik, tartsátok meg a tiszta elméteket és a bizalmat bennem. Szeretlek benneteket gyermekeim. A Földetek tovább már nem viseli el az újabb pusztítást, újabb atom robbantásokat és így bekövetkezett az idő, amikor maga megtisztul minden rosztól. Megadtam neki ezt a képességet. Ő szeret benneteket és a legtöbb ember közületek ezt nem tiszteli. Az eljövetelem napján már közeledik és csak másodpercek maradtak. Továbbra is szeressetek gyermekeim, mert én is szeretlek benneteket.

 

                     Szeretettel az Atyátok- Teremtő.“

 

 

362.  Közlés  a Teremtőtől.      (Átvette Barča V.)      1998 június 5.  20:00-20:07 órakor.

Hely: Teázó, Olomouc.

„Kedves gyermekem,

 

Mindig itt vagyok veletek a végtelen szeretetet érzek irántatok, amelyel folyton hatok rátok és ezt rátok sugározom. Néhányan ezt tudatosítjátok és ennek örülök. Ezért hálássak vagytok nektem, és én hálás vagyok nektek, mert mi egy elválaszthatatlanul össze vagyunk kötve, és ez mindig létezet és fog is közöttünk. Örülök, amikor erre rájöttök gyermekeim. Tegytek így továbbra is, és hagyjátok vezetni magatokat a szeretet által, mert az én szeretetem fog vezetni benneteket. Sok a közös bennetek, sok gyönyörű tulajdonságotok van, amely mint egy ajádék tőlem. Csak tőletek függ meg e találjátok és ki e használjátok. Sajnálatok módon néhányan ezeket kihasználják, és ez nem hat jól a szellemetekre. Hallgassátok a szíveteket, tegyetek mindent nagy szeretettel és biztosak lehettek abban, hogy ez így jólvan. Éljétek az én szeretetemet és váljatok eggyé velem gyermekeim. Én szeretlek benneteket és a szeretetemet adom nektek és ti ezt így viszonozzátok. Köszönöm nektek kedves gyermekeim, hogy ilyenek vagytok, fejlesszétek a szellemeteket és csakhamar találkozunk.

 

                     Csak egy legyen a gondolataitokban-szeretet. Az Atya-Teremtő.“

 

 

363.  Közlés.                      (Átvette Honza T.)                   1998 június 5.  21:00 órakor.

 

„Itt Pleja és Astar.

 

Ha úgy veszük, mindenkiben egy tökéletes lény van. De ez nem jelenti azt, hogy nincsenek hibáink. Mindenkinek van, Néha olyanok mint a tejszínhab a gyümölcsön. Kiegészíttenek, mutatnak, szebbé tesznek, érdekesebbé tesznek. Anélkül, hogy ez gond legyen. A hibák által tanulunk is. A kis hibák nem olyanok mint a szirénák. Mutatják, hogy vigyázz valami történik itt.

 

A bölcsességünk végtelen, csak mi szabunk neki néha határokat. Fel vagyunk töltődve információkkal hogy megtaláljuk a módot hozzájuk valami engedett felismerés által, amit már tudunk, ismerünk, de még mélyebrehatolhatunk. Az adott dolog legmélyén, amit tudunk, nincs a vég, de megnyílik a kapu az újabb tudatba, és ez a ciklus abszolút nem fejeződik be. Mindog keletkezik egy új információ.

 

És mi ez által összevagyunk hangolva, mi nem vagyunk kivételek. Az első lépések az intuíció meghalgatásához vezetnek, hallgatásához, és betartásához, ha oda mentek ahová az intuíció tanácsolja, újjat fogtok találni. És elején türelmesnek kell maradni, és készen kell lenni a kis hibákra is. Mert így tanulni fogunk, keresni, találni, hallgatjuk az intuíciót és ezért el kell fogadni azt a valóságot, hogy teszünk pár ilyen kis hibát, és képessek vagyunk eltemetni a régi életünket. Mertmost egy újat kezdünk el teremteni.

 

És nem szabad feladnunk és minden áron meg kell hallgatnunk az intuíciót. Lehet hogy valaki ezt rövid időn belül megtanulja és ez talán valakinél hosszab ideig fog tartani. Aztán szépen impulzívak lesztek. Hagyjátok magatokat elsodorni az intuíció által, és ő majd vezet benneteket az életetekben.“

 

 

364.  Spontaneitás.                                            1998 június 5.  23:08-23:50 órakor.

 

„Sokan közületek ezt inkáb úgy ismerik mint impulzívan cselekedni, nem függeni semmitől, hagyna magunkat sodorni az élettel. Aminek lennie kell, az megtörténik és főleg az intuíció szerint cselekedni, megtanulni meghallgatni a belső hangot. És önmagunk lenni. Nem hagyni magunkat befolyásolni mással. Ez egy csodalatossan kellemes érzés.

 

Ezzel éltetjük mi is a gyermeket önmagunkban. És a gyerekeknek az a tulajdonságuk, hogy könnyen tanulnak, fejlesztik a képességeiket, képessek örömöt szeretni, ebből több van.

 

A legtöbbünk ezt a tulajdonságot elvesztette, de benne van mindenkiben. Meg kell tanulni spontánan viselkedni. Nem szabad hagyni hogy a külső világ uraljon bennünket. De egy időben kellene tanulnunk belőle megérteni. Ezért vegyétek figyelembe a jót is, ebből valamit megtanulhattok.

 

Nem is kell félnetek a kommunikációtól vele, mert ha ti nam adjátok a kezeteket neki, nincs hatlama veletek, ez igaz a szeretetre. Nem telhetünk meg szeretettel, ha nem nyílunk meg neki. Azzal, ha meghallgatjuk a közvetlen megérzést, megnyílunk a Világűrnek.

 

A spontaneitás annál nagyobb lesz, minél jobban kezdtek el bízni benne. Mindig úgy volt, hogy a Sötétség intenzíven megmutatja a Fényt. Az ellentét nélkül a szeretet olyan lenne, mint a kihalt csillag. És ezzel, hogy van valamink bizonyos korlátozott mennyiságben, annál jobban tiszteljük ezt. És a szeretet növekedhet bennünk.

 

Azért ha meg akarjátok érteni a sötétséget, kommunikálhattok vele a fény védelme alatt. Ha akarjátok megtehetitek. Mindennek meg van a rendeltetése, és ha ezt meg akarja próbálni, senki sem korlátozza ebben, mert mindenből szerezhetünk tanulságot. De közvetve is megtanulhatjátok megérteni a rosszat. Sok út van, és bármelyiket is válasszátok, biztossak lehettek benne, hogy helyes úton jártok. És mindig hagyjátok rá magatokat a Fény vivők vezetésére. És a legjobb, amiben kételkedtek, azt végkép nem gyakorolni, mert a kételyek miatt ennek nem kell sikerülnie. Egy időben nagy mértékben ne oszatok a jóra és a rosszra. Hiszen minden olyan mint a gondolat, és a gondolkodásotoknak ereje van ezt megteremteni.

 

Azért, ha valaki megpróbálná azt a kommunikációt, elképyeli ezt mint a kis, kedves, ártlamatlan Teremtést, és gondoljatok erre Szeretettel.

 

A rosz azért rosz, mert ezt így hívjuk. Ha megpróbálnánk ezt megsemmisítteni, tönkreteszük a szeretetet is. Ez olyan mintha a sötétségnek szemrehányást tennénk, hogy ez olyan fekete, a feketének meg hogy nem fehér. És ha csak a szeretet maraadna, megint lenne egy olyan mód, hogy osszuk ezt meg, és ha ezt a végtelenségig tennék, semmi sem maradna itt. Az üresség maradna csak meg.

 

Ez olyan mint: A Föld minden élő nélkül, a fák, folyók, hegyek, völgyek nélkül, a Föld nem is létezne, lehet az ember sem, szóval az üresség a semmi nélkül. Azért fogadjatok mindent, ahogy ez van, és a semmit semmivel sem bíráljátok, inkább szeretetet sugározzatok. Ezért tiszteljetek mindent, amittek van, amit láttoik, hallotok. Mert ez bármilyen, jobb mint a semmi.

 

A fontos dolog, ne bíráljátok a Sötétséget, ehhez is szeretetet sugározzatok, finoman viselkedjetek vele, gyengéden, ezzel mérsékelitek a hátását önmagatokra. Nem fog bántalmazni benneteket, ha ti sem fogtok semmit sem bántalmazni. Mindenben szeretet van, és csak tőletek függ, mennyit láttok mindenben. A rossz az egy megváltozott szeretet.

 

Mert a kezdetben, mindenben csak szeretet volt, de aztán jött valaki. Azzal, hogy elkezdett különböztetni, kialakítot, deformálta a szeretetet. Ezért ne haragudjatok erre, fogadjatok mindent szeretettel, ez segítt a szeretet kiemelésében, aztán e transzformációjára a kezdeti tiszta szeretetre. És éppen ezt kell megérteni.

 

Ez egy lépés a belépéshet az újabb éltebe a magasabb diumenzióba, de a találkozásra velünk is. Mindenben a szeretetet kell látnunk. Mert mindenhol ott van, csak tőletek függ, milyen mennyiségben látjuk ezt. Ezért kérlek benneteket ne tegyétek tönkre magatokat, mert akkor az előfordulhat, hogy ezzel a szeretetet is tönkre teszitek, amely ebben volt.“

 

 

365.  Közlés.               (Átvette Barča V.)             1998 június 6.  13:10-13:35 órakor.

Hely: Olomoucko.

 

Kedves Földecske, beszélhetek veled?

 

„Igen, már itt vagyok veled, mindig veled vagyok, mert ülsz, jársz, és éled a földi életedet rajtam. Ti emberek teljesen eltérőek vagytok, de mégis kapcsolatban áltok. Minden emberek vagytok, és ezeknek támogatniuk kellene egymást, nem tönkre tenni. Ezzel önmagatokat bántalmazzátok, de engem is. Én felneveltelek benneteket, adtam neketek élelmet és gondoskodtam rólatok és hogy háláltátok meg ezt nekem. Pusztíttotok engemet, ahol ezt tehetitek, az erdőimet vágjátok ki, égetitek ea mezőket, beszennyezitek e levegőt és folyókat. Nem tudom, mit tennétek, ha nem lenne meg a képességem kicsit rendbe rakni a károkat. Ezt nem lehet visszahozni, és nekem már nincs erőm arra, hogy folyton „javítsak rajtatok“. Ne tegyetek tönkre engem, mert ez által önmagatokat is tönkre teszitek, még a teremtőt is. Tiszteljétek, hogy életet adott nektek és megismerhettétek a szeretetet. Mint egyedüli lények érzitek a szeretetet, tudomásul veszitek ezt? Semmilyen állat, se fa nem képes kinyílváníttani ezt az érzést. De figyelem. Nem annyira, mert ha ezt a szeretetet felébresztitek önmagatokban, megértitek, hogy minden körülöttetek maga a szeretet. Ezt szeretettel az Istenünk teremtette meg, így mindent önmagunk körül. Ez egy nélkülözhetetlen érzés, amelyel megajándékozott bennünket. Amint megértitek mi a szeretet, felfogjátok, hogy a fák tele vannak szeretettel, az álatok és madarak, mindennek meg van önmagában az élet és ha ezt elhisszük így a szeretetet is. Ezt nem lehet csak így megformulálni, sem megérteni, de ha igyekszünk élni a szeretetel a szívünkben, ez egy nagy hozzájárulás, mert a szeretetet a Teremtő küldte nekünk, hogy ezt fejleszük és vezéreljük. Ne nézetek ezt le, mert ti ő vagytok és ő tik. Ezt nem lehet megváltoztatni, csak tökéletesítteni.

 

                     A Földetek, minden gyermek anyja.”

 

 

366.  Közlés.                (Átvette Radka N.)              1998 június 7.  0:30-0:45 órakor.                                                          

Hely: Brno.

 

„Figyeled a Holdat, a szemedbe világít és nam hagy aludni. A fénysugarai a belemerülnek az agyadba és arra kényszerítenek hogy gondolkodjál és a gondolataidat helyre rakd. Ilyen álmatlan éjszakákab vannak emberek és a események csak gondolatok. Zavartalanul oszthatsz és kidobálhatsz. Így az idő lefolyásával megtekinted és azt mondod magadnak, hogy valaki másnak kellet gondolkodnia erről, mert az éjjel minden torzulva van, és mindent a roszabb oldaláról figyeled meg. Félsz. Mi az a félelem? Ez egy vibráció, amely hat ránk és arra tanítt hogy védekezzünk. Hol van a önvédelem, ott a ostromnak is lennie kell. Mindazt már megtalálja mindenki és elkezdődik a harc és ez rossz. Hogy szabaduljunk meg a félelemtől? Legfőképpen ne gondolkodjunk. Öszpontosíts arra a nyugtató holdfényre és gondolj minden emberre, akik most egy időben veled figyelik a Holdat. Sokan vannak belőlük, és te képes vagy mindenkinek a szeretetet küldeni, amely ennek a hold fénynek köszönhetően növekedik és az emberi szívekbe vándorol. Senki sincs egyedül. Elég csak gondokodni önmagunk körül.

 

                     Ezt a kozmikus tanácsadó közölte veled és a földi védelmeződ, Kosar.“

 

 

367.  Közlés Astartól és Plejától.            (Átvette Honza T.)

1998 június 6.  6:15 órakor.

 

„Néha hábórú is keletkezik, míg az emberek felfogják, hogy a legfontosabb a szeretet. Néhány embernél bizonyos ideig fog tartani, míg felfogják mi az a szeretet, és némelynek csak a krízis fogja kinyitni a szemét. Néha feleslegessen kerssük azt, amit régen megtaláltunk, néha csak későn vesszük tudomásul. Csakhogy so sincs késő. Még ha az a legfontossabb ember halna meg nálunk, még mindig meg van szívünk szeretete, az egyenlőre még megvan, csak tudatosíttanunk kell.

 

Ha valakit szeretünk, nem függ nekünk az amilyen, de a legfontossabb az számunkra, hogy valakit szeretünk és ez által a szívünk örömmel ugrál, amikor a szeretetünk eljut hozzá és kialakítt vele hasonló nótát, boldogak vagyunk, ha valaki szeret bennünket.

 

És egy időben a szeretet hozzánk a saját módján megy, vagy feltöltjük a szívünket szeretettel és elküldjük másnak, vagy hagyjuk szeretettel feltölteni a szívét, és aztán a szeretetet magunkhoz vonzuk és hagyjuk, had töltse fel a szívünket.“

 

 

368.  Kapcsolat a Nappal.           (Átvette Radka N.)

1998 június 7.  12:30-12:45 órakor.

Hely: Brno.

 

Kapcsolatba léphetnék a Nappal?

 

„Én beszélek veletek Auter, és ezeket a gondolatokat akarom neked tolmácsolni, amelyeket hozzád a Nap küld feléd.

 

Kedves Radka,

 

Te eki az én kozmikus társamon lépkedsz a Földön. Üdvözöllek én a Nap. Én vagyoka kozmikus hajó, aki gondoskodik a fényről és a melegségről, mint ahogy ti is árasztjátok a szeretetet önmagatok körül. Az emberek meghalnának, ha nem lenne a melegem, és a fényem és az emberek szívei meghallnának ha nem lenne a szeretetek. Ez egyszerű, mindenkinek meg van a feladata, amit Isten adott neki. Az Isten részem, szintén mint a tied. Ez az Atyátok. Én tudom, te is tudod, és még pár ember. És mi van a többivel? A meleget fogadja a sugaraimból, de semmit sem viszonoz, de én mégis továbbá osztom és fogok olyan sokáig, amíg az Isten meg nem tiltja. Én ezt szeretettel csinálom, de nagyon fáj nekem, ha látom, hogy bántalmazzátok a testvéremet a Földet. Legyetek figyelemmel, semmi tett nem marad büntetés nélkül, minden halmozódik és a felszámolás ideje már csakhamar bekövetkezik.

 

Kedves emberek, utolsó esélyetek van, hogy elgondolkodjatok magatokon, mert bekövetkezik a nagy megtisztulás. Az én munkámat ezeken a napokon vegyétek, mint a figyelmeztetést (nagy Nap errupció). Ne gondoljátok, hogy a természet urai vagytok, mert ez messze nincs így. Az idő közeledik.“

 

 

369.  Közlés Astartól.            (Átvette Honza T.)           1998 június 8.  3:40-4:20 órakor.

 

Közlés Astartól, eredetileg az állom kapcsán keletkezett.

 

„Minden bizonyos módon hat egymásra és egymást kiegészítti. Cselekedjetek óvatossan, ne döntsetek elkapkodva, mert ha valamit tesztek, amit nem akartatok, valamit amivel ártánatok, mer nem hozzátok vissza, és néha eltart, amíg ez visszafordul (kigyógyul) az eredeti állapotba.

 

Ámbát megkapjátok a lehetőséget ezen javíttani, ha akarni fogjátok. De az, amit csak úgy megtesztek azt nem nem törtlitek el. Egy időben ez azt nem jelenti, hogy félni fogtok ezt megtenni, még ha a félelem azt is jelzi, hogy valami mást kell tennetek. Ezért mindent tegyetek szeretettel. És a szeretet mindenben ott lesz.

 

A lustaság nem hasznos dolog, feleslegessen az időt elfecsérelni, amely meg volt adva. Kövessétek a belső hangotokat és az vezetni fog benneteket még a legbonyolultebb helyzetben is. De hogy ezt végbe vigyétek, ebben hinnetek kell.

 

Semmit, senkit a gondolkodás nélkül ne bíráljatok a hibákért, amit a múltban megtettetek. Vagy ez úgy lenne, minthogy mi szemre hányásokat tennénk a hibákért, azért amit tett. És eppen ezért mindig bizonyítsétok be, mindennek, mindenkinek megbocsáttani. Még ha valami rossz is, ez rendbe jöhet. És ti is segíthettek rávezetni a helyes útra.

 

Ez olyan valami, mint emlélkezmi az álmokra, még akkor is kaptok valamit, ha ez szétfolyt, írtjátok be magatoknak, talán most vagy később felfgojátok. Minnél gyakrabban teszitek meg, hogy az álmotokat beírjátok, annál tisztább lesz, könnyebb lesz emlékezni erre.“

 

 

370.  Közlés a Földtől.         (Átvette Barča V.)         1998 június 8.  21:55-22:23 órakor.                                                          

Hely: Olomouc.

 

„Most én Föld keveredtem ebbe bele. Tudom, hogy gondoltál rám és kapcsolatba akartál lépni velem, ezért egy kérdést spóroltam meg neked. Most elég jól vagyok. Amikor gondolok rátok, mindenkire, aki engem támogat és a szívemet símogatja, akkor jól érzem magamat gyermekeim. Olyan boldog vagyok, hogy mindeki meg van nekem, mit tennék nélkületek. Csak tovább törődjetek az emberekkel és szeretetet küldjetek neki. Mondjatok meg mindent neki, amit tudtok. Rólam is mondjatok valamit, mert sokan valóban ne veszik tudomásul, hogy elő vagyok.

 

Kedves emberek, én beszélek veletek, a Föld bolygó, amelyen élitek a földi életeiteket és nem is veszitek tudomásul, hogy az amin áltok nem csak egy része az anyagnak, én vagyok az, a Földetek, az Anyátok, aki mindenkit a legőszintébb szeretetben visel benneteket, mindenkit eltérések nélkül. Én tudom, hogy néhányan közületek sötétségben élnek, a sötétség a tudatlanság, és én szintén együtt érzek veletek. Értelek benneteket emberek, tolerálom a viselkedéseteket. Kérlek benneteket értsetek meg ti is engemet, toleráljátok az elő lényt, amely mindig meghallgat benneteket és valóban mindent nyújt nektek. Az élelmet, levegőt, vízet, minden szükséges megvan az élethez. Miért tesztek tönkre engemet? Már nem akartok itt tovább élni? Engemet is meg akartok ölni? Ha nem fogtok továbbá uralkodni önmagatokon, nagy meglepetés vár rátok, mert én is még ha mindenkit szeretek is, már nem bírom továbbá elviselni a féjdalmakat és megtisztulok. Igen, ez így van jól hallotok, megtisztulok minden rosztól, mert a Teremtő, amikor megteremtett, megadta a képességet ez önmegtisztulásra, és Ő is egyetért velem, hogy már továbbra azokra az erőszakokra nem nézhet. Nyissátok meg a szemeiteket! Ébredjetek fel a mély álmoból, amely olyan rég uralkodott rajtatok! Te erre képessek vagytok. Vegyétek tudomásul, hogy az élet, amelyet eddig éltetek csak egy része volt annak, amire ti képessek vagytok és ha valójában akarjátok. Mindenki akarni fogja, akkor semmilyen megtisztulásoknak nem kell előfordulnia. Meg vannak a képességeitek és a tulajdonságaitok magától Istentől, miért nem használjátok ezeket ki a jó dolgokra. Sok dolog itt a Földön felesleges. Miért építsünk annyi fabrikát, amelyek szennyezik a légkört, miért építsünk új és új házakat, milyen természet marad aztán nektek? Semmilyen. Kivágjátok az összes fámat, beszennyezitek a vízet és a levegőt. Ne csodálkozzatok emberek, hogy így védekezem például a földrengésekkel és árvizekkel. Ez csak egy kis része annak, amireképes vagyok. Gondolkodjatok a viselkedéseiteken, és hallgasátok meg a Teremtő hangját, mindenki közületek ezt hallja, csak nem veszitek tudomásul. Próbálkozzatok meghallgatni és a Teremtő jelentekzik nektek. Mindig veletek van, és ezért nyugalomban adjátok át magatokat az Akaratának és hagyjátok hadd vezessen benneteket a szeretetet. Véget ér a Sötétség.

 

                     Ezt szeretettel a Földecske adta, aki így mindenkit szeret.“

 

 

371.  Közlés.                  (Átvette Barča V.)                  1998 június 10.  10:50 órakor.

Hely: Olomouc.

 

„Kedves lányom,

 

Először én szeretnék beszélni Föld. Már elég rég van, amikor valaki így érdeklődött felőlem, mint te. Most nehéz idő van, és én már tovább nem viselem el. Ezért kérlek benneteket, továbbra is tegyétek a tisztító meditációkat értem. Tovább kibírom így, ti majd terjeszthetitek a Fényt. Csak tovább így tegyétek gyermekeim, terjeszétek a Fényt. A fényben van a szeretet, szeretet az ember iránt és magához a természethez. Szeressétek egymást emberek, és minden úgy lesz, ahogy ennek lennie kell. Minden szép lesz, erdők, mezők, vizek és a sivatagok. Minden erintetlen lesz, mint az elején.

 

Ezt ti tetétek, minden körülöttetek, ami most nem tetszik nektek. Igen, ez ember volt, ti emberek ezt tudomásul veszitek, minden. Csak nem akarjátok ezt felfogni, hogy olyan messzire mentetek. Mindenkinek ezen az építésen és romboláson meg van a része. Mindenki ebben az életében vagy az előzőben. Ezért ha erre ráeszméltek és ha ezt meg akarjátok változtatni, megteszitek az első lépést ahhoz, hogy én a Földbolygótok, újra olyan legyek mint azelőtt, tiszta és boldog. Én ezért nagyon hálás leszej, és ti ezt nem fogjátok sajnálni. Mennyi gondtól elestek majd, és mennyi boldogsághoz juttok. Próbáljátok meg, emberek kérlek benneteket, próbáljátok meg. Magatok is látjátok, hogy ez a világ a megsemmisüléshez vezet. Ezért ha megakarjátok menteni, szeressétek egymást, mert a szeretettel mindenen javítani tudtok, ha ezt elhiszitek. A szeretet egy erős bűvész és nem csak két ember szeretete, az összes ember ereje olyan erős, hogy ti magatok emberek, képessek vagytok ezt a szeretetet megvalósíttani. Én tudom, hogy ezt nem tudjátok elhinni, csak annak hisztek, ami a tudatotok határaiban van, csak a materiális világ létezett számotokra. Csakhogy ahogy gondoljátok, hogy voltunk megteremtve? Gondolat által, csak a gondolattal teremthet az ember! Igen, ez így van. Ti emberek ezzel meg kell tanulnotok bánni. Ez valami új számotokra, de mégis régi. Mindig képessek voltatok erre, csak a Sötétség erőinek köszönhetően ezt elfeledtétek, amelyek it 300 000 éve uralkodnak. Velük harcolunk most, hogy most újra a Fény világíthasson itt, a Teremtőn k fénye. Lehet, hogy ezt most nehéz elhinni. De próbáljátok meg, nem egy óriási gondolat gondolattal teremteni? Csak a legtisztább gondolatok és hit képessek megváltoztatni ezt a világot. Igen, ez így van. Az erőszak által semmit sem értek el, csak esetleg újabb erőszakot. Ezen a Földön minden embernek szabad akarata van, senki sem parancsolhat neki, mert mindenki a saját ura. Csak az hallgat, aki hallgatni akar, csak azt lehet vezetni, aki vezetve akar lenni, és hova akar jutni ez már csak az embertől függ, hogy a sötétség tudatlanságába vagy meg akarja világíttani az életét, tudni akarja miért van itt, milyen a feladata itt a Földön. Ezek a kérdések információk és az információk a fényben találhatóak, csak fel kell ezeket ismerni. Ha a fényhez vezető utat választjátok, a tudást választjátok. Amit ma tudtok az ismereteitek és tapasztalatok, még csak a részei sem annak, amit még nem tudtok. Még a Teremtő sem tud mindent!Tovább tanul és tanul. A tudás végtelen. Ha ez iránt kezdtek el érdeklődni, felismeritek, hogy újabb és újabb képek jelnnek meg, amelyekről nem is sejtettetek. Szóval az információ a fényben található, amit hozzánk a Teremtő küld, hogy felébredjünk és kinyissuk a szemeinket. Itt az idő, hogy mindent megváltoztassunk és ezért vannak itt a barátaink is a világűrből, akik így szeretettel segíttenek nektek és tanácsokat adnak. Azért ha akarjátok, adjátok át magatokat a Teremtő akaratának, és ő továbbra is védelmezni fog benneteket, csak így érzitek át a szeretetét. Természetessen, hogy így védelmez mindenkit, de nem akarjátok tudni milyen ennek a szeretetnek a tudatában lenni? Gondolkodjatok el felette.

 

                     Ezt szeretettel a Földecskétek tanácsolja, aki mindenkit szeret.”

 

 

Hogy lépjünk kapcsolatba telepatikusan?

 

(Csatolmány a kapcsolatról szóló feltételekhez.)

 

Kedves barátok,

 

Ti is akartok telepatikusan kapcsolatba lépni a Fény erők Kozmikus lényeivel és nem tudjátok hogyan?

 

Találjatok egy csendes helyet. Először mindig jó találni egy nyugodt helyet gyengéd vibrációkkal, ahol senki sem fog zavarni benneteket. A legjobb kapcsolatot teremteni 9 – 10 óra után este, mert akkor a nagy városok is megnyugodnak és a vibrációk finomodnak.

 

Vegyetek fel egy kellemes testhelyzetet,, amely megfelel a testeteknek és közben egyenes a hát (legalábbis az elején). Például meditációs testhelyzet egy lótusz virágban vagy egy széken ülve, a lábak a földön.

 

Lazuljatok el. Tudatossan relaxáljatok. Lélegezzétek át azokat a helyeket, ahol feszültséget éreztek, egy mély lélegzettel.

 

Érzékeljétek a testetek érzéseit. Jól és biztonságossan érzitek magatokat. Összpontosítsatok az érzéseitekre. Általában gondolatok járnak a fejetekben. Ne vegyétek ezeket tudomásul, nem fontossak. Hagyjátok ezeket lezajlani anélkül, hogy foglalkoznátok velük, csak figyeljétek ezeket.

 

Vegyétek tudomásul a kozmnikus sugarát a Teremtőnknek, amely fentről esik a fejre és a hátgerincen keresztül megy le a Földbe.

 

Kérjétek a Teremtőnk engedélyét. Ezt mindig tegyétek meg. Például:

„Legmagasabb teremtőnk, engedd meg most a kapcsolatot a Kozmikus barátokkal a Fény erőkből vagy egyenessen veled.”

Megnevezhetitek, kivel akartok kapcsolatba lépni például Astarral, Ptaahal, Ortonnal, stb. Érezzétek ki a választ és folytasátok.

 

Legyen a közelben papír és toll.

 

Legyen a szívetekben szeretet és harmónia és pozitív gondolatok. Ez nagyon fontos.

 

Hallgassatok kicsit bele a belső csendbe. Talán valamit hallani fogtok. Lehet ez egy teljessen más hang vagy a tiétek is, amely elkezd beszélni. Csak egy erős késztetést érezhettek, hogy fogjatok tollat és a kéz elkezd írni. Írjátok le azt, ami eszetekbe jut. Gyakran az első kontaktusnál úgy tűnik, hogy semmi sem történik, meert ismert gondolatok érkeznek és szó kapcsolatok. Ez természetes. Ne várjátok mindjárt elsőre, hogy a barátaitok mindjárt valami tejessen újjal jönnek elő. Csak kezdjetek el írni, még ha nem is vagytok biztossak abban, hogy az emit írtok a helyes. Biztos jönni fog. Néha szükséges, töbször ezt kipróbálni, míg ez sikerül. Valakinek elég csak egy klis időre megnyugodnia, például a buszban vagy az utcán és a kapcsolat létre jött. Mindez csak az elejére, később magatok is felismeritek, mi a legjobb számotokra.

 

Lehetséges, hogy a hír, amelyet fogadtatok bizonyos elképzelésben hasonlítt az elképzeléseitekhez és néha nem. Ez lehet egy szó keverék, amely fentről jön, de általatok van formálva. Tovább próbálkozzatok. Magatok tanultok meg felismerni, mikor fogadtok torzulatlanul és mikor érkezik egy saját gondolat. Ez aztán már játszva menni fog.

 

Emlékezzetek arra, hogy minden, amit így felfogtok a ti gondolatmenetelnek val hozzá alakítva, a kedvenc és ismert szavakat fogjátok használni. Lehet később egy karakterisztikus stílus fog meglepni benneteket, amely részben tőletek, részben a lényekkel adott, amelyekkel kapcsolatba léptetek.

 

Minden szubjektív, igyekezhettek az objektivitásra, nem szabadulhattok meg az én tudatától. Ezért nagy részben ti ömnagatok lesztek. A gondolatok, amelyeknél úgy tűnik, nektek jutottak eszetekbe, a lényektől származhatnak, mert abban a pillanatban, amikor egy adott kérdés merül fel, ők rögtön reagálhatnak és ez által a válasz is eszetekbe jut.

 

Lehet hogy kapcsolatba léptek más lényekkel is. Lehetnek ezek az MDL- multidimenzionális lények (az énetek részei), amelyek 12 dimenzióban (realitásban) vannak. Különböző neveik vannak, amelyek által jelentkeznek. Lehetnek ezek lények más szférákból is, például asztrálisból… Mindeig bizonyosodjatok meg arról, hogy akkivel beszéltek az Fény lény. Gykran jó figyelni minden jelenlévő hatást. Például a szellemek képessek melegséggel hatni rátok, és tudhatnak mindenről, amiről ti is, de a beszédük, hasonlítt ahhoz, amik. Eltérve tőlük, a magasabb szellemi lények mennyei szeretettel ölelnek át, a tisztaság érzésével a Szellemük fényével, amelyet nem tud senki lemásolni. A kijelentéseik bölcsek, szellemi erővel van feltöltve, magasztossajn hangzik és mindig támogatják a szabad akaratottokat. És annak ellenére, hogy felettetek lehetnének, so sem teszik ezt. Szeretettel és békében bannak veletek. Paradox, de mint egyenlő az egyenlővel.

 

Sok sikert kívánunk a kapcsolat teremtésben és sok szép pillanatot és új ismereteket. A tudás kútja mindenki számára adatik, aki keres.

 

O.B.CS.

 

 

372.  Közlés.                          (Átvette Kamil Š.)                            Hely: Olomouc.

 

„Legyetek éberek mindenben, amit tesztek. Legyetek szabadok, határok nélkül és ne legyetek a vágyaknak a rabjai, függetlenek mindentől és miondenkitől. Fellángolhat bennetek a Fény, mint az ismeretek fáklyája. Ez a Fény a szíveitekből fog kiáramlani és e Szellem tudatában egy nem elfogult figyelővé váltok. Ez azt jelenti, hogy a gondolataitok, szavaiktok, és tetteitek nem fognak benneteket uralni, hanem ti ezeket. Az Isteni principium bennetek van. Teljes mértékben éber lesz mindenki felett. Mindezt formáljátok meg úgy, ahogy tetszik.

                     Niko-niama, Fixio bolygó, Lyra csillagzat.“

 

 

Csatolmány az üzenethez.

 

Kedves barátok, kedves keresők, akik egészen idáig jutottatok, ahová az intuíció elvezetett benneteket- e üzenet olvasásához. Szintén úgy, mint ahogy titeket valami vagy valaki rávezetett arra, hogy olvassátok el ezeket a sorokat, szintén úgy valaki vagy valami rávezetett bennünket arra, hogy ezeket a híreket tovább adjuk. Senki számára ez nem egyszerű. A közléseink csak egy kis része és visszatükrözése önmagunknak. Ezért az, amire a legnagyobb szükségünk van az a megértés. Mi csak az úton vagyunk és ez megnyilvánul a közléseinkben. Ezek a jelenlegi ismereteink, az adott Igazságunk, amely tovább fejlődik és ezért kedves barátaink arra akarunk kérni benneteket, hogy legyetek toleránsak és ne vegyetek mindent szóról szóra. E telepatikus átvitelnél, amit channelingnek hívnak előfordul, hogy sok szó a saját érzékelésünk által van kiábrázolva. Mi ezt most csak tanuljuk és ezért kérlek benneteket ne alapozzatok minden szón, ezek csak szavak. A fontos a tartalom, és ez tiszta. Ahogy fogunk tovább fejlődni, ezek a közlések is változni fognak és ezért mindenkit kérünk, nem csak azokat, akik tovább tovább jutottatok vagy aki ezen az úton jártok, de mindenkit, hogy csak azt válassza ki, amire éppen szükségetek van, amit szívetek által éreztek és amivel azonosultok.

 

Ez a mi utunk, a magassabb énünkkel kapcsolatos ismeretekhez vezető út, az ismeretkhez vezető út, hogy én vagyok Krisztus tudata, annak az ismerete, hogy a része vagyok Istennek. Mi minden azért születtünk ide a Földre, hogy ezt a faktumot teljessen megértsétek és elfogadjátok. Ez a mi énünk, ami sok kérdést fog feltenni, ki vagyok, miért vagyok itt, mi az élni, és hasolnók. És ez csak a mi következő énünk, a magasabb tudat, amely kapcsolatban áll a kozmikus tudattal, amely válaszolni fog …. Legyünk tudatában annak, hogy ez a folyamat nem zajlik le bizonyos gondok nélkül, botlások nélkül vagy megállások nelkül. Legysen az emlékezetünkben, hogy a belső hangunk, magasabb énünk (Isten) folyton velünk van és minden ilyen hibázásnál mindig újra és újra megemel bennünket és mi újonnan tanulságot szerezve és megerősödve megyünk tovább, hogy teljesítsük azt a nagy és szép vágyad irántunk emberek iránt emberek iránt; amely annyira a miénk, vágy az Isteni szeretet beteljesüléséhez.

 

 Mi minden csak zarándokok vagyunk, az álmaink és a kívánságok hullámain úszkálunk, és mindig azt keressük, ami a nekünk sajátos, ami a legjobban megszólítt bennünket, ami a legjobban megnyitja az új horizontot. Úszunk a bárkáinkon, az emberi érzés hatása alatt, mint a fénylő pajzs képpen, amely véd bennünket a sötétség előtt, átjárja és átvilágítja. Ez a fény bennünk a szeretett Istenünk. Árasszuk a fényét, mindenki a maga módján, hogy betöltsük az emberi szíveinket még nagyobb fényel. Ez a fény a szeretet, minél többet adunk neki, annál többet is kapunk belőle. Legyünk egy fény, öntsük össze a fényeinket egy nagy fényé- az Isteni szeretet fényévé és világítsuk át az egész Földet, világítsuk át a világűrt. Legyünk egyek a fénnyel.

 

Ez kedves emberek az, amit a kedves barátaink a világűrből mondani akarnak. Éljünk a fényben, aztán minden megváltozik. Nem lesz szenvedés, ínség, emberi szerencsétlenségek. Nem lesznek háborúk és éhinség. Nem lesznek földrengések és árvizek. Az, emi eljön, ami az úton van, az a szeretet. Mi emberek mindent kialakíttunk a gondolataiban. Alakítsuk ki a szeretetet – lesz szeretet. A szeretet az úton van. Mindig több és több szeretet van körülöttünk, és minél jobban érezzük, annál több lesz belőle. Mi ezt átváltoztatjuk, mi magunk vagyunk a fény és a szeretet… Szeressük egymást emberek, hogy a szíveink szeretete az Istenhez száljon, hogy a végtelen szeretet egy óriási oszlopába merüljön… és visszatükröződik a Földre mindent átvilágítt, mindent megváltoztat.

 

A végén meg akarnánk köszönni önöknek, nem csak mindenkinek, akik megnyitották a szíveiket, de azoknak is, akik még annyira nem fénylenek, vagy nem tudnak róla, mert ők szintén várják, ha eljön az idejük és segíttenek ahogy tudnak.

 

Mindenki arra vágyik, hogy köszöntet modnjon a szellemi segíttőinknek és azoknak is, akik még nem ismerünk és a barátoknak a világűrből és legfőképpen a szerető Atyánknak, aki megteremtett minket és belénk fonta a szeretetet, amelyet tovább akarunk tejreszteni, ahogy a legjobban tudjuk.

 

Olomouci béke csoport.

 

 

373.  Közlés (108).            (Átvette Ivo Benda.)           1998 július 7.  13:33–13:40 órakor.

Hely: Mladá Boleslav.

 

A közlés kapcsolódik a S56 Teremtőnktől szóló közlésre.

 

„És most csatlakozok én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Igen, ez így van kedves Ivo, minden így mozgalomban van, a helyzet újra kritikus, no ez a felügyeletünk alatt van, igen, ezek az utolsó harcok közöttünk és a Sötétség erői között, akik érzik, hogy már nem tartoznak ide és elvesztik a talajt a lábuk alatt. Igen ez a meditáció Prágában 1998 július 18. remek volt, sikerült mindenkinek megtisztíttani ezt a durva vibrációk felhőjét, legalábbis egyenlőre, és így minden újra ismétlődhet, ezt kedves Ivo én adom, Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

„És most én csatlakozom Ptaah, igen, ez így van kedves Ivo, jelenleg most elkezdődtek a harcok a Földbolygóért, és most eliminálva vannak ezek a Sötétség erői, mert az ő feladatuk itt a Földbolygón befejeződik. Igen, szeretünk itt minden kedves Ivo, ahogy továbbra is dolgozol az embereknek a Földbolygóért és az egész Világűrért.

 

Légy szilárd továbbra is és ne hagyd magadat idegesítteni azokkal, akik tanácsolnak neked, hogy felengedj ebben a munkában vagy abbahagyd. Ezt kedves Ivo, szeretettel Ptaah közölte veled.“

 

 

374. A pokol.                             (Átvette Pavla K.).

 

„A legtöbb ember úgy képzeli el a poklot, mint a halálutánni teret, ebben a sátán erőknek a hatalma a lélek felett szenvedésképpen zajlik, amelyek a Földön bűnöztek.

 

A pokol nem a tér, de a belső állapota ezeknek a lelkeknek, és mindig a nehéz bűnöknek a következménye a felebarátunk és a természet ellen, a fanatizmus következménye, amelyből származik a többi együtt élő belső fejlődésnek a fenyegetése. Mert a félelem a legerősebb segíttője a hatalom megtartásának, a saját igazságnak, de néha segítője is annak, hogy térítteni el az embert a nemjó tettek művelésétől, a vallási institúciók évszázadokik fenyegették a hívőket a pokollal, amelyet a saját elképzeléseiknek alkalmaztak.

 

A pokol elképzelése az emberi tudatban kapcsolatban áll a szenvedéssel, sírásokkal, rosszasággal, és a sötétséggel. A lelkek a sírhelyekre mident hoznak, amiben a Földön éltek, és mivel a hasonló vonza a hasonlót, a bűnös lelkek összejönnek és kialakítják az alacsony asztrális szférákban a Föld körül a társadalmakat, gyakran még egy olyan téves gondolatban, hogy a Földön élnek. Nem képessek ugyan megmagyaráni a változást, amely megtörténk velük, de szabadon követik azokat, akikhez vonzódnak. A magasabb asztrális szférákban nem képessek élni, mert a tiszta vibrációi ezeknek a szféráknak az alcsony fejlődésű lelkeknek fájdalmat okoznak.

 

Mert a legöbb lélek, amelyek az alacsony asztrális szférákban bolyonganak, még mindig embernek érzik magukat, az elképzeléseikben élnek úgy, ahogy ezt megszokták a Földön: a rosszban, szeretet nélkül, durvaságban, egoizmusban, utálatban, üldözik a többieket, képzeletbeli gyilkosságokat követnek el, meglopnak másokat, és minden bűnnek hódolnak, amelyek a szellemi tudatukban van beépülve. Mindez csak az elképzeléseikben játszódik le, de olyan erővel és meggyőződéssel, hogy nem kételkednek a valóságukon. A sötétségben élnek, folytonos félelmben, szellemi állapotban, amely folyton a rosz gondolatokhoz és tettekhez vezetik őket. Ez az állapot nem az Isten büntetése, akit utálnak, de képtelenek kinyílni a Fénynek és a szeretetnek.

 

Az Isten küld miszionárius lényeket akik igyekeznek a sújtott lelkeknek megmagyarázni az igazságot és megmutatni nekik az utat a Fénybe. De a miszionárius cselekvés ebben a szférákban nem könnyű, mint ahogy ez a Földön is van. Ki akarja terjeszteni a Fényt, az el van hallgattatva, az üldözve van vagy a szabadsága meg van határozva. A legtöbb büntetett léleknek hiányzik az alázat és az akarat a saját hibái felismeréséhez. Csak kevés lélket lehet meggyőzni annak a lehetőségéről, hogy megszavaduljon a belső pokoltól, amelyet valóságnak neveznek. Azok kérnek a fény angyaloktól segítséget: „Vigyél el minket, szabadíts meg ettől a szenvedéstől! Ha azt mondod, hogy az Isten szeret bennünket és segítteni akar nekünk, mutasd meg nekem, hogy tudjak benne hinni. Bizonyítsd be, hogy ez nem Ő, aki ezeket a szenvedéseket ekészítette!

 

Vegyétek tudomásul ezeknél a szavaknál a hihetetlen kárt, amelyeket az emberi lelkenek okoztak, a karmáról és a reinkarnációról szóló ismeretek eltitkolásáról, vegyétek tudomásul a helytelen következményeit a helytelen tanításnak o büntető és bosszúálló Istenről, amelyeket a lelkek elvisznek magukkal a tudatukban egészen a sírig, ahol megbénítja őket, úgy mint azelőtt a Földön, a szellemi fejlődésben. Magyarázzátok meg felebarátaitoknak a földi élet nehézségeit és a célt. Magyarázzátok, de ne kényszérítsetek senkit, hogy hidje el, amihez még nem érett meg.

 

Kik voltak a földön ezek a pokolnak sajátos bűnök, gondolatok, szokások, elképezelések és belső harcoktól szenvedő lelkek? Nem beszélhetek egyes lelkekről, az eltérések közöttük nagyok, de általában a legtöbb közülük a Földön megkeményedett cáfolói voltak az istenhnek, szeretetnek és jóságnak, materialisták a szó legdurvább értelmében. A hozzáálásukkal fenyegették a belső fejlődését az egütt élőknek, sanyargatták őket, kihasználták őket a saját jólétükre, mint minden féle alattomos csaló, tolvajok, gyilkosok, erőszakolók, egyének, akik örvendeztek a mások fizikai és lelki gyengeségén, de szintén vallási fanatikusok, akiknek minden tett jó volt a saját igazuk igazolására.

 

Ne gondoljátok, hogy ezek a lelkek a földi életben azok voltak, amit társadalmi semmik voltak. Ellentétben. Sokan közülük tisztelt személyek voltak, akik gyakran voltak a társadalmi színe-java, és ki voltak tüntetve a példás életükért. A maszkuk viszont leesett a halál eljövetelével, a küszöbön maradt a lélek a valódi alakjában.

 

A halálutánni szenvedésben részesülnek a önzők is, rosszak, akik folytonos félelemben élnek a tulajdonukért és az elvesztésükért. A halál után is a lelkük a szívükön nyomot hagy egy képzeletbeli nyommal és folyton menekül valaki elől vagy valami elől, ami fenyegeti a hasznukat. E lelkek száma folyton növekszik. A félelem és különböző elképzelések által gyötörve folyton üldözve és fenyegetve érzik magukat, nem ismerik a nyugalmat és más örömöt, mint a csillogó kincs szemlélete, amiért képessek a legmélyebb bűnökre is. A helynek a tudatukban csak a vágynak, és egoizmusnak van. Hajtva egyik helytől a másik helyig képesek az elképzeléseik fogságban a gyilkosságra is és minden roszra.

 

A rosznek, amelyet a lelkek a Földről a sírba visznek, annyi a formája, hogy nem lennének készen a megszámlálásával. Higyjetek nekem, amit teljes szeretettel és igazsággal mondok, hogy megvédjek benneteket attól, amit pokolnak hívtok és ami még rosszab, mint amit képesek vagytok elképzelni.

 

A halálutánni tűz, amelytől féltek, a saját rossz által megterhelt tudat. Tartsátok tisztán, szépítsetek rajta Istenhez méltó szeretettel, a felebarát iránti szolgálat által és a jó tettek által. Felügyeljétek a gondolataitokat és érzéseiteket, ne nyitódjatok ki az erők hatásának, amelyek rátok erőszakolják a negatív gondolatokat és érzéseket.

 

Kevesebbet beszéljetek, minden szót gondoljatok át, amely egyszer ki volt mondva és már sosem tér vissza hozzátok.

 

A képesség szeretni, segítteni és megbocsájtani, ez nem csak a védelem a pokoltól és a szörnyűségeitől, de a kezessége is a boldog életnek a jelenlegi és a jövő életnek.

 

                     Robert.“   Szellemi taníttó.

 

 

375. Lucifer.                              (Átvette Pavla K.)                                       1993.

 

„A pokolról már beszéltünk. Hogy van ez Luciferrel, minden rossz szimbólumával és forrásával, akinek az elsődleges szellemi esésnél adtunk és sokan közülünk adnak máig előnyt a Krisztus előtt? Lucifer segíttői csak azokat csábíthatják el és csak azokra hathatnak, akik a saját gondolataik, szavaik, és tetteik által követnek és ezekből sajnos sokan vannak.

 

A szugeszció által, a folytonos sugallatok és csábítások által a negatív tettekhez, újra visszaestek az ármányaitokba és egy szófogadó cselekvője minden fajta rossznak, ha nem harcoltok ellene eléggé. Ezért folyton kiemeljük a gondolati fegyelem szükségességét és a rögtönös visszautasíttását az összes rossznak a jelének, amelyet gyakran a részvét, segítség és szeretet maszkja mögött, elsősorban a saját haszonra.

 

Lucifer maga nem uralkodik az ember uralásán. Ezt a roszakaratú segítői mutassák be, Lucifer által kitanultak minden rosz változatokban. Vezetnek és uralnak folyamatossan mindenkit aki hagyja, hogy a rossz gondolatok és elképzelések növekedjenek egészen a rossz, érzésekhez és szavakhoz tettekig. Sok Lucifer segíttője szenved a irigység és harag által, hogy az embernek jobban sikerülnek a dolgai mint nekik, és igyekeznek lealacsonyíttani a saját szintjére. (A gyíkok és más entitások a Világűrben uralkodnak az alacsonyvibrációs embereken a gondolati impulzusaik által – a feldolgozó megj.)

 

A szellemi kisérők folyamatossan veltek vannak és igyekeznek megvédeni benneteket minden hátrányos hatás elől. Ez nem egyszerű, mert a legtöbb közületek telítve a rossz a hordozóinak a szugeszcióival harc nélkül és teljes saját akarattal. De az, aki a rossz ellen harcol, megkapja az erősebb támogatását a fény védelmezőknek, a belső fejlődése növekedik és a rosz erők száma, amelyek hatnak rá, folyton kisebb.

 

Képzeljétek el az embert mint a virág kelyhét, amelyet sok levél védelmez. Ha hagyja ezeket a leveleket, hogy egyik a másik után lessen, a nincs védelmezve a széltől, viharoktól, és a környezete negatív elemi részeitől. A magok, amelyek elvannak rejtve a virág kelyhében, nem fejlődnek ki és vagy elszáradnak és a virág elhal, annélkül, hogy teljesíttené az élet feladatát. A védelmező levelekkel, szimbolikussan értelmezem a szellemi vezetőket, akik igyekeznek, hogy erőt, fényt, és ismereteket érjetek el. Hogy a magokból származó termés aratásának ez ideje a gazdagság legyen, amit más életekbe visztek. A negatív erők kihasználják a gondolati kényelmességet és ha nem sikerül nekik hozzátok eljutni az egyik úton, újra megvannak az egyéb útjaik. A rafináltságuk olyan tökéletes, hogy nehezen ismeritek fel ezeket.

 

 Az egyik a példák közül lehet az ima. Ha az ember nem képes egy teljes ima közben, a belső koncentrációra, a kellemetlen kalauzok elvonzák az erejét és kihasználják a z imátkozó ellen. Az azt képzeli, hogy a kimondott kérelem által eléri azt, amire vágyik a értelmiségi gondolata általm és ha ez nem érkezik meg, nem önmagát vádolja, de magát Istent, hogy nem hallgatta meg. Ezt rögtön kihasználják a rossz erők és felkeltik bennetek a kétélyeket az Isten exisztenciájával és a magasabb segítségel kapcsolatban, ami a saját szándékuk.

 

A legerősebb segítsége a Lucifer segítőinek a pénz, félelem minden féle nuanszokban és formákban, de a nem kontrolált gondolatok, elképzelések, érzések, pozitív és negatívak, amelyek kinyitják az aurát. Ezzel rossz erőknek felajánljátok az élet erőtöket. Nem csak a veszekedések, harcok, szomorúság, és a lehangoltság nyissák meg az emberi aurát, de a nagy öröm is és a boldogság érzése. Maradjatok mindig az érzelmi kiegyensúlyozottságban, tanuljátok meg a bizalmat Isten segítségében és védelmében.

 

Higyjetek nekem, hogy teljessen érdemes ráeszmélni, melyek szellemi nyíláson, mely nem kontrolált gondolati mezőkön keresztül juthatnak el hozzátok a negatív lények. Ha hatásuk egy lánc reakció, amelyben egyik lény átadja az információt a másiknak, támogatja és terjeszti az közös hatást az örömben, hogy megtalálták a szabad teret a rossz tetteikért. A számuk növekedik és ha nem gátoljátok meg erős akarat által és kontrolával azt, amit suttognak nektek, a rabjaikká váltok. Kontroláljátok a minden közeledő gondolatot. Gondolkodjatok, kinek fog segítteni vagy kit fog bántani, annyira hozzájárul a belső növekedésetekhez és az együtt élőitekhez.

 

Általában negatív lények vesznek benneteket körül, amelyek legjobban hasonlíttanak hozzátok. Kihasználják és felesrősíttik a gyengeségeiteket. Ha ezek ellen a gyengeségek ellen harcoltok, azoknak az erejük elgyengül, aki úja megerősíttik őket. A bizalom védelmező pajzsa Istenben és Krisztusban nem képesek ezteket a rossz lényeket letámadni, ha nem adtok erre esélyt. A sorsdöntő AKARATA AZ EMBERNEK és az igyekezete JÓT cselekedni.

 

Még szivessen beszélnék a tévedésről, amelynek sokan átestek, Néhányan meg vagytok győződve arról, hogy a negatív erők nem hathatnak rájuk, mert tamplomokat látogatnak és ez által be van nekik biztosítva Isten közelsége és a halálutánni üdvösség. Ez a tévedés a társadalom abszolutizmusából származik, amelyet egyháznak neveztek és ebben nem uralkodik Krisztus, hanem Lucifer. Ezek számomra keserű és fájdalmas szavak, mert én egyedül tettem le az életem e társadalom tisztaságáért, amely most az egoizmus és a kellemetlen erők hatása által be vannak sötétedve, majd a vággyal a hatalom és a föld gazdagságával, nem a szellemével.

 

Öszpontosítsatok a gondolkodás és az elképzelések tisztaságára, FELÜGYELJÉTEK AZ ÉRZÉSEITEKET, GONDOLATAITOKAT ÉS MINDEN KIMONDOTT SZÓT. SZERESSÉTEK ISTENT ÉS JÉZUS KRISZTUST NE SZAVAKKAL, DE TETTEKKEL. Szeressétek egymást és segítsetek a felebarátaitoknak! Ehhez nincs szükségetek institúciókra, de erős akaratra és hitre, elhatározásra meggátolni az erők hatását, amelyek eltéríttenek benneteket a fény útjáról a belső sötétségbe és felerősíttik a életbeli gondokat.

A szívben, amelyben Isten és Krisztus lakol, csaka Fény erőknek és szeretetnek van helye, amelyek a legnagyobb erő az egész univerzumban.

 

                     Laurentiuszotok.“

 

 

376.  Beszélgetés Astar Serannal.     (Átvette a Mediális tudományos központ  Schwalenbergben.)

 

„Béke legyen veletek Terra bolygó lakosai. Tudom, hogy érdeklődtök a mi életünkel kapcsolatos ismeretekről, de én is tudatában vagyok annak, hogy a legtöbben ezt fantáziának veszik. Szivessen válaszolok a kérdéseitekre. Ha elhiszitek, vagy nem a szavakat, ráhagyom a döntést a szabad akaratotokon. Metharia bolygóról származom, az Alfa Centauri csilag szisztémából. E bolygó lakosai összahasonlításban a Föld bolygó lakosaival nagyon fejlettek szellemileg. A vezető erője az életünknek a szeretet és a kozmikus testvérek segítése. A mi tudományos ismereteink sokkal, sokkal magasabbak, mint a földi tudomány ismeretei, de erről nem akarom nagyon beszélni. Elsősorban nem engedélyezett, a Föld fejlődési szintjét illetően és az anyagia életmódod tekintve, megérteni a mi valóságunkat teljes mértékben, és nem akarom, hogy a szavaimat beképzeltségnek tekintsétek, vagy nagy mértékű kiemeléseként az öntudatnak. Teljessen tudatában vagyok az igazságnak, hogy az egyetlen kulcs az ismeretekhez és sikerhez az ALÁZAT.

 

A világűr életének több fomája van. A világ mellett, amelyben éltek, léteznek világok, amelyeket nem vagytok képesek érzékelni. Olyan világ például a fluidiális terek a Föld körül., világok nagyon szép álatokkal és növényekkel, ahová az ember tér a halál után. Ezek a világok egy köztes állomást alkotnak az anyagi inkanációtok és ha a létük reális, sok ember kételkedik a valóságukban.

 

A kételyek az egyik legnagyobb gátlása az embereknek a Világűr és élete felismerésében. Az ember szabadon határolja el magát csak a anyagi érzékek és ész érzékelésére. Nem csak attól tart, de egyenessen nem akarja elhinni mindazt, ami ezeket a határokat túllépi. Elzárja magát az ismeretektől, hogy minden dinamikája a szellem. De a szellem megmarad a tejes elejétől a magasabb rendű eléterőként a világűtokban, de a nem anyagi világokéban is.

                                                                                                                       

A mi testi struktúránk eltért a földi emberek testfelépítésétől abban, hogy a mi lényegünk félanyagú. Nem gondoljátok viszont, hogy minden életrere a világűrnek, amelyeknek félanyagú vagy anyagfelleti struktúrája van, úgy fogom hívni ezeket mint antivilágok. Ezek identikusak a már megnevezett fluidiális szférákkal a Föld körül.

 

Az entivilágok egy egységet alkotnak az anyagi világokkal. Ezek a világok egy nagyon erős energetikus mezőket alkotnak, amelyek egymásb olvadnak. Van bennük bizonyos hasonlóság a világűrötökkel, de más a struktúrájuk. A mi világűrünk nem létezik látszólagossan a ti világűrötök számára és fordítva. Mégis mindkét világűr egy időben létezik.

Az űrhajóink maghajtási lehetőségei számotokra tiszta fántázia lesz. Nem használjuk az atom energiát vagy elektromos áramot. Vannak olyan gépeink, amelyek által képesek vagyunk felhasználni a két dimenzió polarizációs erejét. Egyszerűen átkapcsolunk az antivilágra, és az úrhajónk rögtön eltűnik a földi megfigyelők elől. Semmilyen földi radar nem képes felismerni a létét, mert egy elképzelhetetlen mindig növekedő gyorsasággal elszáll az anyagi világtól az antivilágokba. Egy olyan magas gyorsaság által, hogy nem lehet hozzá hasonlíttani a fény gyorsaságához. A vezetés regulációjához használunk bizonyos fény sugarakat. A kozmikus hajók konstrukciója lehagyja a technikai és tudományos ismereteiteket néhány évezreddel.

 

A kérdésre, miért van a Terra bolygó így lemaradva a technikai ismereteink mögött, csak egy válasz van: A legnagyobb gátlása a földi fejlődésnek a HÁBORÚK ÉS AZ ANYAG FÖLÉNYE A SZELLEM FELETT.

 

A kozmikus hajók köralakúak, rájuk van építve egy krong, a felülete felfelé és lefelé polarizált. Alul, ez alatt a korong alatt, hat az antigravitáció az antivilágba való belépésnél. Az ereje ennek a belépésnek regulálható. A csillagközti repülésekre használhatunk még egy kiegészítő mozgó erőt, amit hyperdrivenak (hypergyorsaság – a feldolgozó megj.) a tachyonok segítsége által. Mindekét fajta hajtóerő kompezálva lehet. Az irányok változásait úgy tudjuk előhívni egy elképzelhetetlen gyorsaság által, hogy a korongot leszegezzük.

 

A kozmikus hajóknak saját erő mezejük van. Csak egy védő pajzsra van szükségük a magas atmoszférikus súrlódások ellen. Ez a pajzs egy időben a védelem a meteorokkal való ütközések ellen is.

 

Ahogy mondtam, a Metharia bolygó lakosai összehasonlításban az emberekkl nagy fejlettek szellemileg. A vezető erő az életükben, mint a ti életetekben is a szellem. A földi ember viszont nincs tudatában a szelleme erejének és újra a rosz hatásanak van kitéve, ez által a fejlődési növekedése stagnál.

 

A Bibliátok valószínűleg mennyei angyalnak hívna benneteket. Azt angyal szót vegyétek ki, de a SZERETET a legmagasabb küldetése az életünknek. A szeretet vonz hozzátok is. Mi vagyunk a tanúi annak, milyen mélységbe került az emberiség. A világotokban a szellemi sötétség, brutalitás., egoizmus, és a kíméletlen igyekezet a hatalom és a gazdagás után uralkodik. Ezek a tulajdonságok tönkre tesznek minden drága kincset az életben.

 

Most nagyon röviden a kozmikus hajóink felépítéséről.

 

A hosszúságuk 5,6,8 kilométer és a szélességük a hajó típusai szerint 3 vagy 4 kilométer. Az anyhajóknak a fedélzetén repülő csészajjaik vannak, amelyek a kísérleti repülések után visszatérnek a fedélzetre. Nincs szükségük saját hajtó erőkre. A mozgásuk a pozitívan és negatívan polarizált magnetikus erőket követi. Az anyahajóknak szükségük van a a vezető agregátusok számára felerősített energia fogadást a bolygók közelében, amelyektől viszont távol maradnak. De ezek olyan valóságok, amelyek lehagyják még a legnagyobb utópista fantáziáját is.

 

A jó geológusok rájöttek, hogy a Föld bizonyos részein léteznek kőzetek, amelyeknek a kémiai és fizikális struktúrája ismeretlen erők hatására megváltozott. Lehetséges, hogy ezek a változások az által voltak okozva, hogy a hajóink jelen voltak, a startolásuk és leszállásuk hatására rádioaktív sugárzás keletkezik. Ez az oka annak, miért maradnak a bolygóknak távol.

 

Mózest ez által a sugárzás által megégették. Ahogy a Bibliátok mondja, meg kellet maradniuk a leszálló pályái a hajóinknak a többi Izraelitának el voltak tiltva.

 

Mózes 19, 12: „Az emberek körül kialakítasz egy határt és azt mondod : Ne merészeljetek kilépni a hegyre vagy ne merészeljetek hozzáérni a külterületre. Bárki érinti meg a hegyet, annak meg kell hallnia. Csak akkor ha hosszadalmassan fogja megfújni a kürtöt, lehetséges a fellépni a hegyre.

 

Amerikában egy halott lovat találtak, amelynek a feje és a nyaka hús nélkül volt. A ló halott teste nem vérzett és a belső szervei porrá váltak. Ez is az emberrel törté nik, aki belép a vészélyes körébe a hajóink startjánál. Ez is megtörténik az emberrel, aki belép a veszélyes körébe a hajóink startjánál. Az elrepülésnél az anyagi bolygótok környezetéből a gépek segítségével a gépek segítségével át kell kapcsolni az anti anyagra. Ebben a pillanatban kirepül a hajó egy elképzelhetetlen erővel és gyorsasággal a kozmoszba és csak akkor éri el a legmagasabb gyorsaságot, átkapcsoljuzk a vezetést a saját erőire. Ehhez a manőverhez fel vannak használva mint a visszatükrözödés a részecskék, amelyek kisebbek, mint a fotonok. A segítségük által eléri a hajó a hyperdrivot (hyper gyorsaságot – a feldolgozó megj.), magasabb mint a fény gyorsasága.

 

Az átpólozásnak fokozatossan kell zajlania, hogy ne szenvedjen a hajó csoportja. Gyönyörű fény jelekkel jelentkezik, a nap és a bolygója a világűrnek eltűnik és megjelenik egy új mennyei test az interszteláris térből. A mi kozmikus hajónkat képes lennétek érzékelni mint egy tűz oszlopot, amelynek a pajzsa transzparens.

 

Az átpolozásnál nagy energiák szabadulnak fel és erők hatnak, amelyek például képesek voltak eloszlatni a tengert, visszatartani a Jordánt és rögtönös földrengést okozni. A kozmikus hajó képes egyetlen pillanatban tönkre tenni a nagyvárost, mint New York. Ez nem fenyegetés, mint New York, csak annak a képzelet megközelítése, amely erőkről beszélünk. Mi nem vagyunk képesek pusztíttani vagy ölni. A vezető erője például a SZERETET.

 

Az űrhajó átpólozása egy időben a csoport átpolozását is jelenti. A Föld közelében nem teszük, hogy a földet ne fenyegessük. A Föld megfigyelésére elegendő a erő mező átpolózása. Az ember képes lenne érzékelni a fokozatos átpólozást, mint a környezet változását.

 

A Föld bolygó megváltozott rotációja hozzá volt alakítva a rosszul elhelyezkedet erő mezőnek, nem a lökések a kozmikus hajóink startjánál. A startjuk számára léteznek speciális elektromagnetikus pályák a kozmoszban.

 

Megpróbáltam megmagyarázni nektek a bolygók közti utak titkait. Ez a titok azt jelenti, hogy átpolozás.

 

A tudományotok ugyan sejti az antivilágok létezését, amelyekről léteznek a Földön okiratok, de a negatív erők erőltetik a földi lakosokat reagálni a helyzetekre, amelyeket nem képes véghezvinni, a kételyek által, negatív gondolatok által és a helytelen döntésekkel.

 

Nekünk a Metharia bolygó lakosainak, vannak Istentől és a Világaitól teljes mértékű támogatásunk, mert egymást iránti szeretetben élünk, nem ismerjük az erőszakot, rosszat, kriminalitást és szilárdan hiszünk az Isteni segítségben, amelyel már rengeteg próbálkozást valósítottunk meg, amelyek remek eredményekhez vezettek.

 

A földieknek hiányzik az abszolut hit Istenben a Teremtőben, szintén mint az álázat, szerénység, és az akarat eltávolíttani a hibáinkat. Ezzel eltávolodtok a magasabb szellemi ismeretknek, amely megnyitná a kozmosz titkát. A szellemi éretség hiányát a háborúk, politikus és vallási tévedések, dogmatizmus igazolják és újra hangoztatom, az akarat az ismerethez, hogy minden anyag fellet a szellem uralkodik. Ha az ember nem hajlik meg a szellem uralkodása felett, a magasabb ismeretei a saját világának   zárva maradnak, de az idegen világoké is.

 

Az evolúciós szintetekhez képest és az abból származó szellemi éretséghez mérten képesek vagyunk megérteni a tőletek nem elismert hitet a kozmikus hajóink és az önmagunk létében. A gyorsaságok és a technikus manőverek, amelyeket képesek voltunk veghez vinni, azokat az ingerült fantázia káprázatának nevezitek és a mi segítségünket az emberiségnek úgy nevezitek, mint az igyekezetet uralni és a bolygótokat elnyerni. Újra hangsúlyozom, hogy a SZERETET ÉS A SEGÍTSÉG hordozói vagyunk a kozmikus testvéreknek, akikkel kapcsolatban állunk egy közös Teremtő által egy családi kötelékben. A testvér i segítség talán természetes a Földbolygótokon is. Higyjétek el az őszinte igyekezetet a Földbolygó megsegítésén a katasztrófák közben, amelyekbe térnek.

Harmonikus kapcsolatban állunk sok bolygó lakosaival. A tudományos fejlődésük képessé teszi őket a segítségünk által a Világűrbe való repülésekre. Csak a Földbolygói teszik meg a kivételt. Harmonikus kapcsolatban állunk sok bolygó lakosaival. A tudományos fejlődésük lehetővé teszi a segítségünk által a repüléseket a Világűrbe. Csak a Föld bolygók tesznek kivételt. A Kozmikus egyesület a fejlődések kérdéseiben, harmónia és béke kérdéseiben a Világűrben egyértelmű:Terribilis. (Több mint borzalmas, leírhatatlan.)

 

A Föld lakosai az életnek határokat, amelyek nem léteznek. A földinek az élete csak a születéstől a sírig tart. Gondolkodjatok róla, hogy a legértelmetlenebb tett lenne nagy világűröket teremteni olyan rövid időre. Az ember már eónok óta él (milió éve – a feldogozó megj.) a megteremtésétők és újabb élet eonok állnak még előtte. Rengeteg fokozatú szinteken keresztül a személyes fejlődésében megy át a reinkarnációk által, amíg eléri a szellemi tisztaságot. Újabb eonok óta tartó fejlődés a tökéletességhez arra vezeti rá, hogy kapcsolatba lépjen a Teremtőjével, Istennel.

 

Az eltávozása után a Földről elmegy az ember a földfeletti dimenzióba, az értékai a szellemi értékeknek felelnek meg, amelyeket eddig elért. A tudatlanságotok a szellemi törvényekről az életben egy fejlődési stagnáció, amely igénybe veszi a folytonos újjászületéseket a bolygókon, ahol még létezik a szenvedés, fájdalom, veszteség és a fizikai halál.

 

A mai földi ember nem képes realizálni a gondolatait egészen a végeig. Ez gyakran megtudható a politikai vagy diplomatikus tárgyalások terén, amelyek általában nagyon felszínesek és kevésbé átgondoltak a következő lehetséges konszekvenciókat illetően. Röviden mondva, a legtöbb agy potenciála a földi embereknek kihasználatlan marad, mert az agyi gép a kényelemnek veti alá magát vagy egy nagyon erős meggyőződésnek a saját genialitásról. Amint elérik az ember gondolatait egy bizonyos pontig, megszűnik az aktivitásuk. Az ember meg van arról győződve, hogy már elérte a célt, még ha sok megoldatlan dolog marad is.

 

A megfelelő gondolati tanításnak már gyermekkorban kellene elkezdődnie, de ez a földi nevelési szisztémákban hiányzik. A születés óta az emberi agy   a földi tanítás által van programozva csak a külső érzékelésban. A szubjektív programjai a belső énünknek el vannak nyomva, mint a fantázia, a nevelési szisztéma nem foglakozik vele, mert hiányzik neki az elképzelése ls az ismeretek a szellem létéről.

 

 Ez is egy az okoból, amiért az ember nem képes tovább, mint a saját sírjához. Az újabb gondolat absztrakt számára. De az absztrakt gondolkodás gyakran fontosabb, mint a konkrét gondolkodás.

 

Mindenkinek tudatában kellene lennie a szelleme hallhatatlanságáról és az erejéről. A szellem össze gyűjti a képességeket és az emlékeket a múlt életekből, amelyek a születés által úgymond el vannak feledve, de nem elvesztve. Amint a szellem a földi halál által megszabadul az anyagi fiókjától, testől, felmerülnek újra a múltbéli élmények, még ha ezerévesek is (Astar Serannak félanyagú teste van, azlrt emlékszik az élményekre minden életéből egészen a kőig- a feldolgozó megj.)

A szellemnek és a léleknek székhelyük van a szív területén, vagy az agyban, de nem maga az agy, ahogy sokan gondolják. AZ AGY a szellem eszköze, az ész központja ls a gondolati képességnek, de nem magának az elmének, amely a kapcsolat a korlátlan, mindent átölelő KOZMIKUS ELMÉVEL.

 

AZ AGYI AKTIVITÁS korlátozott az érzéki és ész aszpekrusaival és a fizikai halállal végződik. A SZELLEM aktivitása végtelen. A SZELLEM képes elérni a sok millió év hosszaságát, és mégis képes a mint a végső efektus a testben. Nem kell neki mindig az anyagi testről szólnia. Szintén zralja a fluidiális testeket, amelyeknek a határai be vannak határolva, mint a fizikai test határai. A SZELLEMNEK szükslge van a hatásához egy eszküzre, amelynek NEM KELL HÚSBÓK ÉS VÉRBŐL LENNIE.

 

A földi ember el van vakítva egyí technikai fejlődés által, csak annak hisz, ami a ráción, televízión, és nyomda által át van adva neki. A természet tudományok képviselőinek hátrálnak az ezoterikus ismeretek és igazság elől. A helylen ideológiák és tézisek analógiákhoz vezetnek, amelyek gyakan az embereknek ártanak inkább, mint segíttenek. Adományozzátok a polgároknak a Terra könyveteket a tudományos vagy szellemi ismeretekkel. Visszarakják elolvasatlanul. Adományozátok neki a kriminális regényt és az érdeklődése nagy lesz, még ha e könyv tartalma az erőszakon, brutalitáson, és hazugságokon és csalásokon alapszik.

 

 

Az ember érdeklődése az egyik legfontosabb tulajdonsága. Magával hozza az ismereteket, növekedést, és fejlődést. A mai földi ember érdeklődése a mai nyilvánoság és gyakran az oficiális kultúra áltak is a szexre, hatalomra, gazdagságra, egoiuzmusra öszpontosul. A jövő generációk nevelése megfeledkezik az emberi vágyak és kívánságok határairol. Sok fajta hiánya az erénynek ignorálva van, abban az esetben ha pénzt és nyereséget hoz. Minden új politikai vezetés azt akarja bebizonyíttani, hogy a saját recept a föld megváltásohoz, és minden másképp gondolkodó egyén ellenségként van megjelezve. A legtöbb emberiség a saját gondolkodás nélkül mindent elhisz.

 

Az ember az egyik leginteligensebb élet formája az univezumnak. Az intelligenciának kapcsolatban kell álnia az akarattal és a képességel megválasztani a célt, amely arra irányul, hogy elérjük a legmagasabb lehetséges fejlődést. Ugyan örömet okozó, de nem sorsdöntő, ha egy egyén megemelkedik a csoport átlagára, és mint autodidakta növekedik etikussan. Minden emberiségnek a bolygón egy olyan tudatba kell növekednie, amely kapcsolatos az együttéléssel ls szeretettel. Az egymás iránti ellenségeskedés a nép és egyének között a legnagyobb tévedés, a következményei blokkolják az etikus és szellemi növekedést, az egész bolygó kreatív intelligencia fejlődését.

 

A megfelelően kifejlődött intelligencia a mi sorainkban bebiztosítja az új Földön az asztronautákat, tudósokat, művészeket, misszionáriusokat, amelyek meg akarják neketek közelítteni a isten létezésének az igazságát és meg akarják magyarázni az értelmét és élet célt. De ti nem fogadtok bennünket barátsággal, ellentétben az egész Világűrben elnyomjátok az érvényes SZERETET törvényeit. Ha mediák által vagy telepatikus módon kozmikus és szelemi igazságok vannak közölve veletek, a konfeszionális tudományos köreitek gyakran azt állítják, hogy a fogadók ezeket a tanításokat kitálálták.

 A magasabb ismeretek ignorálva vannak az emberi csoport által szintén, mint a vezetők által. Ez a faktum az egyik legalapvetőbb oka az alacsony földi fejlődési növekedésnek. Minnél mélyebre juttok az anyag határain kívül, annál gyorsabban megismeritek a saját felelőség fontosságát, minden élet történésel kapcsolatban. Az emberi szívtelenség jelei, amelyek miatt a mai időbeb a Terra bolygó szenved, megszűnik. Az ISten nem teremtette meg csak a földi embert. Sok más életet és bolygót teremtett. Sok bolygón szintén hús vér emberek élnek, mint ti, de az emberislg azt gondolja, hogy csak a Föld lakosai a kozmosz urai és ez szerint viselkednek.

 

Mi a földönkívüli barátaitok, gyakran a teleportáció formáját használjuk. Példaként Carlos Mirabelli szolgálhat, a brazíliai médium. A Földön a teleportációt úgy minősíttitek mint a test dematerializációját. A tudományotok máig nem tudja megmagyarázni, ez hogy lehetséges, hogy elő emberek egyszerre csak eltűnnek és újra megjelennek, annélkül hogy a testük kisebb szenvedést szenvedne. A válasz erre a kérdésre egyszerű: mert nem csak a test, de a szellem is létezik, mint egyéni élet forma. Az anyagi test dematerializációja nem jelenti az élet struktúra megsemmisülését. A szellem és lélek a struktúrájukban érintetlenek, a létezési faktorjuk a örökévalóság. A test az aktivitásában alá veti magát a szellem aktivitásának.

 

Nagyon fontos problémája az emberiségnek a folyton rosszabodó egészségügyi állapota és az öröklődő lehetőségek megsemmisülése. A higiénia, kémiai ls fizikális terápiáj nem tudják visszatartani a testi bukását az embernek, ha ez tönkre teszi a testét a droggal, alkohollal, sok étellel és a lélek aktivitásának az elgyengítésével. Példaként mondom a nálatok oly elterjedt dohányzást. A dohánybóé származó káros anyagok megmérgezik az ideg rendszert és vér utakat, rosszul hatnak a sejt életre, lelassítják az agyi aktivitást, de bizonyos szervek egészségtelen fejlődését és aktivitását is okozzák. A hátrányos hatása a nikotinnak felerősödik az alkohol hatásával. Az állam és az ipar harcolnak a nyereségért ebből az embert degenerálló pestisből, ahelyett hogy harrcolnának az növekvő tendenció ellen. Ez az egyik bizonyíttéka annak, hogy az emberi inttelligencia el van nyomva, és az emberiségnek hibás a logikája.

 

Az atom kísérletek, kedves barátok a Terra bolygóról, olyan energiát szabadíttanak fel, amely hat a Föld magnetikus mezejére. A rongálása természeti katasztrófákat, földrengéseket, klimatikus zavarokat, a Föld rotációjának yavarait, a tengeri áramlatok változásait és sok egyéb káros változást. Ezek szörnyűek. Ne csodálkozzatok, hogy a világotok olyan nagy veszélyben van. A katasztrofák, amelyeket okoztatok, határtalanok.

 

A mi bolygók matériája és a föld matériája között óriási különbség van. Amint a a kozmikus hajónk fedélzetén bérmilyen földi tárgyak, vagy öltözet részei vannak, a glpeinkben erős zavarok következnek be. Ez rögtön megváltozik, amint a földi tárgyak el vannak távolítva. A zavarok karaktere, amelyek az ember jelenlétével jelennek meg gyengébb. De ha egy földi embert el akarunk vinni egy intersteláris repülésre, meg kell elősször tisztíttanunk, ls aklimatizálnunk kell őt.

Az eszköz az élet meghosszabítására egyszerű és önmagatokban rejlik:A helyes felhasználása a szellemi erőnek. A test matériája a szellemnek veti alá magát. Az orvosaitok már részben felismerték, hogy a szellem ébersége hosszabítja az életet. De a szellemi éberség valami más, mint az, amit az ember elképzel ez alatt a szó alatt. A hihetetlen ereje a szellem aktivitásának a pozitív gondolkodás. Ebből származnak az energetikai impulzusok, amelyek feleleveníttik ls megnövelik bizonyos szervek funkciós intenzitását. A pozitív gondolkodástól még messze áltak. Kezdjétek el a gondolataitok felügyeletével, ls mondjátok vissza már az elején minden negatív elképzeléshez, cselekedethez, szavakhoz vezető impulzust, minthogy tablettát vennétek be. A türelem és kitartás arról fog benneteket meggyőzni, hogy ez a szellem gyógyhatású ereje.

 

Ne nevessétek ki az ezoterikus és túlvilági jelenégeket, igyekezzetek megismerni ezeket előitéletek és fölényeskedés nélkül, nyissátok meg magatokat az igazságnak. Az amiot jelenleg nem tudtok megmagyarázni, annak nem kell fantáziának vagy babonának lennie. Szabadítsátok meg a gondolataitokat a dogmatizmustól. Határokat szab a gondolataitoknak.

 

Ne mondjatok le mindenről, amit nem vagytok képessek megmagyarázni vagy megérteni. Eljön az idő, amikor sajnálni fogjátok a jelenlegi gondolatokat és az ítéleteket sajnálni fogjátok. Az evolúcióját az egyéneknek, úgy mint az egész népeknek, nem lehet tönkre tenni. A segítségével megismeritek a hibáitokat és a tévedéseiteket ls az abszurd elképzeléseket a Mindenható Istenről, amelyből minden ls mindenki származik és Hozzá tér vissza. A világegyetemek miliárdok tejútjaiból áll össze (galaxisból- a feldolgozó megj.) és csak egy csepp a nagy egységből, amelyet az Isten vezet és feltölt az élet erővel. Tanuljátok meg a SZERETETET, ALÁZATOT, ÉS HÁLÁT, tanuljatok meg hinni a szellem erejében és Istenben, az életeitek teremtőjében.

 

Ez az én üzenetem számotokra, kedves testvérei a Terra bolygónak.

 

Béke veletek!

 

                     Astar.”

 

 

377.  Multidimenzionális lények                (Átvette Luboš M.)                   1998 június 27.

Hely: Čechy pod Kosířem.

 

„Multidimenzionális lények olyan lények, amelyek lakják bizonyos részeit, mint térrel kapcsolatban, úgy időbelileg a Teremtői munkálatban. Ezek olyan részek, amelyekben valóra válik bizonyos sáv hatása ls a megteremtett fejlődési fázisa, ls ez kihat a formákra és az élet megteremtésére. Vannak dimenziók, amelyek szomszédosak (érthetően mondva) és hasonló létformák vannak bennük. Vannak viszont dimenziók, amelyek távol vannak egymástól annyira, hogy a lét formákat, amelyek ezekben vannak számoptokra nem lenne életként felismerni. A dimenziók egy téridő határok, amelyek ugyan egybeolvadnak, de mégis el vannak különítve. Ez azért van, hogy az egyik hatása ne hasson a többi hatáskörébe. Egyéolvadnak, de úgy, hogy hassanak a történésekre a másikban, de csak egy bizonyos pontig. Ezek olyan sejtjei az életnbek mint a testetekben, meg vannak a határaik, és mégis függenek egymástól, és egy egységet teremtenek meg és kreatívak. Rengeteg van belőlük.

 

A multidimenzionális lények olyan lények bizonyos dimenziókban, amelyeknek a fejlődésük természetes módon zajlik, még ha egy másil téridőben vannak, megtartanak egy szabad kapcsolatot önmaguk aszpektusaival más szinteken. Bizonyos szintjétől a tudatnak, az adott részben lehetőségük van kapcsolatba lépni egymással. Ez hasznos és ez minden résznek a tudati előrehaladását jelenti. Ez a törvény.

 

 

378. Egy közlés, amely a Hesemann úr előadásának a résztvevőinek szól Prágában 1998 november 7.

(Átvette Ivo A. Benda.)      1998 november 4.    12:00–12:16 órakor.

Hely: Zlín.

 

Kérlek drága Teremtőm, segíts kapcsolatba lépni a barátommal Astar Serannal. (Mindig így kérem a kapcsolatteremtést.)

 

„Kedves Ivo,

 

Őszintén köszöntelek én Astar, a Nagy űrflotta parancsnoka.

 

Készen áll számodra és újabb Cseh emberek számára a kijelentésem Hesemann úr előadásáról.

 

Igen, mi Kozmikus emberek, akik a szeretett Teremtőnknek dolgozunk, nem értünk eggyet egyetlen pontal sem Hesemann úr előadásával kapcsolatban Prágában 1998 november 7. Ezek az energiák, amelyeket it Hesemann úr küld, ezek durva vibrációsak – negatív energiái a Sötétség erőinek, azoknak, akik itt a Föld bolygón a roszat éltetik és a félelem durva vibrációs energiáiból élnek.

 

Emberek, nyissátok meg a szíveiteket és szemeiteket, emlékezzetek vissza, kik voltatok és ne legyetek a Sötétség erőinek a bábui, akik minden eszköz által kiszívják belőletek az energiátokat. SZERESSÉTEK EGYMÁST ÉS LEGYETEK ALÁZATOSSAK EGYMÁSHOZ, tudjátok, minden a Teremtőnk teremtése, és nektek most van választásotok, melyik úton fognak menni az inkarnációitok- a SÖTÉTSÉG útján (a Kozmikus törvények tudatlansága) vagy a FÉNY útján (ismeretek a Kozmikus törvényekről) – SZERETETÉN, amely a  MI UTUNK IS, Kozmikus embereké. Mi ezen a módon nem avatkozunk bele az emberi társadalomba a Földbolygón, mi csak SZERERTETTEL ajándékozunk meg benneteket, segítünk azokon az utakon, amelyeket engedélyeznek nekünk a Kozmikus törvényei a szeretett Teremtőnknek, és ezek az információk is az oldalunkról segítség azoknak, akik látni akarnak.

 

Mi Kozmikus emberek örülünk annak, hogy itt az emberünk Ivo A. Benda bekezdte a Cseh földeken és a Földbolygón ezt az információs hullámot, amely segítsége által minden ember tudhat rólunk Kozmikus emberekről. akik szeretnek benneteket. Sok civiliozáció van, akik szeretettel figyelnek és tanulmányoznak benneteket, taníttanak vagy szórakoztatnak. Mi folyton repkedünk a Földbolygó felett, amely a Világűrünk 4.szektrorába tartozik ls ezt a részét a Világűrnek én védem Astar Seran, a Nagy űrflotta parancsnoka, amely 10 millió hajóból áll, székhelyel a Sáre űrállomáson és nagy a vágyam, hogy vlgre átlássátok ezt a Sötétség erői uralkodását éspedig a gondolati impulzusok által- a kormányok uralma, médiáké, pénzügyi és ipari részeké, egyházaké, és kultúrájé, amely az utolsó időben telve van erőszakkal és dirva vibrációkkal.

 

Mindig veletek vagyunk és az, aki úgy dönt, hogy a mi oldalunkra áll, meg van a teljes támogatása és védelme, de a feltétel a saját szellemi növekedés, ami meg van adva Ivo A. Benda könyvében „TANULSÁGOS BESZÉLGETÉSEK A BARÁTAIMMAL A VILÁGŰRBŐL“, aza 400 közlésekből álló oladal, amelyeket cca 25 cseh kontaktőr vett átt-

 

És ez minden ezt illetően, kedves Ivo.

 

Ezt a közlést neked és a Cseh embereknek szeretettel Astar Seran adta át, a Nagy űrflotta parancsnoka.“

 

Köszönöm drága Astar ezt a szép és tanulságos közlést, igen örömmel át adom a cseh föld embereinek. Köszönöm drága Teremtő ezt a támogatást, amelyet adsz a munkámhoz.

 

                     Szeretettel, Ivo.

 

Ezt a közlést szórólap formájában átadtuk a kezdet előtt cca 850 embernek, akik 1998 november 7. Meglátogatták Hesemann úr előadását és ennek a tudatlan embernek is. E információ alapján Hesemann úr megváltoztatta a program tartalmát, és kizárta a filmeket a negatív földönkívüli entitásokkal és ellentétben besorolta a részt a Svájci Albert Meierről, aki személyessen kapcsolatban van több mint 20 éve a Plejádiakkal. ETTŐL A PILLANATTŐL HESEMANN ÚR NEM MUTATKOZOTT A NEGATÍV ENTITÁSOK REKLÁMJAIVAL PRÁGÁBAN!

 

Az emberek felkérésére 1998 február 28.- november 13. 35 előadást rendeztem a Kozmikus emberekről 5 órás időtartamban, éspedig a Cseh és Morava emberei nagy érdeklődése alapján.

 

 

 

 

Az űr emberekrol tőb mint 7000 oldal

és 5000 kép a neten található meg:

 

www.feny-angyalai.hu

 

 

www.universe-people.com

 

www.cosmic-people.com

 

www.angels-light.org

 

www.angels-heaven.org

 

www.ashtar-sheran.org

 

www.200-countries-download.org

 

www.all-the-world-downloads.org

 

 

www.universe-people.cz

 

www.andele-nebe.cz

 

www.andelenebe.cz

 

www.vesmirni-lide.cz

 

www.vesmirnilide.cz

 

www.andele-svetla.cz

 

www.andelesvetla.cz

 

www.anjeli-neba.sk

 

www.anjeli-svetla.sk

 

www.stahuje-200-zemi.cz

 

www.stahuje-cely-svet.cz

 

 

www.himmels-engel.de

 

www.angeles-luz.es

 

www.angely-sveta.ru

 

www.anges-lumiere.fr

 

www.angelo-luce.it

 

www.anioly-nieba.pl

 

www.andjeli-neba.com.hr

 

www.anjos-ceu.eu

 

www.angeli-raja.eu

 

www.engelen-hemel.nl

 

www.ingerii-cerului.ro

 

www.cennetin-melekleri.web.tr